- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.221
eklerim ceylomkaydirigubbakcemile5
anam sende geç kalıyosun hep ben napim:smiley-cool:
ceylom,şampuanı dün kullandım,bugün inanılmaz sevdim saçlarımıbayanssulusmilegüle güle kullan canım şampuan hakkında yorumlarınıbekliyorum kullanınca
ya ben deodorant kullanamıyorum sanki kokusu 5 dk da uçuyo gibi geliyobayanssulusmile
otların hepsinden kullanyorum:lepi:
he işte bebem,bende onu diyorum:)yoksa sakladığım bişey yok..albümü silmiş oluyorum sen gelene kadar..tabi canım yoksa eklemek istemediğinden değil:)ben geç kalyorum diye göremiyorum:)
ben de göremedim duduşları tırnakları saçları tanrıçam mafoldumben
tospiğimbi bardak daha su içip yatam ben .
göbek iyice şişti su içmekten
görüşürüz güzel hatunlar.
dudak meseline gelince
benim yüzüme iki çizgi kondurmuşlar dudak diyene kaydirigubbakcemile3
mutlu mesut yaşıyoz kabullendim öyle ben :)
söylemesi ayıp değil ben de çok su içerim :1closedeyes: fucudumda meşruattan ziyade su gezerolsun bebem,senin şahin bakışların yeteraklinialirimsmile
iyi geceler tospim,,allah kabul etsin niyetini şimdiden
bol bol su içkaydirigubbakcemile5cildin için muhteşem bi güzellik yapıyosun..keşşke bende yapabilsemboshayallersmile
sınavdan haber ver sen önce :mymeka: anladık gittiğini :mymeka:Been Kadıköy'e gittim gelddiiimm sabahıın köründee
Siz halaa mı uyuyooosunuzz bakiiiimm çabuukk kalkkıınn çabuukk:mymeka:
madame veya ada vapuru olsun nickin aklinialirimsmile yandan çarklısın ya :roflol::roflol: ŞenizSinir oldum yaa öyle bi nick varmış mafoldumben
Bu nicki değiştirerek MataHarii falan mı yapsam yoksa kkAJANI falan diyemi alsam offfff :gitme:
ben de matahari ismini ilk defa duyuyorum bilmiyorumkismile kimdir necidir bi anlatıver patronum zemuszemus nobel ile anlattıkların tadı damağımda kaldı Şenizallah tependen baksın niko :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hayıyyasakkelime
meg ile cancu tanrıçayı seviyolar:1closedeyes: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
vay sinsi vaysengözlerimebaksanab
anca benim pazılı birleştirsin çahalllaelaelaelaelae selaya söyle resim istiyik :enbuyukkk:anca benden beklesin hazırcılar:dilcikar:
ama nerden geçtiğin önemli..mesela üsküdarda oturup kadıköy'e geçtiysen boşa hava yapmaalsanaalsanasmile
ha diyosan ki,avrupa yakasının taaa ebesinin gözünden:smiley-cool:geçtim,o zaman canımsın ciğerimsin
olum zaten yattığımda saat 8 mi neydimirmirmirmir
kanka üzülme,harfleri değitirirsin..mesela *MaTaHaRi* yapabilirsinkaydirigubbakcemile5bide mataharinin avatarını bulur,onu şekilli yanar dönerli süper bir avatar yaparsınzemuszemus
ben hiç görmedim matahari diye birini..demek aktif değilbenneyaptımkibizim gerçek mataharimiz sensin:lepi:
hoşgeldin minnoşmafoldumben
hoşgeldin vereliniortak ben de sana alengir desem olur mu fisfisfis kaydirigubbakcemile3ben de göremedim duduşları tırnakları saçları tanrıçam mafoldumben
hoşgeldin vereliniortak ben de sana alengir desem olur mu fisfisfis kaydirigubbakcemile3
iyi insan lafının üstüne gelirmiş :asigim:
tanrıça ben de geldim aranıza ayıptır sülemesi :kedi:
kaç gündür evdeyim,çok sıkıldım:umursamaz:
bugün şöyle biiir çarşı pazar dolaşıyım dedimguclubacismileşimdi aldıklarımı ve yanında demet demet bilgi-tatlicadiarzu-vericiğimzemuszemus
fruit kicks şampuan ve saç kremigeçenlerde canım kankam minim,bu şampuanın yeşil serisini almıştı,ve hayvanlar üzerinde deney yapılmadığını,çevreci bir şampuan olduğunu söylemişti:smiley-cool çevreciliği ben uydurdum-tatlicadiarzu-)bende bugün gittiğim kozmetikçide bu şampuanlardan gördüm...kapağını açıp kokladığımda kokusuna aşık oldum BUNUN YEŞİL SERİSİ'NE..sonra satıcı kız tüm şirinliği ile beni kandırıp,bana mavi serisini verdi..çünkü saçlarım boyalı olduğu için,daha fazla nem vericeğini söyledi..kuru ve yıpranmış saçlar için olan mavi seriyi aldım bende..bu şampuanların kırmızısı'da var..onunda muhteşem kokusu..eve gelir gelmez denedim ve onayladım:lepi:krem kullanmam normalde.yoğun bakım maskeleri kullanırım,ama kreminide aldımhihoyyyt
fiyatları 9 tl civarı bilginiz olsunkaydirigubbakcemile2
birde komilinin gül ve franbuaz kokulu,duş jelini aldımboshayallersmile oda 4 tl civarı...
