- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.881
Kanka ne diyeceğim ya benim şimdi bir tane kalemim var hani kalem far oluyor ya kremsi ondan gabrini mi ne markası neyse işte onu sürüyorum göz kapağıma 2 dakikadan sonra dağılıyo göz kapağımın ortası bomboş açıp kapadıkça çizgi olan yerde ve kirpik diplerimde birikiyo altına krem süreyim dedim arkoyu baz gibi olmadı yine dağıldı krem sürüp far sürdüm üstüne sürdüm yine dağıldı ne yapacağım benbilmiyorumkismile
işlerim vardı:1closedeyes: bayanssulusmileNeree kaçıştınızguclubacismile
bibertom,onu far gibi yoğun sürme..anca küçük oyunlar yapabilirsin onunla..öbür türlü istediğin kadar sür,akıbeti yine aynı olur..Kanka ne diyeceğim ya benim şimdi bir tane kalemim var hani kalem far oluyor ya kremsi ondan gabrini mi ne markası neyse işte onu sürüyorum göz kapağıma 2 dakikadan sonra dağılıyo göz kapağımın ortası bomboş açıp kapadıkça çizgi olan yerde ve kirpik diplerimde birikiyo altına krem süreyim dedim arkoyu baz gibi olmadı yine dağıldı krem sürüp far sürdüm üstüne sürdüm yine dağıldı ne yapacağım benbilmiyorumkismile
tanrıçam arada içime niko giriyozemuszemus
hele sen de bakem banlıyken heçmi bizi merak edip kkya girmedinmafoldumben
halbuki ben misafir görünce sen zannedip nasıl seviniyodum
olmuşum megom habarım yoktueditör mü oldun fıstıımmm,yakışıırrrolumunekankayizsmile
ben kendimi o sırada banlı sanıyodum bebemhadi gii cagirin tanricemi gelsin
anammm:dance: ben gelmeden siz öğrenmişsiniz:sm_cool: oleyyysüprizzzzz oleeyysüprizzzzz oleyyysüprizzzzz :1closedeyes: :roflol:
tanrıca edi edi edi edi edi edi :teytey:
mini gelsinde bi zılgıt dinleyelim lililililililli :dance:
çok özledin dimi:mymeka:sonunda gugıl yüzü gördüm.nete hasrettim resmen yaa.çok özledimmm sizii :gitme:
aklinialirimsmile aklinialirimsmile şeytan tüyüm var benimNe ballısın kanka be kız ban alıyor mod olarak geri dönüyor:roflol: yakışır:lepi:
:roflol: şiştt gacım karıştırma oralarıkaydirigubbakcemile :roflol:Vayyyy Tanrıçoreeee moderatoreeeedelikafaduldendelikafadulden, yakışır Tanrıçama tebrinkler kuşum..vereliniortakŞeniz
Ban alan mod nasıl oluyorda oluyor derseniz, ahanda örnek tanrıçaaaaa..sırnaşık şeysırnaşık şey
:lepi: :lepi: :hooray:
valla ban aldı ama dönüşü muhtesem olacak :lepi: :lepi:
kuzi,ben hala kk ya girince diğer üyelere hakaret mesajını görüp siteye giremiyecem sanıyodum:smiley-cool:danrıçomeeeee moddeee çikolatteeeee amanın boooooooo yirim ben onu gızzzzzz
ama hala göremedi,m la
bu işin racojonu bu miriş:1closedeyes: :roflol:
yupyyyyyyyyy dımek mapus yatmadan mod olınmieyvahedigeldismile şaka bı yana ozledık gulumuzuturkbayragi
delikafadulden :roflol:neeeeeee tanricem mod mu olmus???? delikafadulden yakisir valla hayirli ugurlu olsun hihoyyytalkisalkisalkis
haberim yoktu canım:smiley-cool:Sizin nasıl haberiniz yok yaa...
