- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #4.181
Livimm sen dudak kalemi sürüyodun glb meleğim sen önce birşey sürüyo musun?
bebegim mat olsun diye sadece dudak kalemi suruyorum yani ruj yerine onu kullanıyorum cunku glosslar cok dikkat cekici oluyor gibi ...oncesinde birsey kullanmıyorum ya da ruj ya da gloss surduysem eger pecete ile siliyorum yoksa yakısmıyor =((((((((((((
Şekerler şimdik yüzüme bakım yapmak istiyorum da yumurta akı maskesini yaparken içine biraz limon suyu birazda tuz katıp o şekilde sürüyoruz dimi ilk kez deniycem de :jeyyar:
Ben de mat rujlerı seviyorum cnm glossları kendime ben de yakıştıramıyorum ne bileyim sanki çok parlıyor sadece özel günlerde sürüyorum o da bazen.. Normal rujları da sürdükten sonra peçeteyle ben de siliyorum. Ya da böyle nokta nokta sürüyorum sadece değdiriyorum dudak fırçasıyla eşit olması için düzeltiyorum. Eskiden direk sürerdim peçeteyle de geçmezdim ama doğal olmuyo o zaman da. Bitanem normal ruj sana yakışır ndn yakışmasın sana öyle geliyo bence yüzün şahane dudaklar şahane e daha ne olsunbayanssulusmile
Şekerler şimdik yüzüme bakım yapmak istiyorum da yumurta akı maskesini yaparken içine biraz limon suyu birazda tuz katıp o şekilde sürüyoruz dimi ilk kez deniycem de :jeyyar:
:kedi: cnm benimmm utandım gece gece o senin bakan gozlerinin guzelliginden kaynaklanıyor ...ya melegim belkide alısık olmagımız için yadırgıyoruzBen de mat rujlerı seviyorum cnm glossları kendime ben de yakıştıramıyorum ne bileyim sanki çok parlıyor sadece özel günlerde sürüyorum o da bazen.. Normal rujları da sürdükten sonra peçeteyle ben de siliyorum. Ya da böyle nokta nokta sürüyorum sadece değdiriyorum dudak fırçasıyla eşit olması için düzeltiyorum. Eskiden direk sürerdim peçeteyle de geçmezdim ama doğal olmuyo o zaman da. Bitanem normal ruj sana yakışır ndn yakışmasın sana öyle geliyo bence yüzün şahane dudaklar şahane e daha ne olsunbayanssulusmile
Evt cnm aynen öyle yapacaksın istersen önce yüzüne buhar tut. Daha sonra peçeteyle siyah noktaları sık ama çok sıkma yoksa yarına kırmızı suratla gezersin demişti tanrıçam.. Ardından bu maskeyi yap ve nemlendiricini sürbayanssulusmile
Kanka nasıl iyi öğrenmiş miyimaklinialirimsmile
Evt cnm aynen öyle yapacaksın istersen önce yüzüne buhar tut. Daha sonra peçeteyle siyah noktaları sık ama çok sıkma yoksa yarına kırmızı suratla gezersin demişti tanrıçam.. Ardından bu maskeyi yap ve nemlendiricini sürbayanssulusmile
Kanka nasıl iyi öğrenmiş miyimaklinialirimsmile
ketılda kaynattığımız suyu tencereye boca edelim..ben içine maydanoz nane kekik attım(içine yeşillik atarım genelde)ayrıca bazen çiçek falan atarım
birde hasta olduğum için,içine azcık viks attım..yalnııızz o kadar az atınki bu sizin solumanızı güçleştirmesin..noktadan daha küçük boyutta olsun
küçük şişedeki çin yağı..eczanelerde satılan naneli çin yağının aktarda satılan hali..fiyatıda 5 tl dir..nane kokar
dier şişedekide vviksin dier bir çeşidi..
havlumuzu sardık,tenceremize yüzümüzü dayadık,arada kafa çıkarıp soluklanın oksijensiz kalmayın:smiley-cool:dayanabildiğiniz kadar kalın..sonra yüzünüzü kuruladıktan sonra nazikçe siyah noktalarınızı parmağunuza selpak dolayarak sıkın..zaten kendi çıkıcaktır..asla zorlamayın ASLA...yoksa ertesi gün kırmızı bir suratla gezersiniz
evet nokatalardan kolaylıkla kurtulduğumuza göre sıra yüzümüzü gerginleştirici maskemizde
biraz yumurta akı biraz limon suyu birazda tuz kattığım karışımı yüzüme sürüyorum...iyice gerildiğimi hissettikten sonra yüzümü yıkıyorum..ardından cilt tipimize uygun nemlendiricimizi sürüyoruzNOT:sauna maskesi cildi ısıtır..buhardan önce onu uygulayınki cildi hazırlasın buhara...buhardan sonra ferahlatıcı şeylere ihtiyaç var..o yüzden sauna maskesini buhardan sonra sürmeyin..buhardan sonra kil..yada gerginleştirici yumurta maskesimizi sürelimbayanssulusmile
:kedi: cnm benimmm utandım gece gece o senin bakan gozlerinin guzelliginden kaynaklanıyor ...ya melegim belkide alısık olmagımız için yadırgıyoruz
ne dicem hangi dudak fırcasını kullanıyorum esmerimmmm bende istiyorum bende bende
wwow süpersin ogrenmissin vallaha
Tatlım Çook Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Tanrıcam eskıden yeşıl rujlar vardı almanyadan felan getırırlerdı dışı altın sarısı surunce kırımızı olurdu sıırlı gıbı ama o ruj hıc gecmezdı murekkep gıbı olurdu ıstanbulda satılıyomus
Fındık kurdum sen ıyı bılırsın nerelerde satılır ıstanbulda benım kız kardesım okuyor ona sıparıs verırım
a ewet cnm annemde wardı dışı böyle dikenli gibi altın sarısıydı yeşil fakat sürünce pembe oluyordu kokusu falan çok güzeldiiii...çocukken ewde ewcılık oynarken sürerdim çıkmazdı...hala varmıdır acaba sırf kokusu ıcın alırım o ruju
karabıberım ben ne kacırdım dudak mudak dıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?