Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Puahahhahaha koptum laaaaaaa ahahahhahah delikafadulden
ayıyız/aynıyız ahahhaha :roflol: :roflol:
ayıyız hemen hemen sempatiksalakcinni
ahahahhaha ay deli kankam benim sırnaşık şey

Sağolasın Minimom,opuyorumnanaktan annem de tutturdu beyaz pantolon al kendine diye, inan ki alışveriş aşkım bitti benim kanka, sıcaktan herhal.bilmiyorumkismile bişi alasım yok. hiç deneyemem şimdi dedim...
akannehir

Daha çok yok be kanka 1 hafta sonra geliyi kendisi...:gitme:
minyon burnunu yirim. olumunekankayizsmile
ben de LCW yi seviyorum bağyan koleksiyonu da hoş şeyler oluyor :lepi:
gömlekler, trençkotlar ve eşofmanlar özellikle...
boshayallersmile

aprilim ben de geçen gün body shoptan %70 indirimle c serisinden göz kremi aldım
sen almıştın ne düşünüyorsun sana tam sormadan aldım içimde uhde kaldıaklinialirimsmile 10tlye düşmüş dediler tospam 10 dene alırım dedi çok pis gaza geldim he 12,90tl gibi bir fiyata aldım kaydirigubbakcemile3
göz altıma ferahlık veriyo daha da bilmiyorum kaydirigubbakcemile
hatta öyle ferahlık verdi ki yüzüm terlediğinde ondan sürüyorum iyi mi yapıyorum bi fikir verin kızlar bilmiyorumkismile patron da yok soram hele :mymeka:
acaba bunun gibi bi jel var mıdır yüze sürülen, süreyim yüzüme ferahlık versin hararetini alsın bayanssulusmile

Yavremom, ben E vitaminlisini kullanıyorum, sevgilime C vitaminliyi aldıydım. yarın sorarım kendisine memnundu ama...ehehhe.
C vitamini göz kreminin en böyük artısı, aydınlık vermesi göz altına. bir de kirpiklere sürersen onları da besleyip uzatıyormuş kanke. :lepi:
bulsaydım ben de alacağıdım bugün ama kalmamış C serisi komple bitmişti nerdeyse. :bbo:
ama gün içinde çok sık sürme yavrum bitmesin hemen.
bir de çok kullanırsan cildin yorulur veya alışır, etkinliğini yitirir.

bebem saf gülsuyunu buz kalıbına dök hele, sıcakladığında yüzünde gezdir buzu he ne dirsin ?
kaydirigubbakcemile5

yapma ya senlen göz kremi kardeşi olamadık mı şimdi sempatiksalakcinni
bi sabah sürüyorum bi akşam, hatta ilerde sıkılır sadece ya akşam sürerim ya sabah :mymeka:
şu buz kalıbı işine bi el atıcam hayırlısıyla bi vakit deeee
ama kanke dışarıya çıkmadan böyle bi jel sürsem ilk çıkma anımda üfül üfül ferahlasam yanımda buz kalıbı taşımasam kaydirigubbakcemile3 yanaklarıma sürdüm çıktım bi kaçkez yüzüm ferah ferah dolaştım iyi geldi öyle bir ürün soruyom CADIARZU
seni seviim kanke :asigim:

Ben de seni seviyum Nikonom :asigim:
He günde 2 veya 1 kere iyidir kankitom :lepi:

Öyleyseeeeeee sana gene bir Badi Şop tavsiyesi kankam kaydirigubbakcemile5

zannımca senin cildin de karma idi. zemuszemus

Yosun (seaweed) serisinin nemlendiricisi jel formunda. Ben şahsen ikinci kutumdayım, çok severim kendisini. Matlaştırıcı etkisi var ve yağsız. kokusu da deniz kokusu ferah ferah. Dilersen onu buz dolabında sakla, gün içinde sürersin. :lepi:
buz kalıbını nası taşican la yanında dümbük kanka :mymeka: yasakkelime
benimle alay mı geçiyon gene fisfisfis

