- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.361
youthnisa bence çok tarz bir kombin yapmışsın bluzun ve kotuna bayıldım ...
bayanlar biraz sonra dışarı çıkıcam cildim için kuru olduğundan nemlendirici krem alcam bana önereceğiniz bir nemlendirici varmı...
garnier nasıldır acaba bilen varmı ???
tutimm garnier ben kullnadım ama pek sevmedim aslında fiyatı çok uygunnsempatiksalakcinni neutregena tavsiye ederim tanrıçam da onu öneriyodu çoğu kişide memnun kalmıştııboshayallersmile
[/COLOR]
hihoyyytoh oh sevindimhihoyyyt
burası pek tenhaa..slm burcu..
bende süslendim püslendim zemuszemus-tatlicadiarzu-kocişin ofisine gidiyoz
günaydınn kızlarrrzemuszemus
günaydın nasılsınız bakalım bugün:)
tamam tatlışım saol ilgin için o zaman neutregena ya bakayım bende o ne kadar peki cnm 30 falan varmıdır ???bilmiyorumkismile
haydi iyi gezmeler seker parem Şeniz
size de gunaydin fistiklar Şeniz youthanasia canim kombinin cok hos, kupelerine bayidlm boshayallersmile
yok cnm okadar değildir heralde kadınlar günü indiriminde ben 10 a almıştımaklinialirimsmile
%50 inidirim vardı yani 20 yada enfazla 25 dir snrm. garnier de 10 lira cnmm
youthanasia7 bence çok tarz bir kombin yapmışsın bluzun ve kotuna bayıldım ...
bayanlar biraz sonra dışarı çıkıcam cildim için kuru olduğundan nemlendirici krem alcam bana önereceğiniz bir nemlendirici varmı...
garnier nasıldır acaba bilen varmı ???
tamam cnm çok mersi ...opuyorumnanaktan
youtummm süperr yaa çantaa nası bişi öle çok beğendimm hepsi de çok güzelmişşş kolye küpeler falannn:asigim: lacivert oje bende de var sürünce garip garip bakıolar bide siyaha hiç umrumda da değil amaa
youthanasiam o parfümün markası nedir cnmm:sinifsinif:
beğenmene sevindim canım sevgilim almıştı :asigim:size de gunaydin fistiklar Şeniz youthanasia canim kombinin cok hos, kupelerine bayidlm boshayallersmile
benim de umrumda değil canım. gri mor siyah falan sürerim hep. yakında yeşil ve sarı da süreceğim.çok güzeller, bu yaşta sürmeyeceğiz de ne zaman süreceğiz hihoyyyt
verita canım bayanssulusmile
günaydınn herkese.. ben daha yeniyim.. yavaş yavaş ısınıcam inş =)
garnier nasıldır acaba bilen varmı ???[/B]
beğenmene sevindim canım benim :1hugyouth'um harika bir kombin, ben çok sevdim kuzum. takıların ve çantan ayrıca çok çok güzel tatlım :lepi: opuyorumnanaktan
aynen cnm bende mora bayılıyorummm:sm_cool:
tşk ederimmmolumunekankayizsmile
ne demek tatlım yerimseniben
bu aralar da çeşit çeşit oje çıktı sanki, renk seçeneklerini ve tonlarını artırmış gibiler, bir sürü alasım var :lepi:kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin aramıza canımm opuyorumnanaktan
garnier'i tavsiye etmem canım. Tanrıçam daha iyi bilir tabii ama ben Body Shop veya Neutrogena derim. kaydirigubbakcemile5
youth'um harika bir kombin, ben çok sevdim kuzum. takıların ve çantan ayrıca çok çok güzel tatlım :lepi: opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?