- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.761
abooooooo ne kadar vahsisin :1shok:
seni gözüme kestirdim ilk gündenaklinialirimsmileniyeti bozdum sana pinax:roflol:kurdum çadırısempatiksalakcinnihadi girelim içeri:smiley-cool:festival gibisin pinax:roflol:
la ne becerikli garısın be..2 dakkada ördün laf arasında:hulya: kaydirigubbakcemile3 demek boşa yapmadın o smilikaydirigubbakcemile3
kanka iş görüşmesine gidersem badi giyicem uyarmısempatiksalakcinni ahahaah coşma la kudurma:roflol: benide kudurtma..tıssss yılannn:jeyyar: :roflol:
ayşo gelirmi dersin he
seni gözüme kestirdim ilk gündenaklinialirimsmileniyeti bozdum sana pinax:roflol:kurdum çadırısempatiksalakcinnihadi girelim içeri:smiley-cool:festival gibisin pinax:roflol:[/B]
Şeniz Şeniz ŞenizSeni siviyom kankammm olumunekankayizsmile
saçına gözüne kurban Şeniz
dellendirirseeen daha beterlerini de uygulayabiliriiim cokacimcoook
aha:)))bu şuna benzer..sen benim eski sevgilimsin ve ben cabbardan başkası ile çıkıyorum(allah korusun)sende diyosunki,hayır bunu cabbara yapamazsın:))Aştım kendimi bende farkındayıım yoğğusam seni Cabbar'a yar etmezdimm lülülülülülü
Allah cümlemizden razı olsun (amin) Cabbar'danda sengözlerimebaksanab
ulaaaan o mune'ye yaptığından yaparsaaaaaaann ...klava:
şaplatcam ağzınaa şimciik 2 danee :mymeka:
:roflol: :roflol:)))) heycana gecis yaptim danricam
uzandim 2.80 kapadim gözlerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... eti senin kemigi benim datlum, elini korkak alistirma delikafadulden
oğluşun ağzıyi burniyi yerim Şeniziftar sonrası oğluşumu gesmeeelere götürdümgamyoncuiremsu, acık yürüyüş yaptık..yoruldum valla..sıcaklar pek beter vuruyor benii çoook..benneyaptımkimirmirmirmir
eprılışkom buradaymış nerlerdesin kukucanım,neler ediyon bakem..eniştegilinen hasret mi gidertiyon..Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam ulan sende uzan:lepi:tartışmayın bırınızde bana masaj yapsın olsun btsın sempatiksalakcinniTanrıca kız vallamı dıosun kapıyımmı bakcehsen kapıcammmmm valla ıcıomda kapıom benenneeeeeeeeeeeee
ağanın pohu üstüne poh olurmu:1closedeyes:ağamsın paşamsın..sen yoktun ya bi kaç gündür,apdurrahman çelebi oldum kanke napem:smiley-cool:noliyi la benneyaptımki
yakarım bu gezegeni ula kötükedihüso
bu topiğin resmi +18 kanalı benim ula -tatlicadiarzu-
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey manyak cadı :roflol:
cümlemizden nur yüzlümŞenizbeğendinmi:dance:ayy mutlu oldum bayanssulusmiletanrıçam Allah razı olsun cildim yumuşacık oluverdizemuszemus
şu an koptum ben iptalimm aga :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:abooooooo ne kadar vahsisin :1shok:
dellendirirseeen daha beterlerini de uygulayabiliriiim cokacimcoook
hecc bi haltda yiyemen kanimca şakkıdı
biz birbirimize masac yapmak istiyoruzzzzzzzz, aradan cekil günaha girme :mymeka:
aha:)))bu şuna benzer..sen benim eski sevgilimsin ve ben cabbardan başkası ile çıkıyorum(allah korusun)sende diyosunki,hayır bunu cabbara yapamazsın:))
muneye yaptın olmaz diyo ya:)))
:roflol: :roflol:
allah cezanı vermesin ya:roflol: :roflol: :roflol: olum sevgiline allah yardım etsin diyorum:roflol:
ulaan o benim imam nikahlı resmi törenllii karım laaaaaannklava: klava:
sen benim hatunu nasıl çadıra atarsıın :mymeka:
Uploaded with ImageShack.us
bu anzavur pasajından 25 tl
buda anzavurdan 10 tl
seven hill 20 tl
seven hill tanesi 10 tl
kaç tane beyaz badim var ben unuttum hala alıyorum :)
lcw 20 tl
bobi brown gloss 20 tl
dudakta duruşu gözlere verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz :)
6'lı mac far 31 tl
cilinique tonik ,likit sabun,maske,gündüz nemlendiricisi 69 tl sadece tonic 48 tl magazalarında
mac far 7 tl
sunumluk memelik 67 tl la senza
ablaları geleceğin kokosu elbisesini ben aldım bugün hedaye canı cıktı gün boyunca yanımda :)
göksu sakin ol balim sakin ol, derin nefesler al Allah korusun bu sinir seni yer bitirir danricaya da doyamadan gidersin bak kötükedihüso bana kalir haaaaaaaaa:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?