şimcik merak ettim tanrıçanın haberi var mı acep...kaydirigubbakcemile3
Bence o kendini hala banlı sanıyosırnaşık şey
oyy gülüm:asigim:eğer hakkım geçiyorsa helali hoş olsun:asigim:..canım benim,çok teşekkür ederimŞeniz en kısa zamanda aynı anda burada olup konuşmak dileği ile:smiley-cool:Şimdi forumda gezerken gördüm Tanrıça mod olmuş tebrik etmeye geldim.. a.s.alkisalkisalkisgeçen gün gördüm mapustaydı, şimdi mod olmuş...ama yakışır kendisine tebrik ederim canısı...
henüz hiç karşılaşıp sohbet edemedik ama sen yokken topikinden çok yararlandım canım.. hakkını helal et canısı öpüyorum seniii...
nalanım,çikiletam,saolun varolun:dance:tanrıçam yeşilenmişşin canım hayırlı olsun kuzuma :))
:teytey: :teytey: :teytey: ben yokken şenlik başlamış..teyy tey teyy aheyy aheyy aheyy:lepi:aaaaaaaaaaa evettt yeşillenmişşşaklinialirimsmileşş yihuuuuuuuuu :teytey:
tanrca la la la tanrıca la la la
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytVallaha da mod olmuş Tanrıçamm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Haydi buyrun halayaaa:teytey: :teytey: :teytey:
Yaraşır bebeğimeealkisalkisalkis
kurban olsunlar verene:kedi: beni beklerlermiş canım kankalarım:kedi:Veee Tanrıçamın banı kalkmışşşşşş:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bende sizleri çok özledim bal böceğimŞeniz
Tanrıçam özledik kuzum seni yaaasenağlamasenağlama
ohh,arzum mutfağı temizlesin,sen burda çene çal:umursamaz:ne ala memleket
çok piz uykusuzum ben gidip zıbarcam
erzum mutfakı temizliyo
opuyorumnanaktan
puhahahaha manyahhh lülülülülülü sırnaşık şey :roflol: :roflol:
He bide beraber yatmayın senin ayşo gelmiyo kesin yidin bi haltlararzucanın üstüne kalma sonra:roflol:
He bide gamzelerini öp şu kızın benim yerimeŞeniz
pehağlar mı senağlama deme mirinim kıyamam ona senağlama du ben ona bi mendil alıp yollayam eliyle silip durmasın asilzadem senağlama
heee
mendilini güle güle kullan biberim senağlama sakın kaybetme gelince halay çekicez bu mendillen :dance:
kelibeğim, ne demek yine mi mapısa düştü :mymeka: tanrıçam ne zaman mapısa düştü ki nerde görülmüş :1closedeyes: :roflol:
bak böyle deme mendil dayanmiyi aprilim senağlama yarın gece dönüş var burda ol inşallah :gitme:
yarın gece yarısından sonra patronum burda :sm_cool::sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :hooray::hooray:
kızlar tanrıçam gelirse yarın gece parti olursa mune başkanımızı da çağırıcaz unutmayın:sm_cool: :dance: :içelim:
yar beni yarr yarr yarr:smiley-cool:canım kankam bugün gidişinin 3000. günü senağlama
biraz kafa dinlediğine eminim fisfisfis
mapus damlarında yar yar
bana atkımı ördün..oyy bıngıldağını yediğim:smiley-cool: almış örgüsünü bilmiş bilmiş:roflol: :hulya: şutarafagitti :roflol::hulya:
allegriam,ben katılmıyorum o bölüme prensip olarak:smiley-cool:http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kta-final-heyecaniiii-herkes-ankete-hadi.html
selam kızlar tanrıça da oylamada var o nedenle oy manyaa yapalım onu diye düşündüm
sende katıl,bizde sana bayılalım cano:1hug:size bayılıyorum kıslarrr:)
senağlama senağlama senağlama buyur burdan yak..yani sil sempatiksalakcinniKankaaaa özledim senii dur ben de aldım mendilden baksenağlama
