Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Annadım birtanem, memnunsan pek hoş...boshayallersmile
En son turuncu seri Dove kullandım ben de. ama istediğim yumuşaklık olmadı bebeğim ya...:1no2:
uçlarına da Avon'un kırık saç uçları için serumunu kullanıyorum. kırılmayı önlüyor :lepi: ama kuruluk aynen devam...kafamçokkarıştı
Elimde şimdi turuncu Dove'un saç ucu serumu var, ona başlayacağım. bu pembe Elseve ile kullanacağım bakalım nolcek...
boshayallersmile

burdaağyız gece kuşum hoşgelmişsen :lepi:
Sağol bitanem benim...Şeniz
sen memnun kaldın demek şampuandan. umarım ben de beğenirim kuzum. boshayallersmile
Benim saçlar maşallah parlaktır. :kedi: bunda kullandığım boyanın da etkisi var tabii (Loreal Casting Cream Gloss:lepi: ) ama kuru işte kuzucum...

anaaa patim burdaymıııii merhaba balı köpüğümm bak sana ne koyacam şindii az bekle

kuruluk için saça bakım filan yapınca yine devam mı kanka kuruluk..
bide bişe sorcam garnier nasıl? ben boyadım da..kurutur mu etkisi ne sizce kullanan var mı

ilarzuuu hoşgeldin canımmmm:icecream:
aprilim valla memnun kaldım benim saçlar pek parlak değil kaşmiri ondan hissedemedim herhal:1rolleyes:
kuru saç yağlısaça göre iyidir balımm
elini ıslat sür saçını al sana mikemmellll antikuruluk:teytey:

eprilooo tatilden dönmüşem bebemm gaphgara olmuşem akşamınan teyzemler iftardaydı ahanda şindi gittiler

patimi görünce bana gönderdiğği bluzu heç çekip koyamadıydım tatilde çektim ahanda koyuyom çiçekler

hoşbulduk bebek suratlım

oyy oyyy ilarzuuuu tenin harika olmuşş bronzlar kralıçası seçtim seni şu an ben :teytey:
badine bayıldım valla süper taşımışssın
bacaklarının güzelliği de gözümden kaçmış değil

oyyy anammmmm bir gücel gördüm sankiiiiii :lepi:
çokkk yakışmşşş güzel gözlümmmm :asigim: güle güle giyin.valla çekliş olunca yine aklma gelmştn :))) acaba nasl oldu falan diye sempatiksalakcinni

gelir gelmez fotoyu yapıştırdım la malmıyım neyim
muhabbet ne idi bakem de gelem ben çiçekler boya gibi bişeyler anladım ama okiyem

gelir gelmez fotoyu yapıştırdım la malmıyım neyim
muhabbet ne idi bakem de gelem ben çiçekler boya gibi bişeyler anladım ama okiyem

ii ettin valla şekerim gözümüz gönlümüz açıldı boya değil kıss bunlar çampuandan bahsediomuş ben yanlış anlamışım patt die girdim araya:)

he olgun ve dolgun bacaklıyımdır aramızda kalsın-tatlicadiarzu- :)))

bundan daha kara oldum çiçem anam çingeneler gibim olmuşun dedi bu kadar malak gşbş yanmaktan acep denize girebildin mi diye sordu kadın:)))

oyyy anammmmm bir gücel gördüm sankiiiiii :lepi:
çokkk yakışmşşş güzel gözlümmmm :asigim: güle güle giyin.valla çekliş olunca yine aklma gelmştn :))) acaba nasl oldu falan diye sempatiksalakcinni

patim yarın ne giydime koyacaktım senii görünce hemen koyem dedim giydiğimi gör diye bebembayanssulusmile

broznlaşınca çok fena güzel oldu ama taytla falan kilolu gösteriyo kalçalar maşşallah olduğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…