- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.461
burucum nasılsın balımmmmmmmmmmm
cancigerim, kedi sarmam, cok sukur, hasret gidermekle mesgulum :1hug: anne baba kardes yanina geldim de sukurler olsun.. kisa kalacagiz ama nasipse pazar donuyoruz :çok üzgünüm: keske tum ailem dipdibe saglikla huzurla otursak boshayallersmile insallah goruruz o gunleride.. neyse, fazla uzattim. canim bu arada bencede aralara kendi sac tonundan bir iki ton acigi golgeler cok hos durur boshayallersmile
kuşum benim ailesini özlemiş kıyamam Şeniz
tatlım saçlar siyah blyac çok göze çarpar ..
tospikim bak en sondaki bal köpüğü,çok güzel bi renk ben kullandımzemuszemus
kuaförüde razı edebilirsem
bal köpüüüü yaptırım ben
bal gibi hatunum zaten :ecrin_bebek:
:lepi:günaydınnnnnnnnnnnn
haftaya bi kg eksikle başladım :ecrin_bebek:
Şenizcanım teşekkür ederimmrbb hatunlarrrr
bıraz gec oldu bulusma gunumuzden sonra ama bende bulusma gununun yorumunu yapmk ıstıroumm:)
oncelıkle arzusdan baslamak ıstıyorum :))
arzum cok tatlı bı fıstık cıktı gercı onun makyej vıdeolarından flan az cok anlamıs tanımıstım ve vıdeolardakının aynısı tatlılık o bıcım anlatmakla anlasılmaz yasanmalı :))
tospık valla ıcımden ona ablaa demek geldı ama cekındım tanımadıgımdan tepkı verıır flan sandım okadar ozu sozu bır bırısıkı gercekkten beyendım o huyunu :)) abla bısey yanı anlıcanızz guvende hıssettım kendımı yanı yanındayken :)
barbıe cok tatlı cana yakın bı kısılık sevdım kendısınıde ama az kaldı yanımızda en azından benım yanımda :) ben gec gıttım yanlarına cunku mecburıyetten(
tatlıgacıı gercekten hanım hanımcık tam anne ogluna davranısları flan taktır ettım cok sevdım bu ablamıda
dorukk cokkk tatlıı ınsallh oglum olursa evlenınce onun gıbı tatlı yakısıklı olur masallhhh dorugumuzaa
ŞenizSeni de öptüm..sıra bende bende buluşma yorumu yapıyorummm :))
tosbayla ilk sabahtan telfda konuştuk o zaman daha muhabbet sardı bizi, çok tatlı muhabbeti seven neşeli bi kişil gerçekten çok kafa aklinialirimsmile
arzu, resimlerinden daha küçük duruyor dupduru bir yüzü vardı ay gibiydi valla , ama forumdakinin aksine daha sessiz ve daha neşesizdi sanki banamı öyle geldi bilemicem tabiki fisfisfis
gaci, forumda yazdıklarının aksine çok kibar ve hanım hanımcıktı sanki, fiziği mükemmel anne demezssin hakkat,,
doruk, ona bayıldım bittim ve öldüm, çok tatlı , çok bilmiş ve çook yakışıklııı
ebiş, daha öncde birebir muahbbetim pek olmadığı için şöyleydide böyle çıktı diyemicem
fakat sülün gibydi arzunun deyimiyle:)
sessiz bir hatundu ama :smiley-cool:
bal köpüüüü yaptırım ben
çiçek suratlım ben de çok teşekkür ederim önceliklen :asigim:
izlenimlerimi yazem ben de
ballandıra ballandıra anlatam ciğerim
kızlar burda ne kadar kişilerin fotolarını görsek de gerçekte çok farklı fotoda iri beklediğiniz minyon , minyon beklediğiniz iri çıkabiliyor
mesela ebişim ben küçükük ve zayıf bişey bekliyordum maaşallah sülün mübarek en uzunumuz oydu manken gibim kız zemuszemus
temelimi de abarttı abarttı klo kilo başım eti yidi o da minyon bir sincap boshayallersmile
tatlıgacım ; biri gelse bi sorsak (çocuğu ortalıktan kaldır) kim bekar? diye:)) 10 kişiden 7-8 i tatlıgacıyı gösteirrdi kesin çıtı pıtı bişey kadın yawbayanssulusmile
barbiciği de iri bekliordum ebişimi onun boyunda minyon, barbimi de ebişim gibi upuzun bekliordum tam tersi çıktı barbi de çıtır çıtır bir kızmış meğer:asigim:
ama inanın fiziksel özellikler dışında hiç yanılmadım hepsi aynı hatta burdakinden daha gırgır şamata muhabbet geçti çok güzeldi yakışıklı oğlumuz da hiç bizi üzmedi çok usluydu rahat rahat oturduk. sanki birbirimizi çok daha önceden beri tanıyormuş gibi muhabbet ettik. çok güzel bir gündü benim için çiçekler
çok çok teşekkür ederim bu güzel gün için hepinize taaa nerelerdn geldiniz
elimi cebime attırmadınız çok incesiniz kızlar çok çok teşekkür ederim tekrar.
bal köpüüüü yaptırım ben
heçç opuyorumnanaktan ama kendi rengin koyu mu nasıl tospik?
diş etim yandı çok acıor her tarafı şişti senağlama
canım kendi rengiyse açılması kolay olur ama altta boya varsa saçın zarar görür,kuaföründe söler gerçi zemuszemus
ben bi tuzlu su içim ozaman iyi gelir belkimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?