Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ha iyi ozaman islom , hiç sevmem öle geç iş yapmayı ,herkes yolladıysa alinin kredi kartını gasp edecektim ,
ben de pazartesi hemen alıp yollarım da inşallah beğenir alacağım hatın kız opuyorumnanaktan

:roflol:pembefare ne diorum ya :roflol:
kanka senin banka mülakatı nasıl geçtiydi , yazdıysan ben göremediydim?

Herkes anca almaya başlıyo zaten Minim ben çok helecan yaptım da ondan koştum hemencik hallettim ama beklemek daha kötü umarım bayramdan önce elinde olur.
Ama sen yok ben yine de kartı aliim alimden diyosan kaçırma derimdelikafadulden

:roflol:pembefare ne diorum ya :roflol:
kanka senin banka mülakatı nasıl geçtiydi , yazdıysan ben göremediydim?

kaydirigubbakcemile3 az önce konuyu okuyan bi arkideşti ama selamsız kaçtı gittibilmiyorumkismile
Kanka mülakat değildi iş bankasının sınavına girdim. 1 ay sonra belli olacak demişlerdiakannehir ondan sonra mülakat.
Sınav bana göre iyiydi sorularla çok eğlendim. Baya bi kasmışlar yapılası sorular aslında ama süre çok çok kısıtlı amaç hızı ve pratik zekayı ölçmek zaten.
60 soru 60 dk. roman gibi paragraflar ve hep grafik yorumlama soruları birbiriyle bağlantılı sorular birini kaçırdınmı hepsi yanlış olacak cinsten.
Şekil soruları vardı mantık soruları ipuçları vreiyor onlarla ilgili sorular falan hazırlayanları tebrik ediyorumvereliniortak
Herkes çorba oldu sınav çıkışıkafamçokkarıştı

Sınav birçok ilde yapıldı ve her ilde 4'er oturum girenlerin sayısını siz tahmin edin artıkakannehir
Alacakları personel sayısı Türkiye genelinde 1000 küsur kişiyi geçmez
Nolcak bu yeni meezunların hali:umursamaz:
Okul zamanı bi arkadaşla konuşuyorduk söylediği şu: Ben İş bankasına gircem sınavına falan değil ha direk İş bankasında çalışcam gözünü sevdiğiminin torpili
Dayısız kalmıcan bu devirde ama kimsem yok işte babasını satiimkötükedihüso
Minim gördüğün üzre bu konular açıldımı hiç çekilmiyorum bebeğim:roflol:
Zabaha kadan anatabilirimsırnaşık şey

konuş islom , inşallah girersin kankam istediğin gibi olur
malesef torpilsizde olmuor ama belki insafa gelirler hakedeni alırlar , olmasada canın sağolsun daha neler çıkar , ama olur öle hissediyoremmm olumunekankayizsmileooommmmmmm transa geçtim olacak oommmmmm:Saruboceq:

Kankam benimm Allah razı olsun meleğimmolumunekankayizsmile
Açıkçası bankaya bayılmıyorum içok istediğim bir iş değil ama gördüm baktımki bankada bana bayılmıyormuş zaten alırsa girerim dedim:roflol:
Zorlu bi süreç ama acele edip de eften püften bir iş olsun istemiyorum.:umursamaz:
Daha körpecikken beni köreltsinler istemiyorum.:gitme:
Allah herkesin rızkını versin ve gönlüne göre olsun inşallah Minim:Saruboceq:
Tıransını yidiğimmŞeniz

Danrıçama ithafenbuyrunnnnnnnnn
Tarzımın dışına çıktım eyeliner sürmedimsırnaşık şey
Kanka sevmiyom ben bu kahveyi yaa soğuk gelii:umursamaz:

[/url][/IMG]

kurban olıyım seni verene oyyy:1hug:
bana özel yapmış güzel gözlü çiçeğim:asigim:kanka ben çok beğendim:asigim:eyeliner sürmemişsin ama,kalemle kuyruğunu yapmışsın yine kokoş:roflol: :roflol:
teşekkür ederim kırmadığın için..ben çok beğendim,bakalım kızlar ne düşünüyor:lepi:

aybur :asigim:
beni de duygulardan duygulara savurdu haylaz olumunekankayizsmile :gitme:
aybuşumu çok seviyum kanka. :lepi:
tanrıçaynan april ayburu seviyular sempatiksalakcinni

bak hala fitt fuuu diyo yaaa :mymeka:
fıyt fiyuuuuuuuu o kanka kaç kere sölicem
:roflol:

Ednan beni hayatta almaz o zaman çünkü ayaklarım sadece ve sadece 39 numeroobilmiyorumkismile[/COLOR][/I][/B]

kanka ayakçıklarımızı pek benzettim bilmiyorumkismile
biz kardeş miyiz yoğsam? :lepi: olumunekankayizsmile
39 benimki de :lepi:
tipi de aynı :lepi: sempatiksalakcinni
aaaaaayyyyy tek benzeyen yerimizi bulmanın verdiği amansız coşku içindeyim islom hihoyyyt
tutmayın beni delikafadulden
öpüjem
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Danrıçama ithafenbuyrunnnnnnnnn
Tarzımın dışına çıktım eyeliner sürmedimsırnaşık şey
Kanka sevmiyom ben bu kahveyi yaa soğuk gelii:umursamaz:

[/url][/IMG]

buyrunnnnnnnnn harika ötesi mikemmelin mikinde olmuş kanke. :asigim:
ben kahve çok sevirem :lepi:

Aprilim koptum yemin ederim fit fuu değil o fiyt fiyuuu diyo ahahah harbi kanka fit fuu ne ya :roflol::roflol::roflol:
İslom güzel olmuş beğendim ben yerimseniben

İslom eyeliner sürmemişte olsan pek fark etmiyor kalemle halletmişsin yine sen kahve sevmiyon ama senin gözüne kahve ve de bronz renk harika olur..
ben çok beğendim menekşem..

islom ben çok beğendim , bundan sonra böle makyajlar yapacak evinin kadını çocuklarının anası olacaksın sempatiksalakcinni

isolümmmmmmm en sık yaptıgım makyac aha da bu senin yaptgn kızzzzzz :lepi:
bi syah beyazını bide kahve renklisini yaparım..eyelinerı arada çekiyorum
sen yapmşsn daha bi hoş olmuş bitanemmm

nazalpcim canm geçmiş olsun.bugün bende kötüyüm biraz aslnda yaaa ( hediyemi de vermeye çıkamadm..pazartesiye kaldı gönderim işim

ben geldiiiiimmm

ya bişey farkettim şimdi ödüm koptu
bugün saçlarımı düzleştirirken koluma değdi düzleştirici hafiften acımıştı biraz.
şimdi kolumu kaşıyodum bi baktım kabartı vaaaarr çizgi şeklinde..
kabarmış su toplamışşş öyle korktum kiii içim cız etti görünce..

ben çok tırsarım böyle şeylerden bi tuhaf oldum oooff

Nasılsınız kızlar eyvahedigeldismile

abaw göksum sen benim elimi kolumu bi görsen , bi kere ta kaş hizamdan yakmıştım saçlarımı ütülerkene, bephantene iyi gelior , bi daha da dikkat et daha üni.ye gideceksin :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…