Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

haydee bizimkine bak sen...:1shok:
dünden razı vahşi hayata geçmeye...benneyaptımki
cadır falan...sempatiksalakcinni noluyoruz?

iş görüşmesinde böğrü dantelli fanila giy kanka, ilk intiba çok önemli zira...sempatiksalakcinni
senin hem seksü, hem rahatına düşkün, hem de fani işlere önem vermeyen biri olduğunu bilsinler lazım...
aklinialirimsmile

seni gözüme kestirdim ilk gündenaklinialirimsmileniyeti bozdum sana pinax:roflol:kurdum çadırısempatiksalakcinnihadi girelim içeri:smiley-cool:festival gibisin pinax:roflol:[/B]

datlu dillim olumunekankayizsmile ister cadirrrrrrrr ister samanlik hic farketmezzzzzzz seninle her türlü masacaaaaaaa varim ben :içelim:

mirican caliskan sexsü arim hosgeldin opuyorumnanaktan

aha:)))bu şuna benzer..sen benim eski sevgilimsin ve ben cabbardan başkası ile çıkıyorum(allah korusun)sende diyosunki,hayır bunu cabbara yapamazsın:))
muneye yaptın olmaz diyo ya:)))

)))) heycana gecis yaptim danricam

uzandim 2.80 kapadim gözlerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... eti senin kemigi benim datlum, elini korkak alistirma delikafadulden
:roflol: :roflol:
tamam pınax,sen kaşındın:jeyyarilavdan dönenin kaşığı kırılsın süprizzzzzniyetibozantanrıça:

oğluşun ağzıyi burniyi yerim Şeniz
ben sokağa çıkınca pert oluyorumkafamçokkarıştı evim evim güzel evimbayanssulusmile

tartışmayın bırınızde bana masaj yapsın olsun btsın sempatiksalakcinniTanrıca kız vallamı dıosun kapıyımmı bakcehsen kapıcammmmm valla ıcıomda kapıom benenneeeeeeeeeeeee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam ulan sende uzan:lepi:
bakıcam kız,kapa hadiaklinialirimsmile bende kayfe yapmaya gidiyürümzemuszemusçekip eklicem size

noliyi la benneyaptımki
yakarım bu gezegeni ula kötükedihüso
bu topiğin resmi +18 kanalı benim ula
-tatlicadiarzu-
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey manyak cadı :roflol:
ağanın pohu üstüne poh olurmu:1closedeyes:ağamsın paşamsın..sen yoktun ya bi kaç gündür,apdurrahman çelebi oldum kanke napem:smiley-cool:
yoksa haşaayasakkelime biliyosun:1closedeyes: :roflol:

tanrıçam Allah razı olsun cildim yumuşacık oluverdizemuszemus
cümlemizden nur yüzlümŞenizbeğendinmi:dance:ayy mutlu oldum bayanssulusmile
abooooooo ne kadar vahsisin :1shok:
şu an koptum ben iptalimm aga :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
dellendirirseeen daha beterlerini de uygulayabiliriiim cokacimcoook

allah cezanı vermesin ya:roflol: :roflol: :roflol: olum sevgiline allah yardım etsin diyorum:roflol:

Uploaded with ImageShack.us
bu anzavur pasajından 25 tl

buda anzavurdan 10 tl

seven hill 20 tl

seven hill tanesi 10 tl
kaç tane beyaz badim var ben unuttum hala alıyorum :)

lcw 20 tl

bobi brown gloss 20 tl

dudakta duruşu gözlere verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz :)

6'lı mac far 31 tl

cilinique tonik ,likit sabun,maske,gündüz nemlendiricisi 69 tl sadece tonic 48 tl magazalarında

mac far 7 tl

sunumluk memelik 67 tl la senza

ablaları geleceğin kokosu elbisesini ben aldım bugün hedaye canı cıktı gün boyunca yanımda :)

Mune özel şahsiyeet :1closedeyes:
ona yaptığını başkasına uygulayamazsıın die şey etcektim :roflol:

Kız çok elleşmee gebertiriimm klava:

Amiinn amiiin zavallım bazen o da iğrenç anlarıma denk geliyoo yiahah sempatiksalakcinni

abooowakannehir burda çok tirbiyesiz kızçeler var..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ben katılım göstertemiycem guclubacismile,bu konular beni aşar.sempatiksalakcinni.sadece okiyciiim..

gule gule kullan ama dudak resmıne gulucem derken balkonla cekyatın arasına dustum sıkışdım :roflol:

herkeş kayfeyemı gttı ben yapdım ıcıom yanında albenı coklat yıommm

Allah cezanı vermesiin emiiii :roflol: :roflol:

memeşiğini de koymuuuşş bunu Cabbarrr görürsee danrıcaaaa seni bida sokmaz anam buralaraa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Hoşşş buralarda benim kontrolümdesin ama sempatiksalakcinni

Tosbaaaaamm çok cici şeyler bunlaaar
özellikle MAC pembiş fara bittim. Ve ruj da mükemmeldii sengözlerimebaksanab

Güle güle kullan hayatıımm

geleceğin kokoşu da ayrı bir hoş anam :jeyyar:

göksu sakin ol balim sakin ol, derin nefesler al Allah korusun bu sinir seni yer bitirir danricaya da doyamadan gidersin bak kötükedihüso bana kalir haaaaaaaaa:jeyyar:

Sinr var kötükedihüsoHaatununu paylaşamama var kötükedihüso

ben böyleyiiim ulaaaan :1closedeyes:

Şehmooo maddeleri koyacaam bundan sonraam delikafadulden delikafadulden
Hatunumu sana yar eder miyim sanıyosuunn :jeyyar: :jeyyar:

Pıışşşşşşıııııııııııkkklülülülülülü
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

tospişcan bir nomerolu entarine bittim, çok otantik desenli süper bişey..:1rolleyes:
mac farların renkleri güzelmiş..görünüşte bile saten gibi yumuşak his veriyor..zemuszemus
klinikleride çok hesaplı almışsın..a.s
hepsini güle güle kullan..yeğeninin entarisi ayrı bi güzel.kaydirigubbakcemile2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…