- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.221
telde konuşuyoduk aklinialirimsmile yürü get topüğüne kız dedm alsanaalsanasmile
aprilim nasılsınnn çekici senii aklinialirimsmile boshayallersmile
yavrum az daha ısrar edeceğim ama sanmıyorum olumlu bakacağını...akannehir
olmaz dedi çünkü...lmaz:
çok nadirdir bana 'olmaz' demesi. pek karışmaz öyle herşeye...:1ninca:
ama kırk yılın başı bir şeye olmaz dedi kızancık, burnumun dikine gidersem üzülür...bilmiyorumkismile
zaten çok sıkıntılı, iyice bunaldı artık askerlikten. onun kafasına takılacak hiç bir şey olmasın istiyorum kuzum...:asigim:
Senin için bi mazuru yoksa ,olur tabii neden olmasın..aklinialirimsmile
Yaa pati şu kızı arada gelsin topiinin başına..mide derdine düştü bu saatte..sahura kalkar gibi ,ne yimağı küne?şakkıdı
Gelsin bakayım topüğüne...kaydirigubbakcemile
ne çekicisi kız, senin gülşen bubikoğlu saçlarının yanında ben fıs kalırım kanka...:kedi:
şuan yüzümü yıkamaya bile halim yok bebemmirmirmirmir
patiicim sen kuafördeki makineyemi giriosun yoksa solaryum merkezine mi
yataymı dikeymii
ayrıca ürün kullanıomusunn girerken
Aaa niye ben çok sevdim..böyle topuklara bayılıyorum..tatlı gacım kızma ama patılerını sevmedım :1no2:
güle güle giyin tatlım gacım :lepi: sizi görnce benmde çıksam geliyo alışverişe yaww
Aaa niye ben çok sevdim..böyle topuklara bayılıyorum..
kızmam canım, niye kızayım..eeee..senin parti ayakkabılarının yanında, tabi sönükler bebiğim..naniknanik
sağol pati kuşum..olumunekankayizsmile
çok güzeller canım, ben ikisini de beğendim. güle güle giy zemuszemusBugün kaşla göz arasında aldığım 2 badiaklinialirimsmile
Allah şifa versin canım :Saruboceq:eprilişkoooo nerdesin balımm..askere gitmedin miydi..
üzerinize afiyet ..geçen haftadan beri kaburgamın altındaki ve belime vuran ağrı ,aynı zamandada bulantı yapan ağrı..idrar yolları enfekşını imiş.eyvahedigeldismile.ne bilimm mide bağırsak pıroplemi gibi geliyo bana.fisfisfis.doktor bununla ilgili antbiyotik filan verdi bi de suda eritilen o alengirli granülden..bakalım noolçek.bilmiyorumkismile.
:roflol::roflol::roflol:tabiiii tanrıça geldi doluşun,karınca sürüsü sankim...lmaz:.pati sen dün akşam yoktun:umursamaz:..tanrıça da yoktuuu..:umursamaz:
benim zebaaa kadar vaktim var..ona göre..gideni topuuundan zımbalarım..:mymeka::mymeka:
güle güle kullanın gacı zemuszemus
anam ondan degıl be modelı eskıde ondan...bunu daha cok hem rahat hem klasık gorunumde gunluk kullanım için kullanıo bayanlar benımde buna benzer bişi var 4 yıllık hala eskıtemedım bı ara resmını koyarım emınım cok begenırsın ayak nomuz uyarsa sana yollarım kuzum:kedi:
gule gule kullan bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?