Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Gelemiycem diyen eprıl,hatta tanrıça bile kandırır askerini gelir..sengözlerimebaksanab
Bende burada üzüntüden maafolurum..
mafoldumben
olmazsa ben de, tele konferansla katılırım..:sm_cool:

:gitme:
duygulandırdın kız beni, Allah iyiliğini virsin
Tımam dicem bunları bebeğim...kaydirigubbakcemile5

şimdik alışverüşe kaçıyom
1 saate gelirim en geç
opuyorumnanaktan

eprııııl..kız çikelatalar,gofretler,çitoslar almalmaz:, milleti galeyana getirmeeee..kaydirigubbakcemile3

ayyy o kasık kemikleri yok mu canısım

bu yaz kararlıyım ya derimi inceletecem çıkmazlarsa :))))))

Gelemiycem diyen eprıl,hatta tanrıça bile kandırır askerini gelir..sengözlerimebaksanab
Bende burada üzüntüden maafolurum..
mafoldumben
olmazsa ben de, tele konferansla katılırım..:sm_cool:

yaaaaa, bende gelemiyom ben ne yapaimmmm :çok üzgünüm: beni de arayin nolur, caldirin ben ararim sizi :1hug: herkesle bir merabalasayim sonra kapatiriz sempatiksalakcinni

istanbulda olupta gelmeyenler 4 kilo alsın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

dipnot: Eşşek Şakası sempatiksalakcinni

Allah iyiligini versin zaten dombililik yolunda ilerliyorum :mymeka: bir de ettigi duaya bak 4 kilo!!!! :mymeka: mazeretim vaaaar, yolcuyum ben, insallah

slm kızlar ben geldim derslerim çıok yoğun arada okuyorum yazılarınızı ama hiç vaktim yok bu aramafoldumben

ooyy minikom gelmişşşopuyorumnanaktan
yokluğunuz farkediliyor hemen be kuzum...:gitme:

derslerine gücel çalış kuzum biz hep burdayız
Şeniz

tşk ederim canlarımmm özlmemeişsiniz ama hiç benii:gitme: kimse merak etmemişş:gitme::gitme:

canim ozlemez olur muyuz? :teselli: valahi bende de evde kosturmaca var, Allah nasip ederse cumaya yolculuk var, onun hazirliklari, e Can da var malum, inan aklima gelse bile yazmak aklima gelmiyor, affola :çok üzgünüm:

Minikim merak etmez olurmuyuz hiç aşk olsun hatta minik acaba sunum yapıyor da ondan mı gelmiyor dediydik belkim geçmişte görmüşsündür sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…