Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

göz kapagına pudra surup onun ustune sureceksın kremsı kalemını ozaman dagılma yapmaz cokda yogun surme bu arada

tanrıçam arada içime niko giriyozemuszemus
hele sen de bakem banlıyken heçmi bizi merak edip kkya girmedinmafoldumben
halbuki ben misafir görünce sen zannedip nasıl seviniyodum
mirianam şiir süper foto süperolumunekankayizsmile

Neree kaçıştınızguclubacismile
işlerim vardı:1closedeyes: bayanssulusmile
bibertom,onu far gibi yoğun sürme..anca küçük oyunlar yapabilirsin onunla..öbür türlü istediğin kadar sür,akıbeti yine aynı olur..
diyiceğim şuki,far gibi kullanmakaydirigubbakcemile5

tanrıçam arada içime niko giriyozemuszemus
hele sen de bakem banlıyken heçmi bizi merak edip kkya girmedinmafoldumben
halbuki ben misafir görünce sen zannedip nasıl seviniyodum

merak etmez olurmuyum:gitme:girmeye çalıştım ama giremedim dedim ya ayburummafoldumben
arada içine niko kaçıyo demekaklinialirimsmile o zaman sanada editör yardımcısı sekreteryası diyebilirmiyiz

geçmişi okumaya başladım canlarım
editör mü oldun fıstıımmm,yakışıırrrolumunekankayizsmile
olmuşum megom habarım yoktu
hadi gii cagirin tanricemi gelsin
ben kendimi o sırada banlı sanıyodum bebem

tanrıca edi edi edi edi edi edi :teytey:

mini gelsinde bi zılgıt dinleyelim lililililililli :dance:
anammm:dance: ben gelmeden siz öğrenmişsiniz:sm_cool: oleyyysüprizzzzz oleeyysüprizzzzz oleyyysüprizzzzz :1closedeyes: :roflol:
sonunda gugıl yüzü gördüm.nete hasrettim resmen yaa.çok özledimmm sizii :gitme:
çok özledin dimi:mymeka:
nerdesin ha nerdesinkaydirigubbakcemile
neyseÇok üzgünüm çoooksinirlerime hakim olıyım..hoşgeldin kankam:mymeka: :dilcikar: biz hiç özlemedik:dilcikar: mafoldumben

Ne ballısın kanka be kız ban alıyor mod olarak geri dönüyor:roflol: yakışır:lepi:
aklinialirimsmile aklinialirimsmile şeytan tüyüm var benim :1closedeyes: :roflol:
:roflol: şiştt gacım karıştırma oralarıkaydirigubbakcemile :roflol:

valla ban aldı ama dönüşü muhtesem olacak :lepi: :lepi:
:lepi: :lepi: :hooray:
danrıçomeeeee moddeee çikolatteeeee amanın boooooooo yirim ben onu gızzzzzz

ama hala göremedi,m la
kuzi,ben hala kk ya girince diğer üyelere hakaret mesajını görüp siteye giremiyecem sanıyodum:smiley-cool:

yupyyyyyyyyy dımek mapus yatmadan mod olınmieyvahedigeldismile şaka bı yana ozledık gulumuzuturkbayragi
bu işin racojonu bu miriş:1closedeyes: :roflol:
neeeeeee tanricem mod mu olmus???? delikafadulden yakisir valla hayirli ugurlu olsun hihoyyytalkisalkisalkis
delikafadulden :roflol:
seninde kürkün hayırlı olsun sevgilimaklinialirimsmile
Sizin nasıl haberiniz yok yaa...
şimcik merak ettim tanrıçanın haberi var mı acep...kaydirigubbakcemile3
haberim yoktu canım:smiley-cool:
Bence o kendini hala banlı sanıyosırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: aynen öyleydi islomsırnaşık şey girince hööö:1shok: oldum

oyy gülüm:asigim:eğer hakkım geçiyorsa helali hoş olsun:asigim:..canım benim,çok teşekkür ederimŞeniz en kısa zamanda aynı anda burada olup konuşmak dileği ile:smiley-cool:
tanrıçam yeşilenmişşin canım hayırlı olsun kuzuma :))
nalanım,çikiletam,saolun varolun:dance:
aaaaaaaaaaa evettt yeşillenmişşşaklinialirimsmileşş yihuuuuuuuuu :teytey:
tanrca la la la tanrıca la la la
:teytey: :teytey: :teytey: ben yokken şenlik başlamış..teyy tey teyy aheyy aheyy aheyy:lepi:
Vallaha da mod olmuş Tanrıçamm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Haydi buyrun halayaaa:teytey: :teytey: :teytey:

Yaraşır bebeğimeealkisalkisalkis
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
mesajları okudukça çok pis havaya girdim:roflol: sizlere layık olmak için 7/24 kk da olucam..hatta uyumıcam bile-tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
Veee Tanrıçamın banı kalkmışşşşşş:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kurban olsunlar verene:kedi: beni beklerlermiş canım kankalarım:kedi:

Tanrıçam özledik kuzum seni yaaa
senağlamasenağlama
bende sizleri çok özledim bal böceğimŞeniz

çok piz uykusuzum ben gidip zıbarcam
erzum mutfakı temizliyo
opuyorumnanaktan
ohh,arzum mutfağı temizlesin,sen burda çene çal:umursamaz:ne ala memleketkalkıp yardım edeydin ya kıza:mymeka: nerde benim pankartım:enbuyukkk:

He bide beraber yatmayın senin ayşo gelmiyo kesin yidin bi haltlar arzucanın üstüne kalma sonra:roflol:
He bide gamzelerini öp şu kızın benim yerimeŞeniz
puhahahaha manyahhh lülülülülülü sırnaşık şey :roflol: :roflol:
ağlar mı senağlama deme mirinim kıyamam ona senağlama du ben ona bi mendil alıp yollayam eliyle silip durmasın asilzadem senağlama
peh
azmı sokaklarda yattık zümüğümüzü ellerimizle sildik,yeri geldi kazaklarımıza sümkürdükboshayallersmile(dramatize yapmaya çalışan tanrıça)-tatlicadiarzu-
ben ekmeğimi böldümde yedim..suyumu kazandımda içtim bu günlere geldim nikooanamdan asilzade çıkmadım:1closedeyes:
anam..garip anam:a015:çilekeş anamm..nerde benim fuşya zümük mendilim senağlama

heee ne zaman gördünüz mapusa düştüğümü:1closedeyes:
zaten iftiraya uğradımda girdim..suçsuzluğum anlaşılınca çıktım:smiley-coolyalandan kim ölmüş)
mune başkanım geldi saolsun:sm_cool: beni yalnız bırakmadıopuyorumnanaktan
ee hadi..zümüklü mendillerimizle halaya başlıyalım :teytey: allah belamı vermesin benim:roflol:

canım kankam bugün gidişinin 3000. günü senağlama
biraz kafa dinlediğine eminim fisfisfis
mapus damlarında yar yar
yar beni yarr yarr yarr:smiley-cool:
ahh ah..insan düşünmekten başka ne yaparki mapısta gülom :gitme: hep sizleri düşündüm..her saniye ve salise-tatlicadiarzu- mafoldumben

bana atkımı ördün..oyy bıngıldağını yediğim:smiley-cool: almış örgüsünü bilmiş bilmiş:roflol: :hulya: şutarafagitti :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kta-final-heyecaniiii-herkes-ankete-hadi.html

selam kızlar tanrıça da oylamada var o nedenle oy manyaa yapalım onu diye düşündüm
allegriam,ben katılmıyorum o bölüme prensip olarak:smiley-cool:
o kadar dürüst değilim,bütün soruları tüm çıplaklığımla-tatlicadiarzu- yanıtlayacak
kızlar bildiği için oy vermemiştir zaten:roflol:
ama yinede teşekkür ederim gülüm,destek olmak istediğin içinŞeniz

size bayılıyorum kıslarrr:)
sende katıl,bizde sana bayılalım cano:1hug:

Son düzenleme:
Kankaaaa özledim senii dur ben de aldım mendilden baksenağlama
senağlama senağlama senağlama buyur burdan yak..yani sil sempatiksalakcinni
sus giz :mymeka: kürküm geldi bugün bi deneyek dedik
hem benim imzam varda gösteriommmm
mesaj atarken 600 saniyeye takılmıyosunhihoyyytimza yapıyosunkaydirigubbakcemile2 hayalet takılabiliyosun:lepi: yaşasın kk pro üyelik:lepireklam kokan hareketler izlediniz benden:smiley-cool:)
tanrıcam yıne mapısamı duştuuu kafamçokkarıştı
yine derken kelebeğem daha önce hiç girdimmiki:1closedeyes:aa iftira ayolbayanssulusmilemazbut mulayim insanım ben-tatlicadiarzu-(söylediğine kendi bile inanmayan tanrıça)
tanrıca yine yok :gitme: senağlama
:gitme: :gitme:

:gitme::gitme::gitme:
:gitme::gitme::gitme:
tanrıçanın yolunu gözlüyok:gitme::gitme:

tanrıçan sizi verene kurban olsunsenağlama
nasıl özlemişsiniz beni ya ölürümmm:1hug:sevgi manyağı oldum :sm_cool:

itiraf ediyorum sigortam yok :)
ben gelemem sgk hastanesine zatende
tahliller için pazarlık yapsam olma mı lülülülülülü
hıhhh:dilcikar:
burjuva çocuuğğ lülülülülülü :umursamaz:

tanrıçam senin için
a.s.:asigim::1hug:
:asigim: :asigim: :asigim:
cansın senolumunekankayizsmile üşenmeyip neler neler yapmış..biriciğimsin ya:asigim:
çocuklar gibi şenim şu an:dance: :dance:

Tanrıçasını özleyen sevgi kelebeği:kedi:
Eminim bizi bi yerlerden izliyodur
Kankaa seni çok seviyoruzz:teselli:

ııı ııhhh:1no2:
izliyemedimsenağlamagitme diyeydimsenağlama dağ olaydım,daş olaydımsenağlama izleyeydim mafoldumben

ben ve sinirlenmek:1closedeyes:ne münasebet:umursamaz:sempatiksalakcinni
beni bu kadar özliyeceğinizi bilsem,daha önce moktan yere banlanır,sizlere şımarırdım:jeyyar: :roflol:

Anam afrom banlanmış mıııııı mafoldumben
Neden böle yaptılar ama nedennnnn mafoldumben

Hemen gel afrom yaa bırakma bizi böleeeeeee :gitme:
hemen geldim zaten güzel ajanımhihoyyyt süprizzzzz :jeyyar:
Bi umut geldim belkim Tanrıçamın banı kalkmıştır onu makkajla karşılayayım diye ama yok:gitme:

[/url][/IMG]

o ara göremedim,ama şimdi görüyorum:1rolleyes:
islom,şu makyajı yeni makinen ile çekmiş olsaydın varya:asigim:sadece off diyorum...yine harika görünüyosun,ama eminimki,burda gözüktüğünden çok daha harika olmuştur güzel gözlüm

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hımmCADIARZUdemek baklavayla birlikte kağıtlarıda yedi bizim kamiller:mymeka::roflol:
kendi kendilerini yaktılar armutlar:smiley-cool:...ahh göksum ah..misafir bile giremedim diyorum..ciğerim yanıyosenağlama senağlama senağlama

koğuş ağası olduğum için büyük ben sayılırımama el öptürmem:jeyyar:elini veren...delikafadulden..yaneee
bizim buralar soğuk oluyo..iklimi ılık,bitki örtüsü maki-tatlicadiarzu-pardon tütün olur yerlerde..ziğara izmaritleri..8 adımlık bir avlumuz var..arada nefes almaya çıkıyoduk işte tospikboshayallersmile
ama şükür ilk mahkemede çıktım:Saruboceq: sempatiksalakcinni

senağlama bühüüü senağlama senağlama senağlama öhüüüüsenağlama senağlama hatta anırma şeklinde ahuuuuuuu senağlama senağlama
dağıldım,yıkıldım,parçalandımsenağlama
çok mafyasın kanka(yani tehlikeli:smiley-cool:):roflol:...3 ay yediğimi bilirim niko:1closedeyes: dediğini duyar gibiyim diyo:roflol: :roflol: :roflol:
kaçak olarak siteye giremediğim için mektuplarınızı yeni okuyorum:sm_confused:..bende gardiyana mok atıyodum,mektuplarımı vermiyo şerepsiz..kesin bi kutu uzun malbora istiyo diyeÇok üzgünüm çoook
sen haza su katılmamış bi delisin niko biliyon dimi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yenı tokalarımı paylaşım dedımmzemuszemus topıgımız azcık hareket alsın tanrıcamızı ozledık

heyyy çok tatlılar kanka bayıldım güle güle tak:dance:
ayrıca bu ince düşüncenden dolayı 5 puanı hakettin:hooray:

ne kadar ban aldi tanricam? bide neoldu birdenbire?
bi yanlışlık oldu selayımŞenizyoksa ben hiiç kavga eden biri değilim-tatlicadiarzu-bilirsiniz:1closedeyes:benden uzak olsun aman aman:hulya:hanım hanımcık oturuyorum kime ne zararım var:1nincadiyenden korkucaksın)zemuszemus

selayım tanrıçam 4 gün aldı ban
gününü nasıl öğrendiniz ayburum:roflol: mune başkanamı sordunuz:jeyyar:

Son düzenleme:
allah razı olsun aybur lokumum:roflol:ama çorbam gelmedifisfisfisşerepsiz gardiyanlar miğdeye götürdü demekmafoldumben
vay beni beniiimafoldumben

Sadece yas tutmakla olmass dimi az biraz da çalışmak lazım :hulya:
Patron gelince kızar sonra o yüzden kalktım size firenç yapmaa çalıştım

[/url][/IMG]
işte örnek ürenci:1closedeyes: :lepi: :roflol:
kare yapmaya başlamışsın,farkettim:jeyyar:biraz daha uğraşırsan dahada kare olucak balım,emin ol...
o yüzük parmağından hiç çıkmasın ayrıca..evlilik yüzüklerin olsun işallah:Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bana böyle bakanlar olsun,beni düşünen sağlam arkam olsun,gider bakırköy kadın tutuk evine 10 yıl yatarım şerepsizim:lepi: :roflol: :roflol:
bunları misafir olarak girip okuyabilseydim,inan krize girerdim gülmekten:roflol:
kazene msj atardım,patron yalvarırım 5 dakka durup çıkıyım diye :roflol: :roflol:
iyki hayatımdasınız:asigim:niko garısı hayırlı bir işe vesile oldu:jeyyar:
pimbe ne demek diyo yafisfisfis :roflol: senin denyo kankanın uydurmaları ne olucak:roflol:..bütün yaptıkların için allah razı olsun ayburum:smiley-cool:siz olmasanız içerde napardım ben senağlama senağlama senağlama

size bayılıom yeminlee cıvır cıvır allamm yarebbimm bu kısların bu canların hayatta istediği her şey olsun...öpüorum hepinizi gadalarını aldıklarım:)
cıvır cıvırız biz gece kuşu:smiley-cool:
hayatta seninde istediğin ne varsa olsun işallah gülüm:kedi: öyle gada alıp kaçmak yohhyasakkelime buraya msj yazan daha çıkamaz
seni listeye aldım,yarın burda ol

alıntılar bitti,ama bende bittimakannehir akannehir akannehir
tükkanı kapatıyorumbayanssulusmile arzum açar erkenden..şimdiden günaydın mor menekşemŞeniz

Tanrıçam tükkanı ben açıyorum
Kız valla rüyamda gördüm bu gece seni
Yine banlanmıştın:a015:
Rüyalar tersine çıkarmış derler ya galiba artık hiç banlanmıcan :roflol:

kızlar,tan'ın yeni şarkılarını dinledinizmi:asigim: şiddetle tavsiye ediyorum..her şarkı ayrı harika..

biz bunla aynı okuldaydık , ben ilkn okuldayken bu lisedeydi , çok şımark bir bebeydisempatiksalakcinnibi kere sınıfında pantolonunu indirmiş,öle dedikode vardı okulda kaydirigubbakcemile3

günaydın bebeklerim opuyorumnanaktan
dün minik bir rafik kazası gerçidim , belim zedelendi biraz , 1 hafta yatacağımsempatiksalakcinni
arabamda hasar aldı , tamda değiştirecektim , değer kaybedecek :sinifsinif:
canım saolsun çalışır kazanırız, biraz geçmişe gidim kaydirigubbakcemile2

i]

merak etmez olurmuyum:gitme:girmeye çalıştım ama giremedim dedim ya ayburummafoldumben
arada içine niko kaçıyo demekaklinialirimsmile o zaman sanada editör yardımcısı sekreteryası diyebilirmiyiz

editör yardımcısı sekreteryası heeeeezemuszemuszemuszemus
hiçte fena olmaz ama önce edi sekreteryamıza danışmak gerekopuyorumnanaktan
nikoo bu deli kabulümdür derse okey kaydirigubbakcemile5
vayy gardiyanlar demek rüşvetide boşuna verdim neyse canın sağolsun edimolumunekankayizsmile
nikooo işe yaradı ayda yılda birzemuszemus o benim cancanım yaaaa:asigim
:

mini çok geçmiş olsuna.s.
ne olur dikkat et kendine kaza geçirdiğini okuyunca tüylerim diken diken oldumafoldumben
ben daha yeni unutmaya çalışıyorum kazayı
Rabbim kimseye yaşatmasın canım sağlık olsun kendinde belirtmişsin zatenolumunekankayizsmile
demek tan şımarık bir velettilmaz: pantolon durumu inş dedikodudan ibarettir yoksa bomba ohaoldumsmileohaoldumsmile

alıntılar bitti,ama bende bittimakannehir akannehir akannehir
tükkanı kapatıyorumbayanssulusmile arzum açar erkenden..şimdiden günaydın mor menekşemŞeniz

oyy geldim sabahınan fegat yazamadım bidenesim günaydın en gecikmişinden

nee iftar mı oldu yuh daha bana ne diyem ben:)))

amma şanslı bir bölüm oldu kız burası sabahçı mod var gececi mod var vardiyalı çalışıyoz:)))) akşamları buluşak:)))

kızlar bu hafta önümüzdeki hafta içi patrondan izin isteyecem yıllık izin inşallah maşallah verir de yarimlen gezerik bideneler

he bir de ankaraya gidecem tatil dönüşü alinin dayısına 2 gün kalacaz sanırsam galiba ankaralılara selamum aleyküm diyim hazır havalar soğumuşkenee yirim ben bu simili ya aynı ben yılışık şey

oyy minim çok geçmiş olsun sevdiceğim yaa inşallah hemen atlatırsın ruhen ve bedenen...

anam da trafik kazası yaptıydı seneler önce, tam güzel alışmıştı 70km falan çıkıyordu bile fegat kazadan sonra binmedi arabaya(( kullanmıyor şimdi... inşallah sende de aynı durum olmaz sanıyorum ki olmaz çünkülüm sen akıllı bir kızsın bi kaza yüzünden direksiyonu bırakmazsın

bu arada ben de ehliyeti almadan araba alacaktık araba pazarında kaza yaptımdı. çok fena bişey. insan çarptığından çok çevreye toplanan insanlardan korkuyor ya...

geçmiş olsun minim:1hug:..sana bişey olmamış ya,canın sağolsun..yerimseniben

Tan ne maksatla pantülünü indiriyormuş aceba,ayucuklu boxer ını göstermek için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…