- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #4.201
kız kokusunu bırak murekkep gıbı cok kalıcı dudagın ustunde katman olusturmaz kendı rengı gıbı dururduboshayallersmile
kuzular saç boyamayı dusunen ve kararsız olanlara ornek olsun bu rengım dıye eklemek ıstedım tanrıcam senın topıgın en cok zıyaretcı alan topık oldugu ıcın buraya eklıyorum bebışım çizmelerine kurban senın zemuszemus
bu sacımın dogal halı yanı fonsuz daha bellı olur dıye rengı boyle ekledım bronz kahve kızlar begenenlere markasınıda şeyettırım palette bronz kahve
bana gecmeyen ruj markası soyleyın kuzular ben hep yıyorum
çook güzel çook zevklisin vesselam olumunekankayizsmile allam yareppim bide tarz deil diyoo aklinialirimsmile daha ne olsun hayatım yaa opuyorumnanaktanBeyaz badimiin tek omzunu düşürüp giymeyi çok seviyorum burdada öyle yapmaya çalıştım=) altıma siyah streç kotumu ve kemerimi takmayı düşünüyorum ama belli olmaz bazen takmıyorum. Üstüne deri ceketimi giyerim diye düşündüm. Bu botlarımı giyerim ya da yağmur yağarsa çizmelerimi. Bu çantayı takarım elimde sağlam kalan tek siyah çantam=) ve halka küpelerimi takarm. Tarz değilimdir artık idare edinboshayallersmile
ewet doğal duruyordu birde nerden bulabiliriz acaba birde markası neydi onun sorarken içi yeşil ama sürünce pembe olan alman rujumu dicem hahahakaydirigubbakcemile3
ayy geçen sene ankarada görmüştüm tühh alsaydım keşkem size de sölerdim adını falan :smiley-cool:
benbir googlede araştırayım bişey bulursam yazarım buraya
bu ara herşeyi googlede aratıyom
benim gibisini googlede arasan bulamzsın hahahahakaydirigubbakcemile3
çook güzel çook zevklisin vesselam olumunekankayizsmile allam yareppim bide tarz deil diyoo aklinialirimsmile daha ne olsun hayatım yaa opuyorumnanaktan
çook güzel çook zevklisin vesselam olumunekankayizsmile allam yareppim bide tarz deil diyoo aklinialirimsmile daha ne olsun hayatım yaa opuyorumnanaktan
hahaha hiç gülceğim yoktu yaa sırnaşık şey kaydirigubbakcemile5
bitanem şu saatte eğer foto çekmek için harekete geçersem milleti uyandırırım onlar da delirdim sanarlar kaydirigubbakcemile3 ben yarın falan artıkım çeker yayınlarım inş. opuyorumnanaktanSağol cnm benimmmmmopuyorumnanaktan Sen de eklesene hayatımolumunekankayizsmile
kızzzzzzzzzzzzzzz hemen bul o ruju googlede aratıom burda bir kız açmış o rujun topiğini ney acaba o rujun markası yauuuu
canımcım gül gül allah ağlatmasın...opuyorumnanaktan
bitanem şu saatte eğer foto çekmek için harekete geçersem milleti uyandırırım onlar da delirdim sanarlar kaydirigubbakcemile3 ben yarın falan artıkım çeker yayınlarım inş. opuyorumnanaktan
ya harika fiyatıda cok ıyıymıs canım benım sımdı alısverıs yapıcak halım yok malum sakatım amelıyat olucam annemede aldırıcam ama cok begendım kacırmak ıstemıyorum bu elbıseyı dızının ustunde mı duruyor yoksa altındamı?
kızlar göz makyajınızı neyle temizliyorsun rimeli, kalemi ?
ben lorealin 2 fazlı göz makyajı temizleyicisini kullanıyordum fena değildi.. garnier aldım indirimden çok kötü..
deborah , innova, maybellinin de 2 fazlı göz makyajı temizleyicileri varmış , kullandınız mı hiç ?
liv:kedi:kanka utanıyorum:kedi:ya bacaklarımdan beni tanırlarsa-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
geçenlerde yaptırdığım çizmelerim be ben
Beyaz badimiin tek omzunu düşürüp giymeyi çok seviyorum burdada öyle yapmaya çalıştım=) altıma siyah streç kotumu ve kemerimi takmayı düşünüyorum ama belli olmaz bazen takmıyorum. Üstüne deri ceketimi giyerim diye düşündüm. Bu botlarımı giyerim ya da yağmur yağarsa çizmelerimi. Bu çantayı takarım elimde sağlam kalan tek siyah çantam=) ve halka küpelerimi takarm. Tarz değilimdir artık idare edinboshayallersmile
oy kanka harika bir fikir süpersin kuzucuk ama ama ama benim makyajda tarzım aynıdır hiç degismez o yuzden ben yazmasam olur mu bilmiyorumkismile
kuzular saç boyamayı dusunen ve kararsız olanlara ornek olsun bu rengım dıye eklemek ıstedım tanrıcam senın topıgın en cok zıyaretcı alan topık oldugu ıcın buraya eklıyorum bebışım çizmelerine kurban senın zemuszemus
bu sacımın dogal halı yanı fonsuz daha bellı olur dıye rengı boyle ekledım bronz kahve kızlar begenenlere markasınıda şeyettırım palette bronz kahve
kızlar ben en vazgecılmez urunlerımı koyuyorum umarım sızede faydam dokunur :kedi:
bu hayatımda gordugum en guzel urunlerden goz ve dudak makyajı temızleyıcısı ınanılmaz guzel temızlıyor ve ıcınde aleo vera ve yulaf ozu sayesınde kırpıklerı beslıyorda
canim bu amway in bir urunu mu?
cildimi yumusacık yapıyor
bu da temızleme sutum
buda tonıgım mısler gıbı kokuyor
asla vazgecemeyecegım roll onum 24 saat gercekten etkılı ve 1 sene gıdıyor
peki rol on un markasi ne canim? bayanssulusmile ayrica hepsini gule gule kullan zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?