Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hepsi çok güzel barbim güle güle kullan bayanssulusmile
bluz hakkaten tam sana göre, çok yakışacak eminim:asigim:
karabibertomu da tebrik ediyorum çok özenmişopuyorumnanaktan

ayyyy nekadan mikemmel bi düşünce böle aklinialirimsmile
çok ince bir düşünce bu :asigim:

islandcım tşk ederim
sende güle güle kullan cicilerini

bende mangodann bi pantolla bide hırka aldım iş çıkışı
ama ekleyemicem üşeniorum :)))

bitek hediyelerimi uça uça çekip ekledim opuyorumnanaktan

selam hatunlaar
barbiee hediyelerin çok güzelmiş güle güle kullan..
özellikle bluzuna bayıldım ben o kolları çok seviyodum adını da öğrenmiş oldum senden:)

Teşekkür ederim bebekim sağlıkla giyelim cicilerimizi.kaydirigubbakcemile

tşk ederim canımmmm

evet çook ince düşünceliler sağolsunlar :asigim:

Ayyy nihayet geldi patron...hoşgeldin gı tanrıça ezele mi takılıyon..

Barbiş, cicilerini güle güle kullan hedaye seçimi çok güzelmiş karabiiibirin..
Barbii lamı cimi yok ,ekle -tatlicadiarzu-wamp leopar badyni..görelim..belki biz beğeniriz,naberrr..
Nazalpim politzayım ,bugün temizlik neferi olmuşş..uyyyy..:teselli:
mirana, tamam annadık netin gitmiş ,söölenme..:dilcikar:
pati kızçesi, bronz fotonu koycan ,kaçış yok..yasakkelime

bende bugün yeni ciciler aldım accıkın..belkim onları eklerim, barbi wampını koysun..sengözlerimebaksanab

nikom acele etme..defne garlı al,alırsan dove bitmeden defne garlıya raslarsan onu alıcaksın..dovede öksüz yetimler gibi tek başına kalıcak..o yüzden defneyi al sekreteryam
kızlar arkadasım geldi kalem eyeliner denedm ama bn dik tutuyomuşm yan tutmam gerekmiş sn fırçalı olandan al ama fırçası sert olsn dedi napm bn bi marka önern dipliner mi alsam acaba
edoşum golden rose dipliner aldım ben geçen gün..çok güzel memnunum..fiyatıda 7 tl felan..resmini ekledim ama sanırım bulamam:))
kızlar bu arada geçen meybelinenin kalem eyelinerini aldım 18 tl küsüre biliyosunuz..ama hiç memnun kalmadım..bilginiz olsun
boşa para vermeyin..!!!

selam banada far bazı önerebilirmisin ve göz altı kapatıcısı çok sevinirim teşekkürler
arkadaşım bu soruyu defalarca sordun,her seferindede cevap verdim,ya beni kale almayıp başkalarındanda fikir bekliyosun,yada görmüyosun cevabımı..anlamadım 5.cevabım olacak ama olsun..sephora alabilirsin fiaytı 15 tl!!
sanırım

Ocelerinizi gördüm canım çekti ben de kırmızıları sürdümzemuszemus
senin o parmaklarını ısırırımcokacimcoook 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsunzemuszemusellerde sürümde yakıyoaklinialirimsmilemaşalah bebeme
kanka saçlar ölüyse en kral bakım bile kar etmez..uçlarını kestirmek zorundasın.
ama ölü değilse bakımla canlanır kendine gelir melem..mesela senin tek kullanımlık maskelerin varya onu bir tasa boşalt..içine barcelino dök bir miktar ve bu karışımı saçına güzelce yedir..sonra bone tak saçına ve havluyu sıcak suya tut,sıktığın havluyu sıcak sıcak kafana sar..o buhar saçına bakım yapıcak..
1 saat kadar kalsın..havluyuda 15 dakka bir tazele(suyla ısıt sık)
selülit içinse yağ almanı öneririm..krem daha riskli,alırsın memnun kalmassın bişey olur..ama yağ bildiğin bişey..güzelce masajını yapar yedirirsin cildine

cildini ben dahil çoğu tanıdığım yağlar yüzünden mafetti aprilim:1no2 yüzden kesinlikle tavsiye etmem..özellikle genç kızlarımız sakın denemesinkaydirigubbakcemile5
bakımlı hatunlarım benim =) ohh maskeler şaç bakımları bende birazdan cildime buhar tuttuktan sonra yumurta maskesinden yapacagım
livomm alıştın bakıyorum yumurtayaaklinialirimsmileharikasın kankam:lepi:
günaydın bebişler
çiliçilçilk açtım kapıyı da camları da oh
ohh tükkan açılmış,içeriye güzel enerji dolunmuş..hay allah razı olsun minim:))
ya sanirim bir tek hediye almayan ben kaldim topikte senağlama hayir yanis anlasilmayayim hediyesinde degilim, ama hani heyecani, sevinci ben de yasamak istiyorum
en kısa zamanda eline geçiceğine inanıyorum burcum..yerim seni ya nasılda tatlı demiş:))
ohaa yuh o ne laaa 650 tl olum ne kumbiriki bu kızım kasa tut sen
bozuk paran bu ise maaşın ne ifade ediyor çiçeğim?? milor dolarlar mı kazanıyon kuzucan sen
i[/B]
puhahahahaah arzu allah belanı vermesin öldüm ya:))))))))))bende okuyunca hönk oldum:))kızım kuruş lan kuruş:)))) yani 1 milyonum bile yoktu 650 kuruş:))ama şimdi bi kaç milyonum varaklinialirimsmile
tospik madem canın istemiş iyi yapmışın kesmekle saçını..imajını tam yenile saçını sarı yap bence..kısa saça sarı çok güzel oluyo bence..
işte bu nedir ne işe yarar :

