Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tokalar aldım ekliyim dedimzemuszemus

kızlar,bu gün aldığım kajal marka farların ortasındaki zımpırtıyı çıkardım..böyle çok daha güzel..bimlenen hatunlar sizde böyle yapablirsinizkaydirigubbakcemile5

İyi yapmışın tatlım kıcına kıcına vurunca anca dökülüyor keratalar zaten kapağı da uygun değil dökmek için.:umursamaz:

Akıl küpüm benim ben de çıkarayım benimkini zor oluyo öbür türlüŞeniz
Tokalrın da pek şugar güle güle kullanbayanssulusmile
Bu da benim kumbaram

Bugece hiç heycanlı diilsiniz:dilcikar:
Yatıyorum ben güzeller öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile2

akşam 9 da uyudum sabak 9 da uyandım
12 saat fiyuuuuuuuuuuuuuuuuu
şimdide hazırlanıp kursa gidicem
ordan eski işyeri ordan dövmeci
sonrasında da halim kalırsa gezcem
öptümmmmmmmm
1 milyoncuya bende ugradım aldım bişeler bilmiyorumkismile

günaydın sevdiceklerim,
dün ben de zıbarıvermişim iyigecelere diyemedim sempatiksalakcinni
ama günyadın diormsempatiksalakcinni
günaydın:smiley-cool:
şimdi kahvaltımı yapıcam diyete girmeye karar verdim:1rolleyes:

kizlar buyuk ihtimalle ucusum iptal oldu koca yanardan beni buldu patlayacak dusundukce mideme kramplar giriyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

İyi yapmışın tatlım kıcına kıcına vurunca anca dökülüyor keratalar zaten kapağı da uygun değil dökmek için.:umursamaz:
cano naap bak biliyomusun.çatalı deliğe sok kaldırmaya çalış..yoksa bıçakla falan kenardan açmaya çalışma imkanı yok açılmıyo:umursamaz:
deliğe sok ne sokucaksan:smiley-cool:

Tokalar harikaaboshayallersmile
biğendinmi islandım:sm_cool:
Akıl küpüm benim ben de çıkarayım benimkini zor oluyo öbür türlüŞeniz
Tokalrın da pek şugar güle güle kullanbayanssulusmile
Bu da benim kumbaram
kumbaranı yesinleropuyorumnanaktaniçinde sipali varmı ondan aber versengözlerimebaksanabben kumbaraya kumbara demem içinde sipali olmadıkçasositososito
biberto sende aç farları kankakaydirigubbakcemile5uğraşma dökücem die
deli olmamirmirmirmir

Bugece hiç heycanlı diilsiniz:dilcikar:
Yatıyorum ben güzeller öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile2
hahahahah:roflol:sınavları bitti.şansa muabbet yok:smiley-cool:
hadi hayırlı olsunvereliniortaknası olsa çekiceksin resim..bakalım nası olucak:hulya:bi milyoncudan aldıklarınıda ekle akşamahihoyyyt
günaydın minimolumunekankayizsmile
bende iyi geceler demeden kaçtım gülom:kedi:aniden çıktım çünkü..günaydın şeker poşetiŞeniz
diyetemi giricen kız:icecream:hadi bakalımsengözlerimebaksanab

kizlar buyuk ihtimalle ucusum iptal oldu koca yanardan beni buldu patlayacak dusundukce mideme kramplar giriyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

suderim valla şaka gibieyvahedigeldismilevardır bi hayır anam sıkma canını yabilmiyorumkismilegel bi öpem seniŞeniz

:teselli:yapma beeee..haberlerde de söylüyor havaalanında millet perişan olmuş..
Havada uşuşan küller olduğundan iptalmiş canım..napçan geç olsun da güç olmasın..tabi hazırladın kendini zordur..:teselli:

Tanrıça, tokaların yine taş tuş içinde,diğeri topuz çıbığımı?güle güle tak kaffana..yerimseniben

Dün bim e gittiğimde Doğadan çayın 5 i birarada çayı vardı, ilk defa gördüm..aldım, noolcaksa..kafamçokkarıştı
Böyle bişey arayanlara fikir olsun diye söyliim didim di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…