Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ağbim sefkili yapma peşinde
Güya bizim zorumuzla görüşüyo kızla 12 de bi çıktı bu saat oldu arıyorum hala açmıyor
İstemem yan cebe delikafadulden ah bu erkekler yoğ muu:mymeka:
ah su erkekler yokmuuuu kötükedihüso
kesin kızı begendi söyliyim

Hiiiiiiiiiiiiiii pizzaa didiiii bilmiyorumkismile ay bayılıcaam vallaha billahaaa mirmirmirmir

waaffle cokacimcoook

İstiyoruuummmm bananeee yaaaaaaa :gitme:

anaam waffleın kokusu burnuma geldiiiii cokacimcoook akannehir

Ehem ehem
sayın bu topiğin sahibisisibuyrunnnnnnnnn ve topiğe takılan halk -tatlicadiarzu-Müsadenizle bi itirafta bulunup yemek hazırlamaya gidiciyim kızlar
Çoğu kişi bilir Nancy Ajram'ı çok beğenirim ne kadar estetikli olsa da ben beğeniyorum estetik harikası gibi hatun
Fakat şöyle bişey varki bizim sayın makyaj ustamız aynı zamanda editörümüz İlarzu'ya ben bu hatunu çok benzetiyorum
İlarzuyu çok beğenirim hatta güzellik abidesi diyorum bilen bilir. :asigim:
Zaten onu beğenmeyen var mı ki şu koca dünyada merak ediyorum sempatiksalakcinni
Evet ilarzuyu benzetiyorum bu hatuna olay budur
Bak sakın benzetme özürlü demeyin yanakları gamzeleri bile benziyo işte :umursamaz:

Anneciim gitti kuzulaaar üzgünüümmmaklinialirimsmilebeni şikaaayet edemiciiksinizz..
İslantoşş hemen cadı demeye başlamışş bileemm piiss sapııhhk :mymeka:

takmiilerrr beni diiiidii gitti kaydirigubbakcemile3

Tosbaaaaaaaaamm gerçekten anımsatıyorr bizim suLtanımızıı :icecream:
Ancaaaaaaaaaaaaak İlarzu'muz bu kadınaa benzemeeezz ..lmaz:
O kadıınn İlarzu'muzaa benzeyebilir ancaaak :mymeka:

çok küçükler daha canım yaa... biri 13 diğeri 23 aylık...
ama kızım rahatsız olunca sürekli ilgi istiyo... hep kucağımda... kendi oturamıyo, emekleyemiyo henüz yat yat canı sıkılıyo tabi kuzumun...

Hiiiiiiiiiiiiiii pizzaa didiiii bilmiyorumkismile ay bayılıcaam vallaha billahaaa mirmirmirmir

waaffle cokacimcoook

İstiyoruuummmm bananeee yaaaaaaa :gitme:

anam gel istediğin waffle olsun... yparım ben sana... al bacım bol meyveli çıtır çıtır...

resim ç-alıntıdır bu arada...

madamım ilarzumuza benziyo ama bizim ilarzumuz daha güzel en azından %100 doğal
made in annesinin karnı:asigim:

bence de bizimki daha güzel...bayanssulusmile

yaaa inanmıyoruuuumm bu resmii kaldıııııııııırrr noolurrrr fotoğrafınn içine düşüceeeeemm
Kivileriiii saya durduuummm :roflol:

Kaldııırrr şunu gözümmm görmesssiiinnn Ölüyorum açlıktaaann sırnaşık şey

ama sağa da iyilik yaramiiii... waffle istedin yaptık daa ... küstüm şincik...:umursamaz:

aayyy küsssmeeeeeee ama hani iftardan sonraaa getirseydn önümee daha makbule geçerdiii Şeniz
Şimdiii aklımmm kaldııı bakıpp bakıpp duruyoruumm çok da canım istiyoo zatenn sabahtaann beriiii uff ufff bugün evden çıkmadıım ama yarın dersaneeye gidicemm.

Dönüşteeee waffle almayaaaann O olsuunn :roflol:

Ama ben seni oruç değil sandımdı.. az önce sen değilmiydin ayşo geldiii diyen... açlıktan karıştırdım sanırım... :gitme:
neyse zaten orucun tadı böyle çıkiii... ben de sabahtan beri canım bişey istiii ona bakıp duruyommm adını söylemim şinci onu da canın çeker topa tutarsın benii...

ben de iftara yanlızım canım sıkılıyo... normal günde alışıktım da ramazan da çok koydu beee...

Hiiiiiii neymişşşş oo süleee baakeemm delikafadulden sülee süleee nolaar delikafadulden
Kız ayşoo bana değiil İsLantoş'a geldiiii keşke bana da gelse diee dua ediyoduumm yihahaa sempatiksalakcinni

neden yalnızssıın kuzuşuum öyle demeee..
Bizzeee geeeeel annem babannemm vaaar beraberrr yirikkk sonra senin uşaklarııı yoğururum bi güzeeell ooohhh lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…