- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.641
anaaaaaa malmıyım ya ben , ayıyız yazmışım , aynıyız o yaaa
sıcaktan gacı abla :1shok:
töbe de yazmış bi de :roflol:
islooooommmm , aprilliiiiiiiiim neler almışsınız anam öle delikafadulden
çok beğendim tişörtleri delikafadulden irenkli irenkli , beyaz pantolonla çok cücel olurr olumunekankayizsmile
ay senin ayşodan bahsetme kanke daha çok var Allahtan :roflol::roflol: sırada tanrıçam var sanırım
bu sezon eşimle tesadüfen girdik lcwye herüfün bi hoşuna gitti habire ona bişey almadan çıkmıyoruz :roflol::roflol: herifime feda olsun :asigim: kaydirigubbakcemile3
ben de çocuk bölümüne dadandım bu sezon sempatiksalakcinni kendime 14-15 yaş tshirtleri, pijama ve eşofmanları aldım :roflol::roflol: tam aradığım gibilerdi tam bana göre minyon olmanın avantajı sositososito kaydirigubbakcemile3
aprilim ben de geçen gün body shoptan %70 indirimle c serisinden göz kremi aldım
sen almıştın ne düşünüyorsun sana tam sormadan aldım içimde uhde kaldıaklinialirimsmile 10tlye düşmüş dediler tospam 10 dene alırım dedi çok pis gaza geldim he 12,90tl gibi bir fiyata aldım kaydirigubbakcemile3
göz altıma ferahlık veriyo daha da bilmiyorum kaydirigubbakcemile
hatta öyle ferahlık verdi ki yüzüm terlediğinde ondan sürüyorum iyi mi yapıyorum bi fikir verin kızlar bilmiyorumkismile patron da yok soram hele :mymeka:
acaba bunun gibi bi jel var mıdır yüze sürülen, süreyim yüzüme ferahlık versin hararetini alsın bayanssulusmile
yapma ya senlen göz kremi kardeşi olamadık mı şimdi sempatiksalakcinniYavremom, ben E vitaminlisini kullanıyorum, sevgilime C vitaminliyi aldıydım. yarın sorarım kendisine memnundu ama...ehehhe.
C vitamini göz kreminin en böyük artısı, aydınlık vermesi göz altına. bir de kirpiklere sürersen onları da besleyip uzatıyormuş kanke. :lepi:
bulsaydım ben de alacağıdım bugün ama kalmamış C serisi komple bitmişti nerdeyse. :bbo:
ama gün içinde çok sık sürme yavrum bitmesin hemen.
bir de çok kullanırsan cildin yorulur veya alışır, etkinliğini yitirir.
bebem saf gülsuyunu buz kalıbına dök hele, sıcakladığında yüzünde gezdir buzu he ne dirsin ? kaydirigubbakcemile5
yapma ya senlen göz kremi kardeşi olamadık mı şimdi sempatiksalakcinni
bi sabah sürüyorum bi akşam, hatta ilerde sıkılır sadece ya akşam sürerim ya sabah :mymeka:
şu buz kalıbı işine bi el atıcam hayırlısıyla bi vakit deeee
ama kanke dışarıya çıkmadan böyle bi jel sürsem ilk çıkma anımda üfül üfül ferahlasam yanımda buz kalıbı taşımasam kaydirigubbakcemile3 yanaklarıma sürdüm çıktım bi kaçkez yüzüm ferah ferah dolaştım iyi geldi öyle bir ürün soruyom CADIARZU
seni seviim kanke :asigim:
demek öyle bi ürün var :lepi: ama ben şimdi desem ki %70 indirime girip 10 dene almaya kalkan olursa bana haber ver kaydirigubbakcemile2 yaz biter kanka :roflol::roflol::roflol:Ben de seni seviyum Nikonom :asigim:
He günde 2 veya 1 kere iyidir kankitom :lepi:
Öyleyseeeeeee sana gene bir Badi Şop tavsiyesi kankam kaydirigubbakcemile5
zannımca senin cildin de karma idi. zemuszemus
