Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

beyaz kili toz halinde alıp istediğim kıvama gelinceye kadar su ile mi karıştıracağım canım ? bilmiyorumkismile

aa vallaha aprilim karanfil biraz kokusunu alır haa , ben biraz limon sıkıorm o da biraz alıor , dur bi de öle deneyelim kaydirigubbakcemile

barışma hedayesi olar bana ayakkabı almış alişgo kaydirigubbakcemile3
yarın resmini koyacağım ,
saçımın resmini de koycam , livinki gibi oldu
liv nerdeki bu aralar ? fisfisfis

..........................

Youth'um, yeşil kil yağlı cilt için
beyaz kil, normal cilt için meleğim. benim cildim normal-karma.
yeşil kil bana çok ağır geliyor, kıp kırmızı oluyor yüzüm yanıyor.
beyaz kil daha iyi bana...
toz halinde aktardan 2 TL lik alıyorum, epey gidiyor bana kuzucum.
:lepi:

hadi kızlar rahatlayın :içelim:

ıçimizdeki kötü enerciyi salalım kanka sempatiksalakcinni
fıfırt :kedi: -tatlicadiarzu-
bu günlerde de az pırtçı olmadım ben de he
:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
youthum evet hayatım su ile ama ben süt ve bal da katıyorum ki daha nemlendiricili olsun kurutmasın die , sen de öle yap , kuruyana kadar bekle sonram yıka zemuszemus

ben yeşil çay demledim mülkiyeli kankim :lepi: kaydirigubbakcemile3
al benden de o kadar
maske yapim dedim ben de kaydirigubbakcemile2
ben de bugünkü lahana suyumu içtim , uzun bi bakışma sonucunda ,
1 kilo vermişim 1 haftada kaydirigubbakcemile3 kaldı 1 delikafadulden
anam da ankaraya gitti , yalnızda hiç çekilmiyor ev
ne demek istedin şimdi yalnız falan
hem april seni ev arkadaşın değil mi sempatiksalakcinni
benimki şeriban teyze :lepi: bir numara sempatiksalakcinni yeşildir rengi
the mask filmindeki maske yeşil olduğu için demek ki yeşil olanı makbul :lepi: :roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa aprilim sevdiceğine gitceği için , b gün önceden eve gitti ondan öle dedim , yoksa her yerde hatırası var delikafadulden

ne ucuz bir şeymiş yahu ciltte gözle görülür bir değişiklik oluyor mu tavsiye eder misiniz? bilmiyorumkismile

Tanrıça gelince yolacak bizi,topiğimi ne hale getrdinz dieeesempatiksalakcinni
Neyse nikonun dediği gibi rahatlayalımm we üstümüzden negatif enerjileri atalımm kızlarrr

cnm sebamedin jel temizleyicisini bir de sabun kullanıorum,sabunsuz yapamaynlardanımm ama genelde stres olunca felan çıkıolar ama çok rahatsız ediciler..
cildiimi elleyince pütür pütür..
doktora mı gitsem acepp??

Canım Sebamed iyidir ama hangi sabunu kullanıyorsun ?
Sabun fazla kurutunca, cilt gereğinden fazla yağ salgılıyor.
:gitme:

beyaz kili toz halinde alıp istediğim kıvama gelinceye kadar su ile mi karıştıracağım canım ? bilmiyorumkismile

İvit kuzum. İçine ne istersen katabilirsin. sositososito
Gülsuyu, içme suyu, elma sirkesi, meyvelerin suyunu sıkıp katabilirsin...Ben karpuz suyu bile koyuyorum bazen

İviiit limon da olur bebeğim...a.s
Mirak ettim ayakkabıyı şimdik ehheheheh kaydirigubbakcemile3
İyice koyulttun mu saçını güzeliim?

youthum böle cilde aydınlık veriyor ve benim çillerimin rengi açıldı , hatta benlerimin bile rengi açıldı zemuszemus
bi de aktarda leke ve çiller için bi krem vardı , 35 tl idi , acaba alsammıki etkili olurmu çillerime , yani tam geçsinde istemiorm ama biraz gitse bilmiyorumkismile

İvit kuzum. İçine ne istersen katabilirsin. sositososito
Gülsuyu, içme suyu, elma sirkesi, meyvelerin suyunu sıkıp katabilirsin...Ben karpuz suyu bile koyuyorum bazen
ne kadar yaratıcısın april:lepi:
gülsuyu koyayım bari ayy çok heyecanlandım kaydirigubbakcemile2
yarın hemen gidip beyaz kil alacağım, ne kadar sıklıkla yapmam gerekiyor peki,haftada 1 yapsam az mı çok mu ?CADIARZU

palette 4.0 a boyadım , normal ışıkta siyahımsı , güneşte kahve oluor , ben daha önceden de kullanmıştım bu tarz renk , onun için alışığım beğendim ama güzel oldu zemuszemus
bi de bu kadar çok olmasa saçlarım daha rahat edicem ama :umursamaz:

kil maskesinin böyle sevilen bir şey olduğunu bilsem daha önceden alırdım ya kaydirigubbakcemile2
çiller çok tatlıdır bence canım neden gitmesini istiyorsun dursun bence olumunekankayizsmile
eczanelerde de satılıyor o lekeleri geçiren kremler bi sor istersen yerimseniben

aprilim ben sabun hastasıyım görünce daynamıom 1 ton sabun war ewde hergün farklı biriyle yıkıorumsempatiksalakcinni
doğal olarak yüzü kurutuo ama geri niweanın nemlendiricisini yağlı citler için olanı sürüorumm..
bi de sıkıorum ben o bezeleri,iz kalıolarr:gitme:

sıcaklar mı vurdu ne midem fena bulanıyo
ütü yaptım şıp şıp terledim ..
duşa girem sonrasında bakımlarımı yapam
sürdüm ayacıklarımı kırmızı ocelerimi üstüne matlaştırıcı cila ..
yarın kırmızılı olcem
kırmızı pabuc çanta felan ..
ayh kokoşluğuma geri dönemde kendime gelem
bu hafta bi gün kokoş oldum herkeş iltifat ediyo
dedim benim vasat halim sınavdan sonra görün beni ..
eyvahhhhh diyler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…