- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.741
hemen geliyom datlum sırnaşık şey ama gksu dan tirsiyom bisey yapmaz dimi? eccik kiskanc mi ne :kedi:
ahakaydirigubbakcemile3 sanki cabbarım konuşuyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ulaaan ben sanaa hatunumu yar eder miyiim:mymeka:
oranı buranı elletceeeen de geet gözüm görmessiinnn
yakarım burayıı allamaaklava:
önceliği cabbarıma verdiğin için allah razı olsun göksu garısı:smiley-cool: :smiley-cool:Hadi Cabbar'a öncelik tanıyalım ben 2.planda kaLimm
ben kk'daki koceniim ulaaaann :jeyyar:
geceleri de kk'da olduğumuza göreee geceler bizim hatuun :roflol:
hemen geliyom datlum sırnaşık şey ama gksu dan tirsiyom bisey yapmaz dimi? eccik kiskanc mi ne :kedi:
sey ıom kem kümmm ben aslında öyle demek istemedim sırnaşık şeyfırsat bulunca üşenmeyip okuyo ama biliyosun dimieyvahedigeldismile :roflol:
akitoo yakma kendini:roflol:
hoşgeldin gacımmmm :jeyyar:nabersiniz ahududu-böğürtlen marmelatlarım..opuyorumnanaktan
nedir allasen bu ayşolardan çektiğimiz:1closedeyes:,benide tam 14.gününde fena yokluyor..yımırtlama günüm sanırsam, gıdaaaaak gıdaaaaak..sempatiksalakcinni
eprılım nisanım manitamseni görmek ne güzel kankam
ohh ne güzel gez yarinle oyy bende cok özledim bee :asigim:[/B]
ooo aprilim buralardaymış 21.30dan beri dışarı çıkcam demiş ama hala burdaopuyorumnanaktanzemuszemus
nedir bu kukucandan çektiğimizsempatiksalakcinni
tembeliminde,benimde ayşomuz cıkssss gelmiii kanke
bide diyo resim mesim eklemiyosun dimi,hazır nete giremiyorum diye fırsat bilipsempatiksalakcinnimanyah ya
kızlar ben kaçar..tavuk misali erken yatmam lazım akannehir
hepinizi çok öpüyorum iyi sohbetler size Şeniz
yaşasın zafer:lepi: :lepi: çıkmıyonuz işte sositososito
enişteeeeğğ lülülülülülü lülülülülülü april bizim:lepi:
hahahahah hem eskiden elektirik süpürgesimi vardıicabında eve kadar bırakıyo
senin allana kurban:roflol: diyicek laf bulamıyorum:roflol::lepi:lafı gediğine koymak bu olsa gerek
aprilim züpürgene bayıldım la nerden buldun :roflol: onun danteline kurban ossunlar :asigim::asigim::asigim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahakaydirigubbakcemile3 sanki cabbarım konuşuyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
önceliği cabbarıma verdiğin için allah razı olsun göksu garısı:smiley-cool: :smiley-cool:
ee buda bişeydir:roflol:
aştın la kendini helal olsun:teselli: :roflol:
ıı ıhhhhaklinialirimsmile
gelll uzann kapa gözleriniaklinialirimsmile bak bunu bi mune'ya yapmıştım..sen 2.sin..aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
+18 e kaymadan ben konuyu değiştiriyim:roflol:
göksuuuuuuuu giz yapan memnun yaptiran memnun sana noliiiiiiiiiii alsanaalsanasmile
hem tanricam cagirdi beni yamacina naberrrrrrrr senin hatinin da gönlü var dimek ki lülülülülülü
ıı ıhhhhaklinialirimsmile
gelll uzann kapa gözleriniaklinialirimsmile bak bunu bi mune'ya yapmıştım..sen 2.sin..aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
+18 e kaymadan ben konuyu değiştiriyim:roflol:
)))) heycana gecis yaptim danricam
uzandim 2.80 kapadim gözlerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... eti senin kemigi benim datlum, elini korkak alistirma delikafadulden
nabersiniz ahududu-böğürtlen marmelatlarım..opuyorumnanaktan
nedir allasen bu ayşolardan çektiğimiz:1closedeyes:,benide tam 14.gününde fena yokluyor..yımırtlama günüm sanırsam, gıdaaaaak gıdaaaaak..sempatiksalakcinni
ulaan o benim hatuunn tabi karışıırıım dellendirme beniiikötükedihüso
şaplatcam ağzınaa şimciik 2 danee :mymeka:
Göksu balim sende yanimizda dur, gözün arkada kalmasin :teselli: sadece masac yapcak yawww ne kiskanc gacisin haaaa
seni gözüme kestirdim ilk gündenaklinialirimsmileniyeti bozdum sana pinax:roflol:kurdum çadırısempatiksalakcinnihadi girelim içeri:smiley-cool:festival gibisin pinax:roflol:göksuuuuuuuu giz yapan memnun yaptiran memnun sana noliiiiiiiiiii alsanaalsanasmile
hem tanricam cagirdi beni yamacina naberrrrrrrr senin hatinin da gönlü var dimek ki lülülülülülü
erikli üzümlü hoşafımsempatiksalakcinninabersiniz ahududu-böğürtlen marmelatlarım..opuyorumnanaktan
beni sahiplenmeni seviyorum şehmuzz:jeyyar::roflol:aha yeni adını buldum..şehmo:lepi:Sen benim hatunun yanına yaklaş da baakklava:
başına neler geliii
kara gözlü çingenem gelmiş hihoyyyt hihoyyytben gelivedümmmm hadı kahve ıcek dedıkodu edek :lepi:
pardonsengözlerimebaksanabduyamadımsengözlerimebaksanab hee cosef cosef 3.5 dedin anladım bensempatiksalakcinnisey ıom kem kümmm ben aslında öyle demek istemedim sırnaşık şey
etme cabbar agaa eyvahedigeldismile
hoşgeldin gacımmmm :jeyyar:
Tanrıçam ailem beni çok sever bilin mi üzerime tirerler sempatiksalakcinni
ımm ımm sempatiksalakcinni
gelir o ayşolar geliiiiirrrrrrr sıcaktandır kanka...
ne? resim mi ? haşa... CADIARZU
hee lülü tabii kanka. sengözlerimebaksanab karşımda triplerden triplere geçiyo huysuz dümbük.sempatiksalakcinni
süpürgeye danteli de az önceki smilleri şeyettirirken ördüm taktım kanka :hulya: aklinialirimsmile
)))) heycana gecis yaptim danricam
uzandim 2.80 kapadim gözlerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... eti senin kemigi benim datlum, elini korkak alistirma delikafadulden
eprılışkom buradaymış nerlerdesin kukucanım,neler ediyon bakem..eniştegilinen hasret mi gidertiyon..Şeniz
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
Seni ütünün altına koyaar derini ütüye yapıştırırkalan parça pünçük derilerini de Türk hava yollarına bağışlarıım
:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
Seni ütünün altına koyaar derini ütüye yapıştırırkalan parça pünçük derilerini de Türk hava yollarına bağışlarıım
klava: klava: klava: klava: klava:
seni gözüme kestirdim ilk gündenaklinialirimsmileniyeti bozdum sana pinax:roflol:kurdum çadırısempatiksalakcinnihadi girelim içeri:smiley-cool:festival gibisin pinax:roflol:
beni sahiplenmeni seviyorum şehmuzz:jeyyar::roflol:aha yeni adını buldum..şehmo:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?