- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.001
hee sölebide bi zahmet selamımı söyle:jeyyar:
canım valla k.kalma:umursamaz:sen makyajın 'm' sinden anlamıyosun..cesaretin olsa yarışmaya katılsaydında görseydik:dilcikar:sna neden yorum yapıyımki tatlım aaaa-tatlicadiarzu-:roflol:
hiiiiiiiiiii ömrümmm:asigim:
kuurban olıyım seni verene:asigim:içim açıldı nur yüzlüm..allah razı olsun:asigim:
topiğe bereket getirdin,ne zamandır bu garılar abdes almadan geliyo kırıcam kafalarını:roflol:melekler doldu içeri ohh ohhhihoyyyt hihoyyyt
nur yüzlüm,ben hatta diyorumki hep,topikçek(sende dahil)buluşsak bi gün..ama tam takım..işte o zamanki makarayı düşünemiyorum :roflol: :roflol: ama benim cabbar faktörü varken,telde bile görüşemez iken:gitme:hayallerde avunuyorummafoldumben
çay kahve vardı sahurda,ama resim bulup ekliyene kadar sahur yaptım:roflol:
şimdide eklemiyim oruçlu millet:kedi:iftardan sonra bekliyorum çayaaklinialirimsmile
bendee bendeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bayılırım nazar boncuğunahihoyyyt hihoyyyt
bende uyanır uyanmaz kk,ya giriyorum:smiley-cool:cabbarı bile aramadan:roflol:
oyyy kıymetli pırlanta çiçeeemŞeniz(nası oluyosa)
ne ince garısın la:jeyyar:neler düşünüyo..yalnız şunu düşündüm,ben yazana kadar belki dolpin ebru gelip selam kızlar diyip gidermiş :roflol: :roflol:
ay hemen yazıyorum durunndelikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
özete bak:))hoşgeldin ve güle güle kanka:mymeka: :roflol:
ben sağa özelden yazdım özetidün munemiz teftişe geldi saolsun:)anamız ağladıda accuk:)dün acayip güldüm ya:roflol: :roflol: mune ayrıca çok tatlı:1hug:..kanka niko garısı günlükte benlen maytap geçiyo:smiley-cool:
mini gitmicek bebem(işallah)kafasını dinleyip gelicek ben,m bebeğimmafoldumben
bizde seni çok seviyoruz dağ çileğimŞeniz
yazsaydın ayburum aşkolsun ya:)onur ettiniz şımarttınız:)hemen yazıyımda bitsin bu stres:)
niko sekreteryam herşey bilir allah için:1closedeyes:kimin kankasıbayanssulusmile(aybur+tanrıça):jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
okudun dimi manyaa:roflol: nazom bana gönderme yapıyo deli garı :roflol: :roflol: :roflol:
özledim tabiii:1hug:özlemezmiyim,ama sık gelmiyosun:enbuyukkklmuyo nazomkaydirigubbakcemile
benim koca başıma kaldı diyo ahahahaha koptum:roflol: :roflol:
selam kızlar ne kaynatıyorsunuz bakıyım
al bakalım kuzu sana mehteranda getirdim oyle kuru kuru kurdele kesmek olmaznazo gelinim çok teşekkürler bebemo senin süpersoniklğiinn
30.000 . mesacı yazmak bana nasip oldu leennnnn çok sevinçlyim kurdele getirdim yanımda keseceeemm
bu arada bugün ders çalışacam canlar gelemeyebilirim yarışma topiğine de göz kulak neyim olursuuz (şşşii tanrıça saa sölüyom ayrıcaa:)))
ara vediğimde gelecem öperim gerdanlardan
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
okudun dimi manyaa:roflol: nazom bana gönderme yapıyo deli garı :roflol: :roflol: :roflol:
özledim tabiii:1hug:özlemezmiyim,ama sık gelmiyosun:enbuyukkklmuyo nazomkaydirigubbakcemile
benim koca başıma kaldı diyo ahahahaha koptum:roflol: :roflol:
seni andım bende tatlım:)gelmiyosun diye:)nasılsın ebrucum iyimisin
Tünaydın gücel hatunlarımmm alkisalkisalkis
Tanrıçam Şeniz
çok geçmişe gidemedim kukucanlarım ama şutarafagitti
erzumun makkaşı boshayallersmile
et sütyen dalgası
sempatiksalakcinni
islonun sapukluğu aklinialirimsmile
nikomun günlüğüne koptum
ahahhahaha :roflol: :roflol: :roflol:
girmeye vaktim olmuyor bebelerim hepinizi çok seviyum...:a015:
