- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.701
:)))mesela mariolamak gibimi
kankayla şaka olmaz:mymeka:lülülülülülü
[
olum sen nerdeydin nie ceza aldın..hoşgeldin:1hugati lan görüyosun dimi millet bi gün ytıyo çıkıyo..ben bir ay yatıp geliyodum geldiğim aynı gün tekrar mapusa giriyodumhey gidi günler...boshayallersmile
]
zevkine kurban seninŞeniz
tam baharlık olmuş,içim açıldı bitanemopuyorumnanaktan
aproşum,dün giremedim,ama girerim demiştim:mymeka:hemen kapatırız sanmıştım napıyım:kedi:
kanka tüm aksilikler benimi bulur...tam entır diyicem bu seferde telefon çaldı..askerimlekaydirigubbakcemile3
kanka öylede olmuyo..sanki sınava çalışmıyorumda sonra çalışmadığım yerden çıkınca v,cdan azabı duyuyorum keşke okusaydım die gibi bişey oluyo:smiley-cool:
bikeresinde 3 ay ceza almştn galiba :roflol:
bende 1buçukla yırtmıştım :smiley-cool:
torpilim var kızaaamm
ama artık cici kızlarız dimi :1rolleyes: gamyoncuiremsu
bikeresinde 3 ay ceza almştn galiba :roflol:
bende 1buçukla yırtmıştım :smiley-cool:
torpilim var kızaaamm
ama artık cici kızlarız dimi :1rolleyes: gamyoncuiremsu
tamam lan akıllı ol almıyım aklınıalsanaalsanasmilekır dizini otur dibimdeaklinialirimsmiletanrıçam kendim kaşındım yaaklinialirimsmile haketmediim halde sırf gıcıklığına eksi pun vermiş birisii bana bende delirdimalsanaalsanasmile onun topiğine dalıp karıştırdım birazzaklinialirimsmileaklinialirimsmile
cumartesi işin varmı kanka buluşalımmı:icecream:mario kötü mü leen sempatiksalakcinni
sen dalga geçiyon benlen ama mafoldumben bende şaka yaparım :umursamaz: :dilcikar:
rica ederim şekertoŞeniztemem tanrıçam değiştirmicem kalsın o zaman loreal bitince onu kullanırım...çok mersi şekerim...
Kombini beğenmene sevindim meleğimmm olumunekankayizsmile
Sevgilinin araması aksilikten değildir kanka, :mymeka:
aşk olsun...opuyorumnanaktan
Çalışkan öretmen diye sana derim bebeğim, gözlerim yaşardı şu milli bayram günümüzde inan ki...:gitme:
Topiği bugünlüğüne sembolik olarak bana devretsene kanka. Günün anlam ve önemine binayen... sempatiksalakcinni
beğendinmi isyankar gençlikaklinialirimsmileayy bayılırım uzun kolyilereee:asigim: eline sağlık fııstıkk süper olmuşşşolumunekankayizsmile
yeşilleri görmedim miro can,yeşil varsa tamam o vakitolumunekankayizsmiletanrıcam benım yeşil lensım var..bana mavı&yesıl lenste cok guzel oluyor..ama dedımya solotıcadan getırttıgım topazıo bana hıc olmadı..bl dekı green ocean ın damarsızı sanmıştım..ama olmadı satışa cıkardım
kolyeler cok guzelll
canikolar,dün aşkı memnü yüizlerken yaptığım kolyemi paylaşmak istiyorum :1hug:
uzun yaptım kızlar,ama burda belli olmuyo tabi..
hee aldım kanka,sonrada atıldım:kedi:en sonunda şutladı kazen:roflol:ama tövbekar olarak döndüm
cumartesi işin varmı kanka buluşalımmı:icecream:
bu gün kürsüye çıktım ben millet vekili oldum:lepi:benim bayramım bu günhihoyyyttamam bu gün başına sen geç topiğin kanka köpeğin olsun:lepi:
tamam tanrıçam kırdım dizimi oturdum dibineeaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Off çok gücel olmuş aşkom...eline sağlık opuyorumnanaktan
Ben de eskiden yaptıklarımı eklim mii eklim mii hihoyyyt
:roflol: Neyse uslandın şindi...sempatiksalakcinni
Bir de Liv'le ben, senin ban haberini alıp malum topiği basıyorduk :roflol:
Günlükte laf sokuyordum ardından kanka hey gidi...-tatlicadiarzu-
Davadan dönmeyiz! :lepi:
Ben de geliim mii...sempatiksalakcinni
(sevgilisinden dayak yemeyi göze almış April smili) laelaelaelaelae
Heyooyytt hihoyyyt
Koltuğunda gözüm var kanka, oturcam bugün orayı :lepi:
yarın da kalkıcamı sanırsan yanılırsın :hooray:
:roflol: :roflol: evet kanka,bende patiden alıyodum haberleri:lepi:dava arkadaşlarım ya borumu:sm_cool:
ay güldürdün beni aprilim hekaydirigubbakcemile3
puhahahah demek kalkmıcaksın yarındaeyvahedigeldismilebak kanka yapma etme bi gün dedik suyunu çıkarma:mymeka:bende bi çocuğum unutma:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
saol bitanem beğendin demek zor kadınaklinialirimsmilehadi sende ekleeeedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?