- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.441
tanrıçamın msnsini bilseydik şimdi oraya gelir miydi acep fisfisfis
tadim kacti kizlar.... ben biraz kacim uyuyabilirsem uyurum uyuyamazsam gelirim yine... iyi geceler öpüyom hepinizi
kızlar mune moderatörümüzle görüştüm patronumun banı 4 günmüş yani 23 Ağustos pazartesi gece yarısından sonra kalkacakmış beni bilgilendirdiği için mune başkanıma buradan da teşekkür ediyorum a.s.
özelden olan bir mevzu bunu söyleyebilirim boshayallersmile
patronum seni bekliyorum bilmem anlatabildim mi :enbuyukkk: seni çok sevdiğimi unutma :1closedeyes: içerde bol bol tişörtümüzü giyip hasret gider
ben de gidip yeşil renkli fruitkids şampuanından alıp koklıcam hatta senin için mavisini de gidip koklıcam ok? :1closedeyes: şehitler ölmez vatan bölünmez sözünü söyleyen analar gibi hissediyorum kendimi :1closedeyes: öpüyorum seni bitanem Şeniz
kızlar mune moderatörümüzle görüştüm patronumun banı 4 günmüş yani 23 Ağustos pazartesi gece yarısından sonra kalkacakmış beni bilgilendirdiği için mune başkanıma buradan da teşekkür ediyorum a.s.
özelden olan bir mevzu bunu söyleyebilirim boshayallersmile
patronum seni bekliyorum bilmem anlatabildim mi :enbuyukkk: seni çok sevdiğimi unutma :1closedeyes: içerde bol bol tişörtümüzü giyip hasret gider
ben de gidip yeşil renkli fruitkids şampuanından alıp koklıcam hatta senin için mavisini de gidip koklıcam ok? :1closedeyes: şehitler ölmez vatan bölünmez sözünü söyleyen analar gibi hissediyorum kendimi :1closedeyes: öpüyorum seni bitanem Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?