Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
telde konuşuyoduk aklinialirimsmile yürü get topüğüne kız dedm alsanaalsanasmile

aprilim nasılsınnn çekici senii aklinialirimsmile boshayallersmile

Gelsin bakayım topüğüne...kaydirigubbakcemile

ne çekicisi kız, senin gülşen bubikoğlu saçlarının yanında ben fıs kalırım kanka...:kedi:
şuan yüzümü yıkamaya bile halim yok bebem
mirmirmirmir

hım anladım canım
sen doğrusnu bilirsin tabii
başka sefere dielim o zaman
herkesin izin koparttığı bi gün olur inşallahh

Senin için bi mazuru yoksa ,olur tabii neden olmasın..aklinialirimsmile

Yaa pati şu kızı arada gelsin topiinin başına..mide derdine düştü bu saatte..sahura kalkar gibi ,ne yimağı küne?
şakkıdı

biz gece 3 de birbizimizi teşvik edip mutfaga yolluyoz kızz sempatiksalakcinni
günün her saati yerdim amma artıkın spor yapıyom kaydirigubbakcemile2 bir kii üç birr ki üç :1ninca:

şuan saçlarım karman çorman tarycak halim yok benimde sempatiksalakcinni
saldık bugün boşver olumunekankayizsmile

patiicim sen kuafördeki makineyemi giriosun yoksa solaryum merkezine mi
yataymı dikeymii
ayrıca ürün kullanıomusunn girerken

önceden yatay girmiştim ama hijyenik degildir diye başka biyere başladım canım.bu sefer ayaktayım.sürekli girmiycegim için bi ürün almadım ama tek kullanımlık olarak önerdi kuafördeki bayan.bidahakine ondan alablrm yerimseniben

tatlı gacım kızma ama patılerını sevmedım :1no2:
Aaa niye ben çok sevdim..böyle topuklara bayılıyorum..
kızmam canım, niye kızayım..eeee..senin parti ayakkabılarının yanında, tabi sönükler bebiğim..naniknanik
güle güle giyin tatlım gacım :lepi: sizi görnce benmde çıksam geliyo alışverişe yaww

sağol pati kuşum..olumunekankayizsmile

anam ondan degıl be modelı eskıde ondan...bunu daha cok hem rahat hem klasık gorunumde gunluk kullanım için kullanıo bayanlar benımde buna benzer bişi var 4 yıllık hala eskıtemedım bı ara resmını koyarım emınım cok begenırsın ayak nomuz uyarsa sana yollarım kuzum:kedi:

gule gule kullan bacım

Kanka anladım balımm bugün üşenmezsem yapayım ya da yrna kalır.. Bu arada kanka sen saçına kil yaptıydın di mi ne işe yarıyo o? Uçlarım hafif kırıldı aldırcam onları ölü değil galiba ya gün ışığında foto çekebilirsem atarım sanayerimseniben

Bugün kaşla göz arasında aldığım 2 badiaklinialirimsmile
çok güzeller canım, ben ikisini de beğendim. güle güle giy zemuszemus

Allah şifa versin canım :Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:

güle güle kullanın gacı zemuszemus

sağol canımcım..

artık sivri burunlu ayakkabı bulmak zorrr..evet eski model sayılıyor..ben de sivri burun seviyorum..rahatlar..
anam çocuğun peşinde koşturup duruyorum dışarda..
biz dışarı çıkıp ,eve gelene kadar.. otogardan kalkan otobüsgamyoncuiremsu çoktan Boluyu geçmiş oluyor..
hem ben artık çok genç değilimm, iader eder beni.
25 taleye deri ayakkabı aldım ,serisi yok diye..şamda kayısı yaaaneee..yerimseniben
.Ben değilde burda bi tanıdık var ona verirsin olmamı...aklinialirimsmile
yüzsüzlüğütavanyapanüyesmili..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…