- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.641
Bana talipli yok muboshayallersmile
Seni ben havada karada kankaaaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Hakiki asyalım benim:asigim:
Yuppi yuppihihoyyythihoyyyt hakiki değilim ben kanka ben çakmayımsempatiksalakcinni
Ya senin eşsiz gözlerine ne demeli uçarak varıyorum sana kanka
Oldu bu iş kanka zabaha kadar birbirimize liner çekeriz anadın sennaklinialirimsmile aklinialirimsmile
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunmirmirmirmir:a015:
bu çekiliş ebemi ağlattı
geçmişe gidicem merak etmeyin..ayrıca resimde eklemem lazımboshayallersmile
Yuvana hoşgeldin meleğimmŞeniz
ah benim patronum marifetli elleriyle ne mamalar döktürdü kimbilir cokacimcoookyorgunum dostlarım yorgunum yorgunmirmirmirmir:a015:
bu çekiliş ebemi ağlattı
geçmişe gidicem merak etmeyin..ayrıca resimde eklemem lazımboshayallersmile
hoşbulduk çiçek gözlümmirmirmirmirŞeniz çok fenayım kankamirmirmirmirgözlerim şaşı oldu lankafamçokkarıştı
geçmişe bilem bakamıyorummirmirmirmir
bi ciğara yakamda kendime gelem
Ganka benim adres...:a015:canlarım acil çıkıyorum..yorumlarınızı tek tek bıraktılar beni tek tek:dance:
ay pardonbenneyaptımkitek tek okucamfisfisfisşarkıya kaydım birden-tatlicadiarzu-
yarın işim var halletmem gereken..ayrıca kargomuda vericem:teytey:
cabbarla bulışmıcam yarın söyliyim:jeyyar:başka işlerim varbayanssulusmile
iş kadınıyım ben-tatlicadiarzu-
akşam girerim kısmetse..son kontrolleri yaparım..c.tesi günü kayınvalideme gidicem,pazar cami dolaşıcaz sabaha kadar nasipsezemuszemus
o yüzden yarın son kontroller olucak..
amma rapor verdim lafisfisfis:roflol:
sonra merak ediyosunuz ama napimaklinialirimsmile
sizi çok seviyorum..bu arada ayburum dağıttı beni çekiliş topiğinde:asigim: canım ya:asigim:
hepiniz çok değerlisiniz benim için unutmayınolumunekankayizsmile hadi allaha emanet olun
fitt fuuuu(süpürge çağıran ıslık smili)
Patimm tee bunlar ayağımda paralandılar.
[/url][/IMG]
patiiiiiiiiii aserdim valla bende görmek istiyom seniiiiiiiiii :Saruboceq: at bana da bi mesac en özelinden
Bana talipli yok muboshayallersmile
Patim utanma utanma bayıldım valla ayrı bi havan varbayanssulusmile
Çıkak valla kanka benim herif bana çıkma teklifi bilem etmemişti zati ben gürültüye gittim patim
Sen belkim gıymetimi bilirsinsempatiksalakcinni
Ayıpsın tendeki duruşunu sıvaçını bilem yaparımbayanssulusmile
Patimm tee bunlar ayağımda paralandılar.
[/URL][/IMG]
Pati;15025465]güle güle giyin eksit isolummm Şeniz :lepi: dolgu topuk daha rahat olur aslnda..ben topuklu aldm ama.görünce aşık oldum dayanamadum aldm sempatiksalakcinni
ocelerini görmedim sanmaaaaaaa aklinialirimsmile:lepi: kokoş karı
kızımmmm ayak fetişleri dolmuştur bakıyolardır şmdi burda :roflol: ayaklarınıda begendim kızzzz..askı memnu ednan ne demişti bi bölümdeben küçük ayaklı kadınları severim sempatiksalakcinni
kız banada etmedi :roflol::roflol::roflol: gümbürtüye gittim ben sempatiksalakcinni sen gürültüye mi gittin kızzz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
biz birbizimzn gıymetini anlaruk gel yamacıma aklinialirimsmile
tarkandan bi şarkı söliyem sana öhöö öhööö :icecream: gel gell geeel güzelim gelll hiç acımıycakkkkk......kalbiiiiiiiiiiiiiinnnnn :jeyyar: :roflol:
Hadi lenn hedayelik almaya die çıkıyon ağşama kıyamaz hepsini kendin kullanırsın.sırnaşık şeyayaklarını yidiğimin İslosu delikafadulden ne didim la ben :1shok:
neyse neyse bize herşey mübaah :1closedeyes:
ayakkabı çok hoş dadluşş tırnaklar da ojeli sositososito ohh ohh suLtana bak hele lülülülülülü
Canlarım benimmm :1hug:
Yarın çıkıyorum ben de alışverişe diğer topiğe de yazdım :dance:
Ciciler alcam hem kendime hemde X şahsına delikafadulden
Söz veriyorum X 'm :asigim:Seninkiler daa güzel olcek alkisalkisalkis
Ben şimdi çıkıyorumm
Duş alcem saçlarımı yapcem makyaj yapcem üstümü giycem sonracıma daa biraz dest çözücüüm ardından dersane beni bekler sırnaşık şey
Harika hatunlarım benim :jeyyar: Gece beraberiz :1closedeyes:
Nazom geçmiş olsun neyin var prensesimbilmiyorumkismilemerhaba canlarım
herkeşler hedayelerini alıyor herhalde bir ben kaldım çok fena
cok yorgunum be kızanlar sırtım belim kopuyo
bugun izinliyim ondada doktora gidiciim kontrole inşallah
yaa herkes aldımı ben geçmi kalcam , pazartesi zabaan danında gidip aıp yollayacağım hızlı şeyle eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?