Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Olsun be kankam, zaten çalışmadık ki ohaoldumsmile
Ama gene de insan üzülüyor di mi :umursamaz:
Hem bu sınavdan iyi puan alınsa da kurum sınavları var :sinifsinif:
ardından mülakatlar var ki işte orada torpil işliyor...guclubacismile
boşver be kanka, bize iş mi yok
sempatiksalakcinni

6,5 yıllık ilişkisine son vermiş kendine yeni bi hayat kurmaya karar veren biber geldi

Birtanem hayırlısı olsun sen daha huzurlu ve mutlu olacaksan, iyisi budur balım... olumunekankayizsmile

delikafadulden Öyle cnm bekarlık nasıl bi duygu merak ediyodum biraz da onu tadayım çok ufak yaşta başlamıştım aşkı tattım sıra bekarlıkta:teytey:

Haydi hayırlısı meleğim, karşına süpersonik aşklar çıksın işalla biberimmm :Saruboceq: sempatiksalakcinni aklinialirimsmile

Aynen öyle balım daha mutlu ve huzurlu olacağımı düşünüyorum sırtımdan büyük bi yük kalktı resmen. Şu an gülüyorum gülerek kapatmaya çalışıyorum zamanla bu da geçecek ve herşey çok daha güzel olacak biliyorumolumunekankayizsmile

6,5 yıllık ilişkisine son vermiş kendine yeni bi hayat kurmaya karar veren biber geldi
Anam nolii bismillaheyvahedigeldismile Ne ara tartıştınız da bitirdiniz be biberim:gitme:
Çok kez denedim ama boşuna çabaladığımı farkettim cnm sevgim tükenmeye başladı karşımdaki insan değişmedi ve ben onunla yapamaz oldum bitirmeye karar verdim.

Çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca:sinifsinif: ama belli ki bıçak kemiğe dayanmış hakkınızda hayırlısı bibertom sen iyi ol da:teselli:

Heea kanka bize iş mi yok:teytey:
Bu arada cuma günü randevum var yöneticilik için uluslarası bir şirketmiş sağlık sektöründe 2 görüşme yapılacak toplu mülakat olacak ve enaz 1 saat sürecekmiş eyvahedigeldismile
Az taktik virin baa:1ninca:

Çok üzücü olaylar bitanem ama ömür boyu mutsuz olmaktansa belli bi süre acı çeker unuturum:çok üzgünüm: olumunekankayizsmile

Çok üzücü olaylar bitanem ama ömür boyu mutsuz olmaktansa belli bi süre acı çeker unuturum:çok üzgünüm: olumunekankayizsmile

Ne yaşadığını en iyi sen bilirsin bitanem
Belli ki bitirmiş içindekileri olay yeni olduğu halde sen gayet iyisin.
Bu nedenle çok sevindim senin adına.hihoyyyt
En güzel yaşlarımız gereksiz insanlarla heba etmemeliyiz
Daha neler çıkar karşına dilerimki en iyisi olsun.Şeniz

:1shok::1shok::1shok:biberitom çok üzüldüm sabah sabah ,
geçmiş olsun mu diyim gülüm ,
Allah hayırlısını versin hakkında , çok net konuştun , kararlısın demekki balım ,
İnşallah pişamn olmazsın bebeğim olumunekankayizsmile

gidemeğğğğdelikafadulden
int. kafeden arada size slm çaktırırım ayol lülülülülülü
kanka ne güzel almışsın yaaaa , senin alalnında yetmez ama biliormsenağlamaseneye çalışırsın daha yüğsek alırsın kankam , atanırsın , gayakam olursun delikafadulden

Günaydın Türkiyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

selam kızlar..günaydın..

bibertom hakkınızda hayırlısı..hayatını olumsuz etkiliyorsa..ne diyelim..boshayallersmile

kızlar.. blogculardan bir arkadaş yapmış bunu.kaydirigubbakcemile2.pek tarzım değil belki bir kez yaparım..aranızda sevenler olabilir diye paylaştım..
resim blogtan alıntıdır..

