- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.441
hoşgeldin minikom
patinin de yengesi vefat etmiş ona da üzüldük
bu aralar çok ölüm haberi var
sağlığımıza dikkat edelim
herşey eskisi gibi doğal değil
herşeyi doğal yapmaya çalışalım
yoğurdumuzu kendimiz mayalayıp bağırsaklardaki probiyetiklerimizi öldürmeyelim canlandıralm. mevsiminde domates kırmızı meyve sebze yiyelim.
mısır yemeyelim.
güvendiğimiz sütçü olursa sokak sütü içelim.
lan zalaklaşma
hep öle diyoz gtümüze baka baka dönüyoz kanka
karı kız davası yohusa no piroblem herşeyi hallederük kadirsempatiksalakcinni
seviyoz olum lan mecburuz bi orta yol bulacazkaydirigubbakcemile5
el sıkışacaz vereliniortak
sonra nereni sıktırısan sıktıraklinialirimsmile
slm fıstıklarr:kedi:
hb bebekimmm Şeniz
he miniko araklamışlar :)))) videolarımı da oynatsalar ya plazma takıp kapının önüne
çay keyfü filan
Kanka sen çok tatlısın yaaŞeniz ballı kaymak aşk böcüğü sewgülüsünün gülü:asigim:ehehhehe çok tatlısın sen islom yaa olumunekankayizsmile :roflol:
yarın İstanbuldayız ivitt :lepi:
Yookk artıkk:1shok: :1shok: :1shok: koordinatları bildir icabına bakalım arzumizmirde olan kankalar;
bişey anlatacam size
beni siteden siz tanımazsınız belki kabir dostum gurbaa prenses aradı geçen.
izmirdeymiş. karşıyakaya geçmiş sokağın birinde dedi kuaförün teki , senin gö makyajlarını asmış asmış duvara dedi. habire seninkileri koymuş dedi. onlar yapıyor hesabı.
bi gezerken dikkatinizi çekerse bana da bi ismini alıverirmisiniz reçellerim. karşıyakada olan varsa yeri tarif için arkadaştan detaylı bildi alacam.
Kamuya mal olmuş biri olaraktan böyle emek hırsızlığını da görmedim doğrusu. İnsan bi istihdam sağlar iş verir, hafta sonu boşum çağırır falan ama ne bu bedavaya reklam anam ayıp phütütütü balgamlı tükürük...
Ne diyon olumm yaa:1ninca:alinin ticari zeka fena:)))
arzum sıkkınım ya..benimkiyle ilgiliyerimsenibenahmet çakarla geri dönüşü olmayan bi yola girebilürük
kızlar hoşgeldinizŞeniz
hee minikim avatar değiştirdim..beğendinmihihoyyyt
arzu,bu sefer bitti kanka,herkez kendi yoluna...senin yazdığın yorumu inan bende sana yazardım..aynı fikirdeyim ama başa gelince farklı oluyo işte...
evet her seferinde dötümüze baka baka barışıyoruz ama bu sefer son!
kızlar hoşgeldinizŞeniz
arzu,bu sefer bitti kanka,herkez kendi yoluna...senin yazdığın yorumu inan bende sana yazardım..aynı fikirdeyim ama başa gelince farklı oluyo işte...
kızlar hoşgeldinizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?