- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.181
hadii ya:))
canlarım benim , düşünmeniz yeter sağolunn zemuszemus
diorum ya resmen zevkimi okumuşsun
hepsini çook beğendim tekrar tekrar teşekkür ederim bibercimm
hadii ya:))
canlarım benim , düşünmeniz yeter sağolunn zemuszemus
diorum ya resmen zevkimi okumuşsun
hepsini çook beğendim tekrar tekrar teşekkür ederim bibercimm
hepsi çok güzel barbim güle güle kullan bayanssulusmilebu farların kalemlerin ve olduğu çiçekli çantammm
bunnlar makkak malzemelerim
dudak kalemi mavi göz kalemii
sedefli krem oje
ve geçen gün tanrıçanın aldığı benimse sahip olamadığımm, hatta bunu tanrıçayada belirttiğim çok beğendiğim kajal french setiiiiii , kalbim temizmiş anacımmm kalbim :)))
ayrıca kesinlikle benim tarzım olan sedefli beyaz küpeciklerr
ve sonn olarakkkk kolyemmm
karabiber canım sanki beni tanıyormuşsunda o şekilde hediye almışsın gibi olmuş
hepsi tam zevkim tam tarzım yani
tekrardan çook teşekkür eder, afyona selammm ederimmmm
ayyyy nekadan mikemmel bi düşünce böle aklinialirimsmileBarbiemmm var ya ne giydinde ki fotalarına baktım sana uygun birşeyler alayım diye beğendiysen ne mutlu bana:1hug: Aslında sana barbie ve ken de alıcaktım tanrıçamla konuşmuştuk ama ken i bulamadım burda:çok üzgünüm: Güle güle kullan canım benima.s.
islandcım tşk ederim
sende güle güle kullan cicilerini
bende mangodann bi pantolla bide hırka aldım iş çıkışı
ama ekleyemicem üşeniorum :)))
bitek hediyelerimi uça uça çekip ekledim opuyorumnanaktan
ayyyy nekadan mikemmel bi düşünce böle aklinialirimsmile
çok ince bir düşünce bu :asigim:
hepsi çok güzel barbim güle güle kullan bayanssulusmile
bluz hakkaten tam sana göre, çok yakışacak eminim:asigim:
karabibertomu da tebrik ediyorum çok özenmişopuyorumnanaktan
ayyyy nekadan mikemmel bi düşünce böle aklinialirimsmile
çok ince bir düşünce bu :asigim:
Tanrıçamınn fikriydi tatlım ama malesef bulamadım:1no2:
merak etme biberim ben Keni buldum az önce yanımdaydı :roflol:
:roflol: bir ömür yanından hiç ayrılmaz inş:Saruboceq:
nikom acele etme..defne garlı al,alırsan dove bitmeden defne garlıya raslarsan onu alıcaksın..dovede öksüz yetimler gibi tek başına kalıcak..o yüzden defneyi al sekreteryamtanrıçam
şu bime gelen dove sac maskesinden ben de alsam mı
aslında biliyorsun aktardan dfn garlı alıcam.
ne dersin?
al niko yararı olur zararı olmaz, değişimli kullan mı dersin
yoksa dfn sana yeter niko ne boşyere paranı harcıycan kumbarana at ay sonu daha yarayışlı bişi alırısın mı dersin ha
edoşum golden rose dipliner aldım ben geçen gün..çok güzel memnunum..fiyatıda 7 tl felan..resmini ekledim ama sanırım bulamam:))kızlar arkadasım geldi kalem eyeliner denedm ama bn dik tutuyomuşm yan tutmam gerekmiş sn fırçalı olandan al ama fırçası sert olsn dedi napm bn bi marka önerndipliner mi alsam acaba
arkadaşım bu soruyu defalarca sordun,her seferindede cevap verdim,ya beni kale almayıp başkalarındanda fikir bekliyosun,yada görmüyosun cevabımı..anlamadımselam banada far bazı önerebilirmisin ve göz altı kapatıcısı çok sevinirim teşekkürler
senin o parmaklarını ısırırımcokacimcoook 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsunzemuszemusellerde sürümde yakıyoaklinialirimsmilemaşalah bebemeOcelerinizi gördüm canım çekti ben de kırmızıları sürdümzemuszemus
kanka saçlar ölüyse en kral bakım bile kar etmez..uçlarını kestirmek zorundasın.Kanka ne dicem dün akatara uğradım selülit yağı var mı bakayım diye vardı 15 dedi ama sanki seninki kadar büyük değildi bir de kremi var dedi mecitefendinindi galiba kreme de 10 dedi. Bu selülit yağını alırsan yosun sabunu da kullanman lazım dedi artı streçlersen daha iyi sonuç alırsın dedi. Kararsız kaldım yağ mı alsam krem mi alsam diye ben de almadım sana bi sorayım dedim napayım sence?
