Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bu niko garısı okuyup okuyup gidiyo he.ayar oldum
ben yokkende patronum neydesin:a015: diye aıt yakar ama:mymeka:
O Nikonntoşş bi gelsiiin bak ne işler yaptırcaaam onaaa aklinialirimsmile
iftardan soora bulaşıklar ona aiit

Bide işkencee diee halı felan da sildidiirriiriz delikafadulden

sana iftardaaan sonraaa gösterceem been snaaaa unutmaa bunu baakk aklinialirimsmile
Niyetimm bozuukk kafamm bozuuukkk delikafadulden açımmm beeaah :1closedeyes:

Hadiiiyin mukabele okuyaak

herkeslere selaaammm :)

Hoşgeldiiinn niyeti bozukk birinin kucağına düştünn ama hadi bakalım neysee aklinialirimsmile

Heyoo ben geldimm
Çok fenayım bea ama hakettim tüm gün sürterek ayşo hiç huzur vermiyo nikoo boşuna mı içtim la ben bu haplarıkötükedihüso
Sabah sevdiceğimlen onlara gittik kahvaltı hazırladık kayınanam da yedi:dilcikar: bizi izlemesi daha zevkliymiş bize karışmasınmış diye çekildi kenara vallaguclubacismile
Sonracığıma alışverişe gittik bi sürü ciciler aldık sevdalım bana hanımhanımcık şeyler aldıkafamçokkarıştı iş garısı olunca giycem
Fotolar geliiopuyorumnanaktan

Bu arada siz naparsınız onu anatın:hulya:

Nikoo rahat ol gülüm senin ayşoya var daha ben şimdik hap itim die erken geldi normalde 20sinde geliidi namıssız

kulhüvalla diye bildiğimiz,ihlas suresinin kısa ve öz anlamını sizlerle paylaşmak istedimkaydirigubbakcemile2
De ki: "O Allah tek birdir.

2 Allah, o eksiksiz, Samed'dir (Her şey O'na muhtaçtır.)

3 Doğurmadı ve doğurulmadı.

4 O'na bir küfüv (denk) de olmadı!"

felak suresi
De ki: "Sığınırım o sabahın Rabbine,

2 yarattığı şeylerin şerrinden,

3 Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden,

4 o düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden

5 ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!"

nas suresişutarafagitti
De ki: "Sığınırım insanların Rabbine,

2 insanların hükümdarına,

3 insanların İlahına;

4 o sinsi vesvesecinin şerrinden,

5 ki, insanların sinelerine vesvese verir durur.

6 Gerek cinlerden, gerekse insanlardan (olsun)."

şimdi kıssadan hisselerle sohpetimize devam edelim:lepi:

Sabırlı olun zira bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl gülebilir? Aceleci olmayın. Maksada sabırla erişilir , acele ile değil alelade otlar iki ay içinde kırmızı gül ancak bir yılda yetişir. Tencerede bile yavaş ve ustaca kaynayan yemek, delice kaynayandan daha lezizdir. Neden çocuk bile dokuz ayda yaratılmadadır? Çünkü padişahların âdeti her şeyi acelesiz yapmalarıdır. Çünkü vakit keskin bir kılıçtır.

