- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.681
Oyy balım kıyamam sana...
aklında kalanları yaz sadece o zaman bebeğim uğraşma tekrardan yau...
benim de geçen yaz öyle kapanıp duruyordu
format attırsana bebeim
kızlar intihar edicem sinirdenakannehirklava: mesajları okudum,özenle cevap yazdım,tam entır yapıcam,tık..pc kapandıakannehir mafoldumben şimdi tekrar geçmişe gidip alıntı yapıcam offf klava:
pastelın terakotaları cok guzel rujunuhıc denemedım..bu koydugun renk cok hoşuma gıttı benım orıflameden bı rengım vardı yıllar once bulamıyorum şimdı onu anımsattı pembe ve acık kahve karışımı bişeydı kokusu muthiştı..mavı surmeyle guzel oluodu..bı bunabakayım ben..Balım ben Golden Rose derim...kaydirigubbakcemile5
Pastel'in rujları çok kurutuyor dudağı. bir de kokusu biraz rahatsız ediyor.:umursamaz:
Ben Golden Rose'un 2000 serisini çok severim ama yeni bir seri çıkarmış mı bilmiyorum...
Siyah kapaklı seri var mat. yerimseniben
2000 serisi de mat. Gri kapaklı. :lepi:
Diğer iki seri simli bitanem...:1no2:
Bir de Golden Rose'un kardeş markası var Classicsa.s. O da Erkul kozmetik bünyesinde.
Onun da şeffaf kapaklı serisini severim. Mat olarak. Zaten fiyatlar çok uygun.
Bak bende 1 tane var, tam yaz rengi, çok doğal. No: 245
of banada olur bazen pc mı kapanıo yoksa sayfamı sayfa goruntulenemıo dedıgınde gerı gelınce aynı yazılar cıkıo ama sen yınede enterlemeden once worde kopyala kaydet her ıhtımale karşı bundan sonra..bencede format attırkızlar intihar edicem sinirdenakannehirklava: mesajları okudum,özenle cevap yazdım,tam entır yapıcam,tık..pc kapandıakannehir mafoldumben şimdi tekrar geçmişe gidip alıntı yapıcam offf klava:
hu hu selam kızlar şu sarı ambalajlı maybelline rimeli kullanan varmı aranızda ???
slmm kızlar cezamı çektim geldimm
noldu kız sana
anarşik seniiiiii ne olaylara karıştın bi de bakayım bizeelmaz:
sizin olayınızın devamı cnm hani şu dil mevzusu vardı yakaydirigubbakcemile3
sizin olayınızın devamı cnm hani şu dil mevzusu vardı yakaydirigubbakcemile3
aaa seni çılgın seni ahahah kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bebişim opuyorumnanaktan
zevkine kurban seninŞeniz
aproşum,dün giremedim,ama girerim demiştim:mymeka:hemen kapatırız sanmıştım napıyım:kedi:Tanrıçammm tımam balım ben burdayım
aaa çok terbiyesizsin paticimbildigim tüm küfürleri saymak istiyorumm
deli salak manyak
kıyamam...miriko,sende bu topiğin bi ferdi olduğuna göre bunu bil artık,ben aniden çıkarsam anlaki radara yakalandım,yani tilfon geldiaklinialirimsmilebu gece telafi ederiz:jeyyar:noluo ya nereye senın ıcın uykusz klmıştım bennn
hımmm..deniycem bunu miri.cokacimcoookgelemedim canobilmiyorumkismileana herkes kaçtı bendemı kaçsam..acıktımda..e barı sıze pratık bı yemek tarıfı veremde ole kaçam yanı yemek denılemezde atıştırmalık...
