- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.321
islan anladım canımkaydirigubbakcemile3iyi yapmışın o zaman bebem
Patim Hoşgeldin canımcımopuyorumnanaktan
Buarada Tanrıçam hediyesini ekledi mi şekerler diğer topikte görmedimde merak ettim :uhm:
Ben de varımm pati de varrr
ben geldim ama gene gidiyorum canlar delikafadulden
selam patent
Ceylanımm benimkini ikna edersem görüşcez inşş o zaman gideriz beraberolumunekankayizsmile
Vardır istanbulda kanka ben ant gittiğim için ant dedim=)
cano naap bak biliyomusun.çatalı deliğe sok kaldırmaya çalış..yoksa bıçakla falan kenardan açmaya çalışma imkanı yok açılmıyo:umursamaz:İyi yapmışın tatlım kıcına kıcına vurunca anca dökülüyor keratalar zaten kapağı da uygun değil dökmek için.:umursamaz:
biğendinmi islandım:sm_cool:Tokalar harikaaboshayallersmile
kumbaranı yesinleropuyorumnanaktaniçinde sipali varmı ondan aber versengözlerimebaksanabben kumbaraya kumbara demem içinde sipali olmadıkçasositosositoAkıl küpüm benim ben de çıkarayım benimkini zor oluyo öbür türlüŞeniz
Tokalrın da pek şugar güle güle kullanbayanssulusmile
Bu da benim kumbaram
hahahahah:roflol:sınavları bitti.şansa muabbet yok:smiley-cool:Bugece hiç heycanlı diilsiniz:dilcikar:
Yatıyorum ben güzeller öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile2
hadi hayırlı olsunvereliniortaknası olsa çekiceksin resim..bakalım nası olucak:hulya:bi milyoncudan aldıklarınıda ekle akşamahihoyyytakşam 9 da uyudum sabak 9 da uyandım
12 saat fiyuuuuuuuuuuuuuuuuu
şimdide hazırlanıp kursa gidicem
ordan eski işyeri ordan dövmeci
sonrasında da halim kalırsa gezcem
öptümmmmmmmm
1 milyoncuya bende ugradım aldım bişeler bilmiyorumkismile
günaydın minimolumunekankayizsmilegünaydın sevdiceklerim,
dün ben de zıbarıvermişim iyigecelere diyemedim sempatiksalakcinni
ama günyadın diormsempatiksalakcinni
günaydın:smiley-cool:
şimdi kahvaltımı yapıcam diyete girmeye karar verdim:1rolleyes:
kizlar buyuk ihtimalle ucusum iptal oldu koca yanardan beni buldu patlayacak dusundukce mideme kramplar giriyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kizlar buyuk ihtimalle ucusum iptal oldu koca yanardan beni buldu patlayacak dusundukce mideme kramplar giriyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?