- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #16.561
Aha biberik kooş koş, şoklardayız kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni
Aşkımm sen o topikte görcektin ya ciddi ciddi dinlemişti bi de:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım yazıları iyi oku kafanmı güzel diyicem,evetalsanaalsanasmilekarabiber arap severaklinialirimsmileoda has damarcılardan:roflol:Sen ne demek istiyon la o benim ablam,lmaz: bacım bi yerde Alla alla... alsanaalsanasmile
![]()
ben öle bişi mi dedim şimdi, sarhoşa bak uyduruyo ya...
bi dal sigara virsene
Aaa Live bak, dünden razı çıktı. ohaoldumsmile
La insan kardeşine yazar mı cık cık. :1ninca: sempatiksalakcinni
Zaten arabeskçiymişin, sen beni jiletlersin yarın öbür gün eyvahedigeldismile
ahhh ahh güllü dimi ahh ahhhboshayallersmile livim hatırladın dimi bu tiriplerisırnaşık şeykanka bu gecenin üstüne patlat bir güllü parçası
yine buldular bi dombili yaa :roflol:
patim patim patim mudlu yıllar tatlısımmm opuyorumnanaktan
şoke anam jiletci liv aklinialirimsmile :1shok:
ben geldim kuzular
tanrıcam uyyy özledik bee Şeniz
kanka bugun nisanla yrna senle olmaz mı :roflol: tek eşlilik bana göre degil insan farklı heyecanlar arıyor :roflol:
kızlar dogum günü çocugu gelmiş oleyyyyyy patim hosgeldin sevdin mi benim dansözleri delikafadulden
aprilimmmm bebeimmm çekici güzellik boshayallersmile
ami,nnnn cümlemizee kızlarrr :Saruboceq:
teşekkr ediyorum valla yanyana olmayı çok isterdm şuan yaaa
cıstak cıstakk hihoyyythihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 yeter ki eglenek yansın uzatırz tanrıçanın kürleriyle :lepi:
mesajı da verdim kankasempatiksalakcinni
ohanzi oldummmm akannehir :tanrıçann lafı sempatiksalakcinni :
rihanna heee aklinialirimsmile
paraya kıymışınz valla kankalarımmmm hihoyyyt
akitoş geldiii:1hug:ne içersen git bardan al burdayız biz:içelim:
akitimm görev tamamdırrşakkıdı süper gözüküyo cnmm çok güzel saçalrın varr![]()
kanka bugun nisanla yrna senle olmaz mı :roflol: tek eşlilik bana göre degil insan farklı heyecanlar arıyor :roflol:
kızlar dogum günü çocugu gelmiş oleyyyyyy patim hosgeldin sevdin mi benim dansözleri delikafadulden
kanka senin o topık neredeydi hadi nisanıda damarcı yapalım ohaoldumsmile
livo ummadığım performanslar görüyorum senden:roflol: :roflol:son zamanlardada kokoş oldun,çizginden çıktın var sende bi hallersırnaşık şey
off nikom olucaktı şimdiboshayallersmileözledim hatunu yaboshayallersmile
bide ahh ahhboshayallersmileyapıyodu kız hatırladınmıkaydirigubbakcemile3Aşkımm sen o topikte görcektin ya ciddi ciddi dinlemişti bi de:roflol:
adam olşu an itibariyle tanrıçanın alıntılarla boğuşmasını anlamş bulunmaktayım kaydirigubbakcemile3
alıntı yaptım ama resm çok fazlaymş silmem gerekiyomş sildm malesef alıntıda mafoldumben
geçmişi okuyup geliyom canlarım benmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
canın çekti dimiaklinialirimsmileiçinde var kızaaam:lepi:kanka senin o topık neredeydi hadi nisanıda damarcı yapalım ohaoldumsmile
ahahaha buda başladıhihoyyyt:))ama benim smillerimde çok güzeldi pati bilir:a015:yasaklanıncaya kadar onunla konuşuyoduk mesanede:smiley-cool:bende eklicektim canım çekticokacimcoook:çok üzgünüm:Süper bir sosyal mesaj oldu kankam, olumunekankayizsmile
aayy laav yuu Paaaatiii...
![]()
sen gelene kadar kafayı yaptık biz kanka![]()
(Bu simil bulma işi çok zevkliymiş la , Nikonumdan alla razı olsun) hihoyyyt opuyorumnanaktan
uyy kendimi bi an o ortamda hissettim
gittim geldim gittim geldim sempatiksalakcinni
bebeim benim yaa Şeniz
alıp geliyom :içelim:
usta,bak herkezin kafa güjeeeellllsempatiksalakcinniona göreruh hallerimiz değişirse apışıp kalmabayanssulusmile
'Koşun koşun sezercik gelmiş' repliği gibi oldu kanka sempatiksalakcinni
beni tanrıçayla düdüklemeni kaldıramayabilirim kanka, kendisi ağır toplardan zira, bence sen başkasını bul Livitom :1ninca:![]()
Naayıııırrrrrr :umursamaz: :1ninca: :1no2:
Kanka Nikonum gelsin valla eyvahedigeldismile
bi smil ekliyim dedim yarısı çıkmadı la sempatiksalakcinni ohaoldumsmile delikafadulden
kedi silvistır aslında jerry yi döndürüyodu ama zalak bişi çıkmış -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni
beceremedim üleeeeeeynnnn mafoldumben
tamam ben sizi toplarım kanka sempatiksalakcinni
zaten hep ayık olan ben toplayıcı ben sempatiksalakcinni
![]()
Yakalayamicaksınız beni arabesk gülü yapamicaksınız nayır
![]()