G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.661
vuuuuuuu elma sirkesi diorsun hemen not alıyorum kankam
bence çok iyi fikir ama evde kalmadı bugünlük :2:
atalım çıkartalım apritom
uyş patron gelmeden kamufle edelim kanka:roflol::roflol::roflol::roflol:
aa evet pakface i duymuştum, ne komik bir ismi var onun öyle, bakıyım bulursam alırım aprilim kaydirigubbakcemile5
hahahahahumarım geçmişe gitmez Tanrıça,gelince de oyalayın kızlar gidemesinn
sonumuz olur yoksam allamaeyvahedigeldismile
tospik gider ..
duş alıp maskelerimi yapıp (hazır ürünler kullanıyorum evde hazırlayamıcak kadar tembelim been)
zıbaram eccüg ..
canım çekti kil maskesini kullanam bu akşam .. oda hazır :)
nee kukucan mıı kuku muubizim burda kuku diye nereye derler biliyor musun kaydirigubbakcemile3
tamam madem kuzum haftada bir uyguluyorum ve sonuçları bildiriyorumkaydirigubbakcemile2
benim uykum geldi ve annemi özledim sempatiksalakcinni
ay ivettttttttt eprilim eklemedim kaydirigubbakcemile
yarın akşam çeker salı eklerim artıkın ..
ufacık ufacık bi sürü şey aldım aslında..
öptüm kaçtım
hani hani ben niye göremedim onu bunca zaman :1ninca:Heheheh ismine hastayım zaten kuzum sempatiksalakcinni
benim bir topiğim bilem var Pakface'in şerefine
göksuuuuu dünyayı bedavaya satmışsın senin yüzünden beş para etmez artık diyola doru mueenaaaammm napıomuş benim güzel hatunLarım burdaaa zemuszemus
hepsini not aldım kankimİvit kuzum. İçine ne istersen katabilirsin. sositososito
Gülsuyu, içme suyu, elma sirkesi, meyvelerin suyunu sıkıp katabilirsin...Ben karpuz suyu bile koyuyorum bazen
tanrıçam bana haftada 2 defa yeterli dedi kaydirigubbakcemile5ne kadar yaratıcısın april:lepi:
gülsuyu koyayım bari ayy çok heyecanlandım kaydirigubbakcemile2
yarın hemen gidip beyaz kil alacağım, ne kadar sıklıkla yapmam gerekiyor peki,haftada 1 yapsam az mı çok mu ?CADIARZU
ben karaciğerim için bi de deve dikeni tohumu içmeye başladım ondan da ümitliyim bakalımnikoncan ne yapsak anam sen hiç doktura gittin mi??
acaba bi çare bulurlar mıı??
yoksa yine gereksz 1 ton ilaçla ewe mi yollarlarr??
evvet foto geliyorrrrrrrrrr süprizzzzz sositososito guclubacismilesıcaklar mı vurdu ne midem fena bulanıyo
ütü yaptım şıp şıp terledim ..
duşa girem sonrasında bakımlarımı yapam
sürdüm ayacıklarımı kırmızı ocelerimi üstüne matlaştırıcı cila ..
yarın kırmızılı olcem
kırmızı pabuc çanta felan ..
ayh kokoşluğuma geri dönemde kendime gelem
bu hafta bi gün kokoş oldum herkeş iltifat ediyo
dedim benim vasat halim sınavdan sonra görün beni ..
eyvahhhhh diyler ..
