Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bugün dışarı çıkmışken eli boş dönmek olmazdıbayanssulusmile

Oce aldım flormar 371 numara ayak tırnaklatıma genelde bu rengi kullanırım çok kibar duruyorzemuszemus
Alix Avien 211 tam bi yaz rengi çok da doğal fotoda net değil ama bigün sunumunu yaparımaklinialirimsmile

Danrıçam senin rucdan almaya die gittim 503 kalmamış:2: ben de 523ü gördüm bayıldım o da doğal bi renk. Ben göz makyajına ağırlık verdiğim için dudaklarda doğal tonları tercih ediyorum, çok hoşuma gitti.

[/url][/IMG]

İslom güle güle kullan balım rujun sunumunu da yapıver bi ara sana zahmetzemuszemus
Makkacın da çok güzeldi sen de eye liner çekme videosu koy kanka nasıl çekiyosun görelim naz yapma kıskançlık yapma sadece benim gözlerim böyle olsun deme öğret bize:gitme:

selammm kizlar island cim güle güle kullan sür aldiklarini canim..

bunlarda benim cicilerim gerci her ikisinide bugun ne giydinde giydim ama ekledim iste

buda maybeline jadenin yeni cikan high heels rimeli ve niveanin eyelineri

Kuzum benimmmmmmmmm :1shok: mafoldumben
Geçmiş olsun bitanem...Önemli olan sana zarar gelmemiş olması biriciğim, boşver arabayı...:1hug:
Kocaman sarılıyorum sana kankam benim...
:1hug: olumunekankayizsmile

Nasılsınız kesme şekerlerimmm opuyorumnanaktan

Yaparım ruc sunumu bibertom ayıpsınbayanssulusmile ama video kim ben kim şeker hem beceremem bide benim denyolindas sefkülüm nette olur da videoyu görür anam bu benim hatun değil mi die aha böle olursa:1shok: :1shok: :1shok: bana hayatımın cezasını verir bidaa aylaynır sürdürmez öliim daha iyi:sinifsinif: :roflol:
Selayım teşekkür ederim canısı.
Sen de cicilerini sağlıkla giy. Sağdaki tuniği LCW.den mi aldın kayınanneme aldıydım aynısı sanırsam çok hoş
Rimel ve eyeliner sunumları bekliyoruzbayanssulusmile

gule gul ekullanınkızlarrr

ısland o rujun rengı benım ıstedgm renkmı yoksa yavruagzı gbı bakıyım bı nosuna

Çok uçuk duruyo rengi dudakta balım benim hoşuma gitti

Kankaammm gelmişşş:sm_cool:
Biz iyiyiz balım asıl sen nassın yarin nasıaklinialirimsmile

aşkım tanrıçam gördüm bebeğim eyup sultan fotograflarını eline gözüne sağlık bidenemŞeniz
düşünceli arkadasım benim yuzlerinide kapatmış insanların
olumunekankayizsmile
nazom nasılsın hamaratımŞeniz
sizlerinde yüreğine sağlık gülümopuyorumnanaktanevet görükmesinler dedim:smiley-cool:

cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
ellerine sağlık canooom:lepi:
bayıldım bu gozlere makkajaaaa alkisalkisalkis
tanrıcam de bakıyım bu gosler sanamı aiittt:1shok:
hee kelebenkim bana ait :1closedeyes: bayanssulusmile -tatlicadiarzu- :roflol:
anacım yavrucum bana ait olurmu heç:smiley-cool:
ama htun işi biliyo:hooray:

Kanka aylaynayı çekerken resmen
Kanka edi oldun artık şu işi bi el at:1closedeyes:
Pc.yi kırasım gelio bazenkötükedihüso

lipidon yükseldi yine bakıyorumsapıh garı aklinialirimsmile
edi oldum diye zengin olmadım yasenağlamazaten yeni sayılır,formatta yedi,ama benim dayağımı yemedi deyyusalsanaalsanasmileatıcam camdan aşşa en sonundaalsanaalsanasmile

güle güle kullan canımın içiŞeniz523 te var bende:)
sunumu yapsan diyorum

selayım,ne giydinde gördüm bluzunu,çok yahuşmuştugamyoncuiremsu hepsini güle güle kullan canokaydirigubbakcemile2
rimelle aylaynır yorumlarını bekliyorum:hulya:memnun kaldınmı?CADIARZU

ev arkdaşın kaza yaptı kanka:gitme:bi moktan haberin yok:mymeka:nerdesin köfte:mymeka: :1hug:
özlüyoruz be insafsızmafoldumben

İyilik be yavrum nolsun oturuyoruz evde şimdicik...boshayallersmile sempatiksalakcinni
Sen nasılsın gücel gözüm
Şeniz

Bi değişinklik yapıp evde oturalım dediniz he mi kankasırnaşık şey
Seni gördüm daha bi eyi oldum pambıkım. Bu ara keyfimiz yerinde Danrıçam bizimle edi oldu başımızı boş bırakmii çok şükürbayanssulusmile

Hemencik ne kızıon Kazenlen kanki oldun ya meslektaş sayılırsınız nazın geçer die şeettim:dilcikar:

503ü de alcam ama görünceaklinialirimsmile sunumlarım bi ara gülümsempatiksalakcinni

Valla billa başım döndi kankam yaa gezmekten...kafamçokkarıştı ama iyi oliyi özlemişiz aklinialirimsmile
patron edi oldu havamızdan geçilmeycek artık beh islom
:lepi: hihoyyyt

aman sana bişi olmamış ya değeri düşerse düşsün aracın
çok geçmiş olsun balım benim

Nasılsınız bitanelerim dışardaydım tüm gün çok yorulmuşumakannehir
Sizleri de çok özledim. Çıkmadan foto çektiydimaklinialirimsmile
Bugünkü makkajımopuyorumnanaktan

[/url][/IMG]

kurban olurum ben bu gözlere
güle güle kullan islom

üstünde paralansın emi zayıf hatun sempatiksalakcinni
güle güle kulan balım

Ben de saa kurban olam seksü hatunum paso gezion bu millet burda foto beklio demionlmaz:

Danrıçam ediliğini göster artık tospike uyarı mı yazarsan en yeşilinde naparsın bilmem:1closedeyes:

iyi geceler güzellerim.
ben yarın randevu alıcam c.tesi günü için
ayşo hala gelmedi ve ben korkmaya başladım
öpüyorum hepinizi
yoğunluktan gündüzleri bende giremiyorum
akşamlarıda fink fink gezmelerdeyim :)

İyi geceler tatlı kuşum.
Mutlaka git ama tatlım ya bişi çıkmayacak ama için rahat olsunolumunekankayizsmile
Fotolarınızı bekliyoruk arzu kızdan
İrenkli rüyalarŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…