- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.461
aaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğ neeee oldiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğ mafoldumben
nieee ban yediiiiiiiiii
ben yiyeydim o yemiyeydiiiiiiiiiiii
açeydiiiimmm gollarımııııı gitme diyeydiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm mafoldumben
mini ayakkabıların çok güzel delikafadulden senin ayakkabılarını ucuz almana da hastayım
hepsini güle güle kullan balım
zilli kanka seni guclubacismile
sağol aşkımmŞenizyaaa gece gece konucak şey mi şimciik buu :1no2:
ben mutfağa gitsem iyi olcaaak cokacimcoook
aay çok güzel görüküyooo ellerine sağlıkk bidanesiiim sengözlerimebaksanab
oo çok güzel o zama canım benımkıler pırasa gibi hayatta büle olmaz:umursamaz:dalgalı,hatta bukleli bebemeskisi gibi belime kadar olan saçlarımı özledim:gitme:
ohhhhhhhcokacimcoookbi tarif daha..harikasın sen harikaaasüprizzzzzellerine sağlık diyor ve damlıyorum tarife...
su perisiŞenizzarif meleğim,allah rahatlık versin..güzel ballı rüyalar
bana piskilet demeee :sinifsinif: benim hiç piskiletim olmadı abla :gitme: hep bisikletlerin başında durur babama bakardım :gitme:
ulan o günlerimi düşünüyorum da ne safım bana bisiklet alcak diye melül melül babamın gözüne bakıyorum :roflol::roflol:
ne güzel demiş kaçıyorum diye :mymeka: alacağım olsun komserim :CüvCüv:
Nazom karnım acıktı sayendecokacimcoook ellerine sağlık balım Şeniz Sattin de çok şugarbayanssulusmile
kızlar mune moderatörümüzle görüştüm patronumun banı 4 günmüş yani 23 Ağustos pazartesi gece yarısından sonra kalkacakmış beni bilgilendirdiği için mune başkanıma buradan da teşekkür ediyorum a.s.
özelden olan bir mevzu bunu söyleyebilirim boshayallersmile
patronum seni bekliyorum bilmem anlatabildim mi :enbuyukkk: seni çok sevdiğimi unutma :1closedeyes: içerde bol bol tişörtümüzü giyip hasret gider
ben de gidip yeşil renkli fruitkids şampuanından alıp koklıcam hatta senin için mavisini de gidip koklıcam ok? :1closedeyes: şehitler ölmez vatan bölünmez sözünü söyleyen analar gibi hissediyorum kendimi :1closedeyes: öpüyorum seni bitanem Şeniz
Kızlar neden banlanmışş ya öğrenemediniz mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?