yapıcam kuzum ama şeriban tizemi çok özledim ondan kuzum kaydirigubbakcemile3 yerimseniben ŞenizBenim sizden ne eksiğim var anarşik karılar:lepi: Yaptım maskemi maymun surat oturuomsempatiksalakcinni
Nikonum küsüm sana hani sırada benim maske vardı:dilcikar:
Yüzünde yağ bezesi çıkanlar dinle burayı bak burayısempatiksalakcinni
Benim de sıcaktan çıkıyolar tırnaklamadan da rahat edemem:mymeka:
Kurumaya,1 çay kaşığı yemek sodası,1 çk.limon suyu,1 çk.tarçın ılık suyla karıştır sür anında görüntü show yapıyo allamadelikafadulden
Bekliyoz sonuçları melekom bayanssulusmile
bebem kuku heryerde kukudur benim bildiğim sempatiksalakcinni
hemcinsimizlerimizlen bir itap şekli uydurdum ben ve kreatif kankalarım olumunekankayizsmile :lepi:
duruma göre 1 ya da 2 kere yaparım artık zemuszemustanrıçam bana haftada 2 defa yeterli dedi kaydirigubbakcemile5
youth ama genelde kutu derler :roflol:
biz tog da eğitim alırken , bunu sormuşlardı halk arasında ne denir die
4 sayfa yazmıştık :roflol:
Anamm maskemin süresi doldu hala burdayım güzelleşeyim derke kırış kuruş olcek yüzümsempatiksalakcinni
İslo banyoya kaçar hee saçıma son durulama kırkkilit yapcam ama onu sölemem size benden gözel olursunuz sonra iiki akıllıyım eferim kız islo herşey sölenir mi hemen öle yaparlar bitek sen gözel oldelikafadulden
Tanrıçam duysa far ya yaldızlı 10 verir bana kendi bilem kullanmıyo artık kırkkilidizemuszemus
bebeklerim ben uyumaya gidiorm , dün hüç yatamadım , hepnizi öpüor ve kucaklıorm Şeniz
hemen not alıyorum minimyouth pıtış ta derler kaydirigubbakcemile3
vah kuzuum korkma evladımm alışırsın zamanla sempatiksalakcinniayy çok ayıp ya neler konuşuyolar burda annee :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3
:kedi:ben de sana aşık olmamın altını çizerim kanka :lepi: Şeniz olumunekankayizsmilePuhahahahhaha delikafadulden
yerlerdeyim şuanda kanka sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
aşığım sana laa olumunekankayizsmile
Heheheh ismine hastayım zaten kuzum sempatiksalakcinni
benim bir topiğim bilem var Pakface'in şerefine
Bişi olmaz yau, kızmaz o bize gamyoncuiremsu
kızmaz kızmaz :1no2:
kızar mı la fisfisfis
yok yok kızmaz naniknanik
Püsür tospik sempatiksalakcinni
Olsun gene de bakımlısın bee, helal sana yavrummm olumunekankayizsmile
Ben de kil karışımımı füzyon yapmaya gidiyom zemuszemus
10 dakkaya kadar gelmezsem, itfaiyeyi arayın sempatiksalakcinni
infilak etmiş olabülürüm maddeleri karuşturmaktan -tatlicadiarzu-
tamam sen söyleme islom ben unutmuştum aktara giderken şimdi birden hatırlayıverdim kırkkilit otunu sempatiksalakcinniAnamm maskemin süresi doldu hala burdayım güzelleşeyim derke kırış kuruş olcek yüzümsempatiksalakcinni
İslo banyoya kaçar hee saçıma son durulama kırkkilit yapcam ama onu sölemem size benden gözel olursunuz sonra iiki akıllıyım eferim kız islo herşey sölenir mi hemen öle yaparlar bitek sen gözel oldelikafadulden
Tanrıçam duysa far ya yaldızlı 10 verir bana kendi bilem kullanmıyo artık kırkkilidizemuszemus
hadi git minom Şenizbebeklerim ben uyumaya gidiorm , dün hüç yatamadım , hepnizi öpüor ve kucaklıorm Şeniz
o zaman uslu duralım kanka sakın beni güldürme delikafadulden :dance:Efferim beyaaaaaaaa zemuszemus
Ben de komple maskeylen kaplandım sempatiksalakcinni
kamuflaj gibin sempatiksalakcinni
kafamda maske yüzümde maske zemuszemus
babama da sürdüm yine kalanı :roflol:
ehehehheh kaydirigubbakcemile3
Dün neettin de yatamadın acep sorabilüü müyüm kanke? aklinialirimsmile
Ben de a bu maske kuruyunca gitçem yıkanıp yatçam mis gibin bayanssulusmile mirmirmirmir
bebeklerim ben uyumaya gidiorm , dün hüç yatamadım , hepnizi öpüor ve kucaklıorm Şeniz
kaygan bıyık mı o neymiş ya kaydirigubbakcemile3vah kuzuum korkma evladımm alışırsın zamanla sempatiksalakcinni
ben bu yaştan sonra kaygan bıyıkı bile öğrendim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?