- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.361
hafta içi gitsen olmamıydı?:umursamaz:
bende neden hesap soruyosam..Şeniz
ybebeeğğmmmmm nasıldııı , ayyyy çok heycanlıydııımmmm ben siz sınavdaykenn , inşallaahhhhh herşey istediğin gibi olur balıımmmm Allahım noluurr dinimiz amin :Saruboceq: dedim hep :Saruboceq: delikafaduldendelikafadulden
tabiki hiç bi halt getirmemişler kanka , mal gibi gezdiler , çok sıcak dinlenmek istiyoruz dediler , tabii dedim içinden beyninizin suyu aktıı hehheeeyy siz ne sandınız beeee biz Türkler... diyerek devam ettim delikafadulden
minikomm iyi tatiller bebeğim çabuk dön ama yaaopuyorumnanaktangünaydın kızlarr tatile gidiyorum bir süre gremicem ama arada girmeye çalışırım hepinizii çokk seviyorum Şeniz kendinizi iyi bakınn bu akşam çıkıcam yola şimdiik burdayım yanii
Gacım hay ağzını öpsünlersempatiksalakcinni ben de onu diyeceidim bekliyoruzzkaydirigubbakcemile2günaydın minik,tospiş..
minik güle güle canım..iyi dinlenmeler sana..güzel bronzluklar..zemuszemus
tatil fotosu isterüüüük.a.s.bronzluğun tendeki duruşunu..demi isloşum.:1rolleyes:.
Kanka sınavda aklıma geldin heaaolumunekankayizsmileOlmaydı işte olmaydıııııı :gitme:
:sinifsinif: Eh işte kankam...:sinifsinif:
Osmanlı tarihini unutmuşum la alsanaalsanasmile
Ama çok salak sorular vardı
Şöyle hukuktan bi tane güzel soru yoktu. benneyaptımki
Uluslar arası Örgütlerden sora sora Avrupa Merkez Bankası başkanının adını sordular yuh yane! ohaoldumsmile
İngilizce bölümü de resmen ÜDS idi. Kasmışlar. Sürem tam yetmidi...guclubacismile
Öyle işte be kankam...:sinifsinif:
isloşum sana da gözün aydınŞeniz, yarısını atlattınız..
Allah bi avazda kurtarsın sizi yarın..
genelde hamilelere denir bu söz, ama ossun.:smiley-cool:.bende didim..
islom balım sen de mi girdin kapesese ye , inşallah hayırlısı olur balım , geçmiş olsun olumunekankayizsmile
aprilim herşeyim hayırlısı inşallah en en iyisi olur ikiniz içinde gül yüzlüm olumunekankayizsmile
Kanka sınavda aklıma geldin heaaolumunekankayizsmile
Hemen bi dinimiz amin çekip gönderdim
Türkçe çerezlikti bea matematiğim küflenmiş onu farkettim:1ninca: Tarih beni hep kasıo zaten ama çalışmış olsak fullenecek sorular ben zor bulmadım şahsen.yerimseniben
İngilizce yedi beni bi çevirileri kolay yaptım ingilizi getirsen yapamaz yane anlatım bozukluğuna kadar götürmüşler işi KPDS'de sandım kendimiohaoldumsmile
Yalnız sabaha oturumu beni pert etti yarını düşünemiom kanka 7 gün 7 gece sınav gibi gelcek:2:
islom balım sen de mi girdin kapesese ye , inşallah hayırlısı olur balım , geçmiş olsun olumunekankayizsmile
aprilim herşeyim hayırlısı inşallah en en iyisi olur ikiniz içinde gül yüzlüm olumunekankayizsmile
He yaa girdim minim yarın da ful sınav:gitme:
Sağolasın bebeğimŞeniz
Kankaa merak ettim seni bi bakıp kaçmışın kuzucan olumunekankayizsmileBence de kankitommmmm
ingilizce çok kasıştı...:bbo:
Ben bugün daha erken yatçam kankam, başım çok ağrıdı bugün çünkü... alsanaalsanasmile
Kuzucummm minik kuşum isloyla öle denemek mayetinde girdiydik zati
KAnkam ben kaçıyom hemencik
yatayım erkenden bitenem mirmirmirmir
öpüyorum çook çok! opuyorumnanaktan
Başarılar yarınki sınavda da aşkom işalla dinimiz amin :Saruboceq:
Herkesi çokkk öpüyorummm Şeniz Şeniz Şeniz
İyi geceler!
