- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #16.501
PAstayı üflerken o mikemmel saçlarını yakma la PAti
lmaz: :roflol: sempatiksalakcinni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kumkapıyı ayağnıza getirdim
![]()
utangaç:kedi: pati ortadan kaybolduuuu..
ceylom cierini yediğim bende özledim allah seni inandırsın gülüm
tanrıçam bitanem hoşgelding itmeden içeceksin
ne çok özledim ya canımsın benim
kankacımaklinialirimsmilecanımsınn geldim işte aheyy aheeyyyyy:teytey:çantana nolmuş öyle bebem yabilmiyorumkismileTanrıçam geldiiiiiiii aa hey a hey a heeyyyy
bayılmak üzreyim a dostlar akannehir
nikonum sen nası bişeysin yaa bittim bittim
çok şekersin kuzummm[/B] o
![]()
kanka benim pc format yedi smillerim gitti bunalımdayım..yarime şirinlik yapamıcam:a015:yeni smil toplamaya üşeniyorum..bende senin gibi smil hastasıyım,smilsiz konuşunca donuk konuşuyo gibi hissediyorum..botoks yemişim mimik yapamıyorum gibi:))bizi smilsiz bırakmam niko:lepi:herşey msnde smil aşkımla başladı
msnde burdan görüştüğüm arkilerim biliyo smil hastasıyım gelip gelip kkdan da smil araklıyordum hattaguclubacismile
msnme değişik smiller ararken bunlara bayıldım, dedim bunları kkya ekleyebilirmiyim. hop bizim akito eklemiş kopya çektim hemen:jeyyar: sayende çözdüm olayı sağol bebeem
:)))))))yerim ben seni blin dimiççmuhaaacukkkbak sesli sesli öptüm seni minim..bende çok sevindim geldiğime:smiley-cool:size kavuştum bebemdanrıçam da gelmişşş
ayy nekadaan sevindim saval anlatamaaannnn [/B]
kil maskesi yağlı saçlara çok iyi gelir burcum..livim ayni sorun ben de de var, bende ne yapacagimi bilmiyorum. Belkim Tanricmsoyler bir seyler? b
dur kız bende geldim..dallı güllü şangırtılı mendilimide aldım..ee haydin:teytey:dilililiililiidur tuttum mnedil ucundan tey tey:teytey::teytey:
hayırlı olsun, ilk maaşınla bize ne ısmarlıycansempatiksalakcinni
![]()
haklısın gacım..ilgilenicem bu gece o konu ile merak etmeTanruçaaammm..de haydi fazla mesai yap bişey yap..:
şu makkac yaruşmasu sbaşlasın..merak neyin ediyoz..
ilgilenenlere duyurulur..harika bi bilgi..emeğine sağlık canımAçıklamaya göre, 9 Mayıs 2010 tarihinde Migros, Tansaş, 5M ve Macrocenter müşterileri kozmetik ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası, elektrikli küçük ev aletleri ve elektrikli kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25, çiçeklerde ise yüzde 15 indirim fırsatından yararlanabilecekler. Ayrıca 3-31 Mayıs tarihleri arasında yolu Migros'tan geçen herkes satın alacağı züccaciye ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyasından yararlanabilecek.
o kolyeyi takan zaten başlıca bi güzellikhihoyyyt![]()
keten gömlek. çok sevdim...20 TL
![]()
Ekru renk hırka.10 TL
![]()
T Shirt 5 TL
![]()
3 tanesi 10 TL atletler
![]()
Güneş taşı kolye. 2.5 TL (güzellik içünmüş, cilde faydası vamışmış)
canım benim ya..geçmedimi halakendim nasıl yapayım kine..6 ay kim bekler..o zamana kadar..mide ya geçer, ya patlar..
aktarlara bi bakayım ,duydum bende kudret narını ,ama denemişliğim yok..