hz.ali(r.a) den bir kaç özdeyişşutarafagitti
1. Acelenin meyvesi yanlışlıktır.
2. Aç kalmak, alçalmaktan hayırlıdır.
3. Açık kalpli, mert düşman, içinden pazarlıklı dosttan iyidir.
4. Adalet için en büyük talihsizlik, devleti idare edenin zalimliğidir.
5. Adalet, halkın dirliği ve düzeni, idarecilerin ise süsü ve güzelliğidir.
6. Adalet ve eşitliği gözetme, siyasetlerin en iyisidir.
7. Adil ol, kudretin sürekli olsun.
8. Adilane davranış siyasetlerin (yönetimlerin) en iyisidir.
9. Affedilmeyecek günah, insanların bir birlerine olan zulmüdür.
10. Affetmekten utanmayın. Cezalandırmada acele etmeyin. Emriniz altında bulunanların hataları karşısında hemen öfkelenip kendinizi kaybetmeyiniz.
11. Ahdini bozmak Allah’ı ve halkı gazaplandırır.
12. Ahmak, her lafın başında yemin eder.
13. Akıl, gurbette yakın bulmaktır; ahmaklık vatanda gurbete düşmektir.
14. Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras, ilim gibi şeref olmaz.
15. Akıl gibi zenginlik cehalet gibi yoksulluk yoktur. Edebe uymak bir kazanç, danışmak bir güçtür.
16. Akıllı bir insan fakir olabilir. Fakat o hiç kimsenin sadakasına muhtaç değildir.
17. Akıllı kişi, tecrübelerden ibret alan kimsedir.
18. Akıllı olan kemal, cahil olan mal ister

Günlerden bir gün, köylerden birinde, adamın birinin eşeği, kuyunun birine düşmüş.Niye düşer, nasıl düşer sormayın. Eşek bu. Düşmüş iste. Belki kör bir kuyuydu, ağzı tahtayla kapatılmıştı, belki üzerine de toprak dökülmüştü. Zamanla tahta çürüdü, zayıfladı, üzerindeki toprakta biten otları yemek isteyen eşeğin ağırlığını çekemedi ve güm diye eşeği yuttu kuyu. Hayvancık saatlerce acı içinde kıvrandı, bağırdı kendi dilinde. Sesini duyan sahibi gelip baktı ki vaziyet kötü.
Zavallı eşeği kuyunun dibinde melül mahzun bakınıyor. Üstelik yaralanmış. Karşılaştığı bu durumda kendini eşeği kadar zavallı hisseden adamcağız köylüleri yardıma çağırdı. Ne yapsak, ne etsek, nasıl çıkarsak soruları havada kaldı. Sonunda karar verildi ki kurtarmak için çalışmaya değmez. Tek çare, kuyuyu toprakla örtmek ve hayvanı kuyuya gömmek.
Ellerine aldıkları küreklerle etraftan kuyunun içine toprak attılar. Zavallı hayvan, üzerine gelen toprakları, her seferinde silkinerek dibe doktu. Ayaklarının altına aldığı toprak sayesinde her an biraz daha yükseldi ve sonunda yukarıya kadar çıkmış oldu.Köylüler ağzı açık kalakaldı. Kıssadan hisse; Hayat, bazen bizim de üzerimize abanır. (Ne bazeni, çoğu zaman.) Üstümüzü toz toprakla örtmeye çalışanlar çok olur. Bunlarla baş etmenin tek yolu, yakınıp sızlanmak değil, düşünüp silkinmek ve kurtulmak, aydınlığa adım atmaktır. Kör kuyuda olsak bile !

aayyyhh ayyhh fotolar geliyomuuuşş opuyorumnanaktan
gezzdin gezzzdiin sonra da ayşo bana huzur vermedi diyosuunn kaydirigubbakcemile3
çook yorulmuuşş kuzum beniimm kıyaamamm :teselli:

Ne sapukluğumu gördün nan ben de iiyim sen nassın:mymeka:

Anaa mukabele mi vardı cenabetler gelebiliyo mubilmiyorumkismile

geliyoo canımm geliyoo
oturup dinlersinn bişeycik olmaas sengözlerimebaksanab

Bu oceme bayıldımhihoyyyt telefonla net olmasa da idare edin fotoları

[/url][/IMG]

Kotun kesimi harika çok seksüü duruyoaklinialirimsmile

[/url][/IMG]

Klasik gömleğim yoktu pek birgün benim de bi işim olcek o zaman giycem:gitme:
Yalnız buruşuk kırışık ekledim hakaydirigubbakcemile3

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Ayy hikayeye bayıldım danrıçamboshayallersmile
Sabır her şeyin ilacı ama ben de zerre kadar yok:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…