Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
niye gönderimi durdurmuşlardı ki

cnm bazı pimpirik ötesi Türk kızları yüzünden.
verdikleri 5 TL lik sample siparişi 1 gün geç kalsa hemen maillerle EDM yi bunalttıkları için.
PTT kargo nedeniyle yaşanan posta aksaklıkları ve kaybolmalar yüzünden bir de.

Sitede satış yapmak istiyorsanız bölüm editörlerine söyleyin (yani bana) yönetimle görüşüp size sitede reklam verebilmeniz için gerekli olanakları sağlarlar. Lütfen bu şekilde reklam yapmaya çalışmayın aksi takdirde ceza almanız kaçınılmazdır.

niye gönderimi durdurmuşlardı ki
tamamen bizim kargocuların hataları yüzünden klava: bir çok kişinin eline paketler ulaşmadı siyaket fln oldu o yuzden gonderimi durdurdular

ben hemen girip bakıyorum eger sistemden sildirlerse dedigin gibi mail atayım :lepi:

Marka fiyat gibi rahatlıkla konuşulan konular üzerine ben sadece legal olan iletişim bölümüme yönlendirdim çünkü orada bi seçenek sunulmuş tanıtım için. Ben herhangi bişeyin fiyatından isminden çeşitinden adedinden bahsetmedim. Dikkat ederseniz ki hala üstü kapalı konuşuyorum. Böyle bir niyette değilim. Nasıl soruluyor ya burada muhabbet esnasında şu şehirde hangi doktor şu semtte hangi kuaför şu ürün en ucuz nerdedir bu da ondan farklı bişey değil. Burda maksimum on kişilik bir muhabbetin içindeyiz ve inanın bu beni kurtarmaz. Kaldı ki tekrar söylüyorum ben hiçbişeyin adını sanını vermiş değilim.

buarada nazalp hediyeni eklemştin sanırrım..çok begendim güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
sağol tatlımŞeniz

canikom bu judiden bendede vardı sanırımda attım bunu nıye aldıysam deyip
gule gule kullan cicim

barbim çok guzelsin topraamm
rimel arıyorsan clinique high impact derim
aprilim hedayelerinide gule gule kullan
çok guzel hepsiii

kızlar göğsümde bi kitle var ve ağrıyo çok korkoyorum:gitme:
korkma canım..ağrılı bezeler korkulacak şeyler değil,ama bir genel cerrahtan rand.al ultrasonla da baktır..genelde regl günlerine yakın ağrı yaparlar..fibrokist tir başka bişey değil..bende de var,ilk elime geldiğinde bende çok telaşlanmıştım..geçengün jinekolağa gittiğimde de bağsettim dr.a..kendisinde de olduğunu hatta 3 cm çapında olduğunu söyledi.yani korkulacak bişey yok dedi..
kızlar i.d iyi marka sanırsam ..
bende makkaj sabitleyicisi var ..
toz halinde kullanamadım ben ..
kullanabilecek arkadaşa yollayabilirim ..
heba olmasın boşuna ..
Ben ben ben..delikafadulden:dance:
hey allah ım yaaa :roflol:

çilek kokulu lahana bebek

bana vir buluşmaya getir kaydirigubbakcemile

barbi küpeni yisinler kız rimel gayet hoş duruyor çıtırım benim mankenim
bilmiyorumkismile o zaman paylaşalım tospiğin farlarını..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3sositososito

vaaay akşam da bi başka güzel oluyormuş hatunlar kendimi gece dışarı çıkmış gibi hissettim bi an cısstaak cısstaak üzerimizde miniler açık hava alttan cılaabır müzik deniz karşıda abooooo:)

canolar neden bu saatte geldiğimi açıklayayım hemen aslında şu an sipor salonunda olmam gerekirdi onun için acilen kaçıcam gelme sebebimi belirtip:))) hala sadede gelemedim ya ona yanıyorum acelem olunca zaten hep böle olur olmadık cümleler kurar lafı uzatırım lastik gibi ayyy yeter konu giir

paticiğimin hedayesini aldım kız eve geldim oturdum sipor eşorfmanlarımı gidim anam sordum kargo var mı yok dedi. aaa ben evde değildim dedi sonra....

neyse dedim gelir herlade

kpıdan çıkıyorum karşı komşii açtı yurtiçi kargo virdi anaaa şaşırdım hemen olduğu gibi içeri girdim tekrar.

anam o ne kutu o ne özenmiş de bezenmiş de kutuları yapmış banaaaa hemen açmadan kutunun fotosdunu çektimö bayılırım çünkü kutulara:)))

bi baktım pati : arzucum umarım hediyeni bğenirsin

yazmış.

kız ben seni yerim etlerini ısıra ısıra kopartırım. ne zahmet ettn kutuyu yollasan yeterdi kız sadece bitanesi. bayıldımmmm açmaya kıyamadım.

sonra kıydım açtım :) amanın bizimkisi piyasayı süpürmüş ya ojeler kremler farlar bileklikler meyveli sabunlar çilekli çilekli

hele o krem nasıl kokuyor öylee bayıldımm derken bi paket daha ay bi de gitmiş bana bluz almış yaa gülom benimm

kız senin beni düşünüp harcadığın paralar kat kat geri gelsin emi canısım

çok harcamışsındır gülüm ne gerek vardı sade kutu yeterdi bitanesi yaaa

çook çook teşekkür ederim hayatısı sana fotolarını bu akşam çekeceğim tek tek yarın yükleyeceğim çok teşekkürler canısım beyaz ve kıormızı oje alacaktım gerek kalmadı :) sayende

ayy inşallahh benim hediye aldığım arkdaşım da benim gibi beğenir hediyelerini :))))

şimdi çıkmam lazım kızlar sipora yetişecem gözleriniziden öpüyorum şekerler

içimi ferahlattın canım ya

şebnem ferah dinliyorum şuan.niye bu kadar güzel sesi yaaboshayallersmile
hediyem getmiş buarada aklinialirimsmile

ceylan mesajını gördüm bende senelerdir var canım kitle ağrılı bi şekilde alime bile elletemiyom çok :)))

regl dönemlerinde ağırır ara ara sonra geçer

kötü bişey değil genç kızlarda ve genç kalanlarda benim gibi oluyormuş :))) hamile kalınca doğurunca emzirince geçiyormuş byütme kendi kendine önemli bişey değildir hayatım

arzuuuuuuuuuummmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
canım benim yaaa neler yazmış sen ne tatlı birisin böle yaaa :asigim:
inan çok mutlu ettin beni yaaaaaa :1hug:
geç gönderdim diye de mahcup oldum aslında :kedi:
begendigine çokkk sevindim güle güle kullan inşallah çilek kokulum opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

ben geldim delikafadulden
sokakta bi tane kedicik buldum yeni doğmuş annesi ölmüş onu eve getirdim ona bakıorm çok tatlı delikafadulden
adı nil delikafadulden

içimi ferahlattın canım ya

Tatlım kötü bişey değildir tabi..rahatla..ama yine de sende ne var ne yok bilmen için, bi muayene ol mutlaka..

Arzuşşşş..cicilerini güle güle kullan..resimlerini çabucak koyasın zabattan..

Çok güldürdün kısss.:roflol:fibrokistini Aline elletmiyon demmeeeekkkkk..:roflol::roflol:alem kızsın yaaaa..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…