Fıstığımm görüşüp koklaşamadık :gitme:bitanesi şu sınavları bi atlatak burdan çıkmayız çok çalışıoz sanki dekaydirigubbakcemile3İsLantoş'm gelmişşş Mini'm gelmişşşş Nisan yağmurum gellmişşşş
ama hepsi didmişşş :2:
bilmiyorum biberim ben de az önce yine baktım gelmemiş akannehir :sinifsinif:
üzgünüm ama ben de bilmiyorumkismile çok kararlıydı ve kararını yıkmak için girişimlerde bulunuluyordu :1ninca: ama ciddi bişi olsa patinin illaki haberi olurdu diyorum bu sefer :sm_confused: hani birbirimizden güç alacaktık beraber atlatacaktık :çok üzgünüm: tatile gitmiş olsa keşke boshayallersmile beklerik...:a015:İyi şeyler düşünemiyorum artık nikonum ya kaç gün oldu hala gelmedi:gitme:
öldürdünüz beni gülmekten napayımNazom gülceğine 2 taktik ver olum görmüyon mu burda o ka çalıştık son tekrarlarımızı yapıyoz az destek olun ya işiniz gücünüz lay lay lom:umursamaz:
Hadi başlıyoz biriniz tarih anlatsın valla kalem oynatamıom sorularda o derece tarih olmuş bilgilerimsempatiksalakcinni
Matematikten 4 işlem cepte onu zehir gibi biliom yaparım heralde matematiği fulaklinialirimsmile
Coğrafyam süperdi aslında ama son deprem ve tsunamilerden sonra yeni konumlara pek bakamadım o yüzden bir iki yanlışım çıkabilir.
Alan derslerine de not açık gircem yaparım herhal
kızlar netten size çok kolay tarif buldumdelikafadulden..recimdeyim ama canım çekti, belkim yarın yaparım..
offff..bunda pek kalori yoğtur de mi?yoğtur yoğtur..sengözlerimebaksanabsempatiksalakcinni
Krem Karamel..
Malzemeler...
1 kilo süt
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı mısır nişastası
1 paket vanilya
1 yumurta sarısı
Karamel için ayrıca bir çay bardağı toz şeker.
Yapılışı:
Muhallebi malzemelerinin hepsi iyice çırpılıp karıştıra karıştıra koyulaşıncaya kadar pişirilir. Karamel yapmak için şeker teflon bir tencereye alınır. 1 çorba kaşığı su ilave edip karamelize olana dek kısık ateşte pişirildikten sonra kaselerin dibine bir çorba kaşığı kadar dökülür. Muhallebiyi de bu karemelin üzerine döküp oda sıcaklığına gelene kadar bekletildikten sonra buzdolabına kaldırılır. Kaseleri bir tabak yardımıyla ters çevirin. Yaklışık 12 saat kadar beklettikten sonra sunum yapmanızı tavsiye ederim. Çok daha lezziz ve tadı oturmuş oluyor.
Afiyet Bal Şeker Olsun...
alıntıdır
güle güle git minişimgünaydın kızlarr tatile gidiyorum bir süre gremicem ama arada girmeye çalışırım hepinizii çokk seviyorum Şeniz kendinizi iyi bakınn bu akşam çıkıcam yola şimdiik burdayım yanii
Ayhhh kankam girdim geldim sınava
Genel kültür Genel yetenek kolay zaten de yarınki alan sınavları feci olcek.eyvahedigeldismile
Ama Osmanlı tarihini unutmuşum hep salladım arada...eyvahedigeldismile
Dil sınavında da süre yetmedi şahsen kafamçokkarıştı
Off...alsanaalsanasmile
Ay işalla getirirler öle gücel şeyler benim kankamaa sırnaşık şey
Balım iyi tatiller çiçeğim canımıniçi olumunekankayizsmile Şeniz
heheeeeyyttt nörüyonuzz bakeeemmm ?
dışarıdaa yağmur yağıyooo bende size Sıcak .Çikolata getirdimmm alkisalkisalkis
minikomm iyi tatiller bebeğim çabuk dön ama yaaopuyorumnanaktan
Gacım hay ağzını öpsünlersempatiksalakcinni ben de onu diyeceidim bekliyoruzzkaydirigubbakcemile2
Kanka sınavda aklıma geldin heaaolumunekankayizsmile
Hemen bi dinimiz amin çekip gönderdim
Türkçe çerezlikti bea matematiğim küflenmiş onu farkettim:1ninca: Tarih beni hep kasıo zaten ama çalışmış olsak fullenecek sorular ben zor bulmadım şahsen.yerimseniben
İngilizce yedi beni bi çevirileri kolay yaptım ingilizi getirsen yapamaz yane anlatım bozukluğuna kadar götürmüşler işi KPDS'de sandım kendimiohaoldumsmile
Yalnız sabaha oturumu beni pert etti yarını düşünemiom kanka 7 gün 7 gece sınav gibi gelcek:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?