Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yuppi yuppihihoyyythihoyyyt hakiki değilim ben kanka ben çakmayımsempatiksalakcinni
Ya senin eşsiz gözlerine ne demeli uçarak varıyorum sana kanka

Oldu bu iş kanka zabaha kadar birbirimize liner çekeriz anadın sennaklinialirimsmile aklinialirimsmile

yorgunum dostlarım yorgunum yorgunmirmirmirmir:a015:
bu çekiliş ebemi ağlattı
geçmişe gidicem merak etmeyin..ayrıca resimde eklemem lazımboshayallersmile

yorgunum dostlarım yorgunum yorgunmirmirmirmir:a015:
bu çekiliş ebemi ağlattı
geçmişe gidicem merak etmeyin..ayrıca resimde eklemem lazımboshayallersmile
ah benim patronum marifetli elleriyle ne mamalar döktürdü kimbilir cokacimcoook
foto isterin kanke kötükedihüso :a015: cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook :gitme:

hoşbulduk çiçek gözlümmirmirmirmirŞeniz çok fenayım kankamirmirmirmirgözlerim şaşı oldu lankafamçokkarıştı
geçmişe bilem bakamıyorummirmirmirmir
bi ciğara yakamda kendime gelem

Kıyamadım sana yorma bu kadar kendini:teselli:
Biz sensiz bişi yapmadık zati çekiliş heyecanındayız:dance:

canlarım acil çıkıyorum..yorumlarınızı tek tek bıraktılar beni tek tek:dance:
ay pardonbenneyaptımkitek tek okucamfisfisfisşarkıya kaydım birden-tatlicadiarzu-
yarın işim var halletmem gereken..ayrıca kargomuda vericem:teytey:
cabbarla bulışmıcam yarın söyliyim:jeyyar:başka işlerim varbayanssulusmile
iş kadınıyım ben-tatlicadiarzu-
akşam girerim kısmetse..son kontrolleri yaparım..c.tesi günü kayınvalideme gidicem,pazar cami dolaşıcaz sabaha kadar nasipsezemuszemus
o yüzden yarın son kontroller olucak..
amma rapor verdim lafisfisfis:roflol:
sonra merak ediyosunuz ama napimaklinialirimsmile
sizi çok seviyorum..bu arada ayburum dağıttı beni çekiliş topiğinde:asigim: canım ya:asigim:
hepiniz çok değerlisiniz benim için unutmayınolumunekankayizsmile hadi allaha emanet olun
fitt fuuuu(süpürge çağıran ıslık smili)

Ganka benim adres...:a015:

Patimm tee bunlar ayağımda paralandılar.

[/url][/IMG]

güle güle giyin eksit isolummm Şeniz :lepi: dolgu topuk daha rahat olur aslnda..ben topuklu aldm ama.görünce aşık oldum dayanamadum aldm sempatiksalakcinni
ocelerini görmedim sanmaaaaaaa aklinialirimsmile:lepi: kokoş karı
kızımmmm ayak fetişleri dolmuştur bakıyolardır şmdi burda :roflol: ayaklarınıda begendim kızzzz..askı memnu ednan ne demişti bi bölümde ben küçük ayaklı kadınları severim sempatiksalakcinni

patiiiiiiiiii aserdim valla bende görmek istiyom seniiiiiiiiii :Saruboceq: at bana da bi mesac en özelinden

pinax atarım tabi yarın cnm yerimseniben özel msj süresini beklemeden yatarım çnkü şmdi mirmirmirmir kimsecikler yok çünkü koykuyom topkteee eyvahedigeldismile

Bana talipli yok muboshayallersmile

ben bu topiğe giren herkese talip olabilirümmm piberimm zemuszemus :icecream: güzel kaynıyo valla hihoyyyt :hulya:
Patim utanma utanma bayıldım valla ayrı bi havan varbayanssulusmile

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

kız banada etmedi :roflol::roflol::roflol: gümbürtüye gittim ben sempatiksalakcinni sen gürültüye mi gittin kızzz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
biz birbizimzn gıymetini anlaruk gel yamacıma aklinialirimsmile
tarkandan bi şarkı söliyem sana öhöö öhööö :icecream: gel gell geeel güzelim gelll hiç acımıycakkkkk......kalbiiiiiiiiiiiiiinnnnn :jeyyar: :roflol:

Patimm tee bunlar ayağımda paralandılar.

[/URL][/IMG]

ayaklarını yidiğimin İslosu delikafadulden ne didim la ben :1shok:
neyse neyse bize herşey mübaah :1closedeyes:
ayakkabı çok hoş dadluşş tırnaklar da ojeli sositososito ohh ohh suLtana bak hele lülülülülülü

Canlarım benimmm :1hug:
Yarın çıkıyorum ben de alışverişe diğer topiğe de yazdım :dance:
Ciciler alcam hem kendime hemde X şahsına delikafadulden
Söz veriyorum X 'm :asigim:Seninkiler daa güzel olcek alkisalkisalkis

Ben şimdi çıkıyorumm
Duş alcem saçlarımı yapcem makyaj yapcem üstümü giycem sonracıma daa biraz dest çözücüüm ardından dersane beni bekler sırnaşık şey

Harika hatunlarım benim :jeyyar: Gece beraberiz :1closedeyes:

merhaba canlarım
herkeşler hedayelerini alıyor herhalde bir ben kaldım çok fena
cok yorgunum be kızanlar sırtım belim kopuyo
bugun izinliyim ondada doktora gidiciim kontrole inşallah

yaa herkes aldımı ben geçmi kalcam , pazartesi zabaan danında gidip aıp yollayacağım hızlı şeyle eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Ben bunları günlük giymek için almıştım daha doğrusu sevdalım aldıydıkaydirigubbakcemile2
İnanılmaz rahat ama her zaman giymicek olsam kesinlikle senin bappanın topuğunu seçerdimaklinialirimsmile İnce topuk ayakkabı insanı seksü yapıyor kanka ne dersen de güven veriyo olum:smiley-cool:

Ocemin ucu bozulmuş laa neyini beğendin:roflol:
Ednan beni hayatta almaz o zaman çünkü ayaklarım sadece ve sadece 39 numeroobilmiyorumkismile

Bildiğin gürültüye gittim Patim sempatiksalakcinni
Sen he de ben o dakka şutlarım onuaklinialirimsmile
Acırsa daha hoşuma gider yafrummmm:roflol:

Hadi lenn hedayelik almaya die çıkıyon ağşama kıyamaz hepsini kendin kullanırsın.sırnaşık şey
Gece erken gelşakkıdı
merhaba canlarım
herkeşler hedayelerini alıyor herhalde bir ben kaldım çok fena
cok yorgunum be kızanlar sırtım belim kopuyo
bugun izinliyim ondada doktora gidiciim kontrole inşallah
Nazom geçmiş olsun neyin var prensesimbilmiyorumkismile
yaa herkes aldımı ben geçmi kalcam , pazartesi zabaan danında gidip aıp yollayacağım hızlı şeyle eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Minim çitres olma ben aldım da noluyo evde duruyo öölece sanırsam pazartesi sarkacak gönderme işi:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…