- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.561
kendi topiğinde mi?
B]
frenç yaptım kendime
oh oh
liv pambık prenses izmirim nasıl kuzum
ısındı de mi
bende uzun tırnağı hiç sevmiyorum
sizlere özendim french aldım tırnaklarımıda uzatmaya çalıştım ama sonunda dayanamayıp kestim ohaoldumsmile
french kısa tırnaga bence daha çok yakışıyor..
iyiyim fıstığım senin keyifler nasıl ?
ohh ohhh bakımlı hatunsun vallaha fot.da isteriz :enbuyukkk:
evet evet biraz ısındım ama koyu renk saç başka güzel cokacimcoook
bunu bulabıldım ama ben tırnagım kkısayken hep french kullanırım..hanı aşırı dıbden kesıyorsan bılemem..
sonbaharda yeni saçlarınla bi kordon sefası yaparık artık
artık bakcam kendime ..
kokoş olmak istiyorum ..
çok özeniyorum bakımlı hatunlara
şimcide göz altıma arı sütü ve kayısı yağı sürcem.
benim keyifler süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok haklısın livyaparız vallaha sonbaharda mı geleceksin yaza dogru gelsen keşke =)
tanrıçam böyle bir topık açmasaydı bende sıfır makyaj ortalıklarda geziniyor olacaktım
bakım olaylarından da hiç anlamazdım ...bu topık bize iyi geliyor kızlar en sade hatun bile kokoş yapabilir ...bknz şekil-a = liv delikafadulden
bu arada buguneda hediyesini kargoya vermiş :/
çok haklısın liv
bir şeyi doğru yapmak önemli
bakımlı olayım diye görgüsüz gibi olmak da varbayanssulusmile
burdan patronuma teşebbüs ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
ben bu :/ işaretin manasını bilmiyorum ve merak ediyorumfisfisfis
bide arkamdan konuşmasanız dha ii olck.....bu sitede bnm öğrenci olmadıımı bilmiyen yok kaçmıorm buradayım ve yolladm bugn....arıza yapmaya gerek yok dimi...
arkadan konuşmak mı ? farkında mısın bilmıyorum ama cekiliş sorumlusu benim ve tabikide kimin hediyesi ne zaman ulaşacak bildirmek zorundayım
ögrenciymiş bu topıktelerinde sanki herkes çalışan=) ya sen degil misin arkadaşın adres bilgilerini gönderecegin nicke kadar unutan sorumluk sahibi degilsen girmeyeceksin bu kadar basit
hediye gonderme olayına gelince herkesin çoktan hediyeleri ulastı bir tek sen kaldı daha bugun yolladın boyle bir durum varsa arkadaşlar ben cekilişe katılıyorum ama anca su gun yollabilirim diye belirtmen gerekiyordu
haklısın liv
arkadan konuşmak mı ? farkında mısın bilmıyorum ama cekiliş sorumlusu benim ve tabikide kimin hediyesi ne zaman ulaşacak bildirmek zorundayım
ögrenciymiş bu topıktelerinde sanki herkes çalışan=) ya sen degil misin arkadaşın adres bilgilerini gönderecegin nicke kadar unutan sorumluk sahibi degilsen girmeyeceksin bu kadar basit
hediye gonderme olayına gelince herkesin çoktan hediyeleri ulastı bir tek sen kaldı daha bugun yolladın
boyle bir durum varsa taaaaaa en basından arkadaşlar ben cekilişe katılıyorum ama anca şu gun yollabilirim diye belirtmen gerekiyordu
oyyyyyyy annelerin en güzeli olumunekankayizsmile yıkandık başına baya açıldı uçlar sarı gibi ama gözüm alıştı =) ama yaz sonuna dogru meganın saçları gibi yaptırcam :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?