Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mrbb hatunlarrrr

bıraz gec oldu bulusma gunumuzden sonra ama bende bulusma gununun yorumunu yapmk ıstıroumm:)

oncelıkle arzusdan baslamak ıstıyorum :))

arzum cok tatlı bı fıstık cıktı gercı onun makyej vıdeolarından flan az cok anlamıs tanımıstım ve vıdeolardakının aynısı tatlılık o bıcım anlatmakla anlasılmaz yasanmalı :))

tospık valla ıcımden ona ablaa demek geldı ama cekındım tanımadıgımdan tepkı verıır flan sandım okadar ozu sozu bır bırısıkı gercekkten beyendım o huyunu :)) abla bısey yanı anlıcanızz guvende hıssettım kendımı yanı yanındayken :)

barbıe cok tatlı cana yakın bı kısılık sevdım kendısınıde ama az kaldı yanımızda en azından benım yanımda :) ben gec gıttım yanlarına cunku mecburıyetten (

tatlıgacıı gercekten hanım hanımcık tam anne ogluna davranısları flan taktır ettım cok sevdım bu ablamıda

dorukk cokkk tatlıı ınsallh oglum olursa evlenınce onun gıbı tatlı yakısıklı olur masallhhh dorugumuzaa

ne güzel demek kilo verdin süper azimle devam
Aynen azimle devam ..
bonjourrrr herkese a.s.
tospik tebrik ederim ha gayret şutarafagitti
sağol miniminnaşım toplamda 3 kg verdim 3 haftada
tosba tebrik ederim kızz ha gayret bir kii bir kiii hihoyyyt darısı başımıza
neyin darısı be gayet fit bi fücudun var barbiş

doğrudur eccüg sert bi yapım var dıştan öyle gözükürüm ..
de abla de güzelim benim ..

sıra bende bende buluşma yorumu yapıyorummm :))

tosbayla ilk sabahtan telfda konuştuk o zaman daha muhabbet sardı bizi, çok tatlı muhabbeti seven neşeli bi kişil gerçekten çok kafa aklinialirimsmile

arzu, resimlerinden daha küçük duruyor dupduru bir yüzü vardı ay gibiydi valla , ama forumdakinin aksine daha sessiz ve daha neşesizdi sanki banamı öyle geldi bilemicem tabiki fisfisfis

gaci, forumda yazdıklarının aksine çok kibar ve hanım hanımcıktı sanki, fiziği mükemmel anne demezssin hakkat,,

doruk, ona bayıldım bittim ve öldüm, çok tatlı , çok bilmiş ve çook yakışıklııı

ebiş, daha öncde birebir muahbbetim pek olmadığı için şöyleydide böyle çıktı diyemicem
fakat sülün gibydi arzunun deyimiyle:)
sessiz bir hatundu ama :smiley-cool:

evet sabah günaydınla başladık makkaj malzemesinden ilişkilere konuştuk delikafadulden
ne çenesi düşüküz di mi lülülülülülü
Şeniz

kızlar valla ben sesızz bı kısılık deılım cok cenelıyımdır hatta ama yansıtamadım kendımı :) ılk defa net uzerınden ınsaanlarla tanıstım ne yaptım ne etcem oldum sanırım alısık olmadıgım bı durum :))
ondan sessız sakın gorunmus olabılırım

arzuda forumda ole deıl eet yanı neselıı bıcır bıcır sanmıstım ama oda sessız sakındı sanırım oda benım durumdydı anlayabılıyorum yanı seslıgını

sızde benı yanlıs anlmayn bakın valla cok uzulurum kendımı yanlıs tanıtmak ıstemem hıc (( sessız dedınız sankı kotu bısey soledınz dımı ole nı savundum kendımı :))))

Bendee resımlerımızı merak edıyorum face bıtane toplu ekledım :))resımlker eklensın bende elımdekını eklıcem ınsallh guzel cıkmısız dır :)

anam ne yoruldum ya
sabak kursu kaçırdım gene emme
9,30 çıktım evden 8 de girdim
ne kilyos kaldı ne sarıyer ne bebek
göktürk ,kemer ..
nası yorulmuşum ben yahu

oooooh cok iyi yapmisin tospikimm :1hug:

Şeniz

canim babanaacil sifalar :teselli:

senağlama senağlama

ne guzel gecmis boshayallersmile

Island cnm geçmiş olsun dualarımız sizinle..
Kızlar flormar allık kullanan var mıydı?

beeeeeen, pembe olnini kullaniyorum, fena degil a.s

valla ablaa burenkde kalderım aama sen balyaj kızıl da uclara attır asi bı tıp yakısır sanaa

mizacım sert zaten ...
bide siyak saç iyice sertleştiriyo ..
kızıl balyajı daha önce kullandım çok güzel duriyi emme gene sert gözüküyom ..
şöle yumuşak bi renk daha ılımlı göstermez mi beni ..

Bendee resımlerımızı merak edıyorum face bıtane toplu ekledım :))resımlker eklensın bende elımdekını eklıcem ınsallh guzel cıkmısız dır :)

saçmalama kız , kötü bişey diomuşum anlamında yazmadım sessiz bi hatunu..
doğrudur balım hayatında ilk kez karşılaştığın insanlarla bi çay bahçesine düşüosun
hadi konuşş yani dimii :roflol:

herkes çokk tatlıydıı :asigim:

salıdan sonra ekleyebiliriz ..

şimci beni gören bayanlar cevap verin bakem

bana gidicek saç rengi nedir ?

açık kahve kumral bal köpüğü olabilir tosbişşş a.s

o konuda ben süperim ..
beni sessiz göremezsiniz ..
sabak nası başladım telefonda dırdır ..
arzuyu görür görmez sarıldım başladık kaynatmaya ..
siz gelincede susmadım ..
sessiz insanlara hep özenmişimdir ..
benim suskun kaldığım anlar dişlerimi yaptırdığım zamanlar sadece aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…