- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.601
Patikom hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
Kombin eklicim kızlar. Bugün giyindiklerim hihoyyyt
aaaaaa uyum süper aprilim yaaa bayılıyorum sana canım benimmm boshayallersmile
pantoln üzernde nasl duruyo kimblr :asigim:
güzele herşey yakışır gerçi :lepi:
Bidenemmm benim, ben sağa hastayım balım! Şeniz Beğenmene çok sevindim yavru kuşum hihoyyyt
Valla pantolon üzerimde baya dar durdu kanka akannehir
benim döt yanlara doğru gitti iyice. Sıktı azıcık pantolon üzüldüm yau :gitme:
kaydirigubbakcemile3 o döt eyi durmuştur merak etme sen kanka aklinialirimsmile
bende kilo aldım o döt gitti yanlara bende de kaydirigubbakcemile3 :roflol:
yeni kombnler beklyrz aprilim opuyorumnanaktan
kuzum ben isteyerek aldım kiloyu ama kıyafetlerim hep dar geliyor kaydirigubbakcemile3
rahat edemiyorum şimdi de...Off...:a015:
aşkom senden de bekliyoruz kombinler...Şeniz
Tanrıçam çıktı ansızın, herhal telifon geldia.s
burcum,ben ceyarla kaçtım gece:jeyyar:bibertoyla niko dülden ve ecrinle arkamdan geldiler..onlar yapmıştır..bu isimlerde ney dersen simil isiimleri:))herkese gunaydinnnnnn kapi acik kalmis Allahtan hırsız falan girmemis gecmise yolculugum baslasinnnnnnn
minim,güle güle kullan adanalımŞenizbioderm sevdiğim bi markadır..umarım memnun kalırsındün bunalrı aldım
bioterm hiç aklımda yoktu , baktım indirimde, satan kız da çok şirindi aldım
nem maskesinide rosensenin numunelerinde denemiştim,beğentim tam boyunu aldım,[/B]
allah razı olsun hepinizden..sizin gibi dostlarım var,1oo milyar borcum olsun:))bu gün daha iyiyim,dünkü şoku atlattım:)sağol aşkitomm
yavrum sıkma canını napcan
ben aşkımı urfa ellerine gonderdimdide 6 ay heç goremediydim
çıldırıyordum bi yandan iş bi yandan okul
olsun bu kadar sabretmişsin dahada sabredersin
[/B]
patiye ben dedim gelemiycem die:kedi:uzun konuşucaktık,taki komutan ortalıkta gezene kadaralsanaalsanasmileaşkitom tel geldiğini bildik fekaaat mafoldumben
sevgili basın danışmanın Pati hanım, Tanrıça gelmicek didi.lmaz:
Ben de onun ikramiye işini görüşceğidim senlen bu hizmeti içün laakiiin, alsanaalsanasmile
yannış haber vermiş düdük, tüm gece kaynatmışsınız tövbe Tanrıma...
anaam çok tırstım şuanda...ben hep girerim nolir ki kankam?
nası keyfin yerine geldi ama:)iletisinide uçaklar uçuyo yapmış:))gözün aydın suderim..slmmmm kulubun en guzel hatunlari ben geldim canlarim
islom,ben göz altı kapatıcısını aldım,altı simli olanı,hiç memnun kalmadım annem..pastelin far bazı olduğunu bilmiyodumdelikafadulden
Bir de bu aralar pastelin ürünleri gözüme takılıyor.
ahanda resimleri...
- Matlaştırıcı jel
- Magic Touch Kapatıcı
- Magic Diamond Far
hay ağzını öpem emivereliniortakyada yanaktan öpiyim adımız çıkmasınaklinialirimsmiledediklerine harfiyen katılıyorum minimmagic touch hiç bi halta yaramıyor
sepsert sürülmüor bi gayret sürdün yarım saat sonra yok:umursamaz
bi toz aydınlatıcı kısmı kullanıorm o kısım fena deği ama kaapatıcı kıymı nayn
minim ben ucu fırçalı olan ürünleri sevmiyorum ya..içinden döndürünce çıkıyo hani:sinifsinif:islandım ben onu aldıktan sonra baktım bi etkisi yok sinirlenip dior aldım,çok memnunum çok doğal duruor ve aydınlatıor,o bitsin estee alıcam fırçalı ucu o da çok güzel ve daha iyi kapatıor gibime geldi
minikime nolduslmm kızlarr.
