- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.741
kuruluk için saça bakım filan yapınca yine devam mı kanka kuruluk..
bide bişe sorcam garnier nasıl? ben boyadım da..kurutur mu etkisi ne sizce kullanan var mı
aprilim valla memnun kaldım benim saçlar pek parlak değil kaşmiri ondan hissedemedim herhal:1rolleyes:
kuru saç yağlısaça göre iyidir balımm
elini ıslat sür saçını al sana mikemmellll antikuruluk:teytey:
eprilooo tatilden dönmüşem bebemm gaphgara olmuşem akşamınan teyzemler iftardaydı ahanda şindi gittiler
patimi görünce bana gönderdiğği bluzu heç çekip koyamadıydım tatilde çektim ahanda koyuyom çiçekler
arzummmmm cok yakismissssss yavrum :jeyyar: cibik ört o bacaklariniiiiii kimsecikler görmesin
ii ettin valla şekerim gözümüz gönlümüz açıldı boya değil kıss bunlar çampuandan bahsediomuş ben yanlış anlamışım patt die girdim araya:)
patim yarın ne giydime koyacaktım senii görünce hemen koyem dedim giydiğimi gör diye bebembayanssulusmile
broznlaşınca çok fena güzel oldu ama taytla falan kilolu gösteriyo kalçalar maşşallah olduğundan
kızlar boya neyin konusunda yazdklarnızı okuycam ama çıkmam gerekiyo(( agrım var malum günlerim mafoldumben
sahurda gelirim yine opuyorumnanaktan seviyorum sizi uleeenn sempatiksalakcinni
tekrardan güle güle giyin ilarzummm Şeniz
Arzuşşş..-tatlicadiarzu-bronze tene 10 numeroo, cano:lepi:..pek yaraşmış kız..
sen bayaa bi erimişsin beeee..XS beden mi oldun ne oldunkaydirigubbakcemile5..maşallah..
Topiğin reytingi tavan yaptı Allaama...:lepi: sırnaşık şey
Ben de monitöre yapıştım kaldım a böle :1shok: :1shok: :asigim:
hey maşallah dolgun bacak görmemişssinn sen yeminlee şimdi kendimi deşifre ettirme banaa:CüvCüv:
yok bence fazla kaçmamışş ta tonunu yakalamışssın bronzluğun
yok yok ficut süperrrr :lepi: bence çok hoş durmuş üzerindee.siyah taytla da güzel duru boshayallersmile
kızlar boya neyin konusunda yazdklarnızı okuycam ama çıkmam gerekiyo(( agrım var malum günlerim mafoldumben
sahurda gelirim yine opuyorumnanaktan seviyorum sizi uleeenn sempatiksalakcinni
tekrardan güle güle giyin ilarzummm Şeniz
Benim de ayşo ağrısı var kanke mafoldumben
kırkımız karıştı desene...sempatiksalakcinni
ama dayanabiliyom şimdilik... :1ninca:
siteyi hareketlendirmek biz modların görevleri arasındadır eprilim.aklinialirimsmile
site için soyunurum:roflol:
Benim ayşo da bi geldi, gitmek bilmiyo..ilk defa bööle oldu,.. 1 hafta.:uhm:.. hayır olsun.:Saruboceq:.yarın da olursa artıkın hatun kişi doktoruna gidicem..benneyaptımki
kuşburnu dediydi tanrıça hazretleri ben denemiştim çok iyi gelmişti kuşum içtikçe geçiyordu ağrım
sırnaşık şey hayırlı hareketlenmeler erzucanım
ahahahha :roflol: :roflol:
:fesataprilsmili: sempatiksalakcinni
ama süpersonik yakışmış çiçeğime :lepi:
bronz mod on :lepi: sempatiksalakcinni
sıcaklardan bi dengesizlik var gacım
Arzum saçlara değinmemişim, çok güzeller allamayerimseniben
aa ivet bebekom doğru didin onu kaydirigubbakcemile5
ama şimdi yaz, sıcak çay...kafamçokkarıştı
ama denicem hemen demlicem ula :lepi:
alla razı olsun çiçengim olumunekankayizsmile Şeniz
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
çok hareketlendim az durulayım alican hareketsiz bırakmadı pire kaçasıcaaklinialirimsmile
çiçem küpelerin ne güzel kız o maviler nazar boncuğumu eğer öleyse çok güzeller yaw hedaye aksiyonunda sana çıkarsam sadeece o küpeleleri gönder eğer nazar boncuuysasırnaşık şey
hayatım öyle düşündüm bende ama, sanki yeni gelecekmiş gibi inceden sancımsı bi durumlar var..bende bi pimpirikim şu sağlık konularındaeyvahedigeldismile,bakalım sabah ola hayrola..boshayallersmile
hava serin burda bebem7
bu arada sen kuruluktan şikayet ediyon o elidorun kremsi 7/24 leri aslında çok nemlendiriyordu
gacıellam saçları katlı kestirdim biliin mi hiç sölemedim unuttum doğrusu
uç kısımlarda az kaldığı için de pek sevmedim (saçım az olduğundan) koyayım dur yeni modelini saçın gür duruyor ama uzun kısımlar az olduğundan aşağılar eh işte duruyor
hava serin burda bebem7
bu arada sen kuruluktan şikayet ediyon o elidorun kremsi 7/24 leri aslında çok nemlendiriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?