Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

islandim hay masallah :1shok: bu ne guzellik anacim. goz desen harika,i dudak desen super!! bence sen o kizdan daha guzel olmussun :1hug: bir de fondoten olsa herhalde boshayallersmile

[/QUOTE]

islandcım e işte aynısı olmuş.vereliniortak.yüzün çok şeker..-tatlicadiarzu-

islandim hay masallah :1shok: bu ne guzellik anacim. goz desen harika,i dudak desen super!! bence sen o kizdan daha guzel olmussun :1hug: bir de fondoten olsa herhalde boshayallersmile

Ayy:kedi: teşekkür ederim canım ya o senin o güzelliğin cilt zaten yağlı olunca korkuyorum fondoten kullanmaya gözenekler iyice açılır diye, ama almam lazım arada bir sürsem bir şey olmaz herhal

islandcım e işte aynısı olmuş.vereliniortak.yüzün çok şeker..-tatlicadiarzu-[/QUOTE]
Tatlıgacım beğendiğine sevindim canım arzumun tarifiyle çok kolay oldu valla.:lepi:
Di mi ama ben daha şekerim.naniknanik
Hemen de şımardımdelikafadulden
Bakan güzel gözlerinize sağlık.hihoyyyt

Kızlar rimeli sürmeden önce Kayısı kreminden azıcık krpiklerime sürdüm parmağımla rimeli sürmek daha rahat oldu.
Tavsiye ederim.hihoyyyt

canim modelde renkte cok hos bence boshayallersmile
oyyy ooooyyyy boshayallersmile

Di mi burcum ben de turuncunun rengini biğendim tam yazlık opuyorumnanaktan

nihahah doğur bebeki, ben bakarım :hulya:
ama 3 yaşına kadar
yasakkelime kaydirigubbakcemile3

Amnam bir de belden asagisi kilos bir tarz bulsaniz benim icin, ve kucuk goguslere olacak bir dekolte lazim :kedi:

balım ben de öyleyim,kaydirigubbakcemile5
küçük memikler için, göğüs altı büzgülü modeller daha büyük tutar.

veya şöyle kayık yakalı elbiseler olmalı

canımmm, insallah gorursunuz o gunleri damatliginda da oynarsiniz insallah, darisi bize saglikla huzurla hayirlisiyla insallah.. boshayallersmile

armandalı çok severim beya kaydirigubbakcemile5
inşallah o günler de gelir Gacım ve burcum
:lepi:

Ayy:kedi: teşekkür ederim canım ya o senin o güzelliğin cilt zaten yağlı olunca korkuyorum fondoten kullanmaya gözenekler iyice açılır diye, ama almam lazım arada bir sürsem bir şey olmaz herhal

Canım çok güzel olmuşsunnn opuyorumnanaktan

yok canim ya bunda gogse, gerdana cok dikkat cekiyor, sanirsam kapali ve buzgulu modeller kucuk gogusler icin daha ideal
aaah ah, kucuk memikleri buyultmek kolay olsaydi keske ohaoldumsmile

amin canim, hayirlisiyla insallah :Saruboceq:

Son düzenleme:

kızlar şu serinin üç ürününü de kullandım..
sırasıyla şampuan,durulanan saç kremi ve saçımın nemli halindeykende durulanmayan kremini kullandım ve saçımı iyice kuruttum..
sonuç çok beğendim..aklinialirimsmilesaçlarım hafif dalgalı..düz fön gibi olmasada,gayet güzeldi..
boshayallersmileyerimseniben

Yaşımız kaç olursa olsun kırışıklıklar bizi huzursuz ediyor. Makyaj sırasında kapatmaya çalıştığımız ince kırışıklıklar daha da görünür hale geliyorsa bir şeyleri yanlış yapıyoruz demek oluyor. Sürekli değişim ve gelişim içerisinde olan kozmetik dünyası bu sorunla baş etmemiz için yarışır durumda. Ben bu yarışın en yeni fertlerinden biriyle geçen hafta Sephora Bahar Lansmanı’nda tanışma şansı yakaladım. Instantly Young adlı marifetli krem 15 dakika içerisinde mimik, alın, ağız kenarı ve göz çevresindeki kaz ayağı kırışıklıklarını, içerdiği Trioptinin sayesinde %46 oranında azaltmakta.

Test ettik onayladık, bu ürün mucize gibi!

Editörlerimizden makyaj artisti Suna Tensi ile beraber test ettik, onayladık. Instantly Young’ ı bizlere anlatan kişi az bir miktar kremi alıp Suna’ nın avucundaki en belirgin çizginin üzerine sürüp, minik dokunuşlarla yedirdi. Gözümle görmesem inanmazdım avuç içindeki en belirgin çizgi bir anda neredeyse ortadan yok oldu. Üstelik sonucunu sadece bir iki dakika içerisinde gözlemlemiştik. 15 dakika sonunda alacağınız neticeyi bir de siz düşünün! Bu arada önemli bir nokta: sadece Sephora’larda satışa sunulan ürünü çizgi görünümü azaltmak üzere kullanabiliyorsunuz. Nemlendirici veya serum gibi bakım yapan etkileri bulunmuyor. (Fiyat: 65.50 TL/30 ml)

pudram.com dan alıntıdır..

gule gule kullan patimmm :1hug:

:
burcum canım çok saol opuyorumnanaktan

akitram ve burcucum çok tşklerrr opuyorumnanaktanŞeniz:kedi:

dogum günün kutlu olsun tatlımmm opuyorumnanaktan
kaçırdım bizim kızların partisini :roflol: :roflol:
bayıldım herkesn ekledklerine valla kaydirigubbakcemile3

hea yay benimkisi gergin guclubacismile tsk ederm bebeem iyi ki dogduk opuyorumnanaktan lülülülülülü

bebeimm ra ra akitraaa aklinialirimsmile
seninde mi dogum günün tatlımm hihoyyyt dogum günün kutlu olsun cnm opuyorumnanaktan

anacım herkesn dogum günü karştrmamşmdr inşallah msjları okurken kaydirigubbakcemile3
kaça bastınız bakim :icecream:

Tospiş özellikle sen aklıma geldin kuşum..onun için paylaşayım dedim..

sağol komşim bi uğrayam sephoraya ben kaydirigubbakcemile5

bu model çok cici :lepi:

aprilim umarım begenirsin modelleri tatlım opuyorumnanaktan göreydim seni daha iyi fikr verirdim :jeyyar:
:fırsattan istifade eden pati : sempatiksalakcinni

mAŞALLAhhh:1shok:

uzun elbise ekliyim belki işinize yarar,aklınızda olsun

aprılımm eyvahedigeldismile aklinialirimsmile

asıl çerkez tavuğu benmmzemuszemuskaydirigubbakcemile3

yaa bende aliim hemennnolumunekankayizsmile

bende istanbulda değilim yav :sinifsinif:

bende istnbulda değilimmm:gitme:

ben geldimm kızalr bu arada hedyemde geldii nickk yazmıyo ama burcu yazıyo bizim burc sanırsamm çok tşk ederim cnm arkadaşım hemen resimlerimi eklyiorummolumunekankayizsmilesositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…