HANGİ OJE YAKIŞMAZ Kİ BANA: Marble/Ebru Tekniği

Birkaç hatırlatmada bulunayım, altını çiziktirmek suretiyle..gamyoncuiremsu
ağdadan sonra limon ve tuz karışımı uygulayabilirsiniz..seyreltme yapıyor..denedim..:lepi:

biberiye yağı ve bademyağı karışımından 2 kez selülat şeysi yaptım becaklarıma..streç filmle sarmak suretiyle..
ama bir şey diyim.. birkaç kilo dahi olsa verdiğimden, tamamen elimle sıktığımda selülat görüntüsü var..normal duruşta hiç bişey yoooook..zemuszemuskaydirigubbakcemile5

Nestle nesfit in Fruıts ini şiddetle tavsiye ederim.:lepi::lepi:cokacimcoook.süper tok tutuyor..
tospişim dene canım..yanılmıycaksın..ister kahvaltı da..ister akşam yemeği için(akşam yersen daha iyi) süpersonik bişey(eprılımın kulakları çınlasın.Şeniz.)

saçımı ördüm..şimdi oğluşum ,anne anne.. saçın çok güzel olmuş diyooozemuszemus-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyi deniyim gacım
annamadım ben
he ben kilo veriyom farkındayım emme tartıya çıkmıyom
aşk acım depreşti kilo vermeye başladım
istediğim kiloya inince o acı gidebilir benim için sakıncası yok:)

gacıablam hoş geldinn
ben denedim onu da yapamadım sempatiksalakcinni
aaaa..neden olmadı kiii...çok kolay bişey gibi gösteriyooo..guclubacismile
sende az değilsin minim..bende kime ne tavsiye ediyomuşum habarım yoooğ..bilmiyorumkismile
denicek tırnağım yok ki :)
kasıklarım ağriyi
burnum akiyi
üşüyom
hırkayla oturuyom huleyn

geçmiş olsun tospiş havalar bi öyle bi böyle..üşüttün zaar..:2:
kaban giy kabaaaan..
benim de ayaklarım üşüyor..çetik giycem bende..
zabaaan köründe kalktım 7.10 gibi..serin geldi banada, hava sabahtan..

bak başlıycam aşk acına yaaaaa.guclubacismile.güzel günlerin kıymetini bil..ohhh..free sin işte ne istiyon daaa...lmaz:aklinialirimsmile

kız nestlenin nesfit Fruits diye bi ürünü var..layt sütle süpersonik bir öğün oluyor onu diyom..bi dene pişman olmazsın..hızlandırır..kilo vermeni de..

Öyleyse mutlu oldum senin için kankacımmm olumunekankayizsmile
Zorla yürüyen bir beraberliği bitirmenin verdiği hafiflik te paha biçilemez-tatlicadiarzu- bilirim bitanem
:lepi:

Hobaa :teytey:
Kankaaaa, toplu mülakat deneyimim var çok matrak bişi la o :roflol:
Çember sistem veya yarım ay şeklinde oturuyor adaylar aklinialirimsmile
tam karşıda ortada 2-3 İK uzmanı. bayanssulusmile
Bazen sırayla soru soruyolar kaydirigubbakcemile3
Bazen tek soru verip münazara yaptırmaya çalışıyollar akannehir
Her türlü, ortalık kolpa kaynıyor :roflol: :roflol:
Ben 4. sınıfa geçtiğim yaz baya böyük bir medya kurumunun toplu milakatına katıldımdı :smiley-cool:
Ula millet bi anlatıyo kendini ki görme! sempatiksalakcinni
(Herkes öğrenci bu arada) hihoyyyt :1ninca:
Yok Radikalde haber yazdım :hulya:
Yok M. Ali Birandla çalıştım :hulya:
yok Okan bayalganla tokuştum filan sempatiksalakcinni

oha dedim, ben yapmadım la öyle şeyler,
talebeyim ben, hala bilgi talep ediyorum, burayı da o yüzden istiyorum, öğrenmek için dedim alkisalkisalkis
beni aldılar kanka :roflol: :roflol: :roflol:
aahhahahahahhaha sempatiksalakcinni

ama ben gidemedim.:gitme: zira ameliyatlar silsilesi başlamıştı o dönem makus kaderimizde...mafoldumben

(bu da böyle bir anımdır) -tatlicadiarzu- (vol 2)
-tatlicadiarzu-

Yetmez gankaaaaa :umursamaz:
Bağa gaymakamlık ta yitmez :umursamaz:
Ben başbakan olacak insanım lülülülülülü
Veya
Caponya Dış Ticaret Müsteşarı :roflol:
(gözler yalan söylemez)
sempatiksalakcinni