Yosun (seaweed) serisinin nemlendiricisi jel formunda. Ben şahsen ikinci kutumdayım, çok severim kendisini. Matlaştırıcı etkisi var ve yağsız. kokusu da deniz kokusu ferah ferah. Dilersen onu buz dolabında sakla, gün içinde sürersin. :lepi:
buz kalıbını nası taşican la yanında dümbük kanka :mymeka: yasakkelime
benimle alay mı geçiyon gene fisfisfis
Bu arada ben sabırsızı dayanamadım fondoteni açtımi yüzüme süründüm duruyom burda. sempatiksalakcinni Güzel oldu beh...boshayallersmile
tek ton cilt, fürüzsüz filan. bayanssulusmile tam tonu tutturdum efferim bana :lepi:
ula bu fondoten denen şey iyimiş, azcık damlası yetii vallayi zemuszemus
demek öyle bi ürün var :lepi: ama ben şimdi desem ki %70 indirime girip 10 dene almaya kalkan olursa bana haber ver kaydirigubbakcemile2 yaz biter kanka :roflol::roflol::roflol:
bi gidim incelim yüzüme sürüp dolaşim geri dönüp alim kaydirigubbakcemile3 ah ablamız da yok ki yanına gitsem bana alsa bayanssulusmile ablanı bi günlüğüne bana versene aprilim sempatiksalakcinni delikafadulden kaydirigubbakcemile3
ben de fondotene özeniyorum ama renkli nemlendirici alam herifla papaz olmayam zemuszemus
senin şu süpersonik renkli nemlendiriciden mi yapsam ama sen gibin beceremem ki kanke bayanssulusmile
en iyisi ev arkadaşın miniyi bi sıkıştıram nemlendiricisinden hala memnun mu fisfisfis
şşşh mini uyuduğunda odasına gizlice girip renkli nemlendiricisini bir ara getirsene bi test edem kanke bayanssulusmile sempatiksalakcinni :roflol:
aprilim baharım güle güle sürüştür ve kullan balım :)
hepiniziii öpüüüooorrrmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
:roflol:deliler yaa ,
kanka hiç uyutmadın akşam , sabaha kadar konuştun uykumu alamadım haa sırnaşık şey
kanka tatil hazırıkları bilion onlarlan uğraşıorm , son dakkaya bıraktığım için işleri :smiley-cool:
kot şortumu biçeceğim bugün kısaltacağım :1rolleyes:
sizler ne ediisiiiz? eprilim fondoten almış çok sivindim. duş jeli almış bol köpürtmeler çiçem
ya ben göz altlarıma garniir in güneş koruyucusunu sürüyom yüzüme de sürüyom çok bulamayarak. kötü mü yapıyom sizce kızlar?
Pazar günü aldıklarım.
Bu body çok tatlı bir renk farklı çıkmış ama nar çiçeee:hulya:
[/url][/IMG]
Bunun da rengi az daha koyu ama soluk çıkmışkaydirigubbakcemile2
[/url][/IMG]
Sonunda ben de küçük bir çanta beğenebildim hepsi bavul gibisempatiksalakcinni
[/url][/IMG]
İşte abla ganimetlerimmm :lepi: :lepi: :lepi:
The Body Shop oil free fondoten. rengi tam oldii 04 numero. zemuszemus
Ve White Musk Breeze duş jeli. (farfümü vardı, bu duş celi de indirimde görünce saldırdım)sempatiksalakcinni
Buncaazlar da 2 danesi 10 TL ama güzeller maşallah hihoyyyt
bunlar aneyden sempatiksalakcinni
Bir de sevdiceğizime 2 T Shirt 1 gömlek aldım LCW den. çok güzeller, aklınızda olsun erkek reyonu hakikaten çok hoş canlarım ve de uygun... kaydirigubbakcemile5
ben geldim , çoğu işimi hallettim , yarında bir kaçı kaldı , cuma da go tu tatil kaydirigubbakcemile
aprilim elentiriği , suyu , interneti ödedim merak etme olumunekankayizsmile
daha bavulumu hazırlamadım ohaoldumsmile yarın artık , vedalaşmaya geleceğim :gitme:
yannız bırakmıyım seni baharımmmmmmmmm
şafakımız bişi kalmadı ?
