G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.381
Gül çiçekleri eyügünler güzel haftabaşları, hepinizi sevgiyle kucaklıyom amin(april duası)
yoğun bir haftasonundan sonra hepberaber olmanın mutluluğunu yaşıyom.
kpss sınavlarınız güzel geçmiş sanırsam (en azından eprilinki)
biz kitap açmadan girenlere de çok güzel geçti (ilarzı ve island)
valla matematik çok zor geldi. 2 sene önce az çalışmıştım sanırsam o zaman daha iyiydi.
türkçe çok kolay geldi fule yakın bekliyorm. gerisi ressmeen mok gibiydi, ilk yarım saat olmuş 30 dakika da ben dallaması sadece 9 matematilk sorusu çözebilmişiökaydirigubbakcemile3
kendime dedim ki arzı bırak bırak eline yüzüne bulaştırıyon gerzek git türkçe çöz barikaydirigubbakcemile3
türkçe çözdüm keyfim yerine geldi fegat zaman yetmediğinden
vatandaişlık, coğrafya tarih pek eksik kaldı. soruların yarısını okuyamadım bile.
coğrafya güzel geçecekti halbusi alanım olduğpundan nerde ne yetişir biliyom allahtan.
ama tarih vatandaşlık bayağı kasacak gibi geldi. (zaten yarısına da bakamadım)
ingilzaca ya gelirsek oda tam bir van mınıttı. çevirileri yaptım ustalıkla gerisi boşkaydirigubbakcemile3
2 sene sonra olacak sınava dersane ile hazrılanmayı düşünüyom. yada yüksek bittikten sonra kasacam kendim evde çalışacam. A grubu için...
A grubu için uzman kadroları da dil istiyor dersane hakkımı dilden kullanırım. geçen sene 57 ile sırf dilden 50 üzeri aldı diye atanan arkdaşlar oldu (kadrolu hemde)
bizim meslekte açık var bakanlıkta ama inglizce bilirsen. o yüzden akedemi inglizcesine ağırlık vereceğim bakalım önümüzdeki sene, kafam rahatken.
anam o zaman da evleniriz bilmem ne ooof anam ooff kariyerim ne olacak yaaa:2:
yok yok yarim de istiyor kamuyu benim için. birimiz devlette olsun diyor. girerim seneye ben girerim.
tanrıça gacısından hala haber yok saırsam çok merak etmeye başladım
arzuablam hoş geldin özledik,,
hadi geçmiş olsun inş. gönlünce olur ablacım ,
tanrıçadan valla hiç haber yok 7 8 gündür hiç gelmedi mafoldumben
bi tane ayakkabı aldım bugün , resim koycam sonra
ve
bvlgarı blv almaya karar verdim bayıldım , harika bir koku bayanssulusmile
Gününüz aydın olsun çiçenklerim! opuyorumnanaktan
Site eskiye dönmüş yahu, Kazen'i delirttik tabii el birliğiyle...
Ama bazen şaşırıyorum hala, o kadar uyarıya rağmen hala pembik olsun pembik pembik diye yazanlara, sonra da şaşırdığıma şaşırıyorum ahaha :roflol:
erzum benimkinin iyi geçtiğini kim söledi la? :roflol:
GKGY iyidi biraz ama pazar günü oturumları...akannehir
KPSS sınav ücreti 75 TL,
Fütursuzca sallamanın keyfi, paha biçilemez ohaoldumsmile
demek istiyorum! sempatiksalakcinni
Gacım nası rahatladık valla puanlar eksiye düşmezse iyidirsempatiksalakcinniHadi gözünüz aydın, KPSS ciler..artık rahatsınız..öfff ben bile rahatladım beeeaa..delikafaduldennaniknanik
mafoldumbenmafoldumben kpss mafoldumbenmafoldumben beni korkuttunuz mafoldumben
Ooo kanka hala yaşıoz dünden sonrasempatiksalakcinni
Sabah oturumunda 15 dakika kala çıktıöm öğleden sonrakinde ilk 105 dk. çıkarmıyorlar çıkabilirsiniz dediği an herkeşler fırladı tabi ben de durur muyum
Bi ara arkamdan bana doğru bir kol uzanmış döndüm baktım çocuğun teki koymuş sor kitapçığını cevap kağıdını kenara uyuyorkaydirigubbakcemile3 bayıldı zandım müdahale etcektim valla sonra uyandı devam etti okumaya
Hadi gözünüz aydın, KPSS ciler..artık rahatsınız..öfff ben bile rahatladım beeeaa..delikafaduldennaniknanik
mafoldumbenmafoldumben kpss mafoldumbenmafoldumben beni korkuttunuz mafoldumben
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-kadinlar-kulubune-ozel-425.html#post14201384
Detaylı KPSS yorumuma buyrun kankalarım :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?