Gacellam gönaydın çiçekim Şeniz

denicek tırnağım yok ki :)
kasıklarım ağriyi
burnum akiyi
üşüyom
hırkayla oturuyom huleyn

Anaam Tospikim benim...olumunekankayizsmile
Zıcak içecekler iç için ısınsın kuzucum
kafamçokkarıştı

Birkaç hatırlatmada bulunayım, altını çiziktirmek suretiyle..gamyoncuiremsu
ağdadan sonra limon ve tuz karışımı uygulayabilirsiniz..seyreltme yapıyor..denedim..:lepi:

Aha bunu yapıyom ikidir Gacellam :lepi:
Ama sade limonla yapıyom
yarım limon kesip gezdiriyom bacaamda
1 dakika içinde tüm bacağıma iğneler batıyi eyvahedigeldismile
feci bi acı olum :gitme:
lazerde bile bu kaa acımıyo alsanaalsanasmile
sora dayandığım kadar tutup öle çığlıklar içerisinde yıkıyorum soğukk suylan :2:
pambik gibin oliyi boshayallersmile
ve bence de inceltiyor tüycükleri kaydirigubbakcemile2
denedim onayladum
buyrunnnnnnnnn

onnarın hepicini denedim doyurmuyo beni be
aç bi bünyeyim ben :)
free olmak istemiyom artık
evlendirin beni
ben bebe yapmak istiyom

Valla benim de her an aklımdasın Tospikom :lepi:
Bulduğum an sana uygun birini, paravanı açıcam zaar
:roflol:

ahh canım hakkında hayırlısı olsun
değişmiyorlar zaten canım biz kendimizi kandırarak zaman harcıyoruz
hayatımızdan veriyoruz ama bir umut işte ya değişirse diye

2 kez toplu mulakata katıldım
reklam olmasıneyvahedigeldismile biri novartis diğeri phizerdi.
novartiste 10 kişi girdik bi tane hoş bayan vardı İk cı:asigim:. Firma hakkında sorular sordu. İlaçları nelermiş, ne zaman kurulmuş cart curt. Arkadaştan aldıgım tüyolara gore ilk söze sen gir, gölzerinin içine bak, kimsenın lafını kesme dik otur öne doğru eğil kollarını bağlama falan dedi. Hatun ilk soruyu sordu dallamanın biri atladı abim novartiste calısıyo falan diye eyvah zıçtık dedim. Bi türlü giremıyom lafa kadının gözlerine nasıl baktıysam artık Sizz dedi bende aldım sazı elime... En sonundada iş için alınacak eğitimle ilgili bir soru sordu.Eğitimdede elemeler oluyodu çünkü sizce bu doğrumu dedi. Denyolar atladı hemen haksızlık falan diye. Sonra bende haklılar novartis gibi çokuluslu kurumsal bir şirket seçkin insanlarla çalışmalı ve o seckin insanları bulana kadarda her türlü eğitim ve elemeden gecirmeli dedim. Tebrikler didi bana canım İK cı hanımcım:içelim:. Tabikide geçmiştim birebir mülakata gelmiştim. Birebirdede adam istanbul dedikçe çalışma yerine ben trakya diyordum. O istanbul ben trakya anlaşamadık tabi :)))

phizerdede zalak zaçma seyler sordular. Kart çektik 10 dakıka süre verdiler. Bana çıkana bakın. Kahve firmanız var. (Önce isim koymam lazım tabi kahveme) Çok gıcık birde otel sahibi var. Sizinle bir türlü anlaşma yapmıyor. Nasıl ikna edersiniz dedi. Bende o otel sahibini promosyonlara boğarım. Sürekli gider gelirim. Adamın başını ağrıtırım. Elbet onunda bir olur tarafı vardı dedim. Ondanda geçmişim
delikafadulden
ondada psikoteknık zıvırtılar vardı 300 tane mi ne soru oku oku bitmiyoakannehir
ondan gecemedim sonra uzun bir sure acaba ben dengesiz bi insanmıyım diye pisikolacimi bozdum kendime gelemedim.kafamçokkarıştı

biri beni sustursun yavvv çok konuştummm
sırnaşık şeydelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…