Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
izmirde olan kankalar;
bişey anlatacam size

beni siteden siz tanımazsınız belki kabir dostum gurbaa prenses aradı geçen.

izmirdeymiş. karşıyakaya geçmiş sokağın birinde dedi kuaförün teki , senin gö makyajlarını asmış asmış duvara dedi. habire seninkileri koymuş dedi. onlar yapıyor hesabı.

bi gezerken dikkatinizi çekerse bana da bi ismini alıverirmisiniz reçellerim. karşıyakada olan varsa yeri tarif için arkadaştan detaylı bildi alacam.

Kamuya mal olmuş biri olaraktan böyle emek hırsızlığını da görmedim doğrusu. ınsan bi istihdam sağlar iş verir, hafta sonu boşum çağırır falan ama ne bu bedavaya reklam anam ayıp phütütütü balgamlı tükürük...

kimse yok

siirlerim bozuluyo

kapatacam bu topiği (içipiçip kafayı bulup karıyı boşayacam diyen adam)

megle cancu:roflol: bu espiri oldu artık,hastayım buna:lepi:
kankam desteksiz geçermi zaman...sen destek,ben destek,biz destek..sıkıntılar böyle geçmezmiolumunekankayizsmile
sor kankam ama sormayani basın açıklaması yapmam an meselesi-tatlicadiarzu-hekezle paylaşıcam zatenboshayallersmile

selamun aleyküm ağalar

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: hööööööööööö:1shok: :1shok: :1shok:
ohanzi!!!! gurbadan alsana net adresi kuzi,emek hırsızlığı lan bukötükedihüso kötükedihüso haaaakkkkk tüüüüüüü...bi balgamlı tüpürükte bendenkötükedihüso
hangi resmin acaba merak ettimaklinialirimsmile

kimse yok

siirlerim bozuluyo

kapatacam bu topiği (içipiçip kafayı bulup karıyı boşayacam diyen adam)

:))))))))deli karı seni:roflol:avatar derdine düştüm,gelemedim hacıbilmiyorumkismilediğer kızlarda arazi olmuşlarkaydirigubbakcemile

bi sürü resmin var diyo yazıcıdan heralde çıkarıp çıkarıp aasmış namızsız kötükedihüso

hyatımın anlamı , renk katanım

noldu lan (bu kelime de oldu mu şimdi ilarzu işi)

ne açıklayacan basına :1ninca:

hacı bekliyor adamlar

bence onlar senin yaptığın makyajı gizliden çekmeye çalışan kuaförler hacı:smiley-cool:ulan bari reklam için sana ulaşıp izin isteselermiş!!saygısızlar:tomato:

inanamıyorum işe bak ya rezalet dövesim geldi oları guclubacismile

izmire otobüs tutuyom

tencere tava ne varsa alalım

yeşil boyamı da getiriyom yanımda

boyayacam hepsini çiçeklerim:)))))))))))

ama düşününce çok onur verdirtici, gurur duydurtucu, şımartıcı bi şey ha düşünsene :smiley-cool:

:roflol::roflol:

aliye dedim böle böle olmuş

dedi

telif hakkı isteyelim para kazanalım :roflol:

dur bi düşünem CADIARZU

kız hayal edemediğimden sanki benim değilmiş gibi geliyor ya görsem inanmayacakmışım gibi

çok komik ünlü gibi lo :1shok:

bence de şikayet edin

sıkma canını tatlım sağlık olsun yarım dönemde sende kendini geliştirir iş hayatına hazırlarsın ne biliyim kurslara gider sertiflkalar alırsın falan sıkma canını tatlım opuyorumnanaktan

bakalım tatlım yaaa bizim bölümde değil de başka bölümden alcam sanırım dersleri dilekçe yazdık bu gün olmadı dediğin gbi kursa falan gtcez artık mecbur:gitme:

dilekçe verdik canım dediğin gbi başka bölümden alcaz onaylanırsaboshayallersmile hele bizim mokk bölümünn başındakiler orda oldgu sürece bizim çekeceğimiz çile bitmez

canım bizde de aynı büt yok hocalar nazi mübarek anlayış hak getire sınavlar dökülüo yaz okulunu da çok gördüler kendi bölümümzde açılmadı başkasından otlancaz.bu kadar salaklığa 2. sınftan 3 e geçerken not ortalaması arıolar nah bulurlar:kedi:

socihc gözlerine bakamıyoom çok güzel laa bayılıyom maaşalah

epril amin et çıbık nazar değmesin nazar amini hadi

bebeğimmmm sen kendi gözlerini görmüosunnn sanırım ben de sana bayılıorumm canım sıkılınca açıorum senin videoları topiği keyfim geliooo sempatiksalakcinni

oha rezilliğe bakınnn izmirde olan arkadaşlar örgütlenip bassın bence kuaförü emek hırsızlığı resmen başına yıkmak lazım lmaz:

bu arada lönk die daldım selamlar herkeşe napersinizzzz

mahsun mahsun mu noldu güsellik abidesi canını sıkan bişi yok dmi izmirdeki denyo kuaför dışında. eğer oysa derdin atlym diim yıkimmm kafalarına kuaförü

mahsun mahsun mu noldu güsellik abidesi canını sıkan bişi yok dmi izmirdeki denyo kuaför dışında. eğer oysa derdin atlym diim yıkimmm kafalarına kuaförü

patinin de yengesi vefat etmiş ona da üzüldük

bu aralar çok ölüm haberi var

sağlığımıza dikkat edelim

herşey eskisi gibi doğal değil

herşeyi doğal yapmaya çalışalım

yoğurdumuzu kendimiz mayalayıp bağırsaklardaki probiyetiklerimizi öldürmeyelim canlandıralm. mevsiminde domates kırmızı meyve sebze yiyelim.

mısır yemeyelim.

güvendiğimiz sütçü olursa sokak sütü içelim.

alinin ticari zeka fena:)))
arzum sıkkınım ya..benimkiyle ilgiliyerimsenibenahmet çakarla geri dönüşü olmayan bi yola girebilürük

lan zalaklaşma

hep öle diyoz gtümüze baka baka dönüyoz kanka

karı kız davası yohusa no piroblem herşeyi hallederük kadirsempatiksalakcinni

seviyoz olum lan mecburuz bi orta yol bulacazkaydirigubbakcemile5

el sıkışacaz vereliniortak

sonra nereni sıktırısan sıktıraklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…