buda kokusunu çok severek alıdğım mis alix deodorant bayanssulusmileharika bir kokusu var,tavsiye ederim..hafif bir kokuyerimseniben
birde flormar'ın super matte serisi 125 numara olan bu ojesini aldım..çok doğal bir rengi var..firenç içinde uygun(zaten firenci hiç bir zaman rakı beyazı ile yapmam:umursamaz: o konuyada deyinicem bir gün)
sonra aktara uğradım:hulyardanda bir iki birşey aldım tabiki hihoyyyt
nergiz yağı,kına özlü sabun,ısırgan,kırkkilit ve hatmi çiçeği otu aldım..şimdi sizlere onlarla ilgilide verdi vericem:ecrin_bebek:
nergiz yağı'nı,boynuma sürmek için aldım..bakım yapması içinaklinialirimsmileboynumuz erken kırışan,ve yaşlılığa en çok yenik düşen yerlerden..o yüzden önlem almalıyız..nergiz yağı ayrıca esans olarakta kullanılabilir.cilt bakım yağıdır..
hafifçe istediğimiz bölgeye sürersekte parfüm kokusu elde eder misler gibi kokarızbayanssulusmile
fiyatı 5 tl
doğal sabunlara ilgim vardır..kullanmadığım sabun kalmamıştır..kına özlü sabun daha önce çok görmeme rağmen almamıştım..onuda denemek istedim..
saç için daha uygundur..ayrıca egzama kaşıntı gibi rahatsızlığı olanlarda kullanabilir..ben yüzüme kullanıcam amazemuszemusdeneyip bilgi veririm..
ısırgan otu..binbir derde devadır..hem içilir,hem saç ve cilde uygulanır..bende hem saçıma,hemde cildime uygulamak için aldım...ayrıca sivilceli ciltlerede çok iyi gelir..ısırgan otunu demleyip,suyunu yüzünüze sürerseniz sivilceleri engellersiniz..
kırkkilit otu..daha önce çok anlattım..hem saç,hem cilt hem hem hem..diye uzar..kilo vermeyede yardım eder..binbir çeşit devası vardır..bunuda saçıma uygulayacağım
hatmiçiçeği otu..bunu sadece saç için öneriyorum..ısırgan+kırkkilit ile kaynatıp saçıma sürücem..artık yağ bakımı yapamam,çünkü saçlarım boyalı..akıtır ve rengini bozar boyanın çünkü..o yüzden ot bakımı öneriyorum:)ben bu karışımı çok severim..saçların uzamasını sağlar,saç derinizde problem varsa onada iyi gelir..
kız gecenin köründe ben napam burda pireler uçusur bende ancak-tatlicadiarzu-ee hani neydesin:2:
arada bloğundan bir iki resim neyin paylaşta adres ver gülomaklinialirimsmilemerak edenler olabilir..tıklasınlar bilgilensinlerzemuszemus..olum kocan dibinde işte daha ne istiyosun:mymeka:benim cabbarım yine yok yanımdamafoldumben
nerelerdesin kız çookk oldu hoşgeldinheyo mıllet
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzun bı aradan sona tekrardan miraba:)
hos bulduk cnm bole uzun bı zman oldu kısmet ıste
yawru bu saatte yapılmaz ama bole
valla olmuyor değil mi yanlış zamanda ekledim -tatlicadiarzu-
ne dıyosun cnm yha agzımın suları su an pcnın ustune akıyo resmen sempatiksalakcinni
panterimmmmmmmm delikafadulden
nerelerdesin bacım hosgeldin yaaaaa Şeniz
nazo beni bitirdiğin an su annn cokacimcoook
Anaam dehşet bi nick bu kanka hemen başvuru yapiciyimmmm hemaaan delikafadulden
Tabi kabul edilir inş ohaoldumsmile
Kız Göksuuuu nasıldı sınav bakiyimmmmmmmmm
allah tependen baksın niko :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hayıyyasakkelime
meg ile cancu tanrıçayı seviyolar:1closedeyes: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
vay sinsi vaysengözlerimebaksanab
anca benim pazılı birleştirsin çahalllaelaelaelaelae selaya söyle resim istiyik :enbuyukkk:anca benden beklesin hazırcılar:dilcikar:
ama nerden geçtiğin önemli..mesela üsküdarda oturup kadıköy'e geçtiysen boşa hava yapmaalsanaalsanasmile
ha diyosan ki,avrupa yakasının taaa ebesinin gözünden:smiley-cool:geçtim,o zaman canımsın ciğerimsin
olum zaten yattığımda saat 8 mi neydimirmirmirmir
kanka üzülme,harfleri değitirirsin..mesela *MaTaHaRi* yapabilirsinkaydirigubbakcemile5bide mataharinin avatarını bulur,onu şekilli yanar dönerli süper bir avatar yaparsınzemuszemus
