- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #10.761
buna yapılacak makyajı da anlatırım yarın çilekli dondurmam
şimdi çıkmam lazım reklamcı bekliyor
öpüdünüz yawrular
uzun elbise ekliyim belki işinize yarar,aklınızda olsun
Güle güle tinki pinkiii :gitme: Şeniz
kanka buna öldüm bittim..:asigim:.hemen attım PC ye...:lepi:
süpersin aşkommm Şeniz
bende bayıldım ona kanka:asigim:çok kibar
aprilim o elbiseyi kırmızı olarak aneye diktirsen nası olur senceaklinialirimsmile
tahayyül gücüne hayran ladım kankakaydirigubbakcemile3aslında hamile modeli doğru diyosun ama ben bayılıyorum kanka böyle modellere:1rolleyes:kanka seni bunun içinde tahayyül ettim de, kucağında bi bebik olduğu vakit nası güzel olursun bununla hey yavrum hey :asigim: :teytey:
bitanem, uzun olmasından mütevellit düğünde onu giyemem ama
her zaman için mükemmel bir model bence:lepi:. her renkle harika olur. kesin yaptırcam bunu aneye kanka :asigim: olumunekankayizsmile
tahayyül gücüne hayran ladım kankakaydirigubbakcemile3aslında hamile modeli doğru diyosun ama ben bayılıyorum kanka böyle modellere:1rolleyes:
teşekkür ederim meleğim ne diyim şimdi utandımdı:kedi::CüvCüv:şutarafagitti:ecrin_bebek: delikafaduldeneyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
anladım aprilimolumunekankayizsmile
valla bende gaza geldim bendemi yaptırsam:)))çok severşm bu tarz elbiseleri
kukucanlar şimdi benim bir istirhamım var delikafadulden
avustos'ta benim sevgili görümcüm evleniyi kaydirigubbakcemile5
kendisinin düğünü akdeniz sıcağının en yoğun yaşandığı güzide bir şehrimizde olicik :1ninca:
ben sevdalıma danıştım, ne giyeyim diye, dedim ben yingeyim (ama görümcem benden 4 yaş büyük, sevdalımın kardeşi ama) kaydirigubbakcemile3 ne giyinmem lazım gelir, uzun elbise giyim dedim vereliniortak
olmaz didi. kısa güyecekmişim. (benimki böyle rahat model nişanlı) boshayallersmile hihoyyyt
bacaklarım güzelmiş, rahibe miymişim ben, kısa giy didi.a.s dedim bacakım güzel diye aççaksam her yerim güzel, bikini giyim didim,-tatlicadiarzu- abartma didi, enseme vurdu.:mymeka:
Neysi, sonra dedi ki kırmızı veya siyah giy. Siyah giymem didim. :umursamaz:
kırmızı renk hala opsiyonu açık. fisfisfis
lakin aklımda şu renk var a dostlar. buyrunnnnnnnnn
bakın bakayım ne düşünüyonuz.
Yorumları alayım pilisss kaydirigubbakcemile5
yok be yavrum, hamile modelinden ziyade, böyle huzurlu bir model (o nasıl oluyosa) kaydirigubbakcemile3
rengi de o etkiyi yarattı zihnimde kanımca, :asigim:
böyle sen hafif bronz olmuşun, kızanın var kucaanda, aşıltılı küpelerin var filan, taşlı ayakkabıların, yanında sevdiceğin :Saruboceq:
aha böyle bi renk takım elbise giymiş (şapkayı sayma)kaydirigubbakcemile3
kankam benim de akşam kursum var kaydirigubbakcemile5
bıcı bıcı yapmaya kaçıyom şimdik
duştan sora görüşürüz gücellerim a.s
http://gercektube.com/Harmandali-Nasil-Oynanir---izle-1292.htm
yarım saattir harmandalı videosu izliyorum ne zarif oyundur o beee..:lepi:
bi bakın kızlar..
Ay bi öğrenebilsek koçişle ,oğluşumun sünnetinde oynasak şööle karşılıklı, oğluşumuzda bizimle birlikte..:Saruboceq:
hayal ettim de ne cüceeell..a.s
Amnam bir de belden asagisi kilos bir tarz bulsaniz benim icin, ve kucuk goguslere olacak bir dekolte lazim :kedi:
island ne değişik bi göz rengin var hiç biyerde görmedim masallah
nerde o sıfat diyo işte burda kuzu daha ne istiyorsun ilarzumun dediği gibi yapmıssın zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?