Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bayıldım ben buna ya hatta kendim dikebilirim sanırsamhihoyyyt

Oyy ceylom, sen dikiş biliyon muuu kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

neyse kızlar çıkmadan birşey soracagım

jewels dan set alan arkadaşlar ürünün bugun dikkat ettim ürünün arkasında "2320802" yazıyor 6 haneli bir rakam olsa tarihi yazmışlar diyecegim ama 6 haneli degil ohaoldumsmile bunlarda üretim tarihi nerede yazıyor bir tek kapak ömrü var 12 m diye yani 12 ay

Bebeğim, body Splash'ın arkasındaki etiketin en üstünde siyah rakamlarla, bende,
080511BST-01 kaydirigubbakcemile2

yazıyor yani: 08/05/11 e kadar dayanır kuzum. :lepi:
Ayrıca kapağı açıldıktan sonra 12 ay
olumunekankayizsmile
Ama kremlerinde göremedim. fisfisfis belki aynı seri olduğundan sadece spreye yazmışlardır kuzum. Bir de şunu söyliyim, EST nin o kampanya döneminde, o kdar çok sipariş aldı ki, üretim için kargo süresini uzattı. yani yeni üretimdir çoğu. a.s

hgdin fıstıkk Şenizgüle güle kullan cicişlerinii she farmı siyah siyah çok güzel duruyozemuszemus
hb canım opuyorumnanaktan
siyah değil canım koyu küflü petrol yeşili gibi bir şey nasıl tarif ettiysem -tatlicadiarzu-
krem far kendisi ama ben kesik uçlu eyeliner fırçasıyla eyeliner gibi çekeceğim incecik kaydirigubbakcemile2

hb canım opuyorumnanaktan
siyah değil canım koyu küflü petrol yeşili gibi bir şey nasıl tarif ettiysem -tatlicadiarzu-
krem far kendisi ama ben kesik uçlu eyeliner fırçasıyla eyeliner gibi çekeceğim incecik kaydirigubbakcemile2

şu eyeliner'i bi ben çekemiyorum sanırsammohaoldumsmile:sinifsinif::tomato:

aaaaaaayyyyy çok güzelllll bayılırım kuşadasına zaten umarım harika bir gun geçirirsin

yok be kuzu çok ısrar etti o yüzden neler neler dedi ikna etmek için

neyse canolar ben kaçayım akşama görüşürük
İnşallah tatlım ya ben de çok seviyorum kuşadasını ama adakule otele gitmedim dışardan güzel mekan bakalım görcez.
Git tabi kuşum ya öle sefkülüyü balolarda yalnız bırakmak olmaz.:olmaz:

minik06;129889[COLOR="Red" .!.:
97]ben kuşadasındayımm:lepi:zemuszemus[/COLOR]

hgdin fıstıkk Şenizgüle güle kullan cicişlerinii she farmı siyah siyah çok güzel duruyozemuszemus
Aa ne güzel. Ya bizim kafamıza kuaför olayı takılıyor çoık İzmirde kendi kuaförüme gitsem akşama kadar yollarda dağılırım. Bilmediğim yere gitmek de korkutuyor beni.
Senin tavsiye edebileceğin bi yer var mı canım cidden becerebilecek?

canolar bir de şunu çok begendim eger bunu yaptırsam elbise yaptırcam ...siz sadece bluz kısmına bakın ...ne güzel degil mi :asigim: eger boyle birsey diktirirsen takı takmamada gerek kalmaz

4857Even_Pres_Lord20000.jpg

bu da boydan (bunu elbise olarak dusunuyorum)

7417Even_Pres_Lord20014.jpg

caım hoş bir bluz elbiseside çok hoş olur
yakışır sana kuzum

dün akşam coşmusunuz
okurken koptum
benım kayınbiraderde neye gülüyo bizim yenge diye bakıyo garibim
beni bu kadar güldürdügünüz için size taşakur ederimm
kaydirigubbakcemile3

İnşallah tatlım ya ben de çok seviyorum kuşadasını ama adakule otele gitmedim dışardan güzel mekan bakalım görcez.
Git tabi kuşum ya öle sefkülüyü balolarda yalnız bırakmak olmaz.:olmaz:

Aa ne güzel. Ya bizim kafamıza kuaför olayı takılıyor çoık İzmirde kendi kuaförüme gitsem akşama kadar yollarda dağılırım. Bilmediğim yere gitmek de korkutuyor beni.
Senin tavsiye edebileceğin bi yer var mı canım cidden becerebilecek?

yok cnm yaaohaoldumsmile ben burda pek kuaföre gtmyrm kndm yapıyorum genelde saçlarımı:sinifsinif::a015:

Oyy ceylom, sen dikiş biliyon muuu kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

Bebeğim, body Splash'ın arkasındaki etiketin en üstünde siyah rakamlarla, bende,

olumunekankayizsmile
Ama kremlerinde göremedim. fisfisfis belki aynı seri olduğundan sadece spreye yazmışlardır kuzum. Bir de şunu söyliyim, EST nin o kampanya döneminde, o kdar çok sipariş aldı ki, üretim için kargo süresini uzattı. yani yeni üretimdir çoğu. a.s

kendi çapimda bişeyler yapmaya çalışyorum canım:hulya:

dün akşam coşmusunuz
okurken koptum
benım kayınbiraderde neye gülüyo bizim yenge diye bakıyo garibim
beni bu kadar güldürdügünüz için size taşakur ederimm
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayy nazom ehahha kaydirigubbakcemile5

kendi çapimda bişeyler yapmaya çalışyorum canım:hulya:

Ne güzel yavrucum, ben de öyle kaydirigubbakcemile5 :hulya:

Git tabi kuşum ya öle sefkülüyü balolarda yalnız bırakmak olmaz.:olmaz:[/COLOR][/U][/I]
güven yoksa hiçbir ilişki yürümez allaha çok şükür benim öyle bir sıkıntım yok ...aldatmanın yerle mekanla bir ilgilisi yok bu bana çok şaçma geliyor ...isteyen insan istedigi yerde aldatır ...
güven sıkıtısı çekenler bunları düşünsünler
(bunuda herkes bilsin diye yazıyorum şaka dahi olsa böyle tip konuşmalar hem beni üzüyor hemde çileden çıkartıyor )

olumunekankayizsmile
bebegim ya hiç dikkat etmemiştim parfümüne şimdi baktım benimkisinde de 11 yazıyor oleyyyyyyyy
bu aralar dikişe merak sardım denicem:jeyyar:
diktigin birseyler var mı şekerim

caım hoş bir bluz elbiseside çok hoş olur
yakışır sana kuzum

sagol bebegim

Son düzenleme:
güven yoksa hiçbir ilişki yürümez allaha çok şükür benim öyle bir sıkıntım yok ...güven sıkıtısı çekenler onu düşünsünler

bebegim ya hiç dikkat etmemiştim parfümüne şimdi baktım benimkisinde de 11 yazıyor oleyyyyyyyy

diktigin birseyler var mı şekerim

sagol bebegim

aacemi işi bikaç şey var canım
ama kendimi geliştircem kurs arayışındayım
modacı olmak istiyorumboshayallersmile

=((((((((((((kızlar ben dayanamacagım yrna şaç boyası alıp şaçlarımı siyaha boyuyacagım=(((((((((((((
hangi boyayı alsam ki ? loreal mı en iyisi

Back
X