Bir de benim saçlar baya yıpranmış sanki kanka ya soluk duruyo boyattıracaktım daha kötü olursa diye boyamadım. Barcelino bakım yağı var ama onu da sık yapmak lazım sık yapınca faydası iyi ama bırakınca yine kötü duruyo saçlar benim şu aldığım bakım da yapınca iyi duruyo sık tekrarlamazsan faydası yok:sinifsinif: Bana öyle bi formül lazım ki anlık güzel yapmasın uzun süreli bakım yapsın var mı öyle birşey yoksa sık sık bakım mı yapmak zorundayım?
cildini ben dahil çoğu tanıdığım yağlar yüzünden mafetti aprilim:1no2kesinlikle katılıyorum kankacım...o
doğal diye bitkisel yağların direkt yüze sürülmesi hiç doğru değil..
benim cildim tam düzelmişti, sadece izleri geçirsin diye sürdüğüm yağlar yüzünden Roaccutane tedavisine kadar gitti yani. Gerisini anlayın artık.
livomm alıştın bakıyorum yumurtayaaklinialirimsmileharikasın kankam:lepi:bakımlı hatunlarım benim =) ohh maskeler şaç bakımları bende birazdan cildime buhar tuttuktan sonra yumurta maskesinden yapacagım
ohh tükkan açılmış,içeriye güzel enerji dolunmuş..hay allah razı olsun minim:))günaydın bebişler
çiliçilçilk açtım kapıyı da camları da oh
en kısa zamanda eline geçiceğine inanıyorum burcum..yerim seni ya nasılda tatlı demiş:))ya sanirim bir tek hediye almayan ben kaldim topikte senağlama hayir yanis anlasilmayayim hediyesinde degilim, ama hani heyecani, sevinci ben de yasamak istiyorum
puhahahahaah arzu allah belanı vermesin öldüm ya:))))))))))bende okuyunca hönk oldum:))kızım kuruş lan kuruş:)))) yani 1 milyonum bile yoktu 650 kuruş:))ama şimdi bi kaç milyonum varaklinialirimsmileohaa yuh o ne laaa 650 tl olum ne kumbiriki bu kızım kasa tut sen
bozuk paran bu ise maaşın ne ifade ediyor çiçeğim?? milor dolarlar mı kazanıyon kuzucan seni[/B]
tospik madem canın istemiş iyi yapmışın kesmekle saçını..imajını tam yenile saçını sarı yap bence..kısa saça sarı çok güzel oluyo bence..
livom kafeinli göz rolonu bu..krem değil..hoş bişeye benziyo en sonunda bende alıcam sanırım..14 tl felanişte bu nedir ne işe yarar :
lan gacı:asigim:hastayım sanaboshayallersmilemakyajda gözde şahane hayatım.maşalah...Ben de haftasonu göz makkacımı koyiim..yorum yapınız..günlük makkac ona göreee..
NO ALINTI..!