2 patetes alınır soyulur yuvarlak kesılır ınce dılımler halınde...hanı daıre şeklınde kesıyoruz..
sonra tost makınasında 10 dk kızartılır..
ayrı bır kapta yogurt nane hazırlanır...ıcıne az tuz atılır ıstege gore..
tost makınamızda cıps gıbı kıtır kıtır olan hafıfde yanan patateslerımızın ustune dokulur afıyetle yenır..ohhh tam dıyet yemegı...
benım hıc kılo sorunum yok ama hafıf yagsız pratık lezzetlerı sevıyorummm
afıet olsun cicişler ben yatar..dunden berı uykusuzm..tanrıcam bekledımde gelmedın bay bay
cano bende seni seviyorumŞeniztanrıçammm gulum bıdenemmmm senı sefıoooom huzur kaynaaaammzemuszemus begenmene sevındım bı işe grıyım sana neler alırım ben :Saruboceq: kombını severımmm ...valla pıyasada ıstedm gbı yogun kalıcı sım bulmayınca yün satan yerlerde kırtasiyelerde ole sımler alıom anam buda kocaman harca harca btmezv sositososito..lense gelınce bı mok yedım topazıo aldım satcam dıe ugrasıom bende hoş durmadı
bibertom,saçına sür,yarım saat kalsın bonede tak kafana..sonra yıka balımBen deldim kimse yokkil aldım bugün saçıma ve yüzüme yapıcam ama nasıl yapılıyo unuttum bakayım eski sayfalara
gacoo harikasınopuyorumnanaktanbayramımız kutlu olsun..bayrağımız hiç inmesin işallahturkbayragiturkbayragiBugün 23 Nisan neşe doluyor insan..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
turkbayragiBugün meclis kuruldu,:sm_cool::sm_cool:
turkbayragipadişah yurttan kovuldu...
Bayramımız kutlu olsun ....turkbayragi
livom sen mat rujları seviyosun,o yüden pasteli beğeniceğini düşünüyorum..ama ben golden rose daha çok seviyorum..en sevdiğim rujları bunlar..canolar birsey sorcam golden rose rujları mı yoksa pastelin rujlarımı daha iyi bir de hangisi yeni seri ?
(birazdan gelecegim canolar )
nazom bende özlüyorum valla olmuyo böyle:gitme:o kadar bekledim bak yarımlara kadar gene görüşemedikk
hatta bedave olsa daha süper olur:lepi:Şu makyaj malzemeleri biraz ucuz olsa nolurdu yaaaa
güle güle kullan nazom..ne güzel ciciler almışınhihoyyyt
pembeli farım fazla yoktu alayım didim
birde cecile in kalemini aldım çok methedildiydi
siyah kalemden yana şanssız ben belki bu sefer dogru kalemdir
saç boyama fırçasını anacıgıma aldım
birde kirpik kıvrıltma şeysi var ama nası kıvırtcak o rimelden sonramı kıvırtcam
normal yaptımda kıvırttırmadı sankim
eskiden anacıgımın vardı kaçak kaçak kullanırdım kızankeneee
kanka tüm aksilikler benimi bulur...tam entır diyicem bu seferde telefon çaldı..askerimlekaydirigubbakcemile3Aşkom da geldiiiiii
Oyy balım kıyamam sana...
aklında kalanları yaz sadece o zaman bebeğim uğraşma tekrardan yau...
benim de geçen yaz öyle kapanıp duruyordu
format attırsana bebeim
ahanda olay tembelim tospaamın basının altından çıktıydı
ben sonradam müdahil olduydum
tospa yakmışın kız minnoşusempatiksalakcinni
ben:lepi:gayet güzel tutim..fiyatına göre güzel sonuç veriyo..fazlasını beklememek lazımhu hu selam kızlar şu sarı ambalajlı maybelline rimeli kullanan varmı aranızda ???
:)))mesela mariolamak gibimiben :))
memnunum canım..kötü bişeyini görmedm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bağladım..çünkü yarim aradı bu seferdekaydirigubbakcemile3kapatamadımda alıntılar boşa gitmesin die:kedi:aha Tanrıçam şimdi psikoya bağlayacak...gene kapandı sanırsam...akannehir
olum sen nerdeydin nie ceza aldın..hoşgeldin:1hugslmm kızlar cezamı çektim geldimm
güle güle kullan sarı çiçem...değiştirme bence..bugün maybellineden o sarı rimeli aldımda sizden olumsuz bişey duysaydım rimel hakkında geri verip başka bişey alacaktım...
bu arada classics marka rujlar çok güzel ben hep kullanırım 245- 51- 56 numaralarını...çok yumuşak dokusu var...
başın göge erdi mi laalıntılarla boğşuyon =)))
hoşgeldn minikimmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?