- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.441
İnşallah inşallah..
demek bekar takılıosn artıkkk .. kafama göre diyosuun heee delikafadulden
Şöle bi baktım cevaplara pek iç açıcı değil:1no2:
Türkçeyi fullemişim:lepi: 11. soru iptal bekliyordum zaten öyle bir şey o kadar kolay bir soruda hata yapmışlar:bbo: 2 taneydi yanlış yazılan bağlaç.
Sadece İzmir istediğim içi,n bi yere girmem mümkün deel:gitme:
6,5 yıllık ilişkisine son vermiş kendine yeni bi hayat kurmaya karar veren biber geldi
delikafadulden Öyle cnm bekarlık nasıl bi duygu merak ediyodum biraz da onu tadayım çok ufak yaşta başlamıştım aşkı tattım sıra bekarlıkta:teytey:
Birtanem hayırlısı olsun sen daha huzurlu ve mutlu olacaksan, iyisi budur balım... olumunekankayizsmile
Haydi hayırlısı meleğim, karşına süpersonik aşklar çıksın işalla biberimmm :Saruboceq: sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
Anam nolii bismillaheyvahedigeldismile Ne ara tartıştınız da bitirdiniz be biberim:gitme:6,5 yıllık ilişkisine son vermiş kendine yeni bi hayat kurmaya karar veren biber geldi
Çok kez denedim ama boşuna çabaladığımı farkettim cnm sevgim tükenmeye başladı karşımdaki insan değişmedi ve ben onunla yapamaz oldum bitirmeye karar verdim.
April;14210195]Olsun be kankam, zaten çalışmadık ki ohaoldumsmile
Ama gene de insan üzülüyor di mi :umursamaz:
Hem bu sınavdan iyi puan alınsa da kurum sınavları var :sinifsinif:
ardından mülakatlar var ki işte orada torpil işliyor...guclubacismile
boşver be kanka, bize iş mi yok sempatiksalakcinni
Anam nolii bismillaheyvahedigeldismile Ne ara tartıştınız da bitirdiniz be biberim:gitme:
Çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca:sinifsinif: ama belli ki bıçak kemiğe dayanmış hakkınızda hayırlısı bibertom sen iyi ol da:teselli:
Çok üzücü olaylar bitanem ama ömür boyu mutsuz olmaktansa belli bi süre acı çeker unuturum:çok üzgünüm: olumunekankayizsmile
6,5 yıllık ilişkisine son vermiş kendine yeni bi hayat kurmaya karar veren biber geldi
Bir de sen gidimeeeeğğğğ :gitme:
Ben de 30undan sora yoğum kaydirigubbakcemile2
31i itibariyle İstanbul sınırlarını uzun bir süreliğine terk ediyorum...:lepi:
Ama laptop alıcam ve size bağlaniciğim güzel yurdumun şehirlerinden hihoyyyt
Azimle cevaplarımı kontorol ettim zıçış ya :roflol:
GYGK iyimiş. 82 galiba puanım.sempatiksalakcinni az çalışsam demek ki bi mok olurum ahahhaha :roflol:
aaaa..neden olmadı kiii...çok kolay bişey gibi gösteriyooo..guclubacismilegacıablam hoş geldinn
ben denedim onu da yapamadım sempatiksalakcinni
denicek tırnağım yok ki :)
kasıklarım ağriyi
burnum akiyi
üşüyom
hırkayla oturuyom huleyn
neyi deniyim gacım
annamadım ben
he ben kilo veriyom farkındayım emme tartıya çıkmıyom
aşk acım depreşti kilo vermeye başladım
istediğim kiloya inince o acı gidebilir benim için sakıncası yok:)
onnarın hepicini denedim doyurmuyo beni be
aç bi bünyeyim ben :)
free olmak istemiyom artık
evlendirin beniben bebe yapmak istiyom
Aynen öyle balım daha mutlu ve huzurlu olacağımı düşünüyorum sırtımdan büyük bi yük kalktı resmen. Şu an gülüyorum gülerek kapatmaya çalışıyorum zamanla bu da geçecek ve herşey çok daha güzel olacak biliyorumolumunekankayizsmile
Heea kanka bize iş mi yok:teytey:
Bu arada cuma günü randevum var yöneticilik için uluslarası bir şirketmiş sağlık sektöründe 2 görüşme yapılacak toplu mülakat olacak ve enaz 1 saat sürecekmiş eyvahedigeldismile
Az taktik virin baa:1ninca:
gidemeğğğğdelikafadulden
int. kafeden arada size slm çaktırırım ayol lülülülülülü
kanka ne güzel almışsın yaaaa , senin alalnında yetmez ama biliormsenağlamaseneye çalışırsın daha yüğsek alırsın kankam , atanırsın , gayakam olursun delikafadulden
denicek tırnağım yok ki :)
kasıklarım ağriyi
burnum akiyi
üşüyom
hırkayla oturuyom huleyn
Birkaç hatırlatmada bulunayım, altını çiziktirmek suretiyle..gamyoncuiremsu
ağdadan sonra limon ve tuz karışımı uygulayabilirsiniz..seyreltme yapıyor..denedim..:lepi:
onnarın hepicini denedim doyurmuyo beni be
aç bi bünyeyim ben :)
free olmak istemiyom artık
evlendirin beni
ben bebe yapmak istiyom
ahh canım hakkında hayırlısı olsun6,5 yıllık ilişkisine son vermiş kendine yeni bi hayat kurmaya karar veren biber geldi
Heea kanka bize iş mi yok:teytey:
Bu arada cuma günü randevum var yöneticilik için uluslarası bir şirketmiş sağlık sektöründe 2 görüşme yapılacak toplu mülakat olacak ve enaz 1 saat sürecekmiş eyvahedigeldismile
Az taktik virin baa:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?