Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Oyy balım kıyamam sana...
aklında kalanları yaz sadece o zaman bebeğim uğraşma tekrardan yau...
benim de geçen yaz öyle kapanıp duruyordu
format attırsana bebeim

benden önce dedin bak çok yaşıycan aklinialirimsmile
yazmaa kızz gel burayaaaakaydirigubbakcemile
benmde kapanıyo ama format atmaya vakit bulamıyom nette gezmekten sempatiksalakcinni

kızlar intihar edicem sinirdenakannehir klava: mesajları okudum,özenle cevap yazdım,tam entır yapıcam,tık..pc kapandıakannehir mafoldumben şimdi tekrar geçmişe gidip alıntı yapıcam offfklava:

aman tatlım boşver
nisanımın dediği gibi aklında kalanları yaz
çok sinir bir durum zaten
sen gel yeter alıntıyı boşver
opuyorumnanaktan

pastelın terakotaları cok guzel rujunuhıc denemedım..bu koydugun renk cok hoşuma gıttı benım orıflameden bı rengım vardı yıllar once bulamıyorum şimdı onu anımsattı pembe ve acık kahve karışımı bişeydı kokusu muthiştı..mavı surmeyle guzel oluodu..bı bunabakayım ben..

kızlar intihar edicem sinirdenakannehir klava: mesajları okudum,özenle cevap yazdım,tam entır yapıcam,tık..pc kapandıakannehir mafoldumben şimdi tekrar geçmişe gidip alıntı yapıcam offfklava:
of banada olur bazen pc mı kapanıo yoksa sayfamı sayfa goruntulenemıo dedıgınde gerı gelınce aynı yazılar cıkıo ama sen yınede enterlemeden once worde kopyala kaydet her ıhtımale karşı bundan sonra..bencede format attır

hu hu selam kızlar şu sarı ambalajlı maybelline rimeli kullanan varmı aranızda ???

valla mybelıne turboları guzel rımellerdır emınım oda guzeldır ablam begenmiştı

bugün maybellineden o sarı rimeli aldımda sizden olumsuz bişey duysaydım rimel hakkında geri verip başka bişey alacaktım...
bu arada classics marka rujlar çok güzel ben hep kullanırım 245- 51- 56 numaralarını...çok yumuşak dokusu var...

zevkine kurban seninŞeniz
tam baharlık olmuş,içim açıldı bitanemopuyorumnanaktan

Tanrıçammm tımam balım ben burdayım
aproşum,dün giremedim,ama girerim demiştim:mymeka:hemen kapatırız sanmıştım napıyım:kedi:
bildigim tüm küfürleri saymak istiyorumm
deli salak manyak
aaa çok terbiyesizsin paticimlmaz:hayatımda böyle ayıp şeyler duymadımmafoldumbenalışık değilim-tatlicadiarzu-böböğüm
noluo ya nereye senın ıcın uykusz klmıştım bennn
kıyamam...miriko,sende bu topiğin bi ferdi olduğuna göre bunu bil artık,ben aniden çıkarsam anlaki radara yakalandım,yani tilfon geldiaklinialirimsmilebu gece telafi ederiz:jeyyar:
hımmm..deniycem bunu miri.cokacimcoookgelemedim canobilmiyorumkismile
cano bende seni seviyorumŞeniz
ama o simler alerji yapmasın gözüne,hassastır göz biliyosun..çok dikkar etmek lazım..
valla hayatım harika gözlerin var,hiç yakıştırmadım o lensleri sana kusura bakma:umursamaz:kendi gözün 10 basar..
ayrıca gözlerin koyu renk..yeşil renk sana daha iyi olur,mavi çok sırıtıyo çünkü..

Ben deldim kimse yok kil aldım bugün saçıma ve yüzüme yapıcam ama nasıl yapılıyo unuttum bakayım eski sayfalara
bibertom,saçına sür,yarım saat kalsın bonede tak kafana..sonra yıka balım
turkbayragiBugün 23 Nisan neşe doluyor insan..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
turkbayragiBugün meclis kuruldu,:sm_cool::sm_cool:
turkbayragipadişah yurttan kovuldu...
Bayramımız kutlu olsun ....turkbayragi
gacoo harikasınopuyorumnanaktanbayramımız kutlu olsun..bayrağımız hiç inmesin işallahturkbayragi
canolar birsey sorcam golden rose rujları mı yoksa pastelin rujlarımı daha iyi bir de hangisi yeni seri ?

(birazdan gelecegim canolar )
livom sen mat rujları seviyosun,o yüden pasteli beğeniceğini düşünüyorum..ama ben golden rose daha çok seviyorum..en sevdiğim rujları bunlar..

o kadar bekledim bak yarımlara kadar gene görüşemedikk
nazom bende özlüyorum valla olmuyo böyle:gitme:
Şu makyaj malzemeleri biraz ucuz olsa nolurdu yaaaa
hatta bedave olsa daha süper olur:lepi:
güle güle kullan nazom..ne güzel ciciler almışınhihoyyyt
Aşkom da geldiiiiii
kanka tüm aksilikler benimi bulur...tam entır diyicem bu seferde telefon çaldı..askerimlekaydirigubbakcemile3
Oyy balım kıyamam sana...
aklında kalanları yaz sadece o zaman bebeğim uğraşma tekrardan yau...
benim de geçen yaz öyle kapanıp duruyordu
format attırsana bebeim

kanka öylede olmuyo..sanki sınava çalışmıyorumda sonra çalışmadığım yerden çıkınca v,cdan azabı duyuyorum keşke okusaydım die gibi bişey oluyo:smiley-cool:

Son düzenleme:

ahanda olay tembelim tospaamın basının altından çıktıydı
ben sonradam müdahil olduydum
tospa yakmışın kız minnoşu
sempatiksalakcinni

tosbişş öldürcem seniikaydirigubbakcemile3 ya işte o olaydan sonra kız bana eksi puan vermiş bende sinirlendim onun topiğine daldımm:mymeka:kaydirigubbakcemile3 neyse tekrar ceza almak istemiyorummaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

hu hu selam kızlar şu sarı ambalajlı maybelline rimeli kullanan varmı aranızda ???
ben:lepi:gayet güzel tutim..fiyatına göre güzel sonuç veriyo..fazlasını beklememek lazım
ben :))
memnunum canım..kötü bişeyini görmedm
:)))mesela mariolamak gibimi
aha Tanrıçam şimdi psikoya bağlayacak...gene kapandı sanırsam...akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bağladım..çünkü yarim aradı bu seferdekaydirigubbakcemile3kapatamadımda alıntılar boşa gitmesin die:kedi:
slmm kızlar cezamı çektim geldimm
olum sen nerdeydin nie ceza aldın..hoşgeldin:1hugati lan görüyosun dimi millet bi gün ytıyo çıkıyo..ben bir ay yatıp geliyodum geldiğim aynı gün tekrar mapusa giriyodumhey gidi günler...boshayallersmile
güle güle kullan sarı çiçem...değiştirme bence..
başın göge erdi mi la alıntılarla boğşuyon =)))

kankayla şaka olmaz:mymeka:lülülülülülü

olum sen nerdeydin nie ceza aldın..hoşgeldin:1hugati lan görüyosun dimi millet bi gün ytıyo çıkıyo..ben bir ay yatıp geliyodum geldiğim aynı gün tekrar mapusa giriyodumhey gidi günler...boshayallersmile

tanrıçam kendim kaşındım yaaklinialirimsmile haketmediim halde sırf gıcıklığına eksi pun vermiş birisii bana bende delirdimalsanaalsanasmile onun topiğine dalıp karıştırdım birazzaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…