- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.421
:gitme: :gitme:
:lepi: Bitiyi sanki kankaam sempatiksalakcinni
Sizlerin desteği sayesinde böyle kolay atlattım be kankam...olumunekankayizsmile
Tanrıça ve April olaraktan meg len cancuyu da seviyuz sempatiksalakcinni
Sorcam işte sorcam işte :umursamaz:
Sebep? guclubacismile
mujuk aşkom! Şeniz
selamun aleyküm ağalar
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: hööööööööööö:1shok: :1shok: :1shok:izmirde olan kankalar;
bişey anlatacam size
beni siteden siz tanımazsınız belki kabir dostum gurbaa prenses aradı geçen.
izmirdeymiş. karşıyakaya geçmiş sokağın birinde dedi kuaförün teki , senin gö makyajlarını asmış asmış duvara dedi. habire seninkileri koymuş dedi. onlar yapıyor hesabı.
bi gezerken dikkatinizi çekerse bana da bi ismini alıverirmisiniz reçellerim. karşıyakada olan varsa yeri tarif için arkadaştan detaylı bildi alacam.
Kamuya mal olmuş biri olaraktan böyle emek hırsızlığını da görmedim doğrusu. İnsan bi istihdam sağlar iş verir, hafta sonu boşum çağırır falan ama ne bu bedavaya reklam anam ayıp phütütütü balgamlı tükürük...
kimse yok
siirlerim bozuluyo
kapatacam bu topiği (içipiçip kafayı bulup karıyı boşayacam diyen adam)
megle cancu:roflol: bu espiri oldu artık,hastayım buna:lepi:
kankam desteksiz geçermi zaman...sen destek,ben destek,biz destek..sıkıntılar böyle geçmezmiolumunekankayizsmile
sor kankam ama sormayani basın açıklaması yapmam an meselesi-tatlicadiarzu-hekezle paylaşıcam zatenboshayallersmile
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: hööööööööööö:1shok: :1shok: :1shok:
ohanzi!!!! gurbadan alsana net adresi kuzi,emek hırsızlığı lan bukötükedihüso kötükedihüso haaaakkkkk tüüüüüüü...bi balgamlı tüpürükte bendenkötükedihüso
hangi resmin acaba merak ettimaklinialirimsmile
:))))))))deli karı seni:roflol:avatar derdine düştüm,gelemedim hacıbilmiyorumkismilediğer kızlarda arazi olmuşlarkaydirigubbakcemile
izmirde olan kankalar;
bişey anlatacam size
izmirdeymiş. karşıyakaya geçmiş sokağın birinde dedi kuaförün teki , senin gö makyajlarını asmış asmış duvara dedi. habire seninkileri koymuş dedi. onlar yapıyor hesabı.
bi gezerken dikkatinizi çekerse bana da bi ismini alıverirmisiniz reçellerim. karşıyakada olan varsa yeri tarif için arkadaştan detaylı bildi alacam.
Kamuya mal olmuş biri olaraktan böyle emek hırsızlığını da görmedim doğrusu. İnsan bi istihdam sağlar iş verir, hafta sonu boşum çağırır falan ama ne bu bedavaya reklam anam ayıp phütütütü balgamlı tükürük...
izmire otobüs tutuyom
tencere tava ne varsa alalım
yeşil boyamı da getiriyom yanımda
boyayacam hepsini çiçeklerim:)))))))))))
ama düşününce çok onur verdirtici, gurur duydurtucu, şımartıcı bi şey ha düşünsene :smiley-cool:
arzu ünlü olucak karısın allamaünlülerden fazlan var güzellik olarak..alinin ömrü seni kıskanmakla geçicekboshayallersmile
:roflol::roflol:
aliye dedim böle böle olmuş
dedi
telif hakkı isteyelim para kazanalım :roflol:
dur bi düşünem CADIARZU
kız hayal edemediğimden sanki benim değilmiş gibi geliyor ya görsem inanmayacakmışım gibi
çok komik ünlü gibi lo :1shok:
sıkma canını tatlım sağlık olsun yarım dönemde sende kendini geliştirir iş hayatına hazırlarsın ne biliyim kurslara gider sertiflkalar alırsın falan sıkma canını tatlım opuyorumnanaktan
Günaydınn bitanelerimmopuyorumnanaktan
sochicim nası açmazlar ya tek kalan sen değilsindir heralde örgütle arkadaşlarını isyan çıkarın okulda dilekçe neyin verin deli oluyorum bu eğitim sisteminekötükedihüso
senin o dua edişlerini ben yirim hele krokanım benim
bana da dua et dinimiz amin :roflol::roflol:
sochic gız la bizde de aynı mok vardı naziler gibimdik 3 sene 60 alamayan kaldı
büt yok
yaz okulu yok
ortalama yok
çan eğrisi yok
valla 3 senemiz dillere destan geçti la çok zor
gülo bir tane mi ders vardı ?
tek ders sınavına girersin öyleyse eğer. ben öyle yaptım cano.
olmuyorsa eprunun dediği gibi git sertifika neyim al çok işine yarar pırasalı böreem
socihc gözlerine bakamıyoom çok güzel laa bayılıyom maaşalah
epril amin et çıbık nazar değmesin nazar amini hadi
izmirde olan kankalar;
bişey anlatacam size
arzu ünlü olucak karısın allamaünlülerden fazlan var güzellik olarak..alinin ömrü seni kıskanmakla geçicekboshayallersmile
mahsun mahsun mu noldu güsellik abidesi canını sıkan bişi yok dmi izmirdeki denyo kuaför dışında. eğer oysa derdin atlym diim yıkimmm kafalarına kuaförü
alinin ticari zeka fena:)))
arzum sıkkınım ya..benimkiyle ilgiliyerimsenibenahmet çakarla geri dönüşü olmayan bi yola girebilürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?