Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
alıntıda gördüm maşşalh mirina resimlerde bi ben yokum kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan çok güzellerrr

kaydirigubbakcemile3 kuzum eğer çok protein ağırlıklı beslenirsen spor yaparken,
kas olarak kilo alırsın.a.s Ben eskiden yüzerken öyleydim. Fücudum fazla atletikleşince ara verdim yüzmeye..yasakkelime.yani spor yaparken de kilo alınabiliyor...bende de var çatlak kanka...kafamçokkarıştı
kahve-limon karışımı yapıyorum haftada 1. daha sık yapmak lazım ama...
Şeniz

tanrıçammm gulum bıdenemmmm senı sefıoooom huzur kaynaaaammzemuszemus begenmene sevındım bı işe grıyım sana neler alırım ben :Saruboceq: kombını severımmm ...valla pıyasada ıstedm gbı yogun kalıcı sım bulmayınca yün satan yerlerde kırtasiyelerde ole sımler alıom anam buda kocaman harca harca btmezv sositososito..lense gelınce bı mok yedım topazıo aldım satcam dıe ugrasıom bende hoş durmadı :bbo:

en hiç bişe yapmıyorum yaaa kaydirigubbakcemile3
araştrcam diyorum unutuyorum :kedi:
düzenli olarak beslencm artık ki kilo alırsamda az az olsn..birden alnca çatlak oluyo işte alsanaalsanasmile

bu saatte gayfe celulit yapar haa
yasakkelime
Kız var ya abartısız 7 senedir falan sabah akşam kahve içerim çok şükür gram selülit yok ben bu kahve selülit yapar tezini çürüttümdelikafadulden
Evet kuzu ya bişi moda olmayagörsün inşallah kaparsın bikaç şey
Kesinlikle la roche posay anthelios benim cildim çok yağlıdır rahatlıkla kullanıyorum.
Deme kuzum ya çoğunluk da pastel için güzel şeyler yazmış beim derdim far bazı niyetine kullanmak göz cevremde bi problem yok. Bir de matlaştırıcı jelini merak ettim.bilmiyorumkismile
Devedikeni suyla yutun demiştin sen dimi gülom nette hangi siteye baktıysam sıcak suda 10-15 dk. demleyin diyor ya ne iş anamadım:uhm:

Ben de kaçıyorum öpüyorum opuyorumnanaktan

Tatlı rüyalar aprılcım.opuyorumnanaktan

ana herkes kaçtı bendemı kaçsam..acıktımda..e barı sıze pratık bı yemek tarıfı veremde ole kaçam yanı yemek denılemezde atıştırmalık...

2 patetes alınır soyulur yuvarlak kesılır ınce dılımler halınde...hanı daıre şeklınde kesıyoruz..

sonra tost makınasında 10 dk kızartılır..

ayrı bır kapta yogurt nane hazırlanır...ıcıne az tuz atılır ıstege gore..

tost makınamızda cıps gıbı kıtır kıtır olan hafıfde yanan patateslerımızın ustune dokulur afıyetle yenır..ohhh tam dıyet yemegı...
benım hıc kılo sorunum yok ama hafıf yagsız pratık lezzetlerı sevıyorummm

afıet olsun cicişler ben yatar..dunden berı uykusuzm..tanrıcam bekledımde gelmedın bay bayyüüülülülülülülü

Sizi uykucularr sizii:ecrin_bebek:
Bi başıma koydunuz beni burda:dilcikar:
Tatlı rüyalar herkese...opuyorumnanaktan

turkbayragiBugün 23 Nisan neşe doluyor insan..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
turkbayragiBugün meclis kuruldu,:sm_cool::sm_cool:
turkbayragipadişah yurttan kovuldu....
hihoyyythihoyyytalkisalkisalkis:sm_cool:

Bayramımız kutlu olsun ....turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…