ben hiç görmedim matahari diye birini..demek aktif değilbenneyaptımkibizim gerçek mataharimiz sensin:lepi:
tospiğimincişin barçman abla pime koltuğa oturdu biliyormusun aklinialirimsmile sositososito
söylemesi ayıp değil ben de çok su içerim :1closedeyes: fucudumda meşruattan ziyade su gezer:icecream: :roflol::roflol:
sınavdan haber ver sen önce :mymeka: anladık gittiğini :mymeka:
madame veya ada vapuru olsun nickin aklinialirimsmile yandan çarklısın ya :roflol::roflol: Şeniz
ben de matahari ismini ilk defa duyuyorum bilmiyorumkismile kimdir necidir bi anlatıver patronum zemuszemus nobel ile anlattıkların tadı damağımda kaldı Şeniz
eğer matahari olursa madameme takacağım lakaplar; matrak hanım, matara, su mataram, matah, matah gacı vs :CüvCüv: sırnaşık şey :tomato:
hoşgeldin minnoşnaptın ne ettin, bir yere yerleştin mi, bi anlat hele :mymeka:
ooo gece bayagı kaynatmıssın canlar delikafadulden
tanrıca kanka delikafadulden delikafadulden
o tac ne öyle nasıl güzel yaaaa bayıldım
otları bende denicem a.s
ayakkabıya gelince ben de o tarz giyiyorum yavrısım cok begendim
güle güle giy bebetom opuyorumnanaktan
dipnot:yine resim eklemissiniz ben yine kaçırdım yaaav üffff senağlama
gksummmm kızaaaam ne tatlı bişeysin sen öyle yirinnn opuyorumnanaktan
ne dıyosun essah mı tabıkıde olar yasasın
bari kendimi affettireyim paket yapıp gönderiyım olur mu:kedi:
panterimmmmmmmm delikafadulden
nerelerdesin bacım hosgeldin yaaaaa Şeniz
nazo beni bitirdiğin an su annn cokacimcoook
söylemesi ayıp değil :smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool:deli garı:roflol: meşrubat diyip bana taş atıp durma nikomusöylemesi ayıp değil ben de çok su içerim :1closedeyes: fucudumda meşruattan ziyade su gezer:icecream: :roflol::roflol:
madame veya ada vapuru olsun nickin aklinialirimsmile yandan çarklısın ya :roflol::roflol: Şeniz
ben de matahari ismini ilk defa duyuyorum bilmiyorumkismile kimdir necidir bi anlatıver patronum zemuszemus nobel ile anlattıkların tadı damağımda kaldı Şeniz
eğer matahari olursa madameme takacağım lakaplar; matrak hanım, matara, su mataram, matah, matah gacı vs :CüvCüv: sırnaşık şey :tomato:
zalak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:hoşgeldin vereliniortak ben de sana alengir desem olur mu fisfisfis kaydirigubbakcemile3
kaynattık tabi..sen nerdesin :mymeka:ooo gece bayagı kaynatmıssın canlar delikafadulden
tanrıca kanka delikafadulden delikafadulden
o tac ne öyle nasıl güzel yaaaa bayıldım
otları bende denicem a.s
ayakkabıya gelince ben de o tarz giyiyorum yavrısım cok begendim
güle güle giy bebetom opuyorumnanaktan
dipnot:yine resim eklemissiniz ben yine kaçırdım yaaav üffff senağlama
olum uyma şu nio karısına
alengir hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni
kimleri görüyorumdelikafaduldenpanterimm:sm_cool:nerdesin sen balım yaolumunekankayizsmilehoşgeldin gülümŞenizheyo mıllet
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzun bı aradan sona tekrardan miraba:)
oyyy kuzum kuzummm herşeylerin pek gözel
apartuman topuklarınada bayıldım güle güle giyyy
sür sürün yıkan paklanŞeniz
kız gecenin köründe ben napam burda pireler uçusur bende ancak-tatlicadiarzu-
valla reklam yapayım demi kız azıcık ekleyım burayada yaptıklarımdan:hulya:
kız eşim memur olamıyacak en 2 sene daha derdim o benım yoksam yanımda olsun tabi gitmesin bi yereboshayallersmile
senınkı nerde yahu nereye gönderdin herüfü
bu arada çakmadım sanmayın gece gene ekşın olmuş hamur yoğuruyorum elimde oklava var gelmeyim orayaklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?