- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.621
benmde kilo alıp vermekten çatlak oldu :umursamaz: benm içn farketmez gerçi de belki begenmeyenler olur aklinialirimsmile
benm kotlarmda sorun olmadı allahtan.bakalım daha fazla almam kilo artık kaydirigubbakcemile3
spor yap bebeim evet...başka yerlere bak doluysa baktgn yer yerimseniben
ben tenis oynuyorum ama kilo aldım nasıl iş bu anacım sempatiksalakcinni
ya offfff 5 dakkaya kadar arıcam dedi..gidiyorum gelicemmmafoldumben
alıntıda gördüm maşşalh mirina resimlerde bi ben yokum kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan çok güzellerrr
ya offfff 5 dakkaya kadar arıcam dedi..gidiyorum gelicemmmafoldumben
kaydirigubbakcemile3 kuzum eğer çok protein ağırlıklı beslenirsen spor yaparken,
kas olarak kilo alırsın.a.s Ben eskiden yüzerken öyleydim. Fücudum fazla atletikleşince ara verdim yüzmeye..yasakkelime.yani spor yaparken de kilo alınabiliyor...bende de var çatlak kanka...kafamçokkarıştı
kahve-limon karışımı yapıyorum haftada 1. daha sık yapmak lazım ama...Şeniz
hehe evet bugun yuklım dedım cicişlerrrzemuszemus
:
Kız var ya abartısız 7 senedir falan sabah akşam kahve içerim çok şükür gram selülit yok
bu saatte gayfe celulit yapar haayasakkelime
Evet kuzu ya bişi moda olmayagörsün inşallah kaparsın bikaç şeyakannehiryyyyyyyyyyyyya evet sorma her tarafta bershka tarzı bodyler uzun şalaş akannehir
tamam tatlım haftaya gitcem zaten opuyorumnanaktan
senin teklif geri çevirilir mi heç , çıkarım tabi yalnız uzun soluklu birseyler dusunuyorsan eyvallah yoksa bana terso delikafadulden
yap yap cnm yaptıklarına koy gözümüz gönlümüz açılsın
Kesinlikle la roche posay anthelios benim cildim çok yağlıdır rahatlıkla kullanıyorum.kızlar ben sizden yardım isticem güneş kremi hakkında yüzüm için güneş kremi arıyorum vıcy nın felan kullandım ama memnun kalmadım pek, yaglandırmayan ve cilde nem veren yapıda ve makyaj altınada kullanabileceğim varmı önerebileceğiniz
Deme kuzum ya çoğunluk da pastel için güzel şeyler yazmış beim derdim far bazı niyetine kullanmak göz cevremde bi problem yok. Bir de matlaştırıcı jelini merak ettim.bilmiyorumkismileburcum,ben ceyarla kaçtım gece:jeyyar:bibertoyla niko dülden ve ecrinle arkamdan geldiler..onlar yapmıştır..bu isimlerde ney dersen simil isiimleri:))
minim,güle güle kullan adanalımŞenizbioderm sevdiğim bi markadır..umarım memnun kalırsın
allah razı olsun hepinizden..sizin gibi dostlarım var,1oo milyar borcum olsun:))bu gün daha iyiyim,dünkü şoku atlattım:)
patiye ben dedim gelemiycem die:kedi:uzun konuşucaktık,taki komutan ortalıkta gezene kadaralsanaalsanasmile
aprilim evde kimse yokken kadın kısmı banyo yaparsa iyi değildir derler..uğrama neyin olursun 3 harfliler musallah olur derleraklinialirimsmile:1ninca:korkmayın la:)))tamam sustum:)))
nası keyfin yerine geldi ama:)iletisinide uçaklar uçuyo yapmış:))gözün aydın suderim..
islom,ben göz altı kapatıcısını aldım,altı simli olanı,hiç memnun kalmadım annem..pastelin far bazı olduğunu bilmiyodumdelikafadulden
hay ağzını öpem emivereliniortakyada yanaktan öpiyim adımız çıkmasınaklinialirimsmiledediklerine harfiyen katılıyorum minim
minim ben ucu fırçalı olan ürünleri sevmiyorum ya..içinden döndürünce çıkıyo hani:sinifsinif:
minikime nolduklava:banlanmışmafoldumbenaraştırma yapıyım nie banlı acaba..
sinema kulübünün güzeli hoşgelmiş:))bitanem lancomede botoks etkisi yapan bi krem vardı,anam kullanıyodu,ama şunu söyliyim,bu tip ürünler kalıcı değil..sürekli kullanmak zorundasın bağımlılık yapıyo resmen..su iç bol bol şiş durursunaklinialirimsmile
tatlım herşey çok güzel olucak biliyosun dimiŞeniz
cicikolarını yiyim anam..güle güle kullan..rimeli max faktır almışın..parlatıcın rimmel..badinde leoparlı..üstüne görmem lazım badiyi
sen aştın artık sermimne diyim:))harikasın annem
aman maşalah kuzum maşalah de..tütütüü
yani şu anda istanbuldasındelikafadulden
kankam kendi sitesinden al..heleki senin gibi bu konularda hassas biri:))
miroşş buna bayıldımbayanssulusmilegüle güle tak hayatım
deveyi günde 3 kere iç gülom..hediyesini güle güle kullansın,çok şeker..kıızm neler almışınaklinialirimsmilebak kendine tabikaydirigubbakcemile2
anam o turuncu sim ne harika bişey:))devamını bekliyoruz tatlışımbayanssulusmile
dierlerinide güle güle giy,ama ben en çok ikisini beğendim cano..ayrıca ne hoş yapmışın öyle,toka deodorant kırmızı falan:))
nası biliyo beni:))))korkulur sendenaklinialirimsmile
:))) nazom anca geldim sevgilim.bu arada kaşını gözünü görmek bile bişeydir:asigim:sade ve kibar bi makyaj..kaşına gözüne kurbanŞeniz
miroş harika gözlerin var..iri ve kara kara..maşalah..ama şu canım gözleri o lenslerle kapatmıyomusun kırıcam kafanı
kankam süpersin:)))iyi alıştın valla kokoş hatun:))))
leydi,ben avene kullanıyorum,15 koruma fakötörlü..fazla yağlı değil,nemlendiri sonuçta..tasviye ederim...faktörü yüksek olanlarda güzel..ben seviyorum aveneyi.
sermim sizler bana böyle şeyler yazdıkça,inan başkaları kuduruyo:)))ve kıskançlıktan ne yapıcaklarını şaşırıp anca ileti ile sataşıyolar:))üzülüyorum onlar içinboshayallersmile
iyiyim dünya güzelim sen nasılsınopuyorumnanaktan
sermim bu geçmişi okuma işi öldürüyo beni inan:))bide alıntı yap.cvp yaz,bakıyorum saat geçmiş resmen
aman git kocan bekliyo sanki yatakta:dilcikar:
Ben de kaçıyorum öpüyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?