puhahahaah manyah ne yazmış:))))))))))))))island kaçırdım
Tazeyumurta canısı aşağıdan bakıyorsun iki yumurta kırıver islandıma ben ekmek alam da gelem:))))
bu arada bu hafta topik buluşmamız var çok heyecanlıyam kızlareeeee
oohhh miiisss hayat senin kukucan:roflol::roflol: bu laf kime aitti yaaa :roflol:
ben doğal saçına hastayım kuzen..benimde doğaldı,ama artık değil..açtım rengini,karemel yaptım senin dediğin gibi,ama yağ bakımı yaptığım için aktı rengi..ben zaten tutucakmı die yaptım..akması sorun değildi..akıcağını bile bile yaptım bakımı zaten..askerim gelmeden önce ya kuaföre gidicem yada tekrar kendim yapıcam..kararsızımboshayallersmile
siz buluşucaksınız ayın 24 ünde dimi yaarkdaşlar yarın veya öbür gün Ankaraya gitme durumum var toplantı için
gidersem perşembe döneceğim
perşembe burdayım cuma da tatil olduğundan pazartesiye kadar yokum dayımın 40 mevlüdü okunacak İstanbula gidiyorum haberiniz olsun canlar
miriana bendeki pembe ojeleri ekliyim senin için..belki bulursun istediğin onucnm ben ojelerımı ya flormar ya alıx alırdım şimdı hep alıx alıom cunku pıyasa fıyatını ıyıce düşürdu eskıden 5-6 tlydı şimdi.1.90 falan bulunabılıo..ama nedense hiç ole dedıgm rengı goremedım ben şeffaf pembe dıom hanı parlatıcıya sankı katılmış gbı
aha ısırası parmak dahacokacimcoookyerim la nazo seni:)))canolar sanırım resmim yuklendi yamuk yumuk sürdügüme bakmayın malum el alışkanlığım yok
bu işte pembesi çok pembe oluyorr
geçmiş olsun barbim..evde ne kadar meyve varsa elma,portakal,limon vs..bunları kabukları ile kes ve ıhlamura at..içine karanfil,tarçın varsa zencefil felanda at..hatta bir tutamda karabiber at..sonra demlenince bol limon ve bal ile iç bitanem hemen geçer..özün aydın çok sevindim güle güle kullan eklede bakalımselam kızlar
girmyeli topik iyi bir ilerlemişşşş
buraya leoparlı badimi koycaktım sözde ama bi hevesle denemeden aldığım badiden eve gidince nefret ettim
böğkk böğğk iğrençmişşşşş(((
sanırım grip oldum hapşurup duruyorumm, c vitamni olsun diye limon kestim limon yiyorumm
hee ayrıca evden aradılar kargom gelmişşşşş delikafadulden
hırgız varrr:))))))ebişim bunun badi şop markalı olanı bende var..daha önce denemelerinide ekledim..ama şimdi imkansız bulamam..bunu fondotenle karıştırıp sürüyorum,istiyen tekte kullanabilir..mini arkadaşımında dediği gibi kaş altınada sürülür aydınlık versin die..alındıdır kızlar
alıntıdır kızlar
blog sahıbısıne yazdım sprdum cvp vermedı bende o yuzden alıntı yaptım resımlerı ınsallh sorun olmaz :S
kızlar canolar bunu bı blogdan buldum ne ıse yarıyo bu fondoten gıbı tum yuzmu uygulanıyo hanı renklı nemlendırıcı tarzında anlayamadım ama renk tonları ha<rıka tum yuz nemlendırıcı nıyetınemı bılenınız varmııııı
kankam bu gün arıyamadım seni yanapıyonuz kızlarrrr
solaryuma girdim geldim sonundaaa
2günde bi devam.bakalım nasıl olcek rengim
gelemedi
tanrıçişgom da gelmedi
ohh yoklama alınmış..kendime şimdiden sıfır veriyorum..bide tokat atıyorumtanrıça yok
tatlı gacı yok
nisan zati gitti
liv yok
ne zaman ben varım kimse yokk
kankaların kıvırcığı bende çok özledim hepinizi bebem..mesaj yazdım özelden biliyosun nie girmediğimiKanka yoksun hala özledim ama ben seni
Tospa şirin olmuş dövmen bi tane daha vardı di mi onları da görelimm...
Işıltılı olan aydınlatıcıdan ben de istiyom çok güzel duruyo tanrıçamda vardı önerdiydi onu bulup ondan alcam ben de düğünlere giderken sürerim
puhahahahhaahh geberdim:)))))) şu an zaten böyleyim islandımsempatiksalakcinnihoşbulduk gözüm eyvallah..sende hoşgeldin..smilde yapamıyorum grafiğim doldu yine:))Ben seni birazdan görürüm afroditim gözlerin bülee olacak:1shok:
Derse devam etmez devamsızlık yaparsan çok çalışman gerekir çook
Bu arada hoşgeldinn ciğerim:1hug:
Livimm nereye gittin buldum ben bunu diyosun di mi?
gacim tşk ederimmm:))
tmm koyazaimmm alıyım badiyi, babannemde kaldı o
beğenmedimya orda untmuşum
umrumda olmamış sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?