mesaj atarken 600 saniyeye takılmıyosunhihoyyytimza yapıyosunkaydirigubbakcemile2 hayalet takılabiliyosun:lepi: yaşasın kk pro üyelik:lepisus giz :mymeka: kürküm geldi bugün bi deneyek dedik
hem benim imzam varda gösteriommmm
yine derken kelebeğemtanrıcam yıne mapısamı duştuuu kafamçokkarıştı
:gitme: :gitme:tanrıca yine yok :gitme: senağlama
:gitme::gitme::gitme:
:gitme::gitme::gitme:
tanrıçanın yolunu gözlüyok:gitme::gitme:
hıhhh:dilcikar:itiraf ediyorum sigortam yok :)
ben gelemem sgk hastanesine zatende
tahliller için pazarlık yapsam olma mı lülülülülülü
:asigim: :asigim: :asigim:tanrıçam senin içina.s.:asigim::1hug:
Tanrıçasını özleyen sevgi kelebeği:kedi:
Eminim bizi bi yerlerden izliyodur
Kankaa seni çok seviyoruzz:teselli:
ben ve sinirlenmek:1closedeyes:ne münasebet:umursamaz:sempatiksalakcinniamanın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ban yemiş tanrıcam yaaaaa mafoldumben
kim sinirlendirdi bu kızı yaaa alsanaalsanasmile
üfff üff üfffffffffffffffffffffffff :umursamaz:
4 gün mü 4 yıl gibiiiiii :gitme: :gitme: :gitme:
hemen geldim zaten güzel ajanımhihoyyyt süprizzzzz :jeyyar:Anam afrom banlanmış mıııııı mafoldumben
Neden böle yaptılar ama nedennnnn mafoldumben
Hemen gel afrom yaa bırakma bizi böleeeeeee :gitme:
Bi umut geldim belkim Tanrıçamın banı kalkmıştır onu makkajla karşılayayım diye ama yok:gitme:
[/url][/IMG]
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Günaaaaaaaaaydın canLaaaaaaaaaarrr ,,Şeniz
Danrıcaaaaaaaaaaam her ne kadar burada olmasan da sen girip okuyorsundurr buna eminimm ..
Özledikkkk seniiii meleeeeemmm çok özlediiiiikkkk:gitme:
saaa bi tepsi baklava yollucaaaamm altında da kaçışşş planımızın yazılı olduğu bi kağıt bulacaksınyerimseniben
iyi okuuuu haaaa sonra anlamadım felan yokkk hiç bi aksaklık istemiorum hahahhahahhahah
Şaka bi yana gerçekten özlendinnn ballıımeleeeeeeeeekk..mafoldumben
koğuş ağası olduğum için büyük ben sayılırım
tanrıcam bıldırcınım eğer okuyorsan
sen nassın iyisindir inşallah
bizim buralar sıcak fırfırlar çarpıyo bizi.
sizin oralar nası selam eder küçüklerin nanaklarından
senin gıdından
büyüklerinde nanaklarından öperim
senağlama bühüüü senağlama senağlama senağlama öhüüüüsenağlama senağlama hatta anırma şeklinde ahuuuuuuu senağlama senağlamaSevgili patronum
sana bu satırları yazarken "tanrıçaynan niko alışveriş yapıyo" tişörtümü giyiniğim biliyon mu
ama doğru nerden bileceksin ki :mymeka:
sen napıyon mapıs damlarında bidenem gamyoncuiremsu
mapısta günler ağır ve soğuk geçer derler sen takma kafana :smiley-cool:
zaten zamanla alışıyor insan :smiley-cool:
ama sen alışmaya gerek kalmadan mapıs süren bitmiş olacak inşaallah sırnaşık şey
ne saçmalıyon niko, hepi topu 1 gün ban yedin ben ki 3 ay banlandığımı bilirimdediğini duyar gibiyim benneyaptımki
çıktığım yeri iyi bilirimdediğini duyar gibiyim benneyaptımki
çıktığın yere başlatma, hemen de üste çıkmasan olmuyo zaten :mymeka:
evet sen ban ne demek bilirsin, mapısta yatmış olabilirsin ama ben senin banlanmana alışık değilim biliyorsun :a015:
o yüzden çok garip bi haldeyim senağlama
düşün mapıs damlarında üşümeyesin diye sana yünden don bile öremiyorum üzüntümden senağlama
yanlış anlama üzüntüm içeri girmenden değil senağlama
hiç yoktan poh yoluna banlandın ona yanıyorum kankam :a015:
Sevgi çiçeğimdin gönül bağımda
Öyle yer etmiştin, kalp otağimda