sinema kulübünün güzeli hoşgelmiş:))bitanem lancomede botoks etkisi yapan bi krem vardı,anam kullanıyodu,ama şunu söyliyim,bu tip ürünler kalıcı değil..sürekli kullanmak zorundasın bağımlılık yapıyo resmen..su iç bol bol şiş durursunaklinialirimsmileSelamlar kkdenin süslü hatunları
Kızlar yüzü dolgunlaştırmak için maskeler varmış. bu aralar yüzüm zayıfladı çöktü bunun önüne nasıl geçebilirim. kilom iyi kilo almak istemiyorum. Bildiğiniz bir yöntem var mı ? yada dolgunlaştırıcı maske krem vs kullanan ? İşe yararmı acaba
tatlım herşey çok güzel olucak biliyosun dimiŞenizkızlar mahkeme yıne ertelendı 3 ay sonrayamuhtemelen bu iş uzayacak anca 10 cu ayda boşanabılcem off off
cicikolarını yiyim anam..güle güle kullan..rimeli max faktır almışın..parlatıcın rimmel..badinde leoparlı..üstüne görmem lazım badiyi
sen aştın artık sermimne diyim:))harikasın annemtanrıçamm şimdi şahtere otu da aldımmm ii ettimmi bide çörek otu öğütülmüş yoğurtla yicem
aman maşalah kuzum maşalah de..tütütüügacım ben otunu aldıydım çay gibi içtim,öğütülmüş yoktu.yaklaşık bi hafta sonra azalmaaa başladı,şimdi bide şahtere otu aldımmmmm
bitaneler ben geldim
akşam 9 buçuk gibi alacaklar gece istanbulda olacağım şekerler
cumrtesi görüşmek üzere bitaneler
yani şu anda istanbuldasındelikafaduldenminigimize noldu kızlar banlı =(
ceylan91 nerede akitrada yok nerede bu hatunlarımmmmmmmm =(
kankam kendi sitesinden al..heleki senin gibi bu konularda hassas biri:))tatlıgacı gel hele ebaydan mac studyo fix almak istiyorum ama çakma olmasından tırsıyorum
kendi sitesinden mı alsam ki bir akıl ver gacım
sanırsam bana nw20 ya da 25 olur :/
http://www.maccosmetics.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1921&PRODUCT_ID=251
deveyi günde 3 kere iç gülom..hediyesini güle güle kullansın,çok şeker..kıızm neler almışınaklinialirimsmilebak kendine tabikaydirigubbakcemile2
Bi gezindim geldim. Ahanda aldıklarımın bir kısmı.
Elbise cimcimenin birine hedayezemuszemus
Bodurotu
devedikeni tohumu (Tanrıçam bunu kaç kere yiyim günde ne ölçüde?)
Keçi boynuzu pekmezi(her derde deva ayrıyetten
Fa deodorantbayanssulusmile
anam o turuncu sim ne harika bişey:))devamını bekliyoruz tatlışımbayanssulusmile
dierlerinide güle güle giy,ama ben en çok ikisini beğendim cano..ayrıca ne hoş yapmışın öyle,toka deodorant kırmızı falan:))
nası biliyo beni:))))korkulur sendenaklinialirimsmileMiraina cicişlerin çok şık..-kokoş, taşlı tuşlu taaaaca bittim..
aman tanrıça görmesin..bayılır.
:))) nazom anca geldim sevgilim.bu arada kaşını gözünü görmek bile bişeydir:asigim:sade ve kibar bi makyaj..kaşına gözüne kurbanŞeniztanrıça nerde beyaa
bak verecem zıfırııı
bir goz makyajım var dun gece yaptım sıkıntıdan
ama eklesemmi bilmiyorumm
reytingler düşükk
miroş harika gözlerin var..iri ve kara kara..maşalah..ama şu canım gözleri o lenslerle kapatmıyomusun kırıcam kafanı
kankam süpersin:)))iyi alıştın valla kokoş hatun:))))ben geldi put gibiyim canolar suratımda kil maskesi var
marinina paylaşım için sagol ne hoş cicilerin var oyle
leydi,ben avene kullanıyorum,15 koruma fakötörlü..fazla yağlı değil,nemlendiri sonuçta..tasviye ederim...faktörü yüksek olanlarda güzel..ben seviyorum aveneyi.kızlar ben sizden yardım isticem güneş kremi hakkında yüzüm için güneş kremi arıyorum vıcy nın felan kullandım ama memnun kalmadım pek, yaglandırmayan ve cilde nem veren yapıda ve makyaj altınada kullanabileceğim varmı önerebileceğiniz
sermim sizler bana böyle şeyler yazdıkça,inan başkaları kuduruyo:)))ve kıskançlıktan ne yapıcaklarını şaşırıp anca ileti ile sataşıyolar:))üzülüyorum onlar içinboshayallersmiletanrıçam güsellik abidem gelmiş ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeee
sermim bu geçmişi okuma işi öldürüyo beni inan:))bide alıntı yap.cvp yaz,bakıyorum saat geçmiş resmenee tanrıçam geçmişin tozlu sayfalarında gezinirkene bizde laflıyalım acıkk,
selam kızlarrr :))
çok kalamıycam ama bi ugruyim dedim
yaa bişe sorcam sizce şu kombin nasıl ??
beyaz pantln,toz pembe bluz,siyah kemer,siyah çanta,siyah topklu ayakkabı....
beyazın üzerine pmbe gtmşmidir yani
kesin ozyden çıktı.bu sefer haberim yogg sempatiksalakcinni
eklerim bende bebeimmm bayanssulusmile
bende isteyerek aldm kilo buarada olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
[B
aman git kocan bekliyo sanki yatakta:dilcikar:
Olur bitanem, güzel olur kaydirigubbakcemile5
sen diyosan olur tabiiii aklinialirimsmile
kuzum aldık kiloları, ben şimdi selülitlerime sinir oluyorum. :mymeka:
Bugün Pilatese başlicaktım yarına kaldı.akannehir Havuzları arıyorum hep kontenjan dolu, deli oldum...
bir de hep masraf çıkarıyor kilolar. Kotlarım olmuyor üstüme kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?