Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende body shop diyorum ne de olsa bitkisel oranı fazla adamların

o minerallileri de gerçekten organikmiş içinde su bile yok dedi satucu hanım

amanınnn iki çiftetelli oynarım kıızzz :teytey::teytey::dance:

e tamam body shop agir basii, oyle yapayim olmazsa. tanricami da bekliyim, o da body ship derse ben bu aksam alirim insallah :lepi:

patiiiiimmmmm, canim cigerim sende kahfe renklerini cekte senin de o renklerini gorelim bacim Şeniz

güle güle kullanın pati tanrıça

ballı lokmalar farın görüntüsü çok hoş

ya bu arada dün oraya buraya bakarkene ben catrine arley markası vardı hatırlarsanız çok eski

taaaa anamın döneminden ya

o bi far çıkarmış geçen bi baktım rosensenin farlarını beğenmiştim ya çok onun kadar var ama sadece 1 üründe bahsetiğim yanyana kare halinde dörtlüsü varbir de daire şeklinde onu bölmüş küçük küçük

her ikisi de çok hoşuma gitti de cesaret edemedim yaw

Mineralli mineralsiz bişeyler almak isteyenlere çok güzel güzellikler yapabilirim canlar. Burda açıklayamıyorum kızcaazın topiğine zeval getirmem allah korusun. İletişim bilgilerim diyorum sadece. Güzellikler konusunda da özel mesajla şeyederiz. Daha bişey söylemiyecem sustum :a015:

güle güle kullanın pati tanrıça

]

opuyorumnanaktansaol ilarzummm

pastel eyeliner kaçaydı unuttum yaa 9 filndı sanırsam..tanrıça bunu görnce şok oldu kazıklandı tabi minik eyeliner alncasempatiksalakcinni

buda renkli apliktrlerim kaydirigubbakcemile2

aşkım ben senin rimel topiğine de yazdım :mymeka:
Loreal Volumious 4X :lepi:
yıllardır değiştirmedim. Dolgun ve siyah ablacum
:küçükkardeşapril: :ecrin_bebek:

tossbam dior blackoutun özelliiği ne
ben dolgun simsiyah ve uuzn gösteren istiyomm

ne kaldıki gerçi :roflol:

ya bebeim Dior Mior yalan yavrum o kaa para virme
virceksen de, Clinique High İmpact al bidenem
:lepi:

mineral pudra alacaksan i.d ve everday minerals tatlım

kanka EveryDay Tr gönderimini başlatmış haberin olsun :lepi:
Ama en son ne zaman alışveriş yaptığına bağlı.
Ülke seçeneklerinde TR hala yok ama eğer sistemde kayıtlı adresin varsa sorun yok bebeğim
kaydirigubbakcemile5

pekim, loreal ya da body shop tan hankisini onerirsin arzum, cigerim? bilmiyorumkismile Şeniz

İkisinden biriyse ben de TBS derim burcum Şeniz

kokoşum sen de eklesen ya bitanem opuyorumnanaktan

ne diyon tinki pinkim annamadı ben akannehir fisfisfis

333 alix avıen dudak kalemi kızlar.çok hoşş
119 emily yeşil göz kalemi(tanrıça koluna çizmişti bunu =)))

Patim güle güle kullan gücelim aplikatörler çok şeker hihoyyyt
Far da hoşuma gitti iyice yahu
opuyorumnanaktan

nisan aşkısı o ne demek yani en son ne zaman alışveriş yaptıgımı hatırlamıyorsam o zaman nolcak ?

everday t.c gönderimi durdugunda tanıdık fln vasıtasıyla e.d lerden almıştım hatta fot.da eklemiştim hatırlarsınız belki aslında baya everday ım var ama yedekte bulunması için ısmarlarım vallaha süper haber bu gel opcem

patimmmmmm güle güle kullan tatlım

Yok bebeğim, hatırlaman şart değil de,
anladığım kadarıyla, TR gönderimini durdurmadan az bi zaman önce alışveriş yapanların kaydı silinmemiş. Yani mesela benimki silinmiş, baktım. alışveriş yapar gibi sepete ürün attım ama adresim çıkmadı. başka bi forumda bi kızın kargosu ulaştı bile.a.s
belki seninkisi çıkar bitanem, bi ara denersin. Bir de, topluca EDM ye mail atalım, gönderimi başlatın diye.Zira kızın birine geri dönüş şu şekilde olmuş: 'Eğer çok talep olursa tekrar gönderim başlatabiliriz' demiş.
:lepi:

canimin iciiii Şeniz sagolasin Şeniz

Rica ederim kuşum Şeniz

Patim güle güle kullan gücelim aplikatörler çok şeker hihoyyyt
Far da hoşuma gitti iyice yahu
opuyorumnanaktan

dedgm gbi böle far alıp misal pastelle aynı anda kullannca hoş gözükür =))
baz alamadm yaa bazla da güzel durur
saol aprilim benimm olumunekankayizsmile

patimmmmmm güle güle kullan tatlım

Şeniz saol canım benimmm
cigerimsin gule gule kullan insallah, renkler super, aplikatorlerde cok sirin :1hug: Şeniz

dimi yaa çok şekerler :asigim:
teşekkürler burcummm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…