Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arzu,tospiş,barbi ebiş ve ben oğluşumla beraberdik..totalde 5.5 kişiydik..kaydirigubbakcemile3

oyyy yerim ben o kuzuyuuu Şeniz benim oglumla da ne guzel anlasirlardi gelseydik a.s

keşke gelebilseydin..anlaşırlardı tabii..
gerçi benim velet abileri daha çok seviyor..onu idare edip, oyunu sürdürebildikleri, onu oynattıkları için..:ecrin_bebek:Bebekleri itiyor valla ,ellerinden oyuncakları alıyor..dişine göreler ya..kaydirigubbakcemile3

vallahi benim ki de vur ensesine al lokmasini yavrum cok masum, duygusal :ecrin_bebek: benimkide abileri cok seviyor kaydirigubbakcemile3

vallahi benim ki de vur ensesine al lokmasini yavrum cok masum, duygusal :ecrin_bebek: benimkide abileri cok seviyor kaydirigubbakcemile3
ay ay benimki de öyle tıpppkııı..özünde çok uyumlu ve uslu da.. dişine göreleri bazen kaçırmaz..aklinialirimsmile
oyyy kurban olsunlar onları verene..
bi elim limonun içinde :)
sıktım limonu soktum elimi hhhihihihi

kokoş tospikkkk..

bi zayıflıyımda esas o zaman kokoş olcem
bunnar ön hazırlık zemuszemus
uzun tırnak çok seviyom komşum
el hassas noktam ..
bakımlı ve güzel olcak
örnek dorukun anasının elleri
benim tırnaklar cug kadar
çok bakimde uzasınlar

bana da bu kadarı uzun geliyor..kısa küt daha çok seviyorum..
ama kırmızı öce de, bu uzunlukta hoş duruyor ..

bende uzun tırnağı hiç sevmiyorum
sizlere özendim french aldım tırnaklarımıda uzatmaya çalıştım ama sonunda dayanamayıp kestim ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…