- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.541
kız yorum yazdık,aklinialirimsmile accık ara okusan yaboshayallersmile..foto yarın eklencek..bende yok çünküm..
oooocokacimcoook
gel kuzu gel yanındada pirinç pilavı birde
balkonda yetiştirdigim soganlarımlan yapılmış yeşil salataa
ohh mis gibi yirik beraberr
oooocokacimcoook
bir gün de o soğanlardan kısır yaparsın onu da yerik değil mi nazomdelikafadulden
ayıp ettinnnsengözlerimebaksanab
arzu,tospiş,barbi ebiş ve ben oğluşumla beraberdik..totalde 5.5 kişiydik..kaydirigubbakcemile3
ben geçireyim seni kapıya kadarkaydirigubbakcemile3Ben cıkıyorum bayanlar bugun cok yogundum yarın gorusmek uzere ıı aksamlarr
oyyy yerim ben o kuzuyuuu Şeniz benim oglumla da ne guzel anlasirlardi gelseydik a.s
keşke gelebilseydin..anlaşırlardı tabii..
gerçi benim velet abileri daha çok seviyor..onu idare edip, oyunu sürdürebildikleri, onu oynattıkları için..:ecrin_bebek:Bebekleri itiyor valla ,ellerinden oyuncakları alıyor..dişine göreler ya..kaydirigubbakcemile3
ay ay benimki de öyle tıpppkııı..özünde çok uyumlu ve uslu da.. dişine göreleri bazen kaçırmaz..aklinialirimsmilevallahi benim ki de vur ensesine al lokmasiniyavrum cok masum, duygusal :ecrin_bebek: benimkide abileri cok seviyor kaydirigubbakcemile3
bi elim limonun içinde :)
sıktım limonu soktum elimi hhhihihihi
kendi topiğinde mi?helo kıtyler teleskop rımellerım satışa cıkardım bır fıyatına ıkı hıc kullanılmadı gözmakyajı onerılerınde bakmak ısteyenler için
sevgi pıtırcıklarımmmmm nasıllar ?
kendi topiğinde mi?
İyiyiz, izmirin inci tanesi..opuyorumnanaktansaçlarının son durumu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?