Bu arada ben sabırsızı dayanamadım fondoteni açtımi yüzüme süründüm duruyom burda. sempatiksalakcinni Güzel oldu beh...boshayallersmile
tek ton cilt, fürüzsüz filan. bayanssulusmile tam tonu tutturdum efferim bana :lepi:
ula bu fondoten denen şey iyimiş, azcık damlası yetii vallayi
zemuszemus

demek öyle bi ürün var :lepi: ama ben şimdi desem ki %70 indirime girip 10 dene almaya kalkan olursa bana haber ver kaydirigubbakcemile2 yaz biter kanka :roflol::roflol::roflol:
bi gidim incelim yüzüme sürüp dolaşim geri dönüp alim kaydirigubbakcemile3 ah ablamız da yok ki yanına gitsem bana alsa bayanssulusmile ablanı bi günlüğüne bana versene aprilim sempatiksalakcinni delikafadulden kaydirigubbakcemile3
ben de fondotene özeniyorum ama renkli nemlendirici alam herifla papaz olmayam zemuszemus
senin şu süpersonik renkli nemlendiriciden mi yapsam ama sen gibin beceremem ki kanke bayanssulusmile
en iyisi ev arkadaşın miniyi bi sıkıştıram nemlendiricisinden hala memnun mu fisfisfis
şşşh mini uyuduğunda odasına gizlice girip renkli nemlendiricisini bir ara getirsene bi test edem kanke bayanssulusmile sempatiksalakcinni :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
Minim benden köşe bucak kaçıyo son günlerde ev içinde kanke bilmiyorumkismile
yakalayamıyom sempatiksalakcinni
pire gibi maşallah çat orda pat burda
[/IMG]
ama bi ara sıkıştırcam ben de, etlerini mıncırcam hatta...aklinialirimsmile

indirim olursa ben sağa haber salarım kankitom mirak etme
:lepi:

aprilim baharım güle güle sürüştür ve kullan balım :)

Teşenkür edirim kuzucanım benim opuyorumnanaktan

hepiniziii öpüüüooorrrmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Gel bakayım burayı kankaaaa bi öpüjük kurtarmaz kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

:roflol:
deliler yaa ,
kanka hiç uyutmadın akşam , sabaha kadar konuştun uykumu alamadım haa sırnaşık şey
kanka tatil hazırıkları bilion onlarlan uğraşıorm , son dakkaya bıraktığım için işleri :smiley-cool:
nikom son aldığım renk. nem. ebaydakinden , ondan memnunum balım halen , ebayden alamzsan clinique filan alabilrsin , onlar indirimden baya bi inior ,
normal nem.den de memnunum , nuxe, göz kremi de iyi de düzenli sürmek gerekior mereti,
bi güneş kremimden memnun değilim , biotherm , iğrenç kokuo , yırıl yırıl kimyasal kokuor ,
bacaklarıma filan sürcem onu :dilcikar:
kot şortumu biçeceğim bugün kısaltacağım :1rolleyes:

selam leydiiz end centilmeneeeeeeee

böğün de buralardayım ciğerlerim

yarın itibarı ile yohum gene gezmelerdeyim yarın ilçedeyim, ertesi gün başka ilçede, o gün iş çıkışı istanbula kayacam erkekimi 1 aydır görmüyom. bakalım bi değişiklik varmı?

cumartesi sabah tekirdağa geçecem akşamı istanbula, ertesi gün yani pazar tekrar tekirdağ sonra itanbul ve bursaya dönüş.

arzutur:))))

sizler ne ediisiiiz? eprilim fondoten almış çok sivindim. duş jeli almış bol köpürtmeler çiçem

o c vitamininden ben de almak istiim şu cliniquem bi bitse de alsam. ama bu kadar inmişken de kaçırmak istemiyom acaba sadece istanbulda mı?

buraya da bakacam. olmadı istanbuldan haftasonu alam. yazın bu c vit. kullanıp kışın cilikine mi devam etsem acaba? bi de bu c viteminli olan güneş korumalı faktörü de var mı ki?

ya ben göz altlarıma garniir in güneş koruyucusunu sürüyom yüzüme de sürüyom çok bulamayarak. kötü mü yapıyom sizce kızlar?

Ama kanka sen de beni hiç dinlemiyosun yaa benneyaptımki
mır mır mır uyicam da uyicam, iki kelam edemedik bee...:roflol: :roflol:

kotun iresmini de koyarsın di mi kankitom hehe
:lepi:

Erzuşum amma gezegen hatunsun bee,:roflol: ben de öyleydim akşam bi yerde sabah bi yerde ahaahha, gücel oliyi. kaydirigubbakcemile5

Teşenkür ederim yavru kuşum benim. Fondoteni pek beğendim.:lepi:

kuzum güneş koruyucuyu göz çevrene de sürebilirsin zaten ama dediğin gibi, çok sıvamadani elinde kalanı yedirebilirsin. çok göze değdirme tabii yakar yavrum.
zemuszemus

İyilik be Göksum tek başıma topiği bekliyorum işte...mafoldumben

islandoşum da gece konsere gitti daha gelimidi
alsanaalsanasmile

anayymmm çok gözel bunnar kızz
nar çiçeenede bayılırım haa
rucu oluyo ya onun ama dudaklar ince yakışmiii napam
kaderime küsüyooommm

aşkitom çok gözeller güle güle kullan bidenem hemide ucuzlarmış
fondotenıde ii etmişsin bende yıllar gecer asla fondoten bitiremem
LCW erkek reyonundan bende eşime hep bişiler alır çıkarım
eşim şantiyede her giydiğinin içine ettiği için ucuz şeyler alıyoruz ona bişi olursa içim yanmaz diye
maaşallah hiç bişi olmuyo ne renk atıyo ne cekiyo
en son maviden 2 tane tişört aldım 2 yıkamada ağız burun yumuldu o kadarda para verdiydim yaaa

ben geldim , çoğu işimi hallettim , yarında bir kaçı kaldı , cuma da go tu tatil kaydirigubbakcemile
aprilim elentiriği , suyu , interneti ödedim merak etme olumunekankayizsmile
daha bavulumu hazırlamadım ohaoldumsmile yarın artık , vedalaşmaya geleceğim :gitme:

iyi tatiller minicim opuyorumnanaktan

yannız bırakmıyım seni baharımmmmmmmmm
şafakımız bişi kalmadı ?
ne durumdayız
kalp pır pır yapıyo di mi ?

Fır fır yapıyo valla Tospikim...hihoyyyt olumunekankayizsmile
Ama vakit sanki hiç geçmiyo...
:kedi:

Teşekkür ederim Nazocanım...opuyorumnanaktan
Valla ben uzun zamandır Mavi'den hiç bişi almıyorum balım ya. alsanaalsanasmile
T shirtleri aynen yamuluyor dediğin gibi.
Sweatler de aynı. :umursamaz: Çok aşırı yumuşak yapıyolar herhalde, salıyorlar kendilerini anlamadım gitti. Kotları bollaşır, atletleri en ufak şeyde delinir. (sütyen askısının kopçasından filan)akannehir
artık arada kot alıyorum Outletinden o da, ucuzsa...

Alla razı olsun Mini kankam boshayallersmile
Kesene bereket ehehehhe :roflol:
Sen gidince ben gece uyuyamam ki ama...:gitme:
Sen yokken ben de evi kompile temizler öyle giderim haftaya kuzucanım. :hulya:
Ben giderkene belki senlen görüşemeyiz ama ben girerim nete mutlaka
olumunekankayizsmile

Kankaa sonunda fond.yaptın kendine harbici güzel şey meret ya ben de özel anlarda aklinialirimsmile1 damlacık alıom elime artıyo bile ciltte kusur olmasa da cilt bi başka güzel görüküyo güle güle sürüştür canısımzemuszemus
Body shop'u severim hele de mineralli allıkları ilk kez allık bitirdim o seriden

Minim teşekkür ederim balım sen otlanırsın aprılımınkilerdensempatiksalakcinni
Ayşo deme bana nikommmafoldumben
Dur şimdi anatcam hikayemi bir genç kızın dramı olarakmafoldumben

Hayatıma size göre yön veriom olum sempatiksalakcinni
Gri değil o lee tatlı bir mavi

İyilik be Göksum tek başıma topiği bekliyorum işte...mafoldumben

islandoşum da gece konsere gitti daha gelimidi
alsanaalsanasmile
Ne konseri kanka gecen şebnemimin konserini kaçırdım zati fanta festivalinde ağbim arayıp canlı dinletti kuzenimle pisluklerralsanaalsanasmile
nazalp;14287458]
anayymmm çok gözel bunnar kızz
nar çiçeenede bayılırım haa
rucu oluyo ya onun ama dudaklar ince yakışmiii napam
kaderime küsüyooommm
Var mı Nazoo gibisin KK'nın lezzetiisositososito Şeniz
Teşekkür ederim bebeğiimm ruc da sürüyom o tonlarda makkaja bile gerek kalmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…