Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Aprilim balim cok sagol guzelim kiz o kahvalti ney oyle zaten deli oluyorum memleketimin peyniri yagi diye agzimin suyu akti valla:)))

aprilim:asigim:mucuk
ben gidiorm
akşam partimiiz var,hazirlanım hihoyyyt böle oynuycaz
hepinizi öpüorumm :1hug:

guzellerim gidemde adam gibi bi kahvalti yapam gunlerdir zehir oldu yemak bana o gulim sofraaaa olsaydi simdi cokacimcoook hadi optum hepinizi

ebişş canım benim gelebileceğim yer orası başka yere gidemiyorum

Alim de bağcılar bursaya benzemez diye anca bakırköye gidebilrsin dedi

bir dahakine gelirsin artık canım

halo kıtyler hihoyyyt mıhlama kayfaltı neyın iştaaam açıldı henuz bişi yemedım gdemde yaglı çökelük sündürem..mısır unuda var aslında mıhlamamı etsem bilmiyorumkismile ısteyen gelsın bergamutlu çayda vaaaa sonra anama boya alacin saçını boyacaz beyazı çok ama saçı kayfe bu durumda karamel boyanın içine azcık kahve boya katcez tutcek dımı böcüşler :jeyyar:

bakırköyde saat 2 de buluşuyoruz akşam 6-6 çubuk arası ordayım kimse gelmezse tek başıma döner dolaşır gelirim:))

bakırköyde saat 2 de buluşuyoruz akşam 6-6 çubuk arası ordayım kimse gelmezse tek başıma döner dolaşır gelirim:))

ben yalnız bırakmam kuzum seni ..
nerelere gidiyoruzda senin için bakırköyemi gelemicem ..

buluşma yeri ve saati kesindir değişmicek ..
taksim olsun orası olsun burası olsun demeyin arkadaşlar ..
uyuyorsa bekleriz onun haricinde kusura bakmayın ..
kaldırcaz totomuzu gidicez ..
hatun şehirdışından geliyor istanbulun yabancısı..

Ayy anam napım tmm bende gelcem hee tam saat te gelmesemde 1saatlıkde olsun gelcem napım gercekten ısım var ondan saatı soruyorum pekı nerede takılcaksınız ben sızlerden gec gelırsem ne olcakk nsıl bulcam sızııı offf kaybolurm da hee taksımden dolmusa bındıgımde nerde ıncem napcam 4de burdan cıksam 5 de 5,30 da orda olurum 1 saat durur donerım artık napım ama tarıf edın netcem sımdı ben

cano çok teşekkürler anlayışın için Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…