Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
iyiyim fıstığım senin keyifler nasıl ?

ohh ohhh bakımlı hatunsun vallaha fot.da isteriz :enbuyukkk:

evet evet biraz ısındım ama koyu renk saç başka güzel cokacimcoook

sonbaharda yeni saçlarınla bi kordon sefası yaparık artık

artık bakcam kendime ..
kokoş olmak istiyorum ..
çok özeniyorum bakımlı hatunlara
şimcide göz altıma arı sütü ve kayısı yağı sürcem.

benim keyifler süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bunu bulabıldım ama ben tırnagım kkısayken hep french kullanırım..hanı aşırı dıbden kesıyorsan bılemem..

yaparız vallaha sonbaharda mı geleceksin yaza dogru gelsen keşke =)

tanrıçam böyle bir topık açmasaydı bende sıfır makyaj ortalıklarda geziniyor olacaktım
bakım olaylarından da hiç anlamazdım ...bu topık bize iyi geliyor kızlar en sade hatun bile kokoş yapabilir ...bknz şekil-a = liv delikafadulden

bu arada buguneda hediyesini kargoya vermiş :/

çok haklısın liv
bir şeyi doğru yapmak önemli
bakımlı olayım diye görgüsüz gibi olmak da varbayanssulusmile
burdan patronuma teşebbüs ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
ben bu :/ işaretin manasını bilmiyorum ve merak ediyorumfisfisfis

merak edilecek birsey degil =)

Son düzenleme:
........................................................................................................

Son düzenleme:
eylül gibi düşünüyorum liv'im ..
ya ben alıp alıp kullanmayanlardandım ..
kk'ya girdiğimden beri makkaj yapıyom
tanrıcanın topiğinden beri bakım yapıyom hihiihihi

bide arkamdan konuşmasanız dha ii olck.....bu sitede bnm öğrenci olmadıımı bilmiyen yok kaçmıorm buradayım ve yolladm bugn....arıza yapmaya gerek yok dimi...

arkadan konuşmak mı ? farkında mısın bilmıyorum ama cekiliş sorumlusu benim ve tabikide kimin hediyesi ne zaman ulaşacak bildirmek zorundayım

ögrenciymiş bu topıktelerinde sanki herkes çalışan=) ya sen degil misin arkadaşın adres bilgilerini gönderecegin nicke kadar unutan sorumluk sahibi degilsen girmeyeceksin bu kadar basit
hediye gonderme olayına gelince herkesin çoktan hediyeleri ulastı bir tek sen kaldın daha bugun yolladın
boyle bir durum varsa taaaaaa en basından arkadaşlar ben cekilişe katılıyorum ama anca şu gun yollabilirim diye belirtmen gerekiyordu ...senden ne özür geldi ne de başka birsey

Son düzenleme:

alkisalkisalkis

haklısın liv
bu çekiliş bir eğlenceydi tadı alınmalıydı
kimse kimseyi zorla çekilişe sokmadı
güvendiler seni de dahil ettiler
liv geri gelip söylemeseydi ben katıldığını unutmuştumakannehir
çekilişe bir heves katılıp ses seda bir gecikme özrü olmayınca olmuyor haliyle
çok şirinsin ama bu tecrübe olsun bir sorumluluk alındığında onun yükü de hissedilmeli

oyyyyyyy annelerin en güzeli olumunekankayizsmile yıkandık başına baya açıldı uçlar sarı gibi ama gözüm alıştı =) ama yaz sonuna dogru meganın saçları gibi yaptırcam :kedi:

oh oh bak, gözün alışmış gördün mü?güzel günlerde saçlarını kullan..rüzgarlarda savurasın..aklinialirimsmile

Livim tüm cümlelerine katılıyorum canım...alkisalkisalkis
Burası dostluk topiği zaten, arıza'dır, arkadan konuşmaktır filan, geçmez bizim aramızda öyle şeyler...yasakkelime
Özrü kabahatinden büyük bu olsa gerek...:1closedeyes:
Neyse...

Tospikim, süpersin balım valla, frenchler, makyajlar, kilo vermeye de başladın (ki çok fazlan yok ama neyse) bakımlar, oohh...
opuyorumnanaktan bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…