ne durumdayız
kalp pır pır yapıyo di mi ?
aşkitom çok gözeller güle güle kullan bidenem hemide ucuzlarmış
fondotenıde ii etmişsin bende yıllar gecer asla fondoten bitiremem
LCW erkek reyonundan bende eşime hep bişiler alır çıkarım
eşim şantiyede her giydiğinin içine ettiği için ucuz şeyler alıyoruz ona bişi olursa içim yanmaz diye
maaşallah hiç bişi olmuyo ne renk atıyo ne cekiyo
en son maviden 2 tane tişört aldım 2 yıkamada ağız burun yumuldu o kadarda para verdiydim yaaa
ben geldim , çoğu işimi hallettim , yarında bir kaçı kaldı , cuma da go tu tatil kaydirigubbakcemile
aprilim elentiriği , suyu , interneti ödedim merak etme olumunekankayizsmile
daha bavulumu hazırlamadım ohaoldumsmile yarın artık , vedalaşmaya geleceğim :gitme:
Kankaa sonunda fond.yaptın kendine harbici güzel şey meret ya ben de özel anlarda aklinialirimsmile1 damlacık alıom elime artıyo bile ciltte kusur olmasa da cilt bi başka güzel görüküyo güle güle sürüştür canısımzemuszemusAşkommm özledim yau gel öpim hele maviş gözlerinden Şeniz Şeniz
Teşekkür edirim kankacım, lazımdı fondoten biliyosun. Lancome'dan %50 indirimli alacaktık ablamın indirimi varmış ama yapıları ağır geldi bana bir de zaten 100-120 TL fondotenler. akannehir yarısı 50-60 ediyor. alsanaalsanasmile
Badi Şop'tan 35 TL ye aldık çıktık. :lepi: hem yağsız. bir de nadiren sürcem zaten gramajı çok olsun istemedim kullanamadan bozulursa Lancome üzülürdüm biriciğim...
Minim teşekkür ederim balım sen otlanırsın aprılımınkilerdensempatiksalakcinnianaaaaaa malmıyım ya ben , ayıyız yazmışım , aynıyız o yaaa ,
sıcaktan gacı abla :1shok:
töbe de yazmış bi de :roflol:
islooooommmm , aprilliiiiiiiiim neler almışsınız anam öle delikafadulden
çok beğendim tişörtleri delikafadulden irenkli irenkli , beyaz pantolonla çok cücel olurr olumunekankayizsmile
Ayşo deme bana nikommmafoldumben:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayırlısıyla bi ağlasam :dance: evli olunca hele de iki çocuktan sonra insan korkuyoeyvahedigeldismile ya evde yoksan:roflol::roflol::roflol:
kızım biz o işte bile boş durmayız, haydaaa atilla mayda yani :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hımm seni çakal sempatiksalakcinni narçiçeği makyajından aldın bizden okyi baktın sana yakışıyor gittin bir de body aldın he aklinialirimsmile
yalnız o gri olan sana çok yakışır islom tecrübenle sabit
güle güle kullan cicilerini Şeniz
Ne konseri kanka gecen şebnemimin konserini kaçırdım zati fanta festivalinde ağbim arayıp canlı dinletti kuzenimle pisluklerralsanaalsanasmileİyilik be Göksum tek başıma topiği bekliyorum işte...mafoldumben
islandoşum da gece konsere gitti daha gelimidi alsanaalsanasmile
Var mı Nazoo gibisin KK'nın lezzetiisositososito Şeniznazalp;14287458]
anayymmm çok gözel bunnar kızz
nar çiçeenede bayılırım haa
rucu oluyo ya onun ama dudaklar ince yakışmiii napam
kaderime küsüyooommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?