- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.181
bende body shop diyorum ne de olsa bitkisel oranı fazla adamların
o minerallileri de gerçekten organikmiş içinde su bile yok dedi satucu hanım
amanınnn iki çiftetelli oynarım kıızzz :teytey::teytey::dance:
aaa kanka aplikatörlerden almıycam o ne bee demiştin ama almışın kaşla göz arasında :roflol:
burda gördüm valla hee olumunekankayizsmile
buarada aldgmz bu adı sanı belli olmayan farın kahve rengin bugn kullandım sempatiksalakcinni
max faktır kahve farıma 10 basar cidden :1ninca:
sırf bu farı sürsek basit durur belki ama güzel bi ürünle aynı anda kullannca güzel duruyo :lepi:
güle güle kullanak zemuszemus
patiiiiimmmmm, canim cigerim sende kahfe renklerini cekte senin de o renklerini gorelim bacim Şeniz
güle güle kullanın pati tanrıça
]
tşk ederim burcucum
rimellere küsüm bu aralar
bigün kkda rimel sorgulaması yaptım o gün çok acil rimele ihtiyacım vardı
kimseden pek ses çıkmayınca burda, yine kandırıkçı tezgartarların dolaplarıyla yves saint lauren rimel aldım çıktım, ama hiç beğenmiyorum tavsiye etmem aldığım seriyiiilmaz:
tossbam dior blackoutun özelliiği ne
ben dolgun simsiyah ve uuzn gösteren istiyomm
ne kaldıki gerçi :roflol:
mineral pudra alacaksan i.d ve everday minerals tatlım
pekim, loreal ya da body shop tan hankisini onerirsin arzum, cigerim? bilmiyorumkismile Şeniz
aaa kanka aplikatörlerden almıycam o ne bee demiştin ama almışın kaşla göz arasında :roflol:
burda gördüm valla hee olumunekankayizsmile
buarada aldgmz bu adı sanı belli olmayan farın kahve rengin bugn kullandım sempatiksalakcinni
max faktır kahve farıma 10 basar cidden :1ninca:
sırf bu farı sürsek basit durur belki ama güzel bi ürünle aynı anda kullannca güzel duruyo :lepi:
güle güle kullanak zemuszemus
Mineralli mineralsiz bişeyler almak isteyenlere çok güzel güzellikler yapabilirim canlar. Burda açıklayamıyorum kızcaazın topiğine zeval getirmem allah korusun. İletişim bilgilerim diyorum sadece. Güzellikler konusunda da özel mesajla şeyederiz. Daha bişey söylemiyecem sustum :a015:
kokoşum sen de eklesen ya bitanem opuyorumnanaktan
Patim güle güle kullan gücelim aplikatörler çok şeker hihoyyyt
Far da hoşuma gitti iyice yahu opuyorumnanaktan
Aprilcim satıyorum yani ben hepsini ama kaynak gösteremiyorum yasssakk eyvahedigeldismile
dioruma laf ettirmem kaydirigubbakcemile
gayette güzel
hemen tatlım opuyorumnanaktan
İkisinden biriyse ben de TBS derim burcum Şeniz
Hm annadım cnm tımam kaydirigubbakcemile5
Diil işte diil işte :umursamaz:
nisan aşkısı o ne demek yani en son ne zaman alışveriş yaptıgımı hatırlamıyorsam o zaman nolcak ?
everday t.c gönderimi durdugunda tanıdık fln vasıtasıyla e.d lerden almıştım hatta fot.da eklemiştim hatırlarsınız belki aslında baya everday ım var ama yedekte bulunması için ısmarlarım vallaha süper haber bu gel opcem [/B]
canimin iciiii Şeniz sagolasin Şeniz
Patim güle güle kullan gücelim aplikatörler çok şeker hihoyyyt
Far da hoşuma gitti iyice yahu opuyorumnanaktan
patimmmmmm güle güle kullan tatlım
cigerimsin gule gule kullan insallah, renkler super, aplikatorlerde cok sirin :1hug: Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?