Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bikeresinde 3 ay ceza almştn galiba :roflol:
bende 1buçukla yırtmıştım :smiley-cool:
torpilim var kızaaamm
ama artık cici kızlarız dimi :1rolleyes: gamyoncuiremsu

Kombini beğenmene sevindim meleğimmm olumunekankayizsmile
Sevgilinin araması aksilikten değildir kanka, :mymeka:
aşk olsun...opuyorumnanaktan
Çalışkan öretmen diye sana derim bebeğim, gözlerim yaşardı şu milli bayram günümüzde inan ki...:gitme:
Topiği bugünlüğüne sembolik olarak bana devretsene kanka. Günün anlam ve önemine binayen...
sempatiksalakcinni

tanrıcam benım yeşil lensım var..bana mavı&yesıl lenste cok guzel oluyor..ama dedımya solotıcadan getırttıgım topazıo bana hıc olmadı..bl dekı green ocean ın damarsızı sanmıştım..ama olmadı satışa cıkardım

kolyeler cok guzelll

tamam lan akıllı ol almıyım aklınıalsanaalsanasmilekır dizini otur dibimdeaklinialirimsmile
mario kötü mü leen sempatiksalakcinni
sen dalga geçiyon benlen ama mafoldumben bende şaka yaparım :umursamaz: :dilcikar:
cumartesi işin varmı kanka buluşalımmı:icecream:
temem tanrıçam değiştirmicem kalsın o zaman loreal bitince onu kullanırım...çok mersi şekerim...
rica ederim şekertoŞeniz

bu gün kürsüye çıktım ben millet vekili oldum:lepi:benim bayramım bu günhihoyyyttamam bu gün başına sen geç topiğin kanka köpeğin olsun:lepi:

ayy bayılırım uzun kolyilereee:asigim: eline sağlık fııstıkk süper olmuşşşolumunekankayizsmile
beğendinmi isyankar gençlikaklinialirimsmile
yeşilleri görmedim miro can,yeşil varsa tamam o vakitolumunekankayizsmile
mavileri gördüm bi,ama yakıştırmadım bebekom..satabilirsen sat bencede..teşekkürler tatlım..ikisi aynı kolye zaten..tanrıça ışıltı serisi 2010sempatiksalakcinni

aprilim,kız yanlış yazmışım demekki,aksilik olurmu aşkımın araması hiç:asigim:nası cümle kurmuşum:mymeka:al sana tanrıça alalsanaalsanasmile

canikolar,dün aşkı memnü yü izlerken yaptığım kolyemi paylaşmak istiyorum :1hug:
uzun yaptım kızlar,ama burda belli olmuyo tabi..

Off çok gücel olmuş aşkom...eline sağlık opuyorumnanaktan
Ben de eskiden yaptıklarımı eklim mii eklim mii
hihoyyyt

hee aldım kanka,sonrada atıldım:kedi:en sonunda şutladı kazen:roflol:ama tövbekar olarak döndüm

:roflol: Neyse uslandın şindi...sempatiksalakcinni
Bir de Liv'le ben, senin ban haberini alıp malum topiği basıyorduk :roflol:
Günlükte laf sokuyordum ardından kanka hey gidi...-tatlicadiarzu-
Davadan dönmeyiz!
:lepi:

Ben de geliim mii...sempatiksalakcinni
(sevgilisinden dayak yemeyi göze almış April smili) laelaelaelaelae

Heyooyytt hihoyyyt
Koltuğunda gözüm var kanka, oturcam bugün orayı :lepi:
yarın da kalkıcamı sanırsan yanılırsın
:hooray:

:roflol: :roflol: evet kanka,bende patiden alıyodum haberleri:lepi:dava arkadaşlarım ya borumu:sm_cool:
ay güldürdün beni aprilim hekaydirigubbakcemile3
puhahahah demek kalkmıcaksın yarındaeyvahedigeldismilebak kanka yapma etme bi gün dedik suyunu çıkarma:mymeka:bende bi çocuğum unutma:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
saol bitanem beğendin demek zor kadınaklinialirimsmilehadi sende ekleeeedelikafadulden

:roflol:
Tımam be!Çok üzgünüm çoook Amma koltuk sevdalısıymışsın kanka...alsanaalsanasmile

Durun eklicem şinci
hihoyyyt

miriana hemen cano

patatez(7-8 adet)
1 paket krema
1 su bardağı süt
4-5adet sarımsak
tuz
azcık ayçiçek yağ(tepsiyi yağlıcaz)

fırını açın ısınsın önce..
patatezleri iyice yıkayın ve ortadan ayırmadan yuvarlak şekilde kesin..ne çok ince,nede çok kalın..
kremayı geniş bir kapta çatalla çırpın
sarımsağı bıçakla doğrayın,sütün içine atın karıştırın...
sütü kremaya dökün(süzgeçle dökün,sarımsaklar karışmasın kremaya)
karışıma biraz tuz atın yine karıştırın iyice..sonra patatezleri atın içine ellerinizle karıştırın bi güzel=)elinizin lezzetide geçsin
azcık yağladığımız borcama yine azcık tuz atın ve patatezleri boca edin..
fırına verin
fırından almanıza 15-20 dakika kala kaşarları atın üstüne..tekrar fırına verin ve kaşarlar kızarmaya başlayınca alın ve doyasıya yiyin afiyet olsun=)

ben kaşar koymadan yapıyorum kendim yiyiceğim zaman,ama ev ahalisi kaşarlı seviyo..sizde isterseniz kaşarsız yapabilirsiniz..sosu MÜKEMMEL oluyo..sarımsak ve krema süt karışımı leziz..benim sipesyelimdir:) l bu tarif..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…