- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.461
Kanka süpermiş yaakaydirigubbakcemile3Hobaa :teytey:
Kankaaaa, toplu mülakat deneyimim var çok matrak bişi la o :roflol:
Çember sistem veya yarım ay şeklinde oturuyor adaylar aklinialirimsmile
tam karşıda ortada 2-3 İK uzmanı. bayanssulusmile
Bazen sırayla soru soruyolar kaydirigubbakcemile3
Bazen tek soru verip münazara yaptırmaya çalışıyollar akannehir
Her türlü, ortalık kolpa kaynıyor :roflol: :roflol:
Ben 4. sınıfa geçtiğim yaz baya böyük bir medya kurumunun toplu milakatına katıldımdı :smiley-cool:
Ula millet bi anlatıyo kendini ki görme! sempatiksalakcinni
(Herkes öğrenci bu arada) hihoyyyt :1ninca:
Yok Radikalde haber yazdım :hulya:
Yok M. Ali Birandla çalıştım :hulya:
yok Okan bayalganla tokuştum filan sempatiksalakcinni
oha dedim, ben yapmadım la öyle şeyler,
talebeyim ben, hala bilgi talep ediyorum, burayı da o yüzden istiyorum, öğrenmek için dedim alkisalkisalkis
beni aldılar kanka :roflol: :roflol: :roflol:
aahhahahahahhaha sempatiksalakcinni
ama ben gidemedim.:gitme: zira ameliyatlar silsilesi başlamıştı o dönem makus kaderimizde...mafoldumben
(bu da böyle bir anımdır) -tatlicadiarzu- (vol 2) -tatlicadiarzu-
2 kez toplu mulakata katıldım
reklam olmasıneyvahedigeldismile biri novartis diğeri phizerdi.
novartiste 10 kişi girdik bi tane hoş bayan vardı İk cı:asigim:. Firma hakkında sorular sordu. İlaçları nelermiş, ne zaman kurulmuş cart curt. Arkadaştan aldıgım tüyolara gore ilk söze sen gir, gölzerinin içine bak, kimsenın lafını kesme dik otur öne doğru eğil kollarını bağlama falan dedi. Hatun ilk soruyu sordu dallamanın biri atladı abim novartiste calısıyo falan diye eyvah zıçtık dedim. Bi türlü giremıyom lafa kadının gözlerine nasıl baktıysam artık Sizz dedi bende aldım sazı elime... En sonundada iş için alınacak eğitimle ilgili bir soru sordu.Eğitimdede elemeler oluyodu çünkü sizce bu doğrumu dedi. Denyolar atladı hemen haksızlık falan diye. Sonra bende haklılar novartis gibi çokuluslu kurumsal bir şirket seçkin insanlarla çalışmalı ve o seckin insanları bulana kadarda her türlü eğitim ve elemeden gecirmeli dedim. Tebrikler didi bana canım İK cı hanımcım:içelim:. Tabikide geçmiştim birebir mülakata gelmiştim. Birebirdede adam istanbul dedikçe çalışma yerine ben trakya diyordum. O istanbul ben trakya anlaşamadık tabi :)))
phizerdede zalak zaçma seyler sordular. Kart çektik 10 dakıka süre verdiler. Bana çıkana bakın. Kahve firmanız var. (Önce isim koymam lazım tabi kahveme) Çok gıcık birde otel sahibi var. Sizinle bir türlü anlaşma yapmıyor. Nasıl ikna edersiniz dedi. Bende o otel sahibini promosyonlara boğarım. Sürekli gider gelirim. Adamın başını ağrıtırım. Elbet onunda bir olur tarafı vardı dedim. Ondanda geçmişimdelikafadulden
ondada psikoteknık zıvırtılar vardı 300 tane mi ne soru oku oku bitmiyoakannehir
ondan gecemedim sonra uzun bir sure acaba ben dengesiz bi insanmıyım diye pisikolacimi bozdum kendime gelemedim.kafamçokkarıştı
biri beni sustursun yavvv çok konuştummmsırnaşık şeydelikafadulden
22.00da bakım varmış , siteye girilmicekmiş:2:
Kanka süpermiş yaakaydirigubbakcemile3
Ayy ben de daha 1. sınıftayım garantinin mülakatına gittim.
Gelenler de benim gibi 1 ya da 2. sınıf geneli. Ayy bunlar bi zırvalıyor garantiyi galaksinin en iyi şirketi yaptılar.sempatiksalakcinni
Gerek yok böle şeylere yaw komik duruma düşüyorlar havalı konuşayım derken
ben çıkıorm , hepinizi öptüümmm mafoldumbenopuyorumnanaktan
Gene gel minimmopuyorumnanaktan
Ben de çıkıyorum şimdilik acıktım yavcokacimcoook
Kanka süpermiş yaakaydirigubbakcemile3
Ayy ben de daha 1. sınıftayım garantinin mülakatına gittim.
Gelenler de benim gibi 1 ya da 2. sınıf geneli. Ayy bunlar bi zırvalıyor garantiyi galaksinin en iyi şirketi yaptılar.sempatiksalakcinni
Gerek yok böle şeylere yaw komik duruma düşüyorlar havalı konuşayım derken
Anaa nazom zorlucaklar desene genelde rahat biriyimdir konuşurum falan ama şimdi bunlar ne soracak tırsıdımeyvahedigeldismile Şirket bilgileri gizli ilanda. Hani bilgi topliyim desem ne araştırcam.
Sağlık sektöründe olduğunu biliyorum sadece.
Görcess bakalım yarın ya batacam ya çıkacamkaydirigubbakcemile
haydaa yine mi bamyaaa:1ninca:22.00da bakım varmış , siteye girilmicekmiş:2:
Hiç gerek yok kankam. Zaten aklına fikrine güveniyosan, normal şekilde kendini ifade edersen olur yane...olumunekankayizsmile
NAzomun hikayesi de süpersonikmiş ahahaha :roflol:
ben deldimmmm selamsss nabersinz bakalım.) ooo iş görüşmeleriyle ilgili anılar dökülmüş. anam ben de geçen aylarda Nestle ye gittim iş görüşmesine satj için o öğrenciler nelerrrr yapmışlar abowww dedimmm ben ot geldim saman gidiom:)
he vallah anlamadım gitti ne ara yaptınız evladım dediklerinizi ne ayaksınız diesim geldi. acaba kimi aldılar hayvani kurumsallardı hayran kalmştım
günaydın cankuşlar
gine değişmiş , gerçi benim için farketmez ya ,
hepinizi kucaklıorm , bugün sevdiceğim adanadan gidior , son günümüz adanada , ona bir şehir turu yaptırayım hep fransızlarımı gezdiricem kaydirigubbakcemile3
ççooook öpüorm herkesi ,aprilim , islom ,gacıablam , tospim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?