- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.901
email adresimi değiştirdim, mailden aktifleştirene kadar mor olmuşum kaydirigubbakcemile3:roflol: toplasın gari sempatiksalakcinni
canlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq:
nikonum noldu sana morardın yahu sempatiksalakcinni
ne demek bu rengin mora çaldı aklinialirimsmile
hay o deyyusun ben Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookHee kankam o ara pek sık bi ara olur oldubenneyaptımki
Allah sonumuzu hayır etsin:sinifsinif:
Azalttığını biliyom o hapların ama hemencikte keser mi yaw o da sıkıntı virdi zaten barut gibin dolanıyom
Nikonum zor işmiş yaw depresiflik sinir harbiyim vallaguclubacismile
Deyyus kim biliin mi İngiltere'de yaşayan yazları ablalarının yanına gelen (ablaları karşı komşum olii) üstelik geçen hafta nişanlanan ama benim cep numaramı ablasından bulup gecenin 3,30'unda arayıp mesajlar döşeyen itin teki ama hallettim ve gidip ablasına bildirdim durumu:mymeka:
Nikom eniştene hap bile kar etmeyebilir diyosun:jeyyar:
Deme öyle kuzum 2 tane var ne güzel Allah bağışlasın ama insanın başına gelirmiş korktuğu.
Sen önlemini almışın gerisi Allah kerim kader kısmet dicez sıkma canını oluruna bırak yavkaydirigubbakcemile
Tövbe bismillah dinimiz aprılımız süpaneke innaytana innaytana kulvallah aminn:Saruboceq:
Berat kandili diye biraz uzun tuttum hazır da cünüp değilken içimden geldisempatiksalakcinni
Nikoom benim depresiflik geçici ama manyaklık kalıcı onu nacez bilmemdelikafadulden
Kandiliniz mübarek, dularımız kabul olsun:Saruboceq:
Bu gece dualrada buluşmak dileğiyleeŞeniz
Tospikim seksülük abidem senin de kandilin mübarek olsunŞeniz
Harbici deyyus dim i nikomemail adresimi değiştirdim, mailden aktifleştirene kadar mor olmuşum kaydirigubbakcemile3
bir de internet gitti o ara delikafadulden :roflol:
hay o deyyusun ben Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
mayaklığın bi çözümü yok be islom varsın öyle kalsınŞeniz
ben mü seksüüüüüüüüüüüüü
Kandilimiz mübarek olsun güzellerrrrrrrrrrr
island .!.:Tövbe bismillah dinimiz aprılımız süpaneke innaytana innaytana kulvallah aminn:Saruboceq:
Berat kandili diye biraz uzun tuttum hazır da cünüp değilken içimden geldisempatiksalakcinni
Ohh Allah kabul etsin şimdiktenhihoyyytbiğendüm biğendümmmmmm
hatta şimci oturup afiyetnen yicem
ay ütü var gene ya
sonra bi abdest alamda cenabet cenabet gezmeyem
namazımı kılam.
çok pis içimden geldii bu gece.
inşallah unutmamışımdır :)
Ateşim sen ol bebeğimm yakalım alemidelikafaduldenSenin de mübare olsun yavru tosbaam olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
islooom, mayyah kankam, sen barut ben ateş olayım yavyummm aklinialirimsmile aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Ohh Allah kabul etsin şimdiktenhihoyyyt
Aprıl kankam yol yordam gösterir unutsandasempatiksalakcinni
Ateşim sen ol bebeğimm yakalım alemidelikafadulden
Şeniz
Kandil dolayısıyla hayır yapem size dedim siz yanında yatcanız ben yicemcokacimcoook
İnsan neler yapar isteyince bu bişi değil düşününce ben de tarifi öğrenince kalktım pudingli kurabiye yaptım:lepi:
Ben namaz bilmem ki...bilmiyorumkismile :kedi:
Ama ateşi yakarım bak kankaa...aklinialirimsmile
Vııyyy ellerin dert görmesin islom ne güzelmiş la bunnar :1shok: :lepi: cokacimcoook
Kankam o zaman senlen teravi yapcez ramazandakaydirigubbakcemile
Çok basit laa tarifi şahane bi tadı var ama virmicem tarifini:umursamaz:
Anaa kankam kızdı ellerimlen yapıp getireyim bebeğimmzemuszemusVirmessen virme kanka Alla Alla.:umursamaz:
Hem barutum diyon, yak beni diyon...aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Ayrıca ben de seni sadecik gözle daha çok biğeniyom kanke :lepi:
İsLantoşşşşş'm gözler yine harikaa yaauuu
Bu arada Kandiliniz Mübarek Olsun kızlaaarrr
Küsüktümm size amaa yine dayanamadımm geldimm anacımm alsanaalsanasmile
sağoolll İsLanntoşşş'mm çokkk özledim seni vallahiii
iyileştin mi bakim en son o zaman gördüm seni daha da denk gelemedik heraldee..
Ooo onun üstüne bi türlü geberemedim bebeğim
Şimdi iyiyim şükür tatlım
İhmal etme ama buralarıolumunekankayizsmile
eline sağlık islom yarın çikalatalı pudingel deniyim kuzularımla yapayım delikafaduldenKandil dolayısıyla hayır yapem size dedim siz yanında yatcanız ben yicemcokacimcoook
İnsan neler yapar isteyince bu bişi değil düşününce ben de tarifi öğrenince kalktım pudingli kurabiye yaptım:lepi:
eyeliner olmayınca çok denişime gitti islom bilmiyorumkismile gözlerini veren kurban olurum senin ŞenizBu sıcaklar beni bile bozdu hee:bbo:
Bi rimel bi narçiçeene çalan ruc temamdır:lepi:
bayanssulusmile ŞenizİsLantoşşşşş'm gözler yine harikaa yaauuu
Bu arada Kandiliniz Mübarek Olsun kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?