Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
patinin yeni yaşına içiyoruz kızlar

beer_toast1.jpg

kankacımaklinialirimsmilecanımsınn geldim işte aheyy aheeyyyyy:teytey:çantana nolmuş öyle bebem yabilmiyorumkismile
ayrıca nikom bencede harika bişey:asigim:özel biri..

o kolyeyi takan zaten başlıca bi güzellikhihoyyyt
badilere bayıldım,güle güle kullan hepsini bitanem,tekrar incelicem..süper görüküyolar..cumpaya bende gelicemaklinialirimsmilebelki tesadüf karşılaşırız heaklinialirimsmile

[gözümde canlandırdım manzarayı:))bende lisede rapunzeldim hepboshayallersmilesaçlarım totoma kadardı ah ahhboshayallersmile

anam dökün taşları bakalım..bende azılı bi pskopattım,arabesk kıraliçasıydım..hala öyleyim:smiley-cool:hiç değişmemişim la ben:))))alayına isyan,hergün disiplin,hocalara gider alayına gider:)))neyse fazla konuşmıyım benimki kızıcak tanıcaklar die:))

ÇAntam lanetlendi kanka, bi baktım façalamış kendisini sempatiksalakcinni
boşvir, halletçem ben onu kaydirigubbakcemile5

Gel aşkom cumpa'ya, bence karşılaşırız. ben seni ışıltılarından tanırım kaydirigubbakcemile3
azılı psikopat seni, herkes asi çocuk herkes. :olmaz:
Livitom da metalci...hissediyorum...
boshayallersmile

minigim başka fot bulamadın mı aaaaay gülmekten yarıldım :roflol:

ben de koptum kanka :roflol:
senin irkek dansçılar da yakıyor
aklinialirimsmile

patinin yeni yaşına içiyoruz kızlar

beer_toast1.jpg

şerefinize kızlarrr:lepi:

Gel aşkom cumpa'ya, bence karşılaşırız. ben seni ışıltılarından tanırım kaydirigubbakcemile3
boshayallersmile

ben de koptum kanka :roflol:
senin irkek dansçılar da yakıyor
aklinialirimsmile

delikafaduldenhihoyyyt

şekerim yapmaaaa.:jeyyar:.o da bizden geçen gün açıkladı yaaaa.delikafadulden.gay mış gay.naniknanik.

gay may her türlü süper adamm:jeyyar:aklinialirimsmiledelikafadulden

güzellik bende windows 7 kullancısıyım yardımcı olayım diyecegim ama sorununu tam anlayamadım kuzum
: [/COLOR][/B]
livom resim atamıyorum..yani atıyorum ama birini alıyo dierini almıyofisfisfis
698.jpg

cake97po.jpg

party party to party...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
.
bayıldım şu resme:))))
utangaç:kedi: pati ortadan kaybolduuuu..
telde-tatlicadiarzu-alıcam ifadesini:oklava:bide bana diyo zilli:delphin:
slmm hatunlar ben geldimm:lepi::1hug:
partizane gel kopalımsositososito
Kanka o ne biçim French manikür la, alsanaalsanasmile
hiç yakıştıramadım
:sinifsinif: sempatiksalakcinni

Evdekileriyle kucaklaşmaya gitmiştir mini Pati :1hug:
yok kız telde:dilcikar:
kanka yemek hazırlarken kırıld ıgörmezden gel be hacı bu günlük böle olsunvereliniortak

Ya şunca kutlama varken Patim gitmiş ama oldu mu şimdi
:oklava:yarın vermicem hedayesini o olucak
bende paraya kıydım erkek dansöz çagardım :sm_cool:

5880a1ad10dfac1465c2860a76809.jpg

Zadiel_Oriswiss.jpg
puhahhah livim koptum:)))))))))sırnaşık şey
livoom o da bişeymi ben ricky martini getirdimm:delphin:delikafadulden

k2lois.jpg
allah tependen baksın emi:tomato:olum herif gey zaten getirsen kaç yazar:roflol:ha nuran sultan ha riki:delphin:döşü kıllı getirde gözü gönlü açılsın:icecream:eprılaklinialirimsmiledöşü kıllı olsun biliyin demü:roflol:
tanrıçammmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyohaoldumsmile
sermito ooooleeyyyy meksika dansı bide türk futbolu için 3 kere oley oley oleyhihoyyyt:smiley-cool:
minigim =))))))))))) başka fot bulamadın mı aaaaay gülmekten yarıldım :roflol:

:roflol:manyak ya bide övünüyo:)))

Son düzenleme:
:roflol:manyak ya bide övünüyo:)))[/QUOTE]

tanrıçam ben onu yola getiririmmaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar: patiye ulaştıında safkan erkek olurrr:roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

Patiimm doğum günün kutlu olsun tatlım.
Sevdiklerinle nicee güzel yaşlar geçirmeni dilerim.
Aşkın ve sağlığın hiç eksilmesin.a.s.

boshayallersmile
hayır livim has ve has arabeskçisüprizzzzzispatlıycam bunu sana:jeyyar:hihoyyytkendinimi façaladıohaoldumsmilevayy topramm oda benden:roflol:bana yolla,ben gelirim hakkından:delphin:
bende seni at nalı bilekliğinden tanırım,çıkarmıyomuşun ya:kedi:kollara bakarım paso:1ninca:görünc eyapışırım koluna:lepi:
kapkaççı sanma anlaki koluna yapışan biri olursa tanrıçalülülülülülü

İçelim Livitommm :icecream:

Vodkalar benden...Aprilin tavsiyesi: Absolut Pears

2q1v153.jpg
zamane gençleriboshayallersmileben rakı içtim kafam güzel..kanka nolucak bu memleketin hali..gel öpüjemmm:smiley-cool:
tanrıçam ben onu yola getiririmmaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar: patiye ulaştıında safkan erkek olurrr:roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile[/QUOTE]
vaayyyy alırım anahtarını diyosunsüprizzzzziçinde gizli bir feriştah olduğunu biliyodum minik:smiley-cool:
yaw tanrıçam starwberryden alışweriş yaptınmı heç?güvenilirmidir acep?

bebem onu april livo bide gacı bilir..ben netten alışveriş yapmıyorum kuzum..ama güvenli bence..ne dersiniz kızlarsengözlerimebaksanab

hayır livim has ve has arabeskçisüprizzzzzispatlıycam bunu sana:jeyyar:hihoyyytkendinimi façaladıohaoldumsmilevayy topramm oda benden:roflol:bana yolla,ben gelirim hakkından:delphin:
bende seni at nalı bilekliğinden tanırım,çıkarmıyomuşun ya:kedi:kollara bakarım paso:1ninca:görünc eyapışırım koluna:lepi:

zamane gençleriboshayallersmileben rakı içtim kafam güzel..kanka nolucak bu memleketin hali..gel öpüjemmm:smiley-cool:

tanrıçam ben onu yola getiririmmaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar: patiye ulaştıında safkan erkek olurrr:roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
vaayyyy alırım anahtarını diyosunsüprizzzzziçinde gizli bir feriştah olduğunu biliyodum minik:smiley-cool:

bebem onu april livo bide gacı bilir..ben netten alışveriş yapmıyorum kuzum..ama güvenli bence..ne dersiniz kızlarsengözlerimebaksanab[/QUOTE]

ayy koptumm gece gecee yaaadelikafaduldensırnaşık şey

april,bak bu bir milad:lepi:arabesk topiğimden aldım..etiketi iyi oku:lepi:
çete bunlar, şarapçı karabiber, "damar liv'den sorulur", 'damar sever liv', .has damarcı liv., and müslümcü karabiber, arabeskfantazi, arap şükrücü karabiber, ayyaş tanrıça, balici liv:)), buraya, damara devam açılın ulen, damarcı girls:p, damarcı livv:))), dişi, dinleyenler, eceline, eceline susayan dişi, façacı hülya, façanızı alırım, hülya&ajdar çikita muz, hyr metalçi liv =), ismail yekacı livvvv, ismail yk çı tanrıça, iztyldzhn fanı hulya, jilet temin edilir, jiletler 10 kuruş, jiletlerim allama:p, kaşı beni tırmala beni, karabiber & ismail yk, karabiber arap sever:), kibariyeci tanrıça, liv jiletleme sakın:), müslümcü tanrıça, müzik, metalci yapcam hepinizi, metalciyiz kızım, müzik, pabucumun metalcisi liv, rakı balıkta olsa, selo babacı pati, sol şeridi açın, susayan, tanrıça kaşı beni, tanrıça yandın kızımm, tanrıça&müslüm baba, tanrıca arabesk fanclub, theshe & ibrahim tatlıses, tinerci hülya:)), ^jiletçi liv^

bebem onu april livo bide gacı bilir..ben netten alışveriş yapmıyorum kuzum..ama güvenli bence..ne dersiniz kızlarsengözlerimebaksanab

:roflol: :roflol:
Bileğine yapışan kişi sen misin kanka? alsanaalsanasmile
vampir misin nesin olum, bileğimi ısırırmışsın ayy eyvahedigeldismile
At nalı seni durduracak tanrıçam, dokanamayacaksın bana yasakkelime sempatiksalakcinni

:kafasıgüzelolmuşsaçmalayanapril: sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-

Öpüjem...
sarhosuf0.gif

Liiiiv, senden çok hoşlanıyorum...:asigim: -tatlicadiarzu-
utankb8.gif

sermitom, Strawberry her türlü iyidir bebeğim, güvenebilirsin
kaydirigubbakcemile5

april,bak bu bir milad:lepi:arabesk topiğimden aldım..etiketi iyi oku:lepi:
çete bunlar, şarapçı karabiber, "damar liv'den sorulur", 'damar sever liv', .has damarcı liv., and müslümcü karabiber, arabeskfantazi, arap şükrücü karabiber, ayyaş tanrıça, balici liv:)), buraya, damara devam açılın ulen, damarcı girls:p, damarcı livv:))), dişi, dinleyenler, eceline, eceline susayan dişi, façacı hülya, façanızı alırım, hülya&ajdar çikita muz, hyr metalçi liv =), ismail yekacı livvvv, ismail yk çı tanrıça, iztyldzhn fanı hulya, jilet temin edilir, jiletler 10 kuruş, jiletlerim allama:p, kaşı beni tırmala beni, karabiber & ismail yk, karabiber arap sever:), kibariyeci tanrıça, liv jiletleme sakın:), müslümcü tanrıça, müzik, metalci yapcam hepinizi, metalciyiz kızım, müzik, pabucumun metalcisi liv, rakı balıkta olsa, selo babacı pati, sol şeridi açın, susayan, tanrıça kaşı beni, tanrıça yandın kızımm, tanrıça&müslüm baba, tanrıca arabesk fanclub, theshe & ibrahim tatlıses, tinerci hülya:)), ^jiletçi liv^

kaydirigubbakcemile3delikafadulden:lepi:

kanka ne diyim sana ağlamak istiyorum şu an :roflol: bunu bana yapmayacaktın kanka dedik bagırımıza bastık bu bana yapılır mı =))))))))

Back
X