- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.621
youthum tanrıçam beyaz kil alın demişti ama benimde kuru şimdi bizde yeşil kil vardı onu yapıorm , yanma kokma olmadı , ama bitince ben de beyaz alacağım o nasıl yapar bilmiorm zaten sonrasında nemlendirici sürceğimiz içün her halükarda zemuszemus
şimdi ben bir şey soracağım, yüzüme kil maskesi yapacağım, iki tip kil var sanırım yeşil ve beyaz, toz halinde olandan mı alacağım nedir nasıldır, cildim kuru, sanki bu maske yanma yapacakmış ve cildimi kızartacakmış gibi geliyor, bana yardım edebilcek var mı bilmiyorumkismile
hadi kızlar rahatlayın :içelim:
ben yeşil çay demledim mülkiyeli kankim :lepi:Yok bitanem, mülkiyeliyim. Yalnızca, bazı hukuki ve siyasi konularda danışmanlık yapıyorum. opuyorumnanaktan
.
Ben de kil maskesi yapçam Nikonum, ne katalım içine? kaydirigubbakcemile5
Kafamda da The Body Shop Brezilya fındığı nem maskesi var şuan
gugik gibi oturuyom[/B] sempatiksalakcinni
al benden de o kadar[B]ya kızlar bende de siwilce değil de böle küçük küçük yağ bezesi gibi bişe çıkıo yüzümde
sıkınca içinden yağ çıkıo ne yapsam acep yüzüm pütür pütür olduu[/B]mafoldumben
ne demek istedin şimdiben de bugünkü lahana suyumu içtim , uzun bi bakışma sonucunda ,
1 kilo vermişim 1 haftada kaydirigubbakcemile3 kaldı 1 delikafadulden
anam da ankaraya gitti , yalnızda hiç çekilmiyor ev
benimki şeriban teyze :lepi: bir numara sempatiksalakcinni yeşildir rengişimdi ben bir şey soracağım, yüzüme kil maskesi yapacağım, iki tip kil var sanırım yeşil ve beyaz, toz halinde olandan mı alacağım nedir nasıldır, cildim kuru, sanki bu maske yanma yapacakmış ve cildimi kızartacakmış gibi geliyor, bana yardım edebilcek var mı bilmiyorumkismile
ne ucuz bir şeymiş yahu ciltte gözle görülür bir değişiklik oluyor mu tavsiye eder misiniz? bilmiyorumkismileYouth'um, yeşil kil yağlı cilt için
beyaz kil, normal cilt için meleğim. benim cildim normal-karma.
yeşil kil bana çok ağır geliyor, kıp kırmızı oluyor yüzüm yanıyor.
beyaz kil daha iyi bana...
toz halinde aktardan 2 TL lik alıyorum, epey gidiyor bana kuzucum.:lepi:
cnm sebamedin jel temizleyicisini bir de sabun kullanıorum,sabunsuz yapamaynlardanımm ama genelde stres olunca felan çıkıolar ama çok rahatsız ediciler..
cildiimi elleyince pütür pütür..
doktora mı gitsem acepp??
beyaz kili toz halinde alıp istediğim kıvama gelinceye kadar su ile mi karıştıracağım canım ? bilmiyorumkismile
aa vallaha aprilim karanfil biraz kokusunu alır haa , ben biraz limon sıkıorm o da biraz alıor , dur bi de öle deneyelim kaydirigubbakcemile
barışma hedayesi olar bana ayakkabı almış alişgo kaydirigubbakcemile3
yarın resmini koyacağım ,
saçımın resmini de koycam , livinki gibi oldu
liv nerdeki bu aralar ? fisfisfis
ne kadar yaratıcısın april:lepi:İvit kuzum. İçine ne istersen katabilirsin. sositososito
Gülsuyu, içme suyu, elma sirkesi, meyvelerin suyunu sıkıp katabilirsin...Ben karpuz suyu bile koyuyorum bazen
youthum böle cilde aydınlık veriyor ve benim çillerimin rengi açıldı , hatta benlerimin bile rengi açıldı zemuszemus
bi de aktarda leke ve çiller için bi krem vardı , 35 tl idi , acaba alsammıki etkili olurmu çillerime , yani tam geçsinde istemiorm ama biraz gitse bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?