Minim de gitmeye mi karar vermiş hayırrrrrrrrrrrr olmazzzzzzzz :umursamaz:
sakın yapma öle bişi kankaammmolumunekankayizsmile :mymeka:
seni andım bende tatlım:)gelmiyosun diye:)nasılsın ebrucum iyimisin
Uploaded with ImageShack.us
ahandaa benimmm eeeeeeelll yihahaha sırnaşık şey
tandırıcadan çok bizim topiğee döndüüü burasııııı kafamçokkarıştı
göksucum flormarda bu rengi gördüm çok hoşuma gitti özel günler için süper bi renk tatlım güle güle kullan gülüm
İyice dillendi bu zilli kesivercem diliniSaaapıııkk islooooo Sapppııkkk islooooooo lülülülülülülülüü lülülülülülü
Uploaded with ImageShack.us
ahandaa benimmm eeeeeeelll yihahaha sırnaşık şey
tandırıcadan çok bizim topiğee döndüüü burasııııı kafamçokkarıştı
İyice dillendi bu zilli kesivercem diliniklava:
Cadı yaa tırnaklara bak fevkaladenin fevündeboshayallersmile
gelseneee gelseeenee kesss hadiii lülülüülülül lülülülülülü
hem cadıı diyosuun hem tırnaklara bak diyosuuunn
cadıların tırnaklarını bilmez misin sen yoğuusaam sengözlerimebaksanab
Kesüvercem o tırnaklarını arzuşun malzemelerle boyanamıcan bi daha zati:tomato:
dadlumm ama bu tek renk değill kuzuşuumm
pastelin 43'ü altta.. flormarınki üstee bideeenemm Şeniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
valla tırnaklarda güzel olunca oje kendini göstermiş tabi tatlım eller tırnaklar süper maşallahhhh
dadlumm ama bu tek renk değill kuzuşuumm
pastelin 43'ü altta.. flormarınki üstee bideeenemm Şeniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oooooiiiyyhhhkk Şeniz Can Cann Caaaann EbruCaaan :roflol:
O sizin göz güzelliğinizz efeniim buyrunnnnnnnnn
kimmiş o abdestsiz giren gacılar
hiiiiiiiiiii ömrümmm:asigim:
kuurban olıyım seni verene:asigim:içim açıldı nur yüzlüm..allah razı olsun:asigim:
topiğe bereket getirdin,ne zamandır bu garılar abdes almadan geliyo kırıcam kafalarını:roflol:melekler doldu içeri ohh ohhhihoyyyt hihoyyyt
nur yüzlüm,ben hatta diyorumki hep,topikçek(sende dahil)buluşsak bi gün..ama tam takım..işte o zamanki makarayı düşünemiyorum :roflol: :roflol: ama benim cabbar faktörü varken,telde bile görüşemez iken:gitme:hayallerde avunuyorummafoldumben
çay kahve vardı sahurda,ama resim bulup ekliyene kadar sahur yaptım:roflol:
şimdide eklemiyim oruçlu millet:kedi:iftardan sonra bekliyorum çayaaklinialirimsmile
bendee bendeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bayılırım nazar boncuğunahihoyyyt hihoyyyt
bende uyanır uyanmaz kk,ya giriyorum:smiley-cool:cabbarı bile aramadan:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
yazsaydın ayburum aşkolsun ya:)onur ettiniz şımarttınız:)hemen yazıyımda bitsin bu stres:)
niko sekreteryam herşey bilir allah için:1closedeyes:kimin kankasıbayanssulusmile(aybur+tanrıça):jeyyar:
:
miç garı:mymeka:bn yazıcaktım ben ulan ben:mymeka: mafoldumben
pislik ya nasıda eğleniyo:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben dlopin ebruyu bekliyodum şahsen:roflol: :roflol: :roflol:
olsun yabancı değel,ben demek sen demek:smiley-cool:sen demek yine sen demekfisfisfis
bi tane gözüne yaptında,ben gerisinide bildiğim için yazdım o sözleri:1closedeyes:fırında pidem
tamamdır gözüm,karrrışmaa bende:smiley-cool:sana kolay gelsin,çalışıken uyuma kankakaydirigubbakcemile5
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
:a015: :a015: :a015: :a015:sen el bebek gül bebek büyük,bak..elin oğlu gelsin ağlatsınmafoldumbenpardon kızımafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?