livom kafeinli göz rolonu bu..krem değil..hoş bişeye benziyo en sonunda bende alıcam sanırım..14 tl felan
Ben de haftasonu göz makkacımı koyiim..yorum yapınız..günlük makkac ona göreee..
NO ALINTI..!
lan gacı:asigim:hastayım sanaboshayallersmilemakyajda gözde şahane hayatım.maşalah...
island kaçırdım

Tazeyumurta canısı aşağıdan bakıyorsun iki yumurta kırıver islandıma ben ekmek alam da gelem:))))

bu arada bu hafta topik buluşmamız var çok heyecanlıyam kızlareeeee
puhahahaah manyah ne yazmış:))))))))))))))
oohhh miiisss hayat senin kukucan:roflol::roflol: bu laf kime aitti yaaa :roflol:

kulakları çınlasın eprılımın lafı:)))))))))

buyrun siz bi öneri verin
ben doğal saçına hastayım kuzen..benimde doğaldı,ama artık değil..açtım rengini,karemel yaptım senin dediğin gibi,ama yağ bakımı yaptığım için aktı rengi..ben zaten tutucakmı die yaptım..akması sorun değildi..akıcağını bile bile yaptım bakımı zaten..askerim gelmeden önce ya kuaföre gidicem yada tekrar kendim yapıcam..kararsızımboshayallersmile
siz buluşucaksınız ayın 24 ünde dimi ya(((((bensiz buluşun bakalım(((( benide anın bol bol((
miriana bendeki pembe ojeleri ekliyim senin için..belki bulursun istediğin onu
canolar sanırım resmim yuklendi yamuk yumuk sürdügüme bakmayın malum el alışkanlığım yok
bu işte pembesi çok pembe oluyorr

aha ısırası parmak dahacokacimcoookyerim la nazo seni:)))
geçmiş olsun barbim..evde ne kadar meyve varsa elma,portakal,limon vs..bunları kabukları ile kes ve ıhlamura at..içine karanfil,tarçın varsa zencefil felanda at..hatta bir tutamda karabiber at..sonra demlenince bol limon ve bal ile iç bitanem hemen geçer..özün aydın çok sevindim güle güle kullan eklede bakalım
hırgız varrr:))))))ebişim bunun badi şop markalı olanı bende var..daha önce denemelerinide ekledim..ama şimdi imkansız bulamam..bunu fondotenle karıştırıp sürüyorum,istiyen tekte kullanabilir..mini arkadaşımında dediği gibi kaş altınada sürülür aydınlık versin die..
napıyonuz kızlarrrr
solaryuma girdim geldim sonundaaa
2günde bi devam.bakalım nasıl olcek rengim
kankam bu gün arıyamadım seni ya(beraber gidicektik(bende girdim bu gün:))3.oldu benim kanka hihoyt:))neyse arıyım kankamı dur:))

tanrıçişgom da gelmedi
gelemedi((ama sizi çooook özledi((
tanrıça yok
tatlı gacı yok
nisan zati gitti
liv yok
ne zaman ben varım kimse yokk
ohh yoklama alınmış..kendime şimdiden sıfır veriyorum..bide tokat atıyorum
kankaların kıvırcığı bende çok özledim hepinizi bebem..mesaj yazdım özelden biliyosun nie girmediğimi(
Ben seni birazdan görürüm afroditim gözlerin bülee olacak:1shok:
Derse devam etmez devamsızlık yaparsan çok çalışman gerekir çook

Bu arada hoşgeldinn ciğerim:1hug:
puhahahahhaahh geberdim:)))))) şu an zaten böyleyim islandımsempatiksalakcinnihoşbulduk gözüm eyvallah..sende hoşgeldin..smilde yapamıyorum grafiğim doldu yine:))
Livimm nereye gittin buldum ben bunu diyosun di mi?

ya meleksin sen yaa:))))nasılda hızır gibi yetişiyo meleko ya:)

gacim tşk ederimmm:))

tmm koyazaimmm alıyım badiyi, babannemde kaldı o
beğenmedimya orda untmuşum
umrumda olmamış sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3
ok bekliyom..hiç wamp bady görmedim de merakım ondan..yoksa wamp göyneğim var benim:umursamaz:..hemde kaç senelik ..boshayallersmilebi daa aynından bulamam diye, ne nazenin kullanıyorum bi bilseniz....sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kırmızı oceli barnaklarım sana kurban olsunzemuszemus
Çalışıp arayı kaptıveriyor hemen de maşallah kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…