Sıla mı gurbet mi, adını sen koy, adını sen koy.... haauu :çok üzgünüm:
özledim seni aga :çok üzgünüm: bu şarkılar insanı hasta eder senağlama
fuşya renkli mendilimi nasıl buldun beğendin mi senağlama
sen içerdeykene kendimi alışverişe vurdum gittim bu mendili aldım senağlama
ama çabuk kirleniyor meret, o zaman ben de elimlen siliyom burnumu napim :çok üzgünüm:
beğendiysen sen de al bir de mendil kardeşi olalım, burnunu zümkürdükçe beni anarsın senağlama
içerde bol bol hatıralarını yaz, gelince çok çok gülücez çünkü zemuszemus
sen içeri girecekkene az biraz canın sıkkındı, napalım insan her zaman kafa dağıtamıyo vereliniortak
geldiğinde herşeyi halletmiş bomba olarak dönmeni bekliyorum
sepet sepet yımırta patron sen beni unutma
mektubumu beklerim, gözlerinden öperim
seni çok seviyorum kankaların gülü balı Şeniz
neyse daha fazla duygusala bağlamadan ben kaçayım
yenı tokalarımı paylaşım dedımmzemuszemus topıgımız azcık hareket alsın tanrıcamızı ozledık
bi yanlışlık oldu selayımŞenizyoksa ben hiiç kavga eden biri değilim-tatlicadiarzu-bilirsiniz:1closedeyes:benden uzak olsun aman aman:hulya:hanım hanımcık oturuyorum kime ne zararım var:1nincane kadar ban aldi tanricam? bide neoldu birdenbire?
gününü nasıl öğrendiniz ayburum:roflol: mune başkanamı sordunuz:jeyyar:
selayım tanrıçam 4 gün aldı ban
allah razı olsun aybur lokumum:roflol:ama çorbam gelmedifisfisfisşerepsiz gardiyanlar miğdeye götürdü demekmafoldumbenböyle mapıslığa can kurban
insanın mapıs damına düşesi geliyo
duy bizi tanrıçaaaam
iftara az kaldı çorba belki accık soğumuştur
sana şöminede yolluyom ısıtırsın çorbanı
işte örnek ürenci:1closedeyes: :lepi: :roflol:Sadece yas tutmakla olmass dimi az biraz da çalışmak lazım :hulya:
Patron gelince kızar sonra o yüzden kalktım size firenç yapmaa çalıştım
[/url][/IMG]
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bi mektupta bende olsun
tanrıça hatunu
hayatıma öncelikle kankamın kankası olarak girdin
seni önceden tanırdım emme hiç muhabbet etmezdik mafoldumbenmafoldumben
senin hu deli nikooo varya senden öğrendiklerini not alıp durdu:çok üzgünüm:
sonrada kendini kozmetiğe adadı:dance::dance:
hatta benim gibi salak ayburlar aylarca makkaj nedir sorusuna yanıt aradı kafasında:uhm::uhm:
sonunda tek başıma çözemeyince kankama sordum
bu nikooo hep makkaj diyip duruyo makkaj nekiii:uhm::uhm:
kankamda makyaj demezmi ahada böyle dumur oldumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benim kafa harbi köşeli çalışıyo
durr daha bitmedi benim maceralar daha sonra bu nikooo gacısı habire tutime pime şekerim dedi durdu pime ne olaki dedim :uhm::uhm: takiii nikooooo pembe koltuğa oturunca çaktım köfteyi:roflol::roflol::roflol:
sonra dedimki kendimeeee :mymeka::mymeka:aybur gacısı git accık geyik öğrena.sa.s
yoksa ahada böyle olursun her seferinde-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
gördünmü tanrıçam nerden nereye geldimm
ee napiyim bacım ben bu işlerde acemiyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama şuna eminim bu satırları nikooo gacısı okuyunca yerlere yatcak:roflol::roflol::roflol:
yoksa yoksaa sendemi yatcan:roflol::roflol: tamam tamam izin verdim
mapıs damındasın diye seni neşelendirmeye çalıştık şurda:1hug::asigim::asigim:
ama itiraf ediyimmi nikodan kopya çektim:kedi:
yoksa ben hiçç beceremem bu işleri
seni şimdi karanlık soğuk odaya atmışlardır oruçlu oruçlu çok üşürsün kendi ellerimle ördüm
iftarada az kaldı suyla aran yok bilirimkaydirigubbakcemile3
meşrubat içersin]
bgnki iftarında benden içeriye çok zor aldırdım anca rüşvet verince sustu gardiyanlar
hadi şimdilik aybur kaçar
madem mapıs damındasın mübarek ayları değerlendir
aybur ışık yok dersen onuda düşündüm patron
http://http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:hfSTi8y0B2HcqM:http:
//www.komikmekan.com/resim/resim/resimler/427-20040521-17.jpg
hadi selametle bana ilham veren nikomada çok teşekkürlerolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
seni seviyozzzz:asigim::asigim::asigim::asigim:
yaşasın mendil kardeşliğisenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlamasenağlama
cıvır cıvırız biz gece kuşu:smiley-cool:size bayılıom yeminlee cıvır cıvır allamm yarebbimm bu kısların bu canların hayatta istediği her şey olsun...öpüorum hepinizi gadalarını aldıklarım:)
kızlar,tan'ın yeni şarkılarını dinledinizmi:asigim: şiddetle tavsiye ediyorum..her şarkı ayrı harika..
i]
merak etmez olurmuyum:gitme:girmeye çalıştım ama giremedim dedim ya ayburummafoldumben
arada içine niko kaçıyo demekaklinialirimsmile o zaman sanada editör yardımcısı sekreteryası diyebilirmiyiz
allah razı olsun aybur lokumum:roflol:ama çorbam gelmedifisfisfisşerepsiz gardiyanlar miğdeye götürdü demekmafoldumben
vay beni beniiimafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bana böyle bakanlar olsun,beni düşünen sağlam arkam olsun,gider bakırköy kadın tutuk evine 10 yıl yatarım şerepsizim:lepi: :roflol: :roflol:
bunları misafir olarak girip okuyabilseydim,inan krize girerdim gülmekten:roflol:
kazene msj atardım,patron yalvarırım 5 dakka durup çıkıyım diye :roflol: :roflol:
iyki hayatımdasınız:asigim:niko garısı hayırlı bir işe vesile oldu:jeyyar:
pimbe ne demek diyo yafisfisfis :roflol: senin denyo kankanın uydurmaları ne olucak:roflol:..bütün yaptıkların için allah razı olsun ayburum:smiley-cool:siz olmasanız içerde napardım ben senağlama senağlama senağlama
in:
biz bunla aynı okuldaydık , ben ilkn okuldayken bu lisedeydi , çok şımark bir bebeydisempatiksalakcinnibi kere sınıfında pantolonunu indirmiş,öle dedikode vardı okulda kaydirigubbakcemile3
günaydın bebeklerim opuyorumnanaktan
dün minik bir rafik kazası gerçidim , belim zedelendi biraz , 1 hafta yatacağımsempatiksalakcinni
arabamda hasar aldı , tamda değiştirecektim , değer kaybedecek :sinifsinif:
canım saolsun çalışır kazanırız, biraz geçmişe gidim kaydirigubbakcemile2
alıntılar bitti,ama bende bittimakannehir akannehir akannehir
tükkanı kapatıyorumbayanssulusmile arzum açar erkenden..şimdiden günaydın mor menekşemŞeniz
biz bunla aynı okuldaydık , ben ilkn okuldayken bu lisedeydi , çok şımark bir bebeydisempatiksalakcinnibi kere sınıfında pantolonunu indirmiş,öle dedikode vardı okulda kaydirigubbakcemile3
günaydın bebeklerim opuyorumnanaktan
dün minik bir rafik kazası gerçidim , belim zedelendi biraz , 1 hafta yatacağımsempatiksalakcinni
arabamda hasar aldı , tamda değiştirecektim , değer kaybedecek :sinifsinif:
canım saolsun çalışır kazanırız, biraz geçmişe gidim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?