ne mideymiş anasını satıyım..belime, sırtıma vuruyor..sanki atom bombası yemişim..::
aaa bak şimdi kızdım ama...bidaha böyle bişey istemiyorum..kimse böyle bi olay yaşamıcak..herkez sorumluluğunu bilsin..bilmiyende katılmasın..ilk ve son defa konuşuyorum bu konu ile ilgili!Buarada Şekerler benim Hediyem daha gelmedi biliyor musunuz artık iyice ümidimi yitirmeye başladım :
gözümde canlandırdım manzarayı:))bende lisede rapunzeldim hepboshayallersmilesaçlarım totoma kadardı ah ahhboshayallersmileoyy oyyy tanrıçasıda gelmiş
hanimiş hanimiş
özlettin kendini kızanım yaaŞeniz
ayy benımde boyle bir anım varr
lisede saclarım cok kısa tospiğinkindende kısa
her sabah cöle sürüyom dik dik yapıyom saçları o derece yani
aprilim dediğin gibi millet dönüp dönüp soruyo sacın cok hos kuaförün kim dıe
birgun beden egitimi dersindeyız
kokoşum ya tuvalete gitmişim sacıma basıma bakıyom
ustumdede bizim lisenın kız erkek aynı giydigimiz esofmanı var
bir bayan edebiyat örtmeni vardı
oğlum sen ne arıyon kızlar tuvaletinde die bi asıldı enseme
hocam ben kızım diyebildim
kadın mosmor tabiii
anan sana terlikle vurmamış azıtmışın bakkk:roflol:
canım benım o gereksiz rockerlık ortaokulda nurten diye bir arkadasımla beraber basladı bende
ortaokulun arka duvarlarına
nirvana
metallica
scorpions
iron maiden...
benım üstümde acık renk tişörtlerim batik yapma suretıyle siyah lacivert boyalı olurdu
bizim bahcede arkadasımla habire kumas boyası alıp kazanda kaynatırdık
neymış efendim renkli giymicekmişiz
yürüyüşüm tavrım bilem degişikti
ey allam yaa hakkaten ne gerenk vardı ya
şimdi arada o müzikler denk geliyoda yemın ederim sacımı yolasım geliyo
nasıl dinlemişim
anam dökün taşları bakalım..bende azılı bi pskopattım,arabesk kıraliçasıydım..hala öyleyim:smiley-cool:hiç değişmemişim la ben:))))alayına isyan,hergün disiplin,hocalara gider alayına gider:)))neyse fazla konuşmıyım benimki kızıcak tanıcaklar die:))
Ciddi olamazsın minom
ahahayyy seni öyle düşünemiyorum yaa...akannehir sempatiksalakcinni
bir ara rock müziğe ihanet edip rep dinlediğim oldu ama sonra hemen özüme döndüm
ama benim aney terzi olduğundan, bana hip hop pantolonlar dikerdi
millet çok kıskanırdı, nerden buluyom diye
Allahım ne kadan mikemmelmişim hep hep tarz hep trendsetter olmak zor zanaat anacım
kankam bende sizi çok özledim..güle güle kullan eklsene bebeğim..kanka ya resimlerin hepsini atamıyorum deli oldum hetanrıçam bebegimmmmm hoşgeldin seni manyak özledik ya : umarım bundan sonra bilgisayarın hiç bozulmaz
canlar çok yorgunum fazla duramayacağım :tomato: nisan bebeğim aldıklarını güle güle kullan güzelim hepsi çok güzel özellikle hırka ve gömleğine bayıldım ...kankam shiseido pudradan aldım :
kızlar benimde beyaz olan çok hoşuma gitti tam benlik birşey zaten dantelli mantelli ama önü biraz kapalı gibi terziye söylerim ona bir ayar çeker artık
kim olcek..tatlıkarıaşkom ben en çok,
'ban tanrıçası' etiketine kopuyorum kaydirigubbakcemile3
kim yazdıysalmaz:
öyle ama öyle ki öyle işte
salak kankan çoktan attı o cd yi bebem:mymeka:hay allah kankam yaa tekrardan yüklersin CD alıp bebekom
kes:teselli: canım benim yaa
terslikler hep üst üste geliyo bazen..kime olmuyo ki.kimbilr neler yaşıyoruz..ben mesela üzülürüm filan ama belli edemem dışarı vuramam.bi tanrıça karısı bilir kafası şişer dinlemekten
dua etmekten ve olumlu düşünmekten sonra yapck bişeyimz yok tatlım..gel kafa dagıtalm işte burda t
saolsun diyivermiş delü tanrıça
gördüm:)))))delii ne yazmış yaa:))na işte Tanrıçam..geldi..
nirdesin be kuuuuşş..
bi görüküyon bi gidiyon..senin pc şerefine etiket yaptım
alttan alttan bakıyo, geçmişimi kolaçan ediyon bıldırcın tanrıca