- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.661
islandımmmmmmm maviş gözlümm noli yaa burda herkes iyimi
biri bana özet gecsin lüüüüütfen :dance:
Kankaa sonunda fond.yaptın kendine harbici güzel şey meret ya ben de özel anlarda aklinialirimsmile1 damlacık alıom elime artıyo bile ciltte kusur olmasa da cilt bi başka güzel görüküyo güle güle sürüştür canısımzemuszemus
Body shop'u severim hele de mineralli allıkları ilk kez allık bitirdim o seriden
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm :teytey: :teytey:
hepiniziiiiiiiiiiiii deli gibin özledimmm delikafadulden
evde net yok yaa sinir oluyorumm
buarada hediyemin tembeltosbikime ulasıp ulasmadıgını öğrenemedim
giremeyince ins ulasmıstır mutlu olmustur :dance:
dipnot: sayfaya bişeymi olmus yaa azıcık yayvanlasmıs yoksa bnm pc denmi delikafadulden
Başıma gelenlere bakın zavallaı ben:sinifsinif:
Bugün sabahtan sevdiceğimlen kahvaltı yaptık benim ayşo sabahın körü dimeden çıktı geldialsanaalsanasmile
Hap içtim 2 tane belim ağrıyodu allahın emri zaten.
Neyse görüşmem vardı ona girdim çıktım otobüs durağına giderken bir fena oldum tansiyonda düştü heralde başladım titremeye sonra düşltüm bayıldımmafoldumben
Durakta yanımda bir çocuk vardı ben fenalaşırken mal gibi bana bakıyodu ya yardım edeyim ya su vereyim yok ölee baktı çocuk harbi okuuuzz:mymeka: Dili tutuldu herhal deyusunÇok üzgünüm çoook
Sonra kadınlar vardı yardım ettiler sağolsunlar hemen aradım aşkoyu yetiş die bastı geldi ama ben kendimde değilim hemen acile gittik ağrı kesicili serum takıldı geçmedi sancı totodan iğne yedim azaldı biraz zorla toparlandım şimdi yine ağrım var. Aştı artık kendini her ay çıtayı yükseltiyor yakında öldürecek beni sanırsam daha da ağrı eşiğini aşmasına imkan yok çünkü:1ninca:
Eve geldim anama durumu anlatınca ağlamaktan mavfoldu nası haber etmezsiniz diye de verdi veriştirdiakannehir
Yarın için randevu aldım jinekolojiye gidicem bakalım
Kankaa berbattım yav:gitme:Aldım valla kankam oh rahatladım beh :lepi:
Ben Badi Şoptan aldığım herşeye aşıkım kankitommm bayanssulusmile
delikafadulden
Kankaaaaaaaaaammmmmmmmm çok özledik seni amaaaaaaaaaa delikafadulden
Hoşgeldin meleğim benimmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ay çok sevindim şuanda... Şeniz Şeniz Şeniz
Kuzuma kıyamam hiçççççç mafoldumben
Cinekolojiye git tabii kankam geç bile kaldın olumunekankayizsmile
İşalla herşey yolundadır, değilse bile herşeyin tedavisi var kankam kaydirigubbakcemile5
ben kukucan ve örgütü konusunda uzmanım biliyon sempatiksalakcinni
Kankaa berbattım yav:gitme:
İşin kötüsü serum yidim iğne vuruldum haplar içtim şuanda da ağrım var :2:
Nası keş bi bünyeyim ben yav
Bakalım yarın ultrasonla bakar heralde muayene neyin istemiim:umursamaz:
Zati kan gövdeyi götürürkene bişi göremezsempatiksalakcinni
Tabii kuzum karın ultrasonu ile görülyor kist varsa. Umarım yoktur...:Saruboceq:
Ben de şu 15 ayda bi ara bulup jinekoya gidemedim ya, helal bana. benneyaptımki
Benim ayşo dışında bile ağrım oluyor artık. kesin nüksetti kistim. bilmiyorumkismile
Bugün sabahtan sevdiceğimlen kahvaltı yaptık benim ayşo sabahın körü dimeden çıktı geldialsanaalsanasmile
Neyse görüşmem vardı ona girdim çıktım otobüs durağına giderken bir fena oldum tansiyonda düştü heralde başladım titremeye sonra düşltüm bayıldımmafoldumben
Durakta yanımda bir çocuk vardı ben fenalaşırken mal gibi bana bakıyodu ya yardım edeyim ya su vereyim yok ölee baktı çocuk harbi okuuuzz:mymeka: Dili tutuldu herhal deyusunÇok üzgünüm çoook
Sonra kadınlar vardı yardım ettiler sağolsunlar hemen aradım aşkoyu yetiş die bastı geldi ama ben kendimde değilim hemen acile gittik ağrı kesicili serum takıldı geçmedi sancı totodan iğne yedim azaldı biraz zorla toparlandım şimdi yine ağrım var. Aştı artık kendini her ay çıtayı yükseltiyor yakında öldürecek beni sanırsam daha da ağrı eşiğini aşmasına imkan yok çünkü:1ninca:
Eve geldim anama durumu anlatınca ağlamaktan mavfoldu nası haber etmezsiniz diye de verdi veriştirdiakannehir
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm :teytey: :teytey:
hepiniziiiiiiiiiiiii deli gibin özledimmm delikafadulden
evde net yok yaa sinir oluyorumm
buarada hediyemin tembeltosbikime ulasıp ulasmadıgını öğrenemedim
giremeyince ins ulasmıstır mutlu olmustur :dance:
dipnot: sayfaya bişeymi olmus yaa azıcık yayvanlasmıs yoksa bnm pc denmi delikafadulden
Günaydın zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?