- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.921
günaydın bebeklerim opuyorumnanaktan
dün minik bir rafik kazası gerçidim , belim zedelendi biraz , 1 hafta yatacağımsempatiksalakcinni
arabamda hasar aldı , tamda değiştirecektim , değer kaybedecek :sinifsinif:
canım saolsun çalışır kazanırız, biraz geçmişe gidim kaydirigubbakcemile2
Yaparım ruc sunumu bibertom ayıpsınbayanssulusmile ama video kim ben kim şeker hem beceremem bide benim denyolindas sefkülüm nette olur da videoyu görür anam bu benim hatun değil mi die aha böle olursa:1shok: :1shok: :1shok: bana hayatımın cezasını verir bidaa aylaynır sürdürmez öliim daha iyi:sinifsinif: :roflol:İslom güle güle kullan balım rujun sunumunu da yapıver bi ara sana zahmetzemuszemus
Makkacın da çok güzeldi sen de eye liner çekme videosu koy kanka nasıl çekiyosun görelim naz yapma kıskançlık yapma sadece benim gözlerim böyle olsun deme öğret bize:gitme:
Selayım teşekkür ederim canısı.
gule gul ekullanınkızlarrr
ısland o rujun rengı benım ıstedgm renkmı yoksa yavruagzı gbı bakıyım bı nosuna
Kuzum benimmmmmmmmm :1shok: mafoldumben
Geçmiş olsun bitanem...Önemli olan sana zarar gelmemiş olması biriciğim, boşver arabayı...:1hug:
Kocaman sarılıyorum sana kankam benim... :1hug: olumunekankayizsmile
Nasılsınız kesme şekerlerimmm opuyorumnanaktan
nazom nasılsın hamaratımŞeniz
aşkım tanrıçam gördüm bebeğim eyup sultan fotograflarını eline gözüne sağlık bidenemŞeniz
düşünceli arkadasım benim yuzlerinide kapatmış insanlarınolumunekankayizsmile
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
hee kelebenkim bana aitbayıldım bu gozlere makkajaaaa alkisalkisalkis
tanrıcam de bakıyım bu gosler sanamı aiittt:1shok:
Kanka aylaynayı çekerken resmen
Kanka edi oldun artık şu işi bi el at:1closedeyes:
Pc.yi kırasım gelio bazenkötükedihüso
güle güle kullan canımın içiŞeniz523 te var bende:)Bugün dışarı çıkmışken eli boş dönmek olmazdıbayanssulusmile
Oce aldım flormar 371 numara ayak tırnaklatıma genelde bu rengi kullanırım çok kibar duruyorzemuszemus
Alix Avien 211 tam bi yaz rengi çok da doğal fotoda net değil ama bigün sunumunu yaparımaklinialirimsmile
Danrıçam senin rucdan almaya die gittim 503 kalmamış:2: ben de 523ü gördüm bayıldım o da doğal bi renk. Ben göz makyajına ağırlık verdiğim için dudaklarda doğal tonları tercih ediyorum, çok hoşuma gitti.
[/url][/IMG]
selayım,ne giydinde gördüm bluzunu,çok yahuşmuştugamyoncuiremsu hepsini güle güle kullan canokaydirigubbakcemile2
Kuzum benimmmmmmmmm :1shok: mafoldumben
Geçmiş olsun bitanem...Önemli olan sana zarar gelmemiş olması biriciğim, boşver arabayı...:1hug:
Kocaman sarılıyorum sana kankam benim... :1hug: olumunekankayizsmile
Nasılsınız kesme şekerlerimmm opuyorumnanaktan
Kankaammm gelmişşş:sm_cool:
Biz iyiyiz balım asıl sen nassın yarin nasıaklinialirimsmile
İyilik be yavrum nolsun oturuyoruz evde şimdicik...boshayallersmile sempatiksalakcinni
Sen nasılsın gücel gözüm Şeniz
ev arkdaşın kaza yaptı kanka:gitme:bi moktan haberin yok:mymeka:nerdesin köfte:mymeka: :1hug:
özlüyoruz be insafsızmafoldumben
lipidon yükseldi yine bakıyorumsapıh garı aklinialirimsmile
edi oldum diye zengin olmadım yasenağlamazaten yeni sayılır,formatta yedi,ama benim dayağımı yemedi deyyusalsanaalsanasmileatıcam camdan aşşa en sonundaalsanaalsanasmile
güle güle kullan canımın içiŞeniz523 te var bende:)
sunumu yapsan diyorum
Bi değişinklik yapıp evde oturalım dediniz he mi kankasırnaşık şey
Seni gördüm daha bi eyi oldum pambıkım. Bu ara keyfimiz yerinde Danrıçam bizimle edi oldu başımızı boş bırakmii çok şükürbayanssulusmile
tospik iftardan anca geldi
bi selam vermeden yatmıyım dedim
aprilimi gördüm bi öpem didim
muaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bahar kokulum
aman sana bişi olmamış ya değeri düşerse düşsün aracınbiz bunla aynı okuldaydık , ben ilkn okuldayken bu lisedeydi , çok şımark bir bebeydisempatiksalakcinnibi kere sınıfında pantolonunu indirmiş,öle dedikode vardı okulda kaydirigubbakcemile3
günaydın bebeklerim opuyorumnanaktan
dün minik bir rafik kazası gerçidim , belim zedelendi biraz , 1 hafta yatacağımsempatiksalakcinni
arabamda hasar aldı , tamda değiştirecektim , değer kaybedecek :sinifsinif:
canım saolsun çalışır kazanırız, biraz geçmişe gidim kaydirigubbakcemile2
Nasılsınız bitanelerim dışardaydım tüm gün çok yorulmuşumakannehir
Sizleri de çok özledim. Çıkmadan foto çektiydimaklinialirimsmile
Bugünkü makkajımopuyorumnanaktan
[/url][/IMG]
güle güle kullan islomBugün dışarı çıkmışken eli boş dönmek olmazdıbayanssulusmile
Oce aldım flormar 371 numara ayak tırnaklatıma genelde bu rengi kullanırım çok kibar duruyorzemuszemus
Alix Avien 211 tam bi yaz rengi çok da doğal fotoda net değil ama bigün sunumunu yaparımaklinialirimsmile
Danrıçam senin rucdan almaya die gittim 503 kalmamış:2: ben de 523ü gördüm bayıldım o da doğal bi renk. Ben göz makyajına ağırlık verdiğim için dudaklarda doğal tonları tercih ediyorum, çok hoşuma gitti.
[/url][/IMG]
aman sana bişi olmamış ya değeri düşerse düşsün aracın
çok geçmiş olsun balım benim
kurban olurum ben bu gözlere
güle güle kullan islom
üstünde paralansın emi zayıf hatun sempatiksalakcinni
güle güle kulan balım
iyi geceler güzellerim.
ben yarın randevu alıcam c.tesi günü için
ayşo hala gelmedi ve ben korkmaya başladım
öpüyorum hepinizi
yoğunluktan gündüzleri bende giremiyorum
akşamlarıda fink fink gezmelerdeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?