- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #4.141
bütün gözlüklü similleri yapıyım dursengözlerimebaksanab şakkıdı :smiley-cool: :1ninca:kaydirigubbakcemile3tanrıçam bir ünlü mü yoksa aklinialirimsmile
özelden söylerim biberim:kedi:[/B]Çok güzel ama ya:asigim: güle güle kullan kankamm kaç para verdin kızzz
slmmm hatunlarrr
he valla ne güzel oluro kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramışı söylerizkaydirigubbakcemile2
allah belanı vermesin april koptum yaa:roflol:çok fesatsın ama sen:roflol:gayet saf ve temiz duygularla almıştım onları:asigim:kötükedihüsoaklinialirimsmile
bütün gözlüklü similleri yapıyım dursengözlerimebaksanab şakkıdı :smiley-cool: :1ninca:kaydirigubbakcemile3
tanrıça ünlümü yoksa..flaş flaş flaşşkaydirigubbakcemile2az sonraasempatiksalakcinni
özelden söylerim biberim:kedi:[/B]
sanada slm minik kokoşumopuyorumnanaktan
beğendinmi tuticimhihoyyytteşekkürler balımopuyorumnanaktantanrıçam çizmelerin çok taşşş maaşallah çok yakışmış tarzımız aynı...böle topuklara bayılıyorum....
ben sana bişey sorcam canım ya ben makyaj seti istiyorum hani bu makyözlerin kullandığı suluboyaya benzer makyaj seti var böle kapaklı açıyorun yuvarlak renk renk allıkmıdır göz farımıdır onlardan nerde bulabilirim...
birde bana bir maske söyleyiver kuşum arada cildim kuruyor normalde yağlıdır sıkıldım krem alıp alıp sürüyoyorum fayda etmiyor senin şu ev yapımı karışımları deneyeyim canım...
sen şapşırmamaya devam et,ben seni bi hapşırtıcam görüceksinsempatiksalakcinnionsekiz yaşındaa da tanrıça da haaanım, kimlere aldaanmış alsanaalsanasmile
oh oh oh aklinialirimsmile hihoyyyt -tatlicadiarzu-
Tanrıça aslen Suna dumankaya çıkabilerse hiç şapşırmam. -tatlicadiarzu-
naber fıstıığımmmmmŞeniztanrıçammopuyorumnanaktan
kestane şekerim haftada 3 kere yapsan tamamdır:hulya:
abuuuu bunlar süpeer hem renk hem şekil sengözlerimebaksanab ba-yıl-dım.. hihoyyytliv:kedi:kanka utanıyorum:kedi:ya bacaklarımdan beni tanırlarsa-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
geçenlerde yaptırdığım çizmelerim be ben
bittanecik tanrıcaam çook oldum biliyom amaa ohaoldumsmile bunu kafamda ne kadar bekleteyim bilmiyorumkismile
ayy bide şu devetikeni tohumu varyaa iştah açıcı özelliği varmış ben zaten 1 ayda 3 kilo aldım ohaoldumsmile acapaa içersem daha da eklenir mi ki :1shok: sende ölee bi etki oluşturdu mu kızz eyvahedigeldismile
abuuuu bunlar süpeer hem renk hem şekil sengözlerimebaksanab ba-yıl-dım.. hihoyyyt
Beyaz badimiin tek omsunu düşürüp giymeyi çok seviyorum burdada öyle yapmaya çalıştım=) altıma siyah streç kotumu ve kemerimi takmayı düşünüyorum ama belli olmaz bazen takmıyorum. Üstüne deri ceketimi giyerim diye düşündüm. Bu botlarımı giyerim ya da yağmur yağarsa çizmelerimi. Bu çantayı takarım elimde sağlam kalan tek siyah çantam=) ve halka küpelerimi takarm. Tarz değilimdir artık idare edinboshayallersmile
canım cierim çok saol:1hug:tamam tatlım bulursan ekle burayadahihoyyyttamam tanrıçam bağdat caddesi sürekli gittiğim yerdir zaten...
botlarına bayılmammı hasta oldum çok yakışmış...
werdiğim maskeleri deneyeceğim hemen canım çok mersi....
biberim wayyyyyyyyyyyyyyyy nereye gidiyosun kızzzzzzzz manyak derecede güzel kombin yapmışsın yanlız çantana bayıldım siyah renk rugan çanta almam lazım kısa topuklu bot aldım çanta almadım daha diye giymiyorum aldığım botları bendekide cinslik...
birde deri ceket almam gerek istekler bitmiyor way halimize wayyyyyyyyyyyyyy
canım cierim çok saol:1hug:tamam tatlım bulursan ekle burayadahihoyyyt
tutimm kız sendemi rugancısın benim gibihihoyyytbende rugan manyaklığı var ya:kedi:sen benim ilk eklediğim konbinimi gördünmü?rugan çizmelerimi kesin beğeniceksin öyleyseaklinialirimsmile
evet livom açılışı yapıyorum kanka:hulya:
daha önce livimle konuştuk,dedik herşey konuşuyoruz kıyafet kombinelerimizi ekliyelim die..ben sizlere örnek göstermek için ilk olarak böyle bişey yaptım..ama bidaha ekliyceğim zaman yanında şu takılır,bu makyaj iyi olur vs..gibi konularada giricemkaydirigubbakcemile2
ilk kombinem:kedi:
çantamın sapı rugan,çizmelerimde rugan..ikisi çok uyumlu oluyo(günlük giymiyorum sizin içi kombinledim..hani yakışır die)yani böyle bişey işte:))bu çantayla kullandığım siyah rugan çizmelerimde var..ben rugan seviyorum ya
senmi tarz değilsin:1shok:ulan allahtan kork bee:1shok:
aga varya hastayımdır tek kolu düşük şeylere,botlar kot pantol anam hankısını söyleyem:dance:bayıldım:sm_cool:
kızım taş yani tek kelimeyle:lepi:
ya bu topiğin kızları hem kokoş hem zevkli hemde güzel yeminle yaa:asigim:
biberim wayyyyyyyyyyyyyyyy nereye gidiyosun kızzzzzzzz manyak derecede güzel kombin yapmışsın yanlız çantana bayıldım siyah renk rugan çanta almam lazım kısa topuklu bot aldım çanta almadım daha diye giymiyorum aldığım botları bendekide cinslik...
birde deri ceket almam gerek istekler bitmiyor way halimize wayyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?