- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.201
niye gönderimi durdurmuşlardı ki
tamamen bizim kargocuların hataları yüzündenniye gönderimi durdurmuşlardı ki
Yok bebeğim, hatırlaman şart değil de,
anladığım kadarıyla, TR gönderimini durdurmadan az bi zaman önce alışveriş yapanların kaydı silinmemiş. Yani mesela benimki silinmiş, baktım. alışveriş yapar gibi sepete ürün attım ama adresim çıkmadı. başka bi forumda bi kızın kargosu ulaştı bile.a.s
belki seninkisi çıkar bitanem, bi ara denersin. Bir de, topluca EDM ye mail atalım, gönderimi başlatın diye.Zira kızın birine geri dönüş şu şekilde olmuş: 'Eğer çok talep olursa tekrar gönderim başlatabiliriz' demiş. :lepi:
dimi yaa çok şekerler :asigim:
teşekkürler burcummm opuyorumnanaktan
Sitede satış yapmak istiyorsanız bölüm editörlerine söyleyin (yani bana) yönetimle görüşüp size sitede reklam verebilmeniz için gerekli olanakları sağlarlar. Lütfen bu şekilde reklam yapmaya çalışmayın aksi takdirde ceza almanız kaçınılmazdır.
Canlarım ben yimeğe gidiyom
Canlarım ben yimeğe gidiyom
sağol tatlımŞenizbuarada nazalp hediyeni eklemştin sanırrım..çok begendim güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
geçen günkü aldıklarımdan sonra uzun bi süre bişey almıycam demiştim,nikoncanda bana buna kim inanır kadir inanır demişti:smiley-cool:
bu aldığım fasulye..türk malını kalkındırmada abarttımsempatiksalakcinnipatiyle dün bu dandik farı aldık 4 tl ye..ama nasıl hoşumuza gitti anlatamam:lepi:
çok şirin bi:lepi: kabı var,renklerde süper valla:))dier farların yanında pek bi karizmatik duruyodu:smiley-cool::dance:
bazı deneme yapmaktan bitirdim mübareksempatiksalakcinnigözüme kalmıycak..bazsız denemelerini koyuyorum
bide bazla sürdüm varya nası güzel olduaklinialirimsmilehayatımda ilk defa bi milyoncudan makyaj malzemesi aldım,pati olmasa gaza gelip almazdım..hep bakardım çekerdi beni ucuz kozmetikler ama ayyy alamam alerjik benim tenim falan derdim tiriplere girerdim:dilcikar:ama iyki almışız bunu..patide çok sevdi..paylaşmak istedim sizlede...gözünüze çarpan güzel bi renk bulursanız alın..baz varsa zaten süper..en kral far olur 2 dakkadahihoyyyt
buda 1.5 tl ye aldığımız aplikatörlersositososito
korkma canım..ağrılı bezeler korkulacak şeyler değil,ama bir genel cerrahtan rand.al ultrasonla da baktır..genelde regl günlerine yakın ağrı yaparlar..fibrokist tir başka bişey değil..bende de var,ilk elime geldiğinde bende çok telaşlanmıştım..geçengün jinekolağa gittiğimde de bağsettim dr.a..kendisinde de olduğunu hatta 3 cm çapında olduğunu söyledi.yani korkulacak bişey yok dedi..kızlar göğsümde bi kitle var ve ağrıyo çok korkoyorum:gitme:
Ben ben ben..delikafadulden:dance:kızlar i.d iyi marka sanırsam ..
bende makkaj sabitleyicisi var ..
toz halinde kullanamadım ben ..
kullanabilecek arkadaşa yollayabilirim ..
heba olmasın boşuna ..
bilmiyorumkismile o zaman paylaşalım tospiğin farlarını..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3sositosositohey allah ım yaaa :roflol:
çilek kokulu lahana bebek
bana vir buluşmaya getir kaydirigubbakcemile
barbi küpeni yisinler kız rimel gayet hoş duruyor çıtırım benim mankenim
korkma canım..ağrılı bezeler korkulacak şeyler değil,ama bir genel cerrahtan rand.al ultrasonla da baktır..genelde regl günlerine yakın ağrı yaparlar..fibrokist tir başka bişey değil..bende de var,ilk elime geldiğinde bende çok telaşlanmıştım..geçengün jinekolağa gittiğimde de bağsettim dr.a..kendisinde de olduğunu hatta 3 cm çapında olduğunu söyledi.yani korkulacak bişey yok dedi..
Ben ben ben..delikafadulden:dance:
bilmiyorumkismile o zaman paylaşalım tospiğin farlarını..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3sositososito
aprilim hedayelerinide gule gule kullan
çok guzel hepsiii[